Thursday, February 21, 2019

καπου θα βρεθουμε στιχοι κοτσιρας

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

Το London Dungeon, μία από τις κυριότερες τουριστικές ατραξιόν της αγγλικής πρωτεύουσας, επέλεξε μία γυναίκα για να παίξει τον ρόλο του Τζακ, ενισχύοντας έτσι τους ισχυρισμούς μερίδας ατόμων που πιστεύει ακράδαντα πως στην πραγματικότητα ο δολοφόνος ήταν… Τζάκι.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

Οι δολοφονίες, που χρονολογούνται πίσω στο μακρινό 1888, έχουν τεθεί στο επίκεντρο ερευνών, μελετών, εργαστηριακών εξετάσεων και ατελείωτων θεωριών για το ποιος ήταν ο φόβος και τρόμος του Λονδίνου.


Η λίστα των υπόπτων είναι μακριά: γιατροί, κρεοπώλες, βιβλιοπώλες ακόμη και ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Όμως, ο δολοφόνος παραμένει ακόμη μυστήριο.


Το London Dungeon γιορτάζοντας την 130η επέτειο από την πρώτη δολοφονία του Τζακ αποφάσισε να βάλει μία γυναίκα να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ταράζοντας λίγο τα νερά.


Μετά την πρώτη δολοφονία, στις 31 Αυγούστου του 1888, και τις άλλες τέσσερις που την ακολούθησαν, η αστυνομία έψαχνε σε κάθε δυνατό σημείο τον δράστη, για μήνες ολόκληρους, όμως, το μόνο απτό στοιχείο που είχε ήταν τα γράμματα που έστελνε ο δολοφόνος με την υπογραφή: Τζακ ο Αντεροβγάλτης.


Αυτή η υπογραφή δημιούργησε τη βεβαιότητα πως επρόκειτο για άντρα. Βέβαια, μαρτυρίες από τα σημεία των εγκλημάτων έκαναν λόγο για μία γυναικεία φιγούρα, όμως, δεν προέκυψαν στοιχεία και το σενάριο δεν εξετάστηκε ποτέ.


Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο συγγραφέας του βιβλίου «The Hand of a Woman», Τζον Μόρις, το σενάριο ότι ο Τζακ να ήταν στην πραγματικότητα Τζάκι δεν πρέπει να αγνοηθεί.


Ο Μόρις έφτιαξε μία λίστα από ύποπτες που ταίριαζαν στο προφίλ του δράστη και πίστευε πως η γιατρός Λίζι Ουίλιαμς, η οποία δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, ήταν κατά πάσα πιθανότητα η δολοφόνος.



καπου θα βρεθουμε στιχοι κοτσιρας
καπου θα βρεθουμε στιχοι κοτσιρας
συνταγες μοσχαρι με αρακα
μεριμνα ζωης σταυρουπολη

No comments:

Post a Comment