Thursday, May 2, 2019

αρχή προστασίασ προσωπικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Όπως καταγγέλλει με επιστολή του, το Άσυλο Ανιάτων για ακόμη μία χρονιά έλαβε ειδοποιητήριο για τον ΕΝΦΙΑ, παρά το γεγονός πως έχει προσβάλλει την περσινή πράξη στα αρμόδια δικαστήρια και αναμένουν την οριστική απόφαση.


Επιπλέον, επισημαίνουν ότι προφανώς και θα προσβάλλουν και τον φετινό ΕΝΦΙΑ, αφού όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους, κατατείνει στον οικονομικό τους αφανισμό μετά από 125 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς.


Τέλος, σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι έως σήμερα έχουν κληθεί να πληρώσουν περισσότερα από 4.730.682 € μόνο στον ΕΝΦΙΑ, «ποσό που αντιστοιχεί στις ανάγκες 5 ετών σε τρόφιμα, φάρμακα, υγειονομικό υλικό για τους 180 κατάκοιτους περιθαλπομένους μας» και ζητούν να δημιουργηθεί μια κατάλληλη συνθήκη προκειμένου να συνεχίσουν να συμπαραστέκονται στον χρονίως πάσχοντα συνάνθρωπό μας.


αρχή προστασίασ προσωπικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

Ολόκληρη η επιστολή του Ασύλου Ανιάτων έχει ως εξής:


παραδοσιακες αξιες του παρελθοντος

σογια ελλασ ψαχνα ευβοιασ

«Κραυγή αγωνίας από το Άσυλο Ανιάτων για την απάνθρωπη φορολογία του ΕΝΦΙΑ


- Για άλλη μια χρονιά το Άσυλο Ανιάτων καλείται να πληρώσει ΕΝΦΙΑ συνολικού ύψους 962.941 €!


- Έχουμε ήδη προσβάλλει την περυσινή Πράξη για τον ΕΝΦΙΑ στα αρμόδια Διοικητικά Δικαστήρια και αναμένουμε την οριστική απόφαση.


- Προφανώς και θα προσβάλλουμε και τον φετινό ΕΝΦΙΑ αφού κατατείνει στον οικονομικό μας αφανισμό μετά από 125 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς.



αρχή προστασίασ προσωπικών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

No comments:

Post a Comment