Wednesday, May 8, 2019

τελωνειακοι μισθοι

βιλλες ζαχλωρου

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου, με το βλέμμα στις Πανελλαδικές του 2020, όταν και θα επέλθει η «τομή» στο εκπαιδευτικό και εξεταστικό σύστημα, συνεχίζει να προχωρά σε αλλαγές, που συχνά περνούν απαρατήρητες μπροστά στο μεγάλο σχέδιο.


Η πρώτη μεγάλη αλλαγή, που σχεδιάζει το υπουργείο, είναι η διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων πριν από τις Πανελλαδικές. Το υπουργείο θέλει να αποδεσμεύσει το Λύκειο από τις κατατακτήριες, με τους μαθητές να λαμβάνουν πρώτα το απολυτήριο τους και στη συνέχεια να συμμετέχουν στις Πανελλήνιες.


Ο Μάιος ήταν ενίοτε ο μήνας των Πανελλαδικών. Πλέον αυτό αλλάζει καθώς σύμφωνα με τους σχεδιασμούς οι μαθητές θα κληθούν να συμμετέχουν στις Πανελλήνιες τη δεύτερη βδομάδα του Ιουνίου. Μεταξύ ενδοσχολικών και πανελλαδικών θα υπάρχει ένα διάστημα «ξεκούρασης» δέκα ημερών.


Κατάργηση των επαναληπτικών Πανελληνίων εξετάσεων σχεδιάζει, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το υπουργείο Παιδείας. Ακόμη το υπουργείο θα μεταθέσεις τις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Γενικού Λυκείου τον Ιούνιο αντί για τον Σεπτέμβριο. Αυτό θα βοηθήσει τους μαθητές να προετοιμάζονται καλύτερα και το υπουργείο να έχει καλύτερη εικόνα για τον αριθμό των μαθητών στις επόμενες σχολικές χρονιές.


τραπεζαρια odyssey

τελωνειακοι μισθοι

τελωνειακοι μισθοι

Φέτος για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία σε μαθητές της Γ’ Γυμνασίου και της Γ’ Λυκείου να δώσουν σε τρεις εξεταστικές περιόδους – μια κανονική και δύο επαναληπτικές. Θα εξετάζονται Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο για λάβουν το απολυτήριο τους.



https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

No comments:

Post a Comment