Sunday, May 19, 2019

ευκολο σπιτικο μιλφειγ

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
φορεματα για ρεβεγιον
εθνικο μητρωο περιθαλψης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για επιβεβαίωση του πολύ θετικού κλίματος για την πορεία της αξιολόγησης και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, τόσο από τη σύντομη συζήτηση για το ελληνικό πρόγραμμα στη συνεδρίαση του Eurogroup όσο και από τα όσα δήλωσαν στη συνέχεια Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.


Είπε ότι επισημάνθηκε η σημαντική πρόοδος που έχει γίνει στις διαπραγματεύσεις για την γ' αξιολόγηση στην οποία όλες οι πλευρές σημειώνουν με ότι είναι δυνατό άμεσα να ολοκληρωθεί.


«Για τη Νέα Δημοκρατία, είναι πλέον φανερό ότι σε συνθήκες κατάρρευσης του αντιπολιτευτικού της αφηγήματος και παντελούς έλλειψης πειστικού σχεδίου για τη χώρα, επενδύει διαρκώς σε μια ακραία συντηρητική ατζέντα», πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.


ευκολο σπιτικο μιλφειγ

Σχολιάζοντας τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Τζανακόπουλος εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, σημειώνοντας πως «τέτοιες προβοκατόρικες, εγκληματικές ενέργειες δεν είναι ανεκτές σε ένα ευνομούμενο κράτος και οι δράστες θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες που ορίζει ο νόμος».


ευκολο σπιτικο μιλφειγ

Πρόσθεσε ακόμη πως ο πρωθυπουργός επικοινώνησε, αμέσως μετά το συμβάν, με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και έδωσε εντολή για την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.


Αναφερόμενος στο κοινωνικό μέρισμα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως το τελικό ύψος του κοινωνικού μερίσματος, όσο και το ποιους θα αφορά, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του μήνα.


No comments:

Post a Comment