Wednesday, February 27, 2019

κεικ με κρεμα καστανου

κεικ με κρεμα καστανου

Ο 64χρονος Σαλβαδόρ Νασράλα, διάσημος τηλεοπτικός παρουσιαστής, όδευε προς τη νίκη μετά τις εκλογές της 26ης Νοεμβρίου πριν η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων διακοπεί για περίπου 36 ώρες. Όταν η διαδικασία ξανάρχισε, ο απερχόμενος πρόεδρος Χουάν Ορλάντο Ερνάντες πέρασε μπροστά και, με την καταμέτρηση να έχει σταματήσει στο 99,98% των ψηφοδελτίων, πιστώνεται το 42,98%, έναντι ενός 41,39% του υποψήφιου της αντιπολίτευσης.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

Την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ανώτατου Εκλογικού Δικαστηρίου της χώρας Νταβίντ Ματαμόρος δήλωσε ότι θα ανακαταμετρηθούν οι ψήφοι σε 4.753 κάλπες, οι οποίες έφτασαν μετά την διακοπή της καταμέτρησης.


«Ζητάμε την ακύρωση του αποτελέσματος εξαιτίας της σκανδαλώδους νοθείας που έχουμε εντοπίσει», δήλωσε ο Νασράλα.


Νωρίτερα ο Οκτάβιο Πινέδα, γραμματέας του Φιλελεύθερου Κόμματος που εμφανίζεται στην τρίτη θέση, υπέβαλε αντίστοιχο έγγραφο, επισημαίνοντας ότι οι εκλογές θα πρέπει να ακυρωθούν εξαιτίας της παραβίασης των συνταγματικών κανόνων.


«Υπήρξαν παραβιάσεις καθώς επετράπη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, όταν το Σύνταγμα το απαγορεύει», εξήγησε.


Ο υποψήφιος του Φιλελευθέρου Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Λουίς Σελάγια έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι νικητής τους είναι ο Νασράλα.


Η υποψηφιότητα του Ερνάντες για μια δεύτερη θητεία στην προεδρία κατέστη δυνατή μετά την απόφαση το 2015 του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ονδούρας για το όριο των θητείων που μπορεί κανείς να διεκδικεί. Η απόφαση αυτή είχε διχάσει την κοινή γνώμη της χώρας.


Οι διαδηλώσεις




κεικ με κρεμα καστανου
κιζιριδης αλουμινια
εκδόσεις διάττων

No comments:

Post a Comment