Thursday, May 2, 2019

μηχανικες εφευρεσεις

σερβιτσια πιατων τιμες
συνεχομενο χασμουρητο
μηχανικες εφευρεσεις

Οι κάτοχοι των ανασφάλιστων οχημάτων ενημερώνονται με μήνυμα στη θυρίδα τους στο TAXISnet και είναι σε εξέλιξη η αποστολή μηνυμάτων στο λογαριασμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους.


Από την Τρίτη 8 Μαΐου 2018 οι κάτοχοι μπορούν να προβούν στην ασφάλιση των οχημάτων τους, έχοντας προηγουμένως καταβάλει την αξία του προβλεπόμενου από τις διατάξεις παραβόλου.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

Σημειώνεται ότι, ανάλογα με τον κυλινδρισμό του οχήματος, που εντοπίστηκε ανασφάλιστο με την ανωτέρω διασταύρωση, θα εμφανίζεται στην επιστολή και το αντίστοιχο ποσό, που θα πρέπει να καταβληθεί προκειμένου να ασφαλιστεί.


Τα προβλεπόμενα από τις διατάξεις ποσά είναι τα ακόλουθα:



  • Εκατό (100) ευρώ για δίκυκλα οχήματα έως 250cc.

  • Εκατόν πενήντα (150) ευρώ για δίκυκλα οχήματα από 251cc και άνω.

  • Διακόσια (200) ευρώ για αυτοκίνητα έως 1000 cc.

  • Διακόσια πενήντα (250) ευρώ για αυτοκίνητα από 1001 cc και άνω


Για την πληρωμή του οφειλόμενου παραβόλου έχει δημιουργηθεί παράβολο από την Α. Α.Δ. Ε. για κάθε Α. Φ.Μ. ιδιοκτήτη, το οποίο φέρει τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό πρωτοκόλλου της ειδοποίησης που λαμβάνει ο ιδιοκτήτης.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ, το ήδη δημιουργημένο παράβολο έχει συσχετισθεί με το συγκεκριμένο ανασφάλιστο όχημα.


«Σε περίπτωση που εκ παραδρομής δημιουργηθεί ή και πληρωθεί διαφορετικό παράβολο θα πρέπει να προβείτε στην ακύρωσή του ή να αιτηθείτε την επιστροφή των χρημάτων. Ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το εν λόγω ανασφάλιστο όχημα δύναται να συναφθεί μόνο κατόπιν πληρωμής του ήδη δημιουργημένου παραβόλου», τονίζεται στην ανακοίνωση.


Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, μετά την παρέλευση διμήνου, τα στοιχεία του ιδιοκτήτη και αυτά του οχήματός του θα αποσταλούν στην αρμόδια Αστυνομική Αρχή προκειμένου να επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις (αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας κ. λ.π.)



μηχανικες εφευρεσεις
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html

No comments:

Post a Comment