Tuesday, May 28, 2019

κοβονται τα επιδοματα τεκνων

pizza ζεας delivery
ρηματικα επιθετα σε τεος ασκησεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμφισβήτησε ότι υπάρχει υπεραπόδοση της οικονομίας, ισχυριζόμενος ότι η ελληνική οικονομία έχει έναν ασθενικό ρυθμό ανάπτυξης που είναι κατώτερος από τις δυνατότητές της. Τόνισε, επίσης, ότι το πλεόνασμα προέκυψε από την υπερφορολόγηση, τη μείωση επενδυτικών δαπανών, από τη στάση πληρωμών του κράτους προς τους ιδιώτες, από την υπερχρηματοδότηση των κοινωνικών δαπανών και από τις καθημερινές κατασχέσεις λογαριασμών πολιτών.


«Αυτή είναι η αλήθεια για το δήθεν υπερπλεόνασμα» είπε χαρακτηριστικά.


«Μπορεί κάποιος φωστήρας από το οικονομικό επιτελείο να μου πει γιατί χρειάζονται τα υπερβολικά πλεονάσματα; Μία εξήγηση υπάρχει μόνο, θέλετε τα πλεονάσματα για να μοιράσετε μετά κάποια επιδόματα. Παίρνετε από τη μία τσέπη δέκα και επιστρέφετε ένα, αντιγράφοντας τις χειρότερες τακτικές της μεταπολίτευσης» είπε ο κ. Μητσοτάκης, που παράλληλα αμφισβήτησε και τις επιδόσεις στη μείωση της ανεργίας.


κοβονται τα επιδοματα τεκνων

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκινώντας την ομιλία του, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης για τον «τρόπο που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

κοβονται τα επιδοματα τεκνων

Αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή του 2015, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Εσείς που λέγατε ότι θα είσαστε η κάθε λέξη του Συντάγματος ευτελίσατε το Σύνταγμα, εργαλειοποιώντας την εκλογή του Προέδρου και ρίχνοντας την κυβέρνηση με την Χρυσή Αυγή και με τον κ. Κουβέλη, για να έλθετε μετά από ένα εξάμηνο να εφαρμόσετε τις πιο σκληρές μνημονιακές πολιτικές».




No comments:

Post a Comment