Monday, May 20, 2019

εκκλησια του δημου αθηνα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
κουρευω την ντορα

«Σε εφαρμογή απόφασης του ΚΥΣΕΑ και κατόπιν εξουσιοδοτήσεως του κ. ΥΕΘΑ ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ υπέγραψε την 30η Απριλίου 2018 την επιστολή προσφοράς & αποδοχής (Letter of Offer & Acceptance) που αφορά την σύμβαση με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση 85 μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε F-16V», αναφέρει η ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών.


Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχε συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ).


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_141.html

Κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου ότι η αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών.


κρεμα περιποιησης γενειαδας


εκκλησια του δημου αθηνα

εκκλησια του δημου αθηνα


Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε ομόφωνα το πρόγραμμα αναβάθμισης των F-16 σε VIPER μετά την αποδοχή κατ´ αρχήν από την Αμερικανική πλευρά του προγράμματος πληρωμών βάση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού του ΥΕΘΑ. Μιά μεγάλη ημέρα για την ΠΑ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 28 Απριλίου 2018

No comments:

Post a Comment