Saturday, May 18, 2019

ντενίζ μπαλτσαβιά βιογραφικο

φτιαξτο μονος σου αρωματικο χωρου

Μάλιστα ο υπαινιγμός του Μάκη Βορίδη πως δεν αποκλείεται να αναζητηθούν και ποινικές ευθύνες για το θέμα οδήγησε την σύγκρουση στα άκρα με τον Νίκο Παππά να απαντά πως η Νέα Δημοκρατία κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών με έντονη οσμή ακροδεξιάς.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html

Το νέο έντονο επεισόδιο ανάμεσα στην κυβέρνηση και την ΝΔ προίδεάζει πως την Δευτέρα στην Βουλή και στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για την διαπλοκή και την διαφθορά η συνεδρίαση δεν θα είναι καθόλου εύκολη, αντιθέτως φαίνεται πως θα δοθεί σκληρή μάχη και όχι μόνο για τις εντυπώσεις.


ντενίζ μπαλτσαβιά βιογραφικο

Πληροφορίες από το Μαξίμου αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός προετοιμάζεται εντατικά για την συζήτηση της Δευτέρας και υπενθυμίζουν ότι η κυβέρνηση θα μιλήσει με ονόματα και διευθύνσεις για να αποδείξει στην Νέα Δημοκρατία ότι δεν δικαιούται να ομιλεί – με αφορμή την υπόθεση των καναλιών – για νέα διαπλοκή, όταν η ίδια έχει αναμειχθεί ακόμη και στο πρόσφατο παρελθόν σε σκανδαλώδεις υποθέσεις.


Ενδεικτική της κυβερνητικής πρόθεσης να επιτεθεί στην Νέα Δημοκρατία κατά την συζήτηση στη Βουλή είναι και η ανακοίνωση του Μαξίμου για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο, όπου σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε διαπλοκή στον τόπο, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσει ποιος ήταν αυτός που επωφελήθηκε από αυτήν.


Ως εκ τούτου η κυβέρνηση διερωτήθηκε πού πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο Σταύρος Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πώς θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματος της ΝΔ και πώς έπαιρνε δάνεια ο Κήρυκας Χανίων. Φανερώνοντας με αυτόν τον τρόπο και ένα μεγάλο κομμάτι της ατζέντας της συζήτησης την ερχόμενη Δευτέρα.


Το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένο για το γεγονός πως η ΝΔ υποστηρίζει σχεδόν σε κάθε της ανακοίνωση – όπως λένε κυβερνητικές πηγές – τις αιτιάσεις των καναλαρχών για τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών. Το σχόλιο και μόνο του υπουργού Επικρατείας πως οι καναλάρχες φτερνίζονται και παθαίνει πνευμονία η ΝΔ το υποδηλώνει.


Συγχρόνως, όμως, στο πρωθυπουργικό επιτελείο διαπιστώνουν μία σφοδρή αμηχανία της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το γεγονός πως η κυβέρνηση κατάφερε να κλείσει τα μέτωπα με την Εκκλησία αλλά και με την Δικαιοσύνη, καθώς η Πειραιώς πίστευε ότι η συντήρησή τους θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμη και σε πτώση της συγκυβέρνησης.




ντενίζ μπαλτσαβιά βιογραφικο
χωριατικη χαλλουμωτή
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

No comments:

Post a Comment