Thursday, May 16, 2019

εμενα μην με αφηνεις για αυριο χανομαι ευκολα

Το ΥΠΕΝ επισημαίνει ότι οι διαγωνισμοί ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία ενώ τονίζει ακόμη πως το επόμενο διάστημα θα γίνει αξιολόγηση των προσφορών από την Ελληνική Διαχωριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων, στη βάση της οποίας θα προχωρήσει η ανάδειξη του επιλεγέντος αιτούντος από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.


Υπενθυμίζεται ότι οι προτάσεις που υπεβλήθησαν είναι:


Α. Κοινοπραξία Total - ExxonMobil - ΕΛΠΕ για την περιοχή δυτικά και νοτιοδυτικά Κρήτης και


Β. Κοινοπραξία Repsol - ΕΛΠΕ για το Ιόνιο.


όλα είναι δανεικά

«Βούλησή μας είναι να αξιοποιήσουμε τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και τις πλέον προηγμένες τεχνολογικές μεθόδους για τον εντοπισμό πιθανών κοιτασμάτων, μια εξέλιξη που θα αλλάξει τα δεδομένα και τις προοπτικές για τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια, θα στηρίξει ουσιαστικά την εθνική οικονομία και θα ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες. Ο όμιλος, ισχυρότερος από ποτέ, δηλώνει την προσήλωσή του στη διασφάλιση της φυσικής κληρονομιάς του τόπου με την εφαρμογή των πιο αυστηρών κανονισμών διεθνώς για την προστασία του περιβάλλοντος, κάτι που αποτελεί αδιαπραγμάτευτη θέση για τον Όμιλο Ελληνικά Πετρέλαια» επισημαίνει μεταξύ άλλων από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ, Γρηγόρης Στεργιούλης.


«Υλοποιούμε, προσθέτει, απαρέγκλιτα την απόφαση που έχουμε λάβει στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του ομίλου και δηλώνουμε εμφατικά το παρών στην εθνική προσπάθεια για την ανεύρεση και αξιοποίηση των εγχώριων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων. Βασιζόμαστε στα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα που αφορούν, στη συσσωρευμένη εμπειρία που στελεχιακού μας δυναμικού, στην άριστη επιστημονική του κατάρτιση, στην τεχνογνωσία, αλλά και στην ολοκληρωμένη γνώση του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.




εμενα μην με αφηνεις για αυριο χανομαι ευκολα
εμενα μην με αφηνεις για αυριο χανομαι ευκολα
ιερώνυμος βουρβαχάκης
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html

No comments:

Post a Comment