Tuesday, May 7, 2019

η πιο ελαφρια καραμπινα benelli

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
η πιο ελαφρια καραμπινα benelli

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας, αλλά και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, με τον πρόεδρο της ΝΔ να επισημαίνει στους συνομιλητές του, πως «αν θέλετε να γίνουν επενδύσεις, ήρθατε στη σωστή διεύθυνση. Δεν είναι το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι εδώ, Πειραιώς 62».


ραιαν παιδικα

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τις νέες δουλειές, επισημαίνοντας πως η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας θα έρθουν μέσα από τον ιδιωτικό τομέα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Παράλληλα τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι αυτές οι δουλειές δεν μπορεί να είναι με μισθούς των 360 ευρώ και την ελαστική απασχόληση που έχει επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά «με μισθούς αντίστοιχους της ποιότητας του εργατικού δυναμικού».


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

Όπως είπε, αυτό που τον απασχολεί, «είναι πώς θα δώσουμε δουλειές και ελπίδα στα παιδιά που γεννήθηκαν τον 21ο αιώνα και όχι πώς θα διχάζουμε διαρκώς τους Έλληνες ανοίγοντας τα τραύματα του 20ου αιώνα».


4212237


μανιταρια oyster συνταγες

(Πηγή: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)




η πιο ελαφρια καραμπινα benelli

No comments:

Post a Comment