Sunday, May 26, 2019

features of agreement on agriculture

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html
ικα ηλεκτρονικη ανανεωση βιβλιαριου 2015
features of agreement on agriculture

Όπως έδειξαν τα στοιχεία της έρευνας που εκπόνησαν συνολικά 550 ειδικοί και δημοσιεύτηκαν στο Reuters, οι γυναίκες στην Ινδία κινδυνεύουν περισσότερο να πέσουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, εμπορίας λευκής σαρκός ή να παντρευτούν χωρίς τη θέλησή τους.


υπολογισμοσ μικτου μισθου απο καθαρο

Η Ινδία, επίσης, είναι η πιο επικίνδυνη χώρα για τις γυναίκες και όσον αφορά «τρομακτικές παραδόσεις», όπως οι επιθέσεις με οξύ, οι γάμοι ανηλίκων, οι ακρωτηριασμοί των γυναικείων γεννητικών οργάνων κ. α.


features of agreement on agriculture

Σε παλαιότερη αντίστοιχη έρευνα, η οποία διενεργήθηκε πριν από επτά χρόνια, η Ινδία κατατασσόταν στην τέταρτη θέση της λίστας.


Τα αποτελέσματα της νέας έρευνας έρχονται να προστεθούν στο γενικευμένο κλίμα έντασης που έχει ξεσπάσει στη χώρα, μετά από την αποκάλυψη μίας σειράς βιασμών γυναικών – μεταξύ των οποίων και ανήλικες. Το θέμα έχει προκαλέσει κατακραυγή και οι υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών έχουν μπει και πάλι στην εθνική ατζέντα, όπως σημειώνει το CNNi.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html

Τον Απρίλιο, χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους απαιτώντας προστασία των γυναικών. Ήταν οι μεγαλύτερες διαδηλώσεις που είχαν γίνει στη χώρα από το 2012, όταν είχε βιαστεί και δολοφονηθεί μία φοιτήτρια στο Νέο Δελχί.


Από τις δέκα χώρες που εντάσσονται στη λίστα μόνο μία ανήκει στον δυτικό κόσμο, οι ΗΠΑ. Σύμφωνα με την έρευνα, η δέκατη θέση της λίστας συνδέεται άρρηκτα με το κίνημα #MeToo, που αποκάλυψε το «σκοτεινό πρόσωπο» της Αμερικής.


19146814


Πηγή: EPA/DIVYAKANT SOLANKI/ΑΠΕ-ΜΠΕ


No comments:

Post a Comment