Friday, May 31, 2019

γλυκασ σκραπ επε αφμ

τιμες βρεφονηπιακων σταθμων

Τον εισήγαγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος λέγοντας επί της ουσίας ότι η ελληνική πλευρά είναι διατεθειμένη να συζητήσει το πλαίσιο κάποιων μεταμνημονιακών εγγυήσεων με αποδέκτη πρωτίστως το ΔΝΤ υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα έχουν προσδιοριστεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και το δημοσιονομικό μονοπάτι.


Το Μαξίμου προς το παρόν, δεν θέλει να δώσει λεπτομέρειες για το τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτό το πακέτο εγγυήσεων προς τους δανειστές για την περίοδο μετά το 2018. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και μέρες, μπορεί να περιλαμβάνει την επέκταση του κόφτη δημοσιονομικής διόρθωσης και πιθανότατα και την μείωση του αφορολόγητου, πιθανότητα που απέφυγε αυτή την φορά ο Δ. Τζανακόπουλος να διαψεύσει.


παγωτο δαφνη

Επίσης, το Μαξίμου δείχνει να αποδέχεται τη λογική Σόιμπλε πως εφόσον το ΔΝΤ δεν μπει στο πρόγραμμα με χρηματοδότηση αυτό θα πρέπει να τροποποιηθεί λέγοντας ότι πράγματι αυτό προβλέπεται ως ρήτρα της συμφωνίας που υπεγράφη το καλοκαίρι του 2015.


γλυκασ σκραπ επε αφμ

Ωστόσο διευκρινίζει ότι η όποια τροποποίηση θα αφορά μόνο τους όρους όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα προκειμένου αυτό να περάσει από το γερμανικό κοινοβούλιο και σε καμία περίπτωση τη χρονική διάρκειά του, τα μέτρα και τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει.




γλυκασ σκραπ επε αφμ
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html

No comments:

Post a Comment