Tuesday, February 26, 2019

ursus caipirinha συστατικα

Στη συνάντησή του με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, η οποία έγινε στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ ύστερα από πρωτοβουλία του ίδιου, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τις θέσεις του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων.


Όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η συνάντηση έγινε «προκειμένου να έχουμε ενημέρωση για το πώς αντιμετωπίζει η ΕΣΗΕΑ το ζήτημα που έχει προκύψει με την εφαρμογή του "νόμου Παππά" και τις επιπτώσεις του από το προβλεπόμενο, από τον εν λόγω νόμο και την κυβέρνηση, κλείσιμο των καναλιών με την εργασία των δημοσιογράφων».


Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τη σταθερή θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάγκη να διασφαλιστούν «η πολυφωνία, η ελεύθερη ενημέρωση των πολιτών μέσω της αποκατάστασης του αποφασιστικού ρόλου του ΕΣΡ, όπως άλλωστε προβλέπεται από το Σύνταγμα, καθώς και η πλήρης αξιοποίηση του ψηφιακού φάσματος που σημαίνει πολλά κανάλια και όχι ο αυθαίρετος περιορισμός τους από την κυβέρνηση μόνο σε 4», συνεχίζουν οι πηγές και προσθέτουν πως η θέση της ΝΔ κωδικοποιείται ως εξής: «Περισσότερη δημοκρατία, περισσότερα κανάλια, περισσότερα χρήματα, περισσότεροι εργαζόμενοι».


τυχερες μερες μαιου 2014


ursus caipirinha συστατικα
ursus caipirinha συστατικα
ταξιδι στην υεμενη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

No comments:

Post a Comment