Tuesday, February 19, 2019

mickey mouse one outfit

real news τωρα
mickey mouse one outfit

Σημειώνοντας ότι το πρόβλημα αφορά στο σύνολο των δικών, επισήμανε ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρξει «ειδικό καθεστώς» στο οποίο να ενταχθούν οι «μεγάλες δίκες» που αφορούν στο δημόσιο συμφέρον (ώστε να εκδικάζονται γρηγορότερα), καθώς κάτι τέτοιο θα παραβίαζε τους κανόνες ισονομίας.


Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Κοντονής είπε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να βελτιώσει τις συνθήκες απονομής της δικαιοσύνης, ενώ ειδικά για τις «μεγάλες δίκες» ανέφερε ότι από μόνες τους έχουν αυξημένα προβλήματα διαχείρισης - πολλοί οι κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και αλλοδαποί-, προσθέτοντας πως «αυτό που μπορεί να γίνει είναι να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική βάση, ώστε αυτές οι δίκες να προχωρούν απρόσκοπτα».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

Ο κ. Κοντονής, παραδέχθηκε ότι το αίσθημα των πολιτών περί ανισότιμης αντιμετώπισής τους από τη Δικαιοσύνη «δεν είναι αβάσιμο και αυθαίρετο», καθώς πέραν των μεγάλων καθυστερήσεων στην εκδίκαση υποθέσεων «έχουμε προφανώς και περιπτώσεις όπου ο πολίτης αισθάνεται ότι δεν αποδίδεται δίκαιο».


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

Ως προς το δεύτερο είπε ότι αυτό μπορεί να αφορά υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα, αλλά σχετίζεται και με τον τρόπο με τον οποίο οι πολιτικές δυνάμεις τοποθετούνται απέναντι στις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Έφερε ως παράδειγμα τη στάση της ΝΔ, λέγοντας πως για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η απόφαση του ΣτΕ ως προς τα κανάλια ήταν η επιβεβαίωση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, αλλά όταν η Δικαιοσύνη ζητά περισσότερο έλεγχο «για την προστασία του περιβάλλοντος, ή των αρχαιολογικών χώρων ή τήρηση της νομιμότητας όπως στην επένδυση στην Ζάκυνθο, τότε η Δεξιά βάλλει κατά της Δικαιοσύνης διότι δεν εναρμονίζεται με τα συμφέροντα του οικονομικού κατεστημένου».


Υπογράμμισε ότι για την κυβέρνηση οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι σεβαστές απ' όλους και θα εφαρμόζονται απολύτως, είτε συμφωνούμε με το διατακτικό τους, είτε όχι.




mickey mouse one outfit
φαρμάκης νικόλαος

No comments:

Post a Comment