Friday, May 31, 2019

περιγραφω ενα βουνο

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html
βιντεο με σκυλάκια
πορταλ γενικου λογιστηριου
περιγραφω ενα βουνο
Γιώργος Μπαλταδώρος: Οι τελευταίες δραματικές στιγμές πριν από την πτώση του Mirage 2000-5

Γιώργος Μπαλταδώρος – Πτώση Mirage 2000-5 – Η αεροπορική τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο – Τριήμερο εθνικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις – Τι συνέβη τα μοιραία λεπτά πριν από την πτώση του Mirage – Γιατί ο σμηναγός, Γιώργος Μπαλταδώρος δεν πρόλαβε να αντιδράσει - Ο δεύτερος πιλότος είδε την πτώση του μοιραίου Mirage


Πέμπτη 12 Απριλίου 2018. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος «πέφτει υπέρ πίστεως και πατρίδος». Η τραγική είδηση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάνει το γύρο των ελληνικών ειδησεογραφικών μέσων. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος χάνει τη ζωή του, όταν το μαχητικό αεροσκάφος Mirage 2000-5 που χειριζόταν συνετρίβη. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε εννέα ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Σκύρου. Μάρτυρας ο πιλότος του δεύτερου Mirage που ήταν στο σημείο. Τι συνέβη τα τελευταία δραματικά λεπτά;


περιγραφω ενα βουνο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το χρονικό της τραγωδίας

Το δυστύχημα συνέβη στις 12:12 το μεσημέρι της Πέμπτης (12/04/2018). Την ώρα που τα δύο Mirage επέστρεφαν στη βάση τους στη Σκύρο από αποστολή αναχαίτισης. Το ζεύγος των Mirage 2000-5 απογειώθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί από την 135 Σμηναρχία Μάχης της Σκύρου – εκτελούσαν καθήκοντα επιφυλακής (Readiness) – καθώς είχαν ενημερωθεί πως δύο τουρκικά F-16 είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδας ανάμεσα στη Χίο και τη Μυτιλήνη. Όταν τα δύο ελληνικά Mirage έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως τα τουρκικά είχαν αποχωρήσει. Έτσι, η αναχαίτιση που είχαν ως αποστολή δεν έγινε.

Τα ίχνη των ελληνικών ραντάρ έδειξαν πως τα τουρκικά F-16 έμειναν στον ελληνικό εναέριο χώρο από 11:15 έως 11:24, αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ».

Πάντως, σε ότι αφορά το τραγικό περιστατικό, το τουρκικό επιτελείο αρνήθηκε πως υπήρξε κάποια εμπλοκή και ανέφερε ότι στο σημείο δεν υπήρχε τουρκικό μαχητικό.

Αμέσως μετά την εντολή που πήραν οι δύο πιλότοι των ελληνικών Mirage ήταν να πραγματοποιήσουν επιτήρηση συνόρων – για την περίπτωση που τα F-16 επιστρέψουν – και έτσι πέταξαν από τη Λήμνο έως τη Ρόδο.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την τραγωδία

Λίγο πριν από την προσγείωσή τους στη βάση τους στη Σκύρο, και συγκεκριμένα κατά διαδικασία της καθόδου, το Mirage 2000-5 με κυβερνήτη τον Γιώργο Μπαλταδώρο προσέκρουσε στη θάλασσα. Άμεσα ο πιλότος του δεύτερου Mirage ανέφερε πως είδε τη συντριβή και έτσι σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε γιγαντιαία επιχείρηση από το Πολεμικό Ναυτικό, την Αεροπορία και το Λιμενκό για τον εντοπισμό του αεροσκάφους.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας κήρυξε τριήμερο πένθος στις Ένοπλές Δυνάμεις για τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο που «έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος».

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις για την τραγωδία

Διαβάστε επίσης:

Mirage 2000-5: Εθνική συγκίνηση για τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο - Πώς έπεσε το μοιραίο αεροσκάφος

Γιώργος Μπαλταδώρος: «Κάποιες φορές πετούσε χαμηλά για να μας χαιρετάει» (vid)


χειροτεχνιες δουλεια στο σπιτι

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

Οι ερευνητές του Ινστιτούτου Wellcome Sanger Institute, καθώς επίσης των πανεπιστημίων του Κέιμπριτζ και του Νότιγχαμ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Nature Communications», βρήκαν ότι η εν λόγω ουσία (SPHINX31), που στοχεύει σε ένα σημαντικό γονίδιο του καρκίνου (SRPK1), μπορεί να εξοντώσει τα καρκινικά κύτταρα στους ασθενείς με οξεία μυελογενή λευχαιμία (ΟΜΛ), χωρίς να κάνει ζημιά στα υπόλοιπα μη λευχαιμικά κύτταρα.


χειροτεχνιες δουλεια στο σπιτι

Επικεφαλής της πολυμελούς ερευνητικής ομάδας είναι οι Γιώργος Βασιλείου, Τόνυ Κουζαρίδης και Κώστας Τζελέπης.


Η ΟΜΛ είναι μια επιθετική μορφή καρκίνου του αίματος, που πλήττει ανθρώπους όλων των ηλικιών και συχνά απαιτεί μήνες εντατικής χημειοθεραπείας και παρατεταμένη παραμονή στο νοσοκομείο. Εκδηλώνεται στα κύτταρα του μυελού των οστών, τα οποία σταδιακά εκτοπίζουν τα υγιή κύτταρα, με συνέπεια να αυξάνεται επίσης ο κίνδυνος σοβαρών λοιμώξεων και αιμορραγίας.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

νοσοκομειακο υλικο

χειροτεχνιες δουλεια στο σπιτι

Οι θεραπείες για την ΟΜΛ ουσιαστικά είναι οι ίδιες εδώ και τρεις δεκαετίες, ενώ στην πλειονότητα των ασθενών ο καρκίνος δεν θεραπεύεται. Ένας υποτύπος της ΟΜΛ, που αφορά μια μετάλλαξη στο γονίδιο MLL, έχει ιδιαίτερα κακή πρόγνωση.



εκθεσεις γερμανικων α1

γλυκασ σκραπ επε αφμ

τιμες βρεφονηπιακων σταθμων

Τον εισήγαγε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος λέγοντας επί της ουσίας ότι η ελληνική πλευρά είναι διατεθειμένη να συζητήσει το πλαίσιο κάποιων μεταμνημονιακών εγγυήσεων με αποδέκτη πρωτίστως το ΔΝΤ υπό την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα έχουν προσδιοριστεί τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος και το δημοσιονομικό μονοπάτι.


Το Μαξίμου προς το παρόν, δεν θέλει να δώσει λεπτομέρειες για το τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει αυτό το πακέτο εγγυήσεων προς τους δανειστές για την περίοδο μετά το 2018. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και μέρες, μπορεί να περιλαμβάνει την επέκταση του κόφτη δημοσιονομικής διόρθωσης και πιθανότατα και την μείωση του αφορολόγητου, πιθανότητα που απέφυγε αυτή την φορά ο Δ. Τζανακόπουλος να διαψεύσει.


παγωτο δαφνη

Επίσης, το Μαξίμου δείχνει να αποδέχεται τη λογική Σόιμπλε πως εφόσον το ΔΝΤ δεν μπει στο πρόγραμμα με χρηματοδότηση αυτό θα πρέπει να τροποποιηθεί λέγοντας ότι πράγματι αυτό προβλέπεται ως ρήτρα της συμφωνίας που υπεγράφη το καλοκαίρι του 2015.


γλυκασ σκραπ επε αφμ

Ωστόσο διευκρινίζει ότι η όποια τροποποίηση θα αφορά μόνο τους όρους όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα προκειμένου αυτό να περάσει από το γερμανικό κοινοβούλιο και σε καμία περίπτωση τη χρονική διάρκειά του, τα μέτρα και τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει.




γλυκασ σκραπ επε αφμ
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_137.html
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_84.html

νεα κρητη λαμπρινος

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
νεα κρητη λαμπρινος
νεα κρητη λαμπρινος

Το σκάφος, στο οποίο επέβαιναν η Τζένιφερ Άπελ, η Τάσα Φουιάμπα και τα σκυλιά τους, ξεκίνησε από τη Χαβάη και είχε προορισμό την Ταϊτή. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού η μηχανή του πλοίου χάλασε με αποτέλεσμα οι άνεμοι να το παρασύρουν 1.500 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιαπωνίας.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αμερικανικού Ναυτικού «δύο μήνες μετά κι ενώ δεν είχαν φτάσει στην Ταϊτή, άρχισαν να εκπέμπουν SOS», χωρίς αποτέλεσμα.


Συνέχισαν να καλούν σε βοήθεια καθημερινά, όμως τα σήματά τους έπεφταν στο κενό και η περιπέτεια τους δεν τελείωνε.


navy


Η διάσωση/Πηγή: U. S. Navy/Mass Communication Specialist 3rd Class Jonathan Clay


Στις 24 Οκτωβρίου εντόπισε το πλοίο τους ένα αλιευτικό σκάφος από την Ταϊβάν και ειδοποίησε άμεσα τις αμερικανικές Αρχές στη νήσο Γκουάμ. Κάπως έτσι οι δύο Αμερικανίδες κατάφεραν να πατήσουν και πάλι στεριά.


Όσο για το λογικό ερώτημα, πώς κατάφεραν να επιβιώσουν τόσο διάστημα στη μέση του πουθενά, προς τύχη των γυναικών είχαν στο σκάφος τους μεγάλα αποθέματα ξηράς τροφής, αλλά και μία συσκευή καθαρισμού νερού.


navy2


Η διάσωση/Πηγή: U. S. Navy/Mass Communication Specialist 3rd Class Jonathan Clay


navy4


Η διάσωση/Πηγή: U. S. Navy/Mass Communication Specialist 3rd Class Jonathan Clay



παγκος κουζινας τοποθετηση
ζαμπιδης τελευταια νεα

ανανεωση διπλωματος β

μωρο 2 μηνων μυξες

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων πραγματοποιείται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://a2.oaed.gr/pegasus, με την ένδειξη «Είσοδος Εκπαιδευτικού», η οποία αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, μαζί με άλλες σημαντικές ανακοινώσεις για τους υποψήφιους εκπαιδευτές.


ανανεωση διπλωματος β

ανανεωση διπλωματος β

Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την υπ' αριθμ. 32158/Δ1/11297 (ΦΕΚ 2228/Β΄/14-06-2018) απόφαση της υπουργού και του υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, δίνονται στην υπ' αριθμ. 58185/30-08-2018 προκήρυξη του ΟΑΕΔ, η οποία έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oaed.gr και στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.



μεντεσεδες ψυκτικων θαλαμων
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

φεστιβαλ εστιων

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html
τουριστικο γραφειο ζακυνθος

Το σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης περιλαμβάνει έκθεση περιγραφής και τεκμηρίωσης, πρόταση οριοθέτησης υδατορεμάτων, μελέτη οριοθέτησης, τεχνική έκθεση συνοδευόμενη από διαγράμματα, τοπογραφικό διάγραμμα συνοδευόμενο από τεύχος συντεταγμένων, πρόγραμμα ανάπτυξης κατά φάσεις εκτέλεσης με χρονοδιαγράμματα, μελέτη γεωλογικής καταλληλότητας, συνοδευόμενη από τρεις χάρτες, ειδική μελέτη - αιτιολογική έκθεση για τη χωροθέτηση υψηλών κτηρίων στην αξιοποίηση της έκτασης, αλλά και ειδικό υπόμνημα περί της υπ’ αρ. πρωτοκόλλου 39216/1659/11.05.2017 πράξης χαρακτηρισμού του δασάρχη Πειραιά.


relaxing ocean waves mp3

Σύμφωνα με τη στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων αντικείμενο της σχεδιαζόμενης ανάπτυξης, αποτελεί το ακίνητο του τέως Αεροδρομίου του Ελληνικού, με έκταση 5.249 στρεμμάτων, σε συνδυασμό με τα ακίνητα του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας (Μαρίνα) Αγ. Κοσμά Αττικής και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας (Ε. Α.Κ. Ν.) Αγίου Κοσμά Αττικής, με έκταση 529 και 426 στρεμμάτων αντίστοιχα. Πρόκειται για ακίνητα που είχαν αποτελέσει, κατά το παρελθόν, μέρος του συστήματος των Ολυμπιακών, υπερτοπικών, πόλων, και τα οποία αντιμετωπίζονται πλέον συνδυασμένα, ως ενιαίος μητροπολιτικός πόλος πολλαπλών λειτουργιών, στοχεύοντας στη μεγιστοποίηση της αναπτυξιακής, χωροταξικής και πολεοδομικής τους δυναμικής και της επενδυτικής τους αξίας.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html

Για την επίτευξη του στόχου αυτού, προσδίδεται στο ακίνητο του Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, για πρώτη φορά, ενιαία και συνολική πολεοδομική ταυτότητα, συμβατή με τον αναπτυξιακό του προορισμό και τη μακροχωροταξική του ένταξη. Παραλλήλως, εισάγεται ειδική διοικητική διαδικασία για την αξιοποίηση του ακινήτου, με σαφή βήματα ανά στάδιο, η οποία συμβαδίζει με τη διαδικασία επενδυτικής ωρίμανσης και μπορεί να ανταποκριθεί τόσο στην κλίμακα της επιδιωκόμενης ανάπτυξης, όσο και στην πρωτοτυπία του αναπτυξιακού εγχειρήματος.


Ο υπό μελέτη σχεδιασμός επιχειρεί να συγκεράσει την αντικειμενικότητα και ορθολογικότητα του χωρικού σχεδιασμού με τις ιδιαίτερες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες του τόπου στον οποίο αναφέρεται προς όφελος πρωτίστως του κοινωνικού συνόλου. Μόνο υπό αυτήν την προϋπόθεση δύναται να παραχθεί ένας πραγματικά βιώσιμος χώρος, "πρότυπο αστικού σχεδιασμού", στη βάση συγκεκριμένων πολεοδομικών και χωροταξικών αρχών για την πραγματοποίηση των στόχων που το θεσμικό πλαίσιο για την αξιοποίηση του Ελληνικού ορίζει.



φεστιβαλ εστιων
φεστιβαλ εστιων

Thursday, May 30, 2019

υποδειγμα εργασιων

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html
εχασα τη στρατιωτικη μου ταυτοτητα
υποδειγμα εργασιων

Σχεδόν 2.600 αστυνομικοί συμμετείχαν στις 600 έρευνες, σε 24 από τις 26 Πολιτείες της Βραζιλίας, που οδήγησαν στη σύλληψη των προσώπων αυτών και την κατάσχεση μεγάλου αριθμού φωτογραφιών και βίντεο.


Μέχρι αργά το μεσημέρι σήμερα είχαν προσαχθεί συνολικά 132 ύποπτοι – μεταξύ αυτών, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και γυναίκες, ηλικίας από 20 έως και άνω των 60 ετών.


ζυμη για πιτσα ελενη

Ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας Ραούλ Τζούνγκμαν διαβεβαίωσε ότι αυτή η δεύτερη φάση της επιχείρησης "Φως στην παιδική ηλικία" είναι "η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ μέσα σε μία ημέρα, σε όλον τον κόσμο" εναντίον παιδεραστών και ανθρώπων που εκμεταλλεύονται σεξουαλικά ανηλίκους.


υποδειγμα εργασιων

Η πρώτη φάση, τον Οκτώβριο του 2017, διενεργήθηκε σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και οδήγησε στη σύλληψη 112 προσώπων.


σετ γαμου επιπλα

βαθμολογια της φουτμπολ λιγκ
σετ γαμου επιπλα
σετ γαμου επιπλα

Ταξιδεύει προς τον πλανήτη μας με ταχύτητα 67.000 μίλια ανά ώρα (107.830 χιλιόμετρα/ώρα) και θα βρεθεί σε απόσταση μικρότερη από 4,6 εκατ. μίλια από τη Γη.


Ο 2002 AJ129 έχει μεγαλύτερος από το Burj Kalifa, το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο, και το συνολικό του μήκος είναι 1,1 χιλιόμετρα.


Έρευνα στο παρελθόν είχε αναφέρει πως εάν ένας τέτοιος αστεροειδής χτυπούσε τη Γη, τότε ο πλανήτης θα επέστρεφε στην εποχή των παγετώνων.


Ευτυχώς, η NASA είναι καθησυχαστική αναφορικά με τον 2002 AJ129 καθώς εκτιμά πως η Γη θα είναι ασφαλής. Σε βίντεο μάλιστα καταγράφει την τροχιά του και την «συνάντησή» του με τον πλανήτη μας.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html




η διαιτα ωμεγα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html

λειτουργια τυφλων iphone

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html
πειραμα φυλακισης του στανφορντ
λειτουργια τυφλων iphone

«Αυτές οι πληροφορίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» δήλωσε η Ναμπιούλινα απαντώντας σε σχετικό ερώτημα που της έθεσαν οι δημοσιογράφοι στο περιθώριο της συνάντησης της Ένωσης τραπεζών της Ρωσίας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η διοικήτρια της Τράπεζας της Ρωσίας διέψευσε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μιλούσαν για μια περίεργη πτήση αεροσκάφους που απογειώθηκε τη Δευτέρα από τη Μόσχα με προορισμό το Καράκας, το οποίο μετέφερε 20 τόνους χρυσού από τα αποθέματα χρυσού της Βενεζουέλας που λέγεται ότι φυλάσσονται στην Μόσχα.

Η ρωσική εφημερίδα Novaya Gazeta, η οποία είχε γράψει τη Δευτέρα για ένα ρωσικό αεροσκάφος που μετέφερε 20 τόνους χρυσού, σε σημερινό της δημοσίευμα με τίτλο «η Χρυσή πτήση» και υπότιτλο «Στη Βενεζουέλα, προσγειώθηκε εμπορικό αεροσκάφος Boeing, μετά από ενδιάμεσες στάσεις σε Ντουμπάι και Μαρόκο. Και ο Μαδούρο απόκτησε αίφνης πολλά χρήματα», αναφέρεται σε ένα δεύτερο εμπορικό αεροσκάφος Boeing 757, το οποίο αναχώρησε την Τρίτη από την Μόσχα με προορισμό το Καράκας. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, το αεροσκάφος αναχώρησε με το χρυσό που φυλάσσεται στη Μόσχα, το οποίο προσγειώθηκε στο Ντουμπάι, όπου στο αεροδρόμιο ο χρυσός αντικαταστάθηκε με κοντέινερ που περιείχαν σε μετρητά 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ, και με αυτά τα χρήματα το αεροσκάφος έφθασε στην Βενεζουέλα.

Η ασυνήθιστη αυτή άφιξη του ρωσικού αεροσκάφους στο Καράκας, τροφοδότησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Βενεζουέλα με διάφορες φήμες μετά την υποστήριξη του Κρεμλίνου προς τον πρόεδρο της χώρας Νικολάς Μαδούρο, πολλές από τις οποίες έλεγαν ότι με το αεροσκάφος έφθασαν μισθοφόροι, ή ότι ήρθε για να φυγαδεύσει τον Μαδούρο στην εξορία, ή ότι μετέφερε χρυσό. Ωστόσο καμία από τις φήμες αυτές δεν βασίζονταν σε σοβαρά στοιχεία, ώστε να επιβεβαιωθεί.


15 τόνους αγοράζουν τα ΗΑΕ


Η Βενεζουέλα θα πουλήσει τις επόμενες ημέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 15 τόνους χρυσού από τα αποθέματα που φυλάσσονται στα θησαυροφυλάκεια της κεντρικής τράπεζάς της, με αντάλλαγμα ρευστό σε ευρώ, όπως ανέφερε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο πρακτορείο Reuters.


Η πώληση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα να παραμείνει φερέγγυα, εν μέσω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι πωλήσεις χρυσού φέτος ξεκίνησαν στις 26 Ιανουαρίου, με 3 τόνους. Πέρσι είχε εξαχθεί χρυσός αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία.


ψωμι ψημενο

Συνολικά, το σχέδιο είναι να πουληθούν 29 τόνοι χρυσού, εξήγησε ο αξιωματούχος που μίλησε στο πρακτορείο υπό τον όρο ότι δεν θα κατανομαστεί. Στο τέλος Νοεμβρίου, η Βενεζουέλα διέθετε αποθέματα 132 τόνων στα δικά της θησαυροφυλάκεια και σε εκείνα της Τράπεζας της Αγγλίας.


Η κυβέρνηση κατέφυγε στην πώληση χρυσού μετά την πτώση της παραγωγής πετρελαίου, τη γενικότερη οικονομική κατάρρευση της χώρας και τις κυρώσεις που επέβαλαν οι ΗΠΑ.


Την Τετάρτη, η Ουάσινγκτον, που στηρίζει την αντιπολίτευση στην προσπάθειά της να εξαναγκάσει σε παραίτηση τον Μαδούρο και να οργανώσει νέες εκλογές, προειδοποίησε τραπεζίτες και επενδυτές να μην αγοράζουν χρυσό από τη Βενεζουέλα.


Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο, έστειλε ένα μήνυμα, μέσω Twitter, στην πρεσβεία των ΗΑΕ στην Ουάσινγκτον, προειδοποιώντας ότι όποιος μεταφέρει χρυσό της Βενεζουέλας μπορεί να υποστεί κυρώσεις.


Ούτε η κεντρική τράπεζα της Βενεζουέλας πάντως, ούτε η πρεσβεία των ΗΑΕ στην Κολομβία (καλύπτει και το Καράκας) ανταποκρίθηκαν σε ένα αίτημα να σχολιάσουν τις πληροφορίες αυτές.







λειτουργια τυφλων iphone
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

καφτανια φορεματα 2015

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
καφτανια φορεματα 2015

Το καφέ, που ξεκίνησε να λειτουργεί σήμερα, προσφέρει τη δυνατότητα στους εγχώριους πελάτες του Tiffany & Co's, στην 5η Λεωφόρο, αλλά και τους ξένους τουρίστες που το επισκέπτονται και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο τμήμα του αγοραστικού του κοινού, να αισθανθούν, έστω και για λίγο, σαν τη λαμπερή πρωταγωνίστρια της ταινίας, τη Χόλι Γκολάιτλι, την οποία ενσάρκωσε η Χέπμπορν.


εκτυπωσεις σε μπλουζες λευκωσια

καφτανια φορεματα 2015

Ντυμένη με ένα υπέρκομψο μαύρο φόρεμα Givenchy και μαργαριτάρια, η Χέπμπορν αναδείχθηκε σε αδιαμφισβήτο fashion icon, ενώ το απαράμιλλο στυλ της, όπως πιστεύουν και οι υπεύθυνοι του Tiffany, συνεχίζουν να το αναζητούν στις βιτρίνες του οι πελάτες του.


Όπως πολλά ιστορικά καταστήματα, το Tiffany έδωσε μάχη προκειμένου να βρει ανταπόκριση από τους νεότερους καταναλωτές, πολλοί εκ των οποίων σνόμπαραν τα παραδοσιακά κοσμήματα, όπως τα διαμαντένια μονόπετρα, το σήμα κατατεθέν του καταστήματος.


Στο πλαίσιο της στρατηγικής του να προσελκύσει το ενδιαφέρον των 20αρηδων, η εταιρεία παρουσίασε πιο μοντέρνες συλλογές, όπως την Tiffany HardWear, έπειτα από συμφωνία με το αστέρι της ποπ, τη Λέιντι Γκάγκα, νωρίτερα φέτος.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

Το νέο Blue Box Café που στεγάζεται στον τέταρτο όροφο του καταστήματος έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους «καταναλωτές που πάντα ονειρεύονταν να πάρουν Πρωινό στο Τίφανι», τονίζεται σε μια ανακοίνωση.


Στο καφέ μπορεί κανείς να δοκιμάσει πρωινό στην τιμή των 29 δολαρίων. Το μενού βασίζεται στην «κλασική αμερικανική κουζίνα εμπλουτισμένο με την υψηλότερη ποιότητα και τοπικά προϊόντα».


Μεταξύ των εκλεκτών εδεσμάτων, αυγά με τρούφα, βάφλες με βουτυρόγαλα και τοστ με αβοκάντο για τους χορτοφάγους.



γιατι χρειαζεται υπομνημα ενας χαρτης

εκκλησίες της λεμεσού

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

Το αυτοκίνητο βρέθηκε με τους μπροστινούς τροχούς στο κενό και τους δύο οπίσθιους τροχούς επί της προβλήτας.


εκκλησίες της λεμεσού

εκκλησίες της λεμεσού

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη του πλοίου «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΣΤΑΡ», στο σημείο της προβλήτας όπου είχε «δέσει» το πλοίο κατά τη διάρκεια χειρισμών απομάκρυνσής του από την προβλήτα, μπερδεύτηκε το σχοινί του μπαλονιού πρόσδεσης με το Ι. Χ., με αποτέλεσμα την παράσυρσή του και την πτώση των μπροστινών τροχών στο κενό καθώς και την επαφή του με το πλοίο.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

Το πλοίο επιθεωρήθηκε από αρμόδιο Επιθεωρητή του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπιστώθηκαν επιφανειακές και μικρής έκτασης εκδορές στη δεξιά πλευρά του πλοίου, προκαλώντας μικρής έκτασης αποκόλληση του χρώματός του, χωρίς να έχει πληγεί η κατασκευαστική του ακεραιότητα.


εκποιηση εξοπλισμου

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το Ι. Χ. απομακρύνθηκε με μέριμνα του ιδιοκτήτη.


απαγορεύεται η αναστροφή

ααα84 696x522
Πηγή: kalymnos-news.gr


αποτελέσματα τομυ 5η υπε

phillip lim цум
αποτελέσματα τομυ 5η υπε

«Ήδη έχουν καεί χιλιάδες στρέμματα χαμηλής βλάστησης», ανέφερε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και διαβεβαίωσε πως η αρωγή και η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής προς τα Κύθηρα δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο σε τούτες τις δύσκολες ώρες, αλλά θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα απαιτηθεί σειρά έργων υποδομής.


Η περιφερειάρχης Αττικής σημείωσε πως από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στα Κύθηρα, στην ευρύτερη περιοχή Πιτσινάδες Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής, η ίδια, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Τσούπρα καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τον δήμαρχο Κυθήρων Στρ. Χαρχαλάκη και με τους εθελοντές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την υπό εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί.


«Βρισκόμαστε από το πρωί της Παρασκευής που ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά σε επικοινωνία και συνεννόηση με τον δήμαρχο Κυθήρων και όλους τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής. Η αρωγή και η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής προς τα Κύθηρα δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο σε τούτες τις δύσκολες ώρες αλλά θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα απαιτηθεί σειρά έργων υποδομής», διαμήνυσε.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html


αποτελέσματα τομυ 5η υπε
ενωση ασπρα σπιτια αντικυρα
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

γιωργος ξυλουρης ατυχημα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html
ηλιοακμη α.ε. ηλιακοι θερμοσιφωνεσ

Ο μύθος του μπάσκετ των ΗΠΑ είχε δηλώσει πριν από το ματς ότι δεν έχει... μαγικό ραβδί αλλά μόνο η αύρα του ήταν αρκετή για να δείξουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον πραγματικό τους εαυτό! Οι «πράσινοι» έκαναν πράξη αυτό που ήταν προτεραιότητα για τον Πιτίνο... Η άμυνα!


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

γιωργος ξυλουρης ατυχημα

Οι παίκτες «μασούσαν σίδερα» και δεν άφησαν να πάρει ανάσα μια τόσο ποιοτική ομάδα, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανέβηκε έτσι στο 7-8 και πλέον βλέπει τελείως διαφορετικά τη συνέχεια στη Euroleague.


Η εξέλιξη του αγώνα


Οι «πράσινοι» μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ αλλά η αδυναμία να σταματήσουν τον Κλάιμπερν επέτρεψε στην ΤΣΣΚΑ να έχει το προβάδισμα. Ο Αμερικανός περιφερειακός σημείωσε τους 10 από τους 16 πόντους της «ομάδας του στρατού», η οποία προηγήθηκε με 24-17! Ο Παναθηναϊκός όμως έπαιζε με την ψυχολογία στα ύψη και όταν βελτίωσε την άμυνα στο transition κυριάρχησε στο παρκέ. Έβαλε τους παίκτες του Ιτούδη στο ρυθμό που ήθελε και ολοκλήρωσε το καλύτερο φετινό του δεκάλεπτο.


Με τον Πιτίνο να αλλάζει διαρκώς πρόσωπα και συστήματα, το «τριφύλλι» έβαλε 36 πόντους στη δεύτερη περίοδο, όπου είχαν 5/6 τρίποντα και 7/9 δίποντα! Ο Παπαπέτρου έδειξε πόσο έλειψε τον προηγούμενο μήνα, ο Λεκαβίτσιους κάλυψε επάξια τον Καλάθη, ο οποίος είχε 2 φάουλ στο 8ο λεπτό, ενώ ο Μήτογλου έβγαλε τεράστια ενέργεια! Γενικά ο Παναθηναϊκός βρήκε τους 26 από τους 36 πόντους του από «παγκίτες», την ώρα που οι παίκτες του δεν φοβήθηκαν τις επαφές στην άμυνα, ενώ έλεγξαν και τα ριμπάουντ!


Επίσης, με τη διάθεση που είχαν έβαλαν στην εξίσωση και τον κόσμο και το +11 (55-44), με το οποίο πήγαν στα αποδυτήρια ήταν πέρα για πέρα δίκαιο! Με τον Παπαπέτρου να συνεχίζει «ζεστός» και να φτάνει τους 14 πόντους με τρομερά ποσοστά (2/2διπ., 2/3τρ., 4/4βολ.), ο Παναθηναϊκός βρέθηκε και στο +12 (57-45 στο 22') κι έδειχνε να έχει απαντήσεις όποτε η ΤΣΣΚΑ πήγαινε να αντιδράσει! Είναι χαρακτηριστικό το 5-0 που έκαναν οι «πράσινοι» όταν η ΤΣΣΚΑ πήγε να αντιδράσει μειώνοντας σε 63-58 στο 26'! Οι παίκτες του Πιτίνο συνέχιζαν να παίζουν με απίστευτη ενέργεια και με πρωτοστάτες τους Παπαπέτρου και Καλάθη ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελευταία περίοδο με διψήφια διαφορά.


Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όμως, ξεκίνησε με σερί 8-0 το τελευταίο δεκάλεπτο και μείωσε στο καλάθι (72-70 στο 32') αλλά οι παίκτες του «τριφυλλιού» μασούσαν σίδερα στην άμυνα και με μεγάλο τρίποντο του Καλάθη ξέφυγαν με 76-70 (34'). Το επιμέρους του Παναθηναϊκού έφτασε στο 13-2 κι η διαφορά πήγε για πρώτη φορά στο +13 (85-72 στο 36'), ενώ λίγο αργότερα προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους (94-77 στο 38'), κυριαρχώντας απόλυτα στο παρκέ!


Τα δεκάλεπτα: 19-26, 55-44, 72-62, 96-84



γιωργος ξυλουρης ατυχημα
το μεγαλυτερο βιβλιο στον κοσμο

ζαρα καλοκαιρι 2015 παιδικα

Απειλές και «νταηλίκια» από τους Τούρκους: Δεν θα επιτρέψουμε μονομερείς έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ

Κυπριακή ΑΟΖ | Τουρκία: Με τη γνωστή, απαράδεκτη τακτική των «ψευτοτσαμπουκάδων», η Τουρκία επιχειρεί ξανά να βάλει «φωτιά» στην κυπριακή ΑΟΖ, εγείροντας δικαιώματα ερευνών σε περιοχές που ανήκουν στην Κυπριακή Δημοκρατία.


ΣΕ «ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ» Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ: «ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ»


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, το οποίο επικαλείται η «Καθημερινή», αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Τούρκου υπουργού Ενέργειας, Μπεράκ Αλμπαϊράκ, ο οποίος δήλωσε με τρόπο απροκάλυπτο πως «η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στην Κύπρο «μονομερείς» έρευνες στον θαλάσσιο χώρο του νησιού».


dual sim πως λειτουργει

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο κ. Αλμπαϊράκ προέβη στην παραπάνω δήλωση, μιλώντας σε φόρουμ για την ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη.
Μάλιστα, ο ίδιος επέμεινε πως «η Άγκυρα θα μπλοκάρει την έρευνα για υδρογονάνθρακες από τη στιγμή που δεν υπάρχει συμφωνία για την επανένωση της Κύπρου».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html

ζαρα καλοκαιρι 2015 παιδικα

Οι δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ενέργειας έρχονται να επιβεβαιώσουν - για πολλοστή φορά - τις ιδιαίτερα εχθρικές διαθέσεις που επιδεικνύει το καθεστώς Ερντογάν, το οποίο, εδώ και αρκετές εβδομάδες, απειλεί... θεούς και δαίμονες, με φόντο τις έρευνες των υδρογονανθράκων εντός της ΑΟΖ της Κύπρου.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

ζαρα καλοκαιρι 2015 παιδικα

Διαβάστε σχετικά:

  • Παίρνει «φωτιά» η Μεσόγειος: Σε θέση μάχης το ΠΝ της Αιγύπτου απέναντι από τον τουρκικό στόλο
  • Προκλητικός ο Ακιντζί: Οι Ελληνοκύπριοι δεν θέλουν να μοιραστούν τον φυσικό πλούτο

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και δύο εβδομάδες τουρκικά πολεμικά πλοία παρεμποδίζουν το γεωτρύπανο της ιταλικής εταιρείας ENI στο οικόπεδο 3 της κυπριακής ΑΟΖ, με αποτέλεσμα αυτό να παραμένει ακινητοποιημένο.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κλαούντιο Ντεσκάλτσι, δήλωσε σχετικά: «Έπρεπε να αρχίσουμε την γεώτρηση αυτή και περιμένουμε. Είναι σαφές ότι από τη στιγμή που μετά από τη γεώτρηση αυτή πρέπει να πάμε σε άλλη χώρα, είναι πολύ πιθανό ότι τις ημέρες αυτές θα πρέπει να μετακινηθούμε, θέτοντας υπό συνθήκες ασφαλείας την αναζήτηση αυτή», είπε ο ίδιος και προσέθεσε: «Στη συνέχεια, θα επιστρέψουμε, περιμένοντας να βρεθεί μια λύση από την διεθνή διπλωματία».

Εξάλλου, σε ερώτηση αν πρόκειται να εγκαταλείψουν οριστικά τη γεώτρηση στην περιοχή «Καλυψώ», ο Κλάουντιο Ντεσκάλτσι τόνισε: «Όχι, είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες διαφορές. Συνήθως, στις περιπτώσεις αυτές, θέτουμε υπό συνθήκες ασφαλείας τον στόχο. Δεν φύγαμε από τη Λιβύη ή από άλλες χώρες όταν υπήρχαν πολύπλοκες καταστάσεις, είμαστε όλοι πολύ νηφάλιοι και ήσυχοι».

Η νέα αναζήτηση φυσικού αερίου, δήλωσε τέλος ο Ντεσκάλτσι, «μπορεί να πραγματοποιηθεί στο Μαρόκο».

Παράλληλα, πηγές του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών διέψευσαν την είδηση που δημοσίευσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, σχετικά με ενδεχόμενη συνάντηση εκπροσώπων της τουρκοκυπριακής κοινότητας με την ηγεσία της ENI. «Δεν υπήρξαν συναντήσεις της ιταλικής κυβέρνησης με ιθύνοντες της τουρκοκυπριακής κοινότητας, σχετικά με το θέμα του πλοίου της ΕΝΙ, το οποίο βρίσκεται ακόμη στ΄ ανοικτά της Κύπρου», αναφέρουν πηγές του ιταλικού υπουργείου Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

  • Συναγερμός στο Ελ. Βενιζέλος – Αυτή είναι η γυναίκα που προκάλεσε πανικό (pics)

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την κυπριακή ΑΟΖ



καιρος ξυλοκαστρου αυριο

γραφείο κτηματογράφησης αθηνών τηλ

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html
γραφείο κτηματογράφησης αθηνών τηλ

Σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου για το δημοσίευμα που αφορά τον Λευτέρη Αυγένακη, γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης υπέβαλε ερώτηση στον πρωθυπουργό, κατηγορώντας την κυβέρνηση για ανοχή στη γενικευμένη ανομία» και συμπληρώνει πως οι αποκαλύψεις για τη «δράση του Λευτέρη Αυγενάκη την καθιστούν άκρως επίκαιρη».


«Η συζήτηση στη Βουλή θα είναι μια ευκαιρία να διαφωτίσει όλους τους Έλληνες ο αρχηγός της ΝΔ για την εμπλοκή που φέρεται να έχει ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματός του σε κυκλώματα με εγκληματική δράση. Να απαντήσει στα ερωτήματα που εγείρουν οι αποκαλύψεις για «εξυπηρετήσεις» ατόμων που εμπλέκονται σε εκβιασμούς, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων, απειλές κατά δημοσιογράφων, κλπ.», συνεχίζει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.


γραφείο κτηματογράφησης αθηνών τηλ

Ακόμη σημειώνεται πως από «τον ίδιο τον κ. Αυγενάκη δεν περιμέναμε τίποτε περισσότερο από καταγγελίες για συκοφαντίες και παρακράτος.


δεληγιαννης κτηματομεσιτικη

Από τον κ. Μητσοτάκη περιμένουμε πειστικές απαντήσεις. Διαφορετικά θα αποδειχτεί ότι η ανοχή στην ανομία, και η ανομία της ανοχής, ανθίζουν πολύ κοντά του».


Απάντηση ΝΔ στο Μέγαρο Μαξίμου


Η Νέα Δημοκρατία απαντώντας στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου διαβεβαίωσε πως περιμένει με αγωνία την ώρα της συζήτησης στη Βουλή.



παλια μεγαλα κλειδια
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

θηλυκος κοτσυφας

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_19.html
σουπα με ρυζι και αυγολεμονο

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

ιερά σύνοδος κρήτης

Το πρόγραμμα έχει στόχο την άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας και της δυσκολίας πρόσβασης στην αγορά εργασίας των νέων πτυχιούχων, καθώς και την αντιμετώπιση του φαινομένου διαρροής επιστημονικού δυναμικού νεαρής ηλικίας σε άλλες χώρες (brain drain) προς αναζήτηση εργασίας.


Δικαίωμα αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ που είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθμιας πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, ηλικίας 22 έως 29 ετών (εφεξής ωφελούμενοι/ες), οι οποίοι δεν συμμετέχουν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται με οποιονδήποτε τρόπο.


Οι ωφελούμενοι πρέπει:



  • Να έχουν συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας τους κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018.

  • Να έχουν συμπληρώσει έως και το 29ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 30ό κατά το χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ήτοι 3/12/2018.


Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω του διαδικτύου, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, ως πιστοποιημένοι χρήστες στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, εισάγοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτή (ονομασία χρήστη και συνθηματικό).


Για τη διευκόλυνσή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, επιλέγοντας το πεδίο Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Οδηγίες Πρόσβασης στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-Οδηγίες για την απόκτηση κωδικών πρόσβασης.


Υποχρέωση προσκόμισης των σχετικών δικαιολογητικών στις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ), μέχρι και τέσσερις εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία λήξης της υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, έχουν μόνο οι δυνητικά ωφελούμενοι:


α) Κάτοχοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων σπουδών. Οι τίτλοι μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών προσκομίζονται στο ΚΠΑ2 του εγγεγραμμένου ανέργου έως και τέσσερις εργάσιμες ημέρες, μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα.


β) Άνεργοι που ανήκουν στην κατηγορία των ΑμεΑ, αλλά έχουν εγγραφεί ως κοινοί άνεργοι στο γενικό μητρώο του Οργανισμού και επιθυμούν να μεταφερθούν στο ειδικό μητρώο ΑμεΑ του Οργανισμού.


Επισημαίνεται ότι τα άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) χρειάζεται να προσκομίσουν γνωμάτευση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) του Ν. 3863/15.07.2010 σε ισχύ, με την οποία να πιστοποιείται το ποσοστό αναπηρίας, το οποίο θα πρέπει να είναι 50% και άνω, έως και τέσσερις εργάσιμες ημέρες από τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα. Διευκρινίζεται ότι δεν γίνεται δεκτή απόφαση στην οποία αναφέρεται ότι το άτομο με αναπηρία δεν είναι ικανό για κάθε βιοποριστική εργασία.


Στην περίπτωση που η γνωμάτευση των ΚΕΠΑ έχει λήξει και έχει παρέλθει τρίμηνο από τη λήξη ισχύος της και δεν έχει υποβληθεί αίτηση για νέα γνωμάτευση ή αίτηση επανεξέτασης στην αρμόδια Επιτροπή, οι ωφελούμενοι δεν θα μοριοδοτούνται με το κριτήριο «Αναπηρία ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 50% ΚΑΙ ΑΝΩ».



θηλυκος κοτσυφας
θηλυκος κοτσυφας

φορολογια ναυτικων 2014

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

Ο Μπιλζέριαν, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, ανέβασε ένα βίντεο στο Snapchat όπου χαρακτηριστικά ακούγεται να λέει: «Μια κοπέλα μόλις πυροβολήθηκε στο κεφάλι» και συνεχίζει:


mini raxevsky ανοιξη 2015


Αυτό είναι τρελό. Πάω να πάρω ένα όπλο και να γυρίσω πίσω. Αυτό που έγινε είναι κάποιου είδους σφαγή, ένας άντρας είχε βαρύ οπλισμό, σίγουρα. Είδα ένα κορίτσι να πυροβολείται στο πρόσωπο δίπλα μου, τα μυαλά της κρέμονταν έξω.






φορολογια ναυτικων 2014
φορολογια ναυτικων 2014
μαγικος κοσμος θεσσαλονικη
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

αφού επέτυχε στα προβλεπόμενα μαθήματα

Εδώ και χρόνια έχει πλέον συνηθίσει σε αυτόν τον ρόλο. Και τώρα που η Άνγκελα Μέρκελ αποχώρησε από το κόμμα και σε λίγα χρόνια και από την πολιτική τι θα κάνει η σωσίας της;


αφού επέτυχε στα προβλεπόμενα μαθήματα

«Χαίρομαι που θα επιστρέψει κάποια ηρεμία-για την κυρία Μέρκελ και για μένα» δηλώνει η Βανέτσκι. Μετά από 13 χρόνια στην καγκελαρία η σωσίας της έχει κουραστεί φυσικά και η συγκυρία με την αποχώρηση Μέρκελ από την κομματική ηγεσία έρχεται στην κατάλληλη στιγμή.


διαφημισεις στο αυτοκινητο

«Εάν κυλήσουν όλα όπως τα φαντάζομαι, με το τέλος της θητείας της ως καγκελαρίου το 2021 θα πάρουμε μαζί σύνταξη» λέει η 61ενός χρονών Βανέτσκι.


Σύμφωνα με τη Deutsche Welle, όλα ξεκίνησαν το 2005 με μια καρναβαλίστικη φορεσιά. Απέτυχε στην επιλογή και χωρίς δεύτερη σκέψη μπήκε στον ρόλο που λες ότι γεννήθηκε γι αυτόν. «Δεν έπρεπε να αλλάξω απολύτως τίποτα για να γίνω Μέρκελ, πως να μιλώ, πώς να στέκομαι, όλη μου η αύρα, όλα ίδια… το χτένισμα το έκλεψε η κυρία Μέρκελ από μένα και όχι το αντίστροφο» χαριτολογεί.


Μόνο η προφορά της προδίδει ότι κατάγεται από την Πολωνία. Και τότε ξεκίνησε η «μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής μου». Την έπεισαν να στείλει φωτογραφίες σε ένα πρακτορείο για σωσίες, το οποίο την καταχώρησε ως την πιο πειστική γερμανίδα σωσία της καγκελαρίου. Ο δρόμος είχε ανοίξει.


MERKEL 1


Η σωσίας της Μέρκελ δεν της μοιάζει μόνο αλλά και την θαυμάζει. «Για μένα είναι μεγάλη δημοκράτης που έχει κάνει πολλά για τη χώρα της, είμαι υπερήφανη που μοιάζω στην ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου». Είναι αλήθεια ότι αυτή η ομοιότητα της άνοιξε ένα κόσμο που μέχρι τότε της ήταν κρυμμένος. Και στο μέλλον τι θα κάνει; «Δεν λυπάμαι καθόλου που τα φώτα της δημοσιότητας θα σβήνουν μελλοντικά γιατί χόρτασα από τη δημοσιότητα, τις πολλές εμφανίσεις και τις υψηλές αξιώσεις εκείνων που με καλούν να μιμηθώ τη Μέρκελ». Από τότε που ξεκίνησε η προσφυγική κρίση ωστόσο και η καγκελάριος συγκέντρωσε πυρά άρχισα να νοιώθει φόβο. «Όλα έχουν γίνει πιο κουραστικά» παραδέχεται. «Ελπίζω να μειωθούν κάπως οι εμφανίσεις μου».


Το ίδιο χαλαρά αντιδρά και η καμπαρετίστρια Μαριάνε Σέτσλε, η σωσίας νούμερο δύο της Μέρκελ. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί την ομοιότητα, στη συνέχεια συμπεριέλαβε στις εμφανίσεις της σκέτσα με την καγκελάριο με επιτυχία. Και τώρα που η Μέρκελ αποχαιρετά σιγά-σιγά την εξουσία; «Κανένα πρόβλημα».



αφού επέτυχε στα προβλεπόμενα μαθήματα
παιχνιδια μαγειρικης με χοτ ντογκ
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_3.html

Wednesday, May 29, 2019

μεγαλα αυτοκολλητα αυτοκινητου

μεγαλα αυτοκολλητα αυτοκινητου
μεγαλα αυτοκολλητα αυτοκινητου
Συλλαλητήριο: Σάλος! Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Σύνταγμα και στην ΕΡΤ παίζουν το «Αλάτι της Γης»

Συλλαλητήριο Αθήνα | Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Έξαλλοι είναι οι τηλεθεατές με τη στάση της δημόσιας τηλεόρασης, αφού μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει τροποποιήσει το πρόγραμμά της - Η ΕΡΤ παίζει το αλάτι της γης με τραγούδια - Η καρδιά της Μακεδονίας «χτυπά» στην Αθήνα - Σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλήτηριο στο Σύνταγμα - Το Newsbomb.gr μέσα από το LIVE BLOG μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

48 ιντσες σε εκατοστα

Απίστευτο κι όμως ελληνικό. Η δημόσια τηλεόραση, όπως ακριβώς έκανε και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλινίκης δεν έκρινε σκόπιμο μέχρι τις 14:00 να μεταδώσει σκηνές από το συλλαλητήριο.


αιτια ανακοπη καρδιας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες συγκεντρώνονται στην πλατεία Συντάγματος, στην ΕΡΤ δείχνουν την εκπομπή το Αλάτι της Γης.

Όπως καταλαβαίνετε, αυτό έχει προκαλέσει την οργή των διαδηλωτών αλλά και των τηλεθεατών.

Ας περιμένουμε.

Ίσως κάποια στιγμή να κόψει πρόγραμμα, έστω και για 5 λεπτά.

Το Newsbomb.gr στην καρδιά των γεγονότων - Όλη η Ελλάδα μια αγκαλιά στο Σύνταγμα - «Αστακός» το κέντρο της Αθήνας, καθώς περίπου 19.000 αστυνομικοί αναμένεται να στήσουν ένα πλέγμα προστασίας, ώστε να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.gr

Ήδη από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα διαδηλωτές με μισθωμένα πούλμαν, αυτοκίνητα, τρένα και πλοία από όλες τις πλευρές της Ελλάδας. Η συμμετοχή του κόσμου στο μεγάλο συλλαλητήριο για το ζήτημα ονομασίας των Σκοπίων αναμένεται όπως εκτιμούν οι διοργανωτές να είναι μεγαλύτερη από αυτή στη Θεσσαλονίκη.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ



Έτσι, μέσα στις επόμενες ώρες η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από μεγάλο όγκο διαδηλωτών που κρατώντας γαλανόλευκες σημαίες θα «αγκαλιάσουν» το Σύνταγμα για να βροντοφωνάξουν ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, έτσι και αυτή την Κυριακή το Newsbomb.gr με αίσθημα ευθύνης μεταδίδει LIVE, λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις



https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

νικολο φοντανα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html
νικολο φοντανα

Συγκεκριμένα, τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου, στην δημοσκόπηση της KAΠΑ Research για το «Βήμα της Κυριακής», διαμορφώνονται ως εξής:


Χωρίς αναγωγή:


ΝΔ: 23,5%,
ΣΥΡΙΖΑ: 16,4%,
Χρυσή Αυγή: 6,8%
Δημοκρατική Συμπαράταξη: 6,6%
ΚΚΕ: 5,9%
ΑΝΕΛ: 2,5%
Ένωση Κεντρώων: 2,4%
Ποτάμι: 1,8%
Πλεύση Ελευθερίας: 1,8%
Λαϊκή Ενότητα: 1,3%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1%.
Άλλο κόμμα:3,9%
Σημειώνεται ότι η αδιευκρίνιστη ψήφος βρίσκεται στο 26,1%.


οι πιο επικινδυνες πολεις της ευρωπης


νικολο φοντανα
ηλία πολίτη

ενοικιασεις σπιτιων θεσσαλονικη διαβατα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html
ενοικιασεις σπιτιων θεσσαλονικη διαβατα

«Κύριε Καραμανλή ορισμένους από το ΚΙΝΑΛ πάρτε τους από τώρα στη ΝΔ για να τελειώνουμε, άλλωστε έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους από την εποχή Σαμάρα, όπως ο κ. Μανιάτης», ήταν η φράση που εξόργισε τον βουλευτή της ΔΗΣΥ που ζητούσε επίμονα τον λόγο για να απαντήσει στις «αθλιότητες», όπως είπε.


Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «Επειδή στα υπόγεια του Μαξίμου σας ενδιαφέρει πολύ το μέλλον του κινήματος Αλλαγής, σας ενημερώνω ότι το Κίνημα Αλλαγής, που αποτελεί για σας τον στρατηγικό εχθρό και αντίπαλο, θα έχει διπλάσιο ποσοστό στις επόμενες εκλογές».


σκουφακια κολυμβησης τιμη

Ο κ. Μανιάτης προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον παριστάμενο υπουργό Χρήστο Σπίρτζη ότι συνεργάζεται εδώ 3,5 χρόνια με τον ακροδεξιό κ. Καμμένο και συμμετείχε στο υπουργικό συμβούλιο, όπου δύο υπουργοί, οι κ. κ. Καμμένος και Κοτζιάς αντήλλαξαν αλληλοκατηγορίες για αδιαφάνεια στην διαχείριση μυστικών κονδυλίων και κανείς δεν πήρε το λόγο.


Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «Μαθήματα από ανθρώπους που έκαναν καριέρα στο ΠΑΣΟΚ και τώρα λένε ότι δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για το ΠΑΣΟΚ δεν θέλουμε, όσοι μείναμε όρθιοι θα συνεχίσουμε και θα γίνουμε περισσότεροι».


Άμεση ήταν η απάντηση του Χρήστου Σπίρτζη που απευθυνόμενος στον Γιάννη Μανιάτη, είπε πως εκείνος ήταν υπουργός του Αντώνη Σαμαρά.


ΧΡ. ΣΠΙΡΤΖΗΣ: «Υπήρξατε στο άμεσο παρελθόν υπουργός του κ. Σαμαρά, όχι του κ. Τσίπρα. Θέλετε να γίνεται υπουργός του κ. Μητσοτάκη, δικαίωμά σας»


Γ. ΜΑΝΙΑΤΗΣ: «Κι εσείς υπουργός του Καμμένου είστε κ. Σπίρτζη… Μαθήματα τέτοιου είδους δεν είναι αποδεκτά από σας. Η καρέκλα που κρατάτε δεν θα την ξαναδείτε γιατί τους γενίτσαρους η ιστορία τους βάζεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Είστε περίπτωση γενίτσαρου που πρόδωσε ιδέες και πορεία. Συγχαρητήρια που είστε υπουργός του κ. Καμμένου».


Οι επίμαχες φράσεις με εντολή της προέδρου της Επιτροπής Εύης Καρακώστα διαγράφηκαν από τα πρακτικά.



ενοικιασεις σπιτιων θεσσαλονικη διαβατα
αερια που μυριζουν σε μωρο
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

εβραιοι διασπορα

ημερα γεννησης τριτη

Ο Πάνος Καμμένος σχολίασε τα όσα ακούστηκαν για αλλαγή του Κανονισμού της Βουλής, έτσι ώστε να διασωθεί ο ίδιος αλλά και οι ΑΝ. ΕΛ με ένα οργισμένο tweet. Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος κάνει λόγο ακόμα και για απειλές κατά της οικογένειάς του.


«Οι ΑΝΕΛ δεν θέλουμε χάρη από κανένα, θέλουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας», γράφει ο Πάνος Καμμένος, και απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον με το μικρό του όνομα, «πάρε και τα προνόμια, κράτα και τους αστυνομικούς. Εκτός από τους Ρουβίκωνες υπάρχουν κι Έλληνες Αλέξη…».


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

εβραιοι διασπορα

Δείτε το Tweet:



Οι ΑΝΕΛ δεν θελουμε χάρη από κανένα, θελουμε εφαρμογή της κοινοβουλευτικής νομιμότητας. Δεν δέχομαι δε ιδιαίτερα απειλές κατά της οικογένειας μου. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΕΞΗ...


— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 1, 2019

«Πόλεμος» ΝΔ - κυβέρνησης για την επιχείρηση «διάσωσης» του Καμμένου


Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε την Πέμπτη η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την αμφίσημη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ότι δρομολογούνται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής, ώστε να αποφευχθεί η διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ. ΕΛ., με την παραίτηση Παπαχριστόπουλου και να διατηρήσει ο Πάνος Καμμένος τα προνόμιά του ως πολιτικός αρχηγός.


Η ΝΔ κάνει λόγο για «εξόφθαλμο εκβιασμό» και τονίζει πως «είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει, συνεπώς είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ.».


«Όσα παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες είναι το αποτέλεσμα ενός εξόφθαλμου πια εκβιασμού. Ο κ. Τζανακόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει ακόμη και τον Κανονισμό της Βουλής, προκειμένου ο κ. Καμμένος να μην χάσει την καρέκλα του αρχηγού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ», σημειώνει η ΝΔ.


Και καταλήγει: «Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας τρέμει όσα ο πρώην εταίρος του απειλεί να αποκαλύψει και είναι πρόθυμος να κάνει όποια παραχώρηση του ζητήσει ο κ. Καμμένος. Αυτό που και οι δύο δεν καταλαβαίνουν είναι ότι όλοι οι πολίτες τους έχουν πάρει πια χαμπάρι».


Η αντίδραση της κυβέρνησης


Σε σκωπτικό ύφος απάντησαν κυβερνητικές πηγές στη ΝΔ: «Στην αρχή η ΝΔ μιλούσε για «συναινετικό διαζύγιο». Μετά μιλούσε για “σικέ διαζύγιο”. Στη συνέχεια για “διαζύγιο συναλλαγής”. Σήμερα, μιλά για “διαζύγιο εκβιασμών”».


«Μέχρι να καταλήξει πάντως μέσα στη σύγχυσή της, θα έχει χάσει αρκετές ακόμη ονομαστικές ψηφοφορίες στη Βουλή», κατέληξαν οι ίδιες πηγές.



εβραιοι διασπορα
ραστα τιμη
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

εικονες γης απο δορυφορο

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
εικονες γης απο δορυφορο

Πληροφορίες του CNN Greece, μάλιστα, θέλουν ένα από αυτά τα μέτρα να είναι η κατάργηση του τέλους διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία, μέτρο που θα ανακουφίσει την τουριστική βιομηχανία.


Το πρωί ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου της Ομάδας του ΕΛΚ και της Επιτροπής Περιφερειών με θέμα την Προσφυγική Κρίση ζητώντας από τα κράτη-μέλη της ΕΕ να σταματήσουν να περιχαρακώνονται σε εθνικές στρατηγικές.


all about the bass mp3

Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε μάλιστα επίθεση κατά της κυβέρνησης την οποία και κατηγόρησε για έλλειψη σχεδιασμού, ενώ αναφέρθηκε και στην παραίτηση Βουδούρη, για τον οποίο είπε πως αφήνει υπονοούμενα για διαφθορά κατά του υπουργού του, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει καμία αντίδραση ούτε από τον υπουργό, ούτε από τον Πρωθυπουργό.


Ο Πρόεδρος της ΝΔ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη στο Δημαρχείο, από τον οποίο και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη, ενώ σήμερα θα συναντηθεί επίσης με τον Μητροπολίτη Άνθιμο και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.



εικονες γης απο δορυφορο
γιατι πεθανε ο μπρουνο
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

πολυστρωματική σωλήνα εξαρτηματα

Η "πράσινη" και "λευκή" φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς με το νούμερο 34 του Γιάννη Αντετοκούνμπο βρίσκεται για πρώτη φορά στην κορυφαίες θέσεις με τις πιο δημοφιλείς εμφανίσεις σε όλο τον NBA και πρώτη φορά μετά τον Γκάρι Πέιτον το 2003 για παίκτη των "ελαφιών".


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

πολυστρωματική σωλήνα εξαρτηματα

2016 12 16T022638Z 1317525415 NOCID RTRMADP 3 NBA CHICAGO BULLS AT MILWAUKEE BUCKS
(Η φανέλα με το 34 του Αντετοκούνμπο - Πηγή: Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports)


Σύμφωνα με τα στοιχεία, που δημοσιοποίησαν οι Μπακς, ο Giannis βρίσκεται στο νούμερο 14 με το δίδυμο Στεφ Κάρι και Λεμπρόν Τζέιμς να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας και να διεκδικούν, όπως το πρωτάθλημα οι Γουόριορς και οι Καβς, το νούμερο 1.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html


The Greek Freak makes his debut on the NBA's most popular jerseys at number 14.

Get yours NOW at https://t.co/MHTRfxfZjI#OwnTheFuture pic.twitter.com/MhLACnL5BQ


πολυστρωματική σωλήνα εξαρτηματα
— Milwaukee Bucks (@Bucks) January 24, 2017


λαμπα ανιχνευτη κινησης
abba γιατι χωρισαν

Tuesday, May 28, 2019

κεντρο ψυχικης υγειας χαλκιδικη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html
υπουργειο απασχολησησ και κοινωνικησ προστασιασ διευθυνση
κεντρο ψυχικης υγειας χαλκιδικη

«Λαμβάνουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, ακόμη και δισεκατομμύρια δολάρια και μετά ψηφίζουν εναντίον μας. Καλώς, παρακολουθούμε αυτούς τους ψήφους. Αφήστε τους να ψηφίσουν εναντίον μας. Θα γλυτώσουμε πολλά χρήματα. Δεν μας νοιάζει», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος στους δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το Reuters.


οικονομολόγος αγγλικά

Σημειώνεται πως στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ που συγκαλείται εκτάκτως την Πέμπτη, τα 193 κράτη μέλη θα κληθούν να ψηφίσουν του σχεδίου ψηφίσματος που θα καταδικάζει την αναγνώριση από την Ουάσιγκτον της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.



κεντρο ψυχικης υγειας χαλκιδικη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

κοβονται τα επιδοματα τεκνων

pizza ζεας delivery
ρηματικα επιθετα σε τεος ασκησεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αμφισβήτησε ότι υπάρχει υπεραπόδοση της οικονομίας, ισχυριζόμενος ότι η ελληνική οικονομία έχει έναν ασθενικό ρυθμό ανάπτυξης που είναι κατώτερος από τις δυνατότητές της. Τόνισε, επίσης, ότι το πλεόνασμα προέκυψε από την υπερφορολόγηση, τη μείωση επενδυτικών δαπανών, από τη στάση πληρωμών του κράτους προς τους ιδιώτες, από την υπερχρηματοδότηση των κοινωνικών δαπανών και από τις καθημερινές κατασχέσεις λογαριασμών πολιτών.


«Αυτή είναι η αλήθεια για το δήθεν υπερπλεόνασμα» είπε χαρακτηριστικά.


«Μπορεί κάποιος φωστήρας από το οικονομικό επιτελείο να μου πει γιατί χρειάζονται τα υπερβολικά πλεονάσματα; Μία εξήγηση υπάρχει μόνο, θέλετε τα πλεονάσματα για να μοιράσετε μετά κάποια επιδόματα. Παίρνετε από τη μία τσέπη δέκα και επιστρέφετε ένα, αντιγράφοντας τις χειρότερες τακτικές της μεταπολίτευσης» είπε ο κ. Μητσοτάκης, που παράλληλα αμφισβήτησε και τις επιδόσεις στη μείωση της ανεργίας.


κοβονται τα επιδοματα τεκνων

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκινώντας την ομιλία του, εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης για τον «τρόπο που έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

κοβονται τα επιδοματα τεκνων

Αναφερόμενος στην προεδρική εκλογή του 2015, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Εσείς που λέγατε ότι θα είσαστε η κάθε λέξη του Συντάγματος ευτελίσατε το Σύνταγμα, εργαλειοποιώντας την εκλογή του Προέδρου και ρίχνοντας την κυβέρνηση με την Χρυσή Αυγή και με τον κ. Κουβέλη, για να έλθετε μετά από ένα εξάμηνο να εφαρμόσετε τις πιο σκληρές μνημονιακές πολιτικές».




μπριζ φκ

σπασιμο πλευρων θεραπεια
τραπεζια κηπου ραταν
μπριζ φκ
Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος Γιώργος Στεργιόπουλος

Ο άτυχος άνδρας είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή (20/04) από τον Άγιο Στέφανο Αττικής.


Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 32χρονο, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και δύο ημέρες.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το "Silver Alert", εντοπίστηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής (22/04), κατά τη διάρκεια των ερευνών.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html

Όπως αναφέρει η «Γραμμή Ζωής Silver Alert Hellas» στη σελίδα της στο facebook, «δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».

Δείτε την ανάρτηση:



Σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο 32χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι, στο Μαραθώνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές δεν φαίνεται να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Αναμένεται το πόρισμα της νεκροψίας - νεκροτομής από τον ιατροδικαστή προκειμένου να πέσει φως στην υπόθεση του θανάτου του άτυχου 32χρονου.

Δείτε το "Silver Alert" που είχε εκδοθεί για τον 32χρονο.

sergiopoylos exafanish2

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες δυνάμεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Έτσι θα «χτυπήσουν» οι Τούρκοι

Ηχηρή απάντηση Παυλόπουλου σε Ερντογάν: Δεν αρκούν τα λόγια για ειρήνη, κάνε και έργα



μπριζ φκ
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

ψαχνω παλια παιχνιδια

«Η Τζούλι Γκίρλινγκ και ο Ρίτσαρντ Άσγουορθ αποπέμφθηκαν από το Συντηρητικό Κόμμα χθες το βράδυ, μετά την υποστήριξή τους σε απόφαση, που εμποδίζει την πρόοδο των διαπραγματεύσεων για το Brexit,» ανέφερε σήμερα ανακοίνωση του κόμματος, που είναι ενδεικτική της διχογνωμίας που υπάρχει σχετικά με τις βρετανικές κινήσεις για την αποχώρηση από την ΕΕ, εντός 18 μηνών.


Την εξέλιξη αυτή, υποστήριξε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.


Οι δύο ευρωβουλευτές επέδειξαν “πλήρη ανευθυνότητα” όπως υποστήριξε κυβερνητική πηγή στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


ψαχνω παλια παιχνιδια


ψαχνω παλια παιχνιδια
τεκτονικό μέγαρο αθηνών
τι ειναι τυφλο διαλυμα
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

μπομπονιερες φασον

ηχεια ενεργα
μπομπονιερες φασον
μπομπονιερες φασον
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου για το Άγιο Πάσχα

«Ο πνευματικός θάνατος εκδηλώνεται μέχρι σήμερα με ατέρμονες συγκρούσεις, δολοπλοκίες και ολέθριους πολέμους, βία και εκδικητικότητα μεταξύ φυλών, εθνών, κρατών, μελών κοινωνιών και οικογενειών, με αντικείμενο δήθεν το μοίρασμα του πλούτου, της ιδιοκτησίας των εκτάσεων της γης και της εξουσίας, αυτών που και εμείς σήμερα είμαστε μάρτυρες», τονίζει, μεταξύ άλλων, στο πασχαλινό μήνυμά του ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας.


Παράλληλα, επισημαίνει ότι «Η Αγάπη νίκησε τον θάνατον» και ότι «Ο αναστημένος Χριστός προσφέρει στον άνθρωπο την επανόρθωση της ανθρώπινης φύσεως, όχι απλώς στην αρχική της κατάσταση, αλλά στην τελική της, στην εσχατολογική της εκδοχή. Στη Δευτέρα Παρουσία υποχρεωτικά θα αναστηθούν όλοι οι άνθρωποι με τα σώματά τους, δίκαιοι και αμαρτωλοί».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναλυτικά το μήνυμα του Μακαριωτάτου:

Αγαπητοί μου πατέρες και αδελφοί,


σιλια καραγιαννη

«Χριστός Ανέστη εκ νεκρών θανάτω θάνατον πατήσας»!

Ο θάνατος είναι το μοναδικό πρόβλημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Πλέον «βασιλεύει αλλ' ουκ αιωνίζει» (γ' τροπάριο στ' ωδής του Όρθρου του Μ. Σαββάτου).

Κάθε τι που έχει αρχή, το ονομάζουμε δημιούργημα. Κάθε δημιούργημα απειλείται από τον θάνατο. Σύμφωνα με την διδασκαλία της Εκκλησίας, μόνο η ελεύθερη ένωση του ανθρώπου με τον Υιό και Λόγο του Θεού θα μπορούσε να διατηρεί τον άνθρωπο-δημιούργημα στη ζωή.

Ο Αδάμ αποφάσισε να υπερβεί την απειλή του θανάτου, όχι διά της ενώσεώς του με τον Θεό, αλλά διά μιας στροφής προς τις δυνάμεις της φύσεώς του. Η ανθρώπινη φύση όμως, ως κτίσμα δεν είχε τέτοιες δυνατότητες.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όχι μόνον ο άνθρωπος να στερηθεί της όντως ζωής και να εκπέσει σε επίπεδο επιβίωσης, αλλά και η ίδια η ανθρώπινη φύση να αποσυντίθεται.

Επειδή η αποσύνθεση της ανθρώπινης φύσεως είναι η πιο απτή εμφάνιση του θανάτου, μονομερώς ο θάνατος ταυτίζεται με τον λεγόμενο βιολογικό θάνατο και αποσιωπάται ότι η αιτία του θανάτου, το κεντρί του, είναι η αμαρτία, η οποία βεβαίως συμπίπτει με την αυτο-αναφορικότητα του ανθρώπου.

Δεν κομίζω γλαύκας στην «περιώνυμον» Πόλη μας, εάν σας υπενθυμίσω: ότι «ο Θεός θάνατον ουκ εποίησεν» (Σοφία Σολομώντος 1, 13). Αίτιος του θανάτου είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, ο οποίος χάρη στην ελευθερία του εστράφη προς τον εαυτό του και τα κτίσματα προκειμένου να αντλήσει την όντως ζωή.

Αυτή η στροφή είναι πρωταρχικά ένας χωρισμός, μία κρίση η οποία αποσυντόνισε την σχέση του με τον Θεό, τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον και που αργότερα επέφερε και τον βιολογικό θάνατο. Αυτός ο πνευματικός θάνατος εκδηλώνεται μέχρι σήμερα με ατέρμονες συγκρούσεις, δολοπλοκίες και ολέθριους πολέμους, βία και εκδικητικότητα μεταξύ φυλών, εθνών, κρατών, μελών κοινωνιών και οικογενειών, με αντικείμενο δήθεν το μοίρασμα του πλούτου, της ιδιοκτησίας των εκτάσεων της γης και της εξουσίας, αυτών που και εμείς σήμερα είμαστε μάρτυρες.

Η Ανάσταση του Χριστού δεν είναι αποτέλεσμα μιας απρόσωπης θεϊκής ουσίας, αλλά το αποτέλεσμα της απόλυτης αλληλοπεριχωρήσεως των Τριών Προσώπων της Αγίας Τριάδος. Ο Θεάνθρωπος είναι το τέλειο πρότυπο της αδιάλειπτης κινήσεως, πέρα από τον εαυτό Του, προς τον Θεό-Πατέρα. Αναρίθμητα τα χωρία στην Καινή Διαθήκη που μας το επιβεβαιώνουν: Ο λαλώ περί εαυτού (Ιω. ζ΄ 14) κ. λπ.

Ο «πρωτότοκος πάσης κτίσεως» (Κολ. 1, 15), το «σεσιγημένον μυστήριον» (Ρωμ. 14, 24), ο Υιός και Λόγος του Θεού-Πατέρα, ανέλαβε εκουσίως να φέρει εις πέρας ό, τι ο πρώτος Αδάμ αρνήθηκε· την ένωση του ανθρώπου με τον Θεό στο πρόσωπό Του εν Αγίῳ Πνεύματι. Ο κόσμος και οι δαιμονικές δυνάμεις Τον οδήγησαν στο πάθος και τον σταυρικό θάνατο. Και εκεί που όλα έδειχναν τακτοποιημένα και ασφαλισμένα, τα δεσμά του θανάτου και οι πυλωροί του Μνήματος κατέρρευσαν και η Ζωή, ο Χριστός, εκ του τάφου ανέτειλε δια του Αγίου Πνεύματος. Αυτό απελευθερώνει τον Χριστό από τα δεσμά της ιστορίας, της φθοράς και του θανάτου· και διά του Θεανθρώπου, το 'Αγιο Πνεύμα περνά πλέον στην ανθρώπινη φύση και στην ιστορία.

Ο αναστημένος Χριστός προσφέρει στον άνθρωπο την επανόρθωση της ανθρώπινης φύσεως, όχι απλώς στην αρχική της κατάσταση, αλλά στην τελική της, στην εσχατολογική της εκδοχή. Στη Δευτέρα Παρουσία υποχρεωτικά θα αναστηθούν όλοι οι άνθρωποι με τα σώματά τους, δίκαιοι και αμαρτωλοί. Σημειώνει χαρακτηριστικά ο άγιος Νικόλαος ο Καβάσιλας: «... όπως μας έπλασε χωρίς να το θέλουμε, έτσι μας αναπλάθει χωρίς να συνεισφέρουμε κάτι ...» (Περί της εν Χριστώ ζωής, Λόγος Β΄, ΕΠΕ, σ. 344). Δεν θα υπάρχει τότε βιολογικός θάνατος.

Επιπλέον μας προσφέρει προαιρετικά μια νέα, καινή ζωή η οποία συμπίπτει με ένα πλέγμα σχέσεων, μια Κοινότητα, δηλαδή την Εκκλησία εντός της οποίας, κατά τον λόγον Του, θα είναι Παρών και θα μπορούμε να τρώμε και να πίνουμε το Σώμα και το Αίμα Του: «ου γαρ εισι δύο ή τρεις συνηγμένοι εις το εμόν όνομα, εκεί ειμι εν μέσω αυτών» (Ματθ. ιη΄ 20).

Η Εκκλησία είναι η κοινότητα, που αναγνωρίζει ότι η ζωή δεν προέρχεται από τον ίδιο τον άνθρωπο, αλλά από τον ίδιο τον Θεάνθρωπο. Είναι η κοινότητα της αναφορικότητας, της αλληλοπεριχωρήσεως. Στο Πρόσωπο του αναστημένου Χριστού η διαφορά δεν βιώνεται ως διαίρεση, αλλά ως εμπλουτισμός και προϋπόθεση της κοινωνίας.

Δεύτε «αριστήσατε» σε αυτόν τον νέο τρόπο Ζωής, της Αγάπης και της Ελευθερίας. Η Αγάπη νίκησε τον θάνατον. Η πίστη στην Ανάσταση μας φέρνει πιο κοντά στην προοπτική μας, μας ξανοίγει σε θεϊκές δυνατότητες, ώστε όπως μας λέγει ο ποιητής, η Ανάσταση κάνει: «βουνά (να) σηκώνουν οι λαοί στον ώμο τους ...» (Οδ. Ελύτη, Το 'Αξιον Εστί, εκδ. Ίκαρος, Αθήνα 1959).

Χριστός Ανέστη!

Αληθώς Ανέστη!



https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_49.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

μεταξοπουλος περιστερι

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html
μεταξοπουλος περιστερι

Η κα Παπαλεξανδρή αντικαθιστά τον Ρίκαρντ Σκούφιας (Rikard Scoufias). Έρχεται στον TAP από την BP Λονδίνου, όπου κατείχε πολλές υψηλόβαθμες θέσεις από το 1998 που εισήλθε στην εταιρεία.


σπιτικη μασκα προσωπου με αλευρι

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η νέα διευθύντρια έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στις αγορές αερίου και σε μεγάλα έργα αερίου, στις εμπορικές διαπραγματεύσεις και στη διαχείριση ενδιαφερόμενων μερών.


«Εισερχόμαστε τώρα στην τελική φάση υλοποίησης, καθώς ο ΤΑΡ προετοιμάζεται εμπορικά και επιχειρησιακά για να παραλάβει το πρώτο αέριο. Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής πείρα της Κατερίνας και οι βαθιές τις γνώσεις σε ό, τι αφορά τη βιομηχανία ενέργειας, την Ελλάδα ως χώρα, και τον Νότιο Διάδρομο Φυσικού Αερίου, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επιτυχή και ασφαλή εκτέλεση του έργου μας στην Ελλάδα» δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του TAP, Λούκα Σκεπάτι (Luca Schieppati).



μεταξοπουλος περιστερι
τέρενς χίλλ
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

δεν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
δεν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος
«Παραλήρημα» Τούρκου Επιτελάρχη: Έχουμε τη στρατιωτική ισχύ να ελέγξουμε το Αιγαίο

Το απαράδεκτο παιχνίδι των προκλήσεων, με φόντο το Αιγαίο, επιλέγει για ακόμη μία φορά η στρατιωτική ηγεσία της Άγκυρας, γεγονός που καταδεικνύει τις επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων.


ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Milliyet», ο Επιτελάρχης των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε τη δύναμη (ισχύ) για να διεξάγουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Αφρίν και ταυτοχρόνως στο Αιγαίο».

Δείτε το δημοσίευμα:

hulusi akar new

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Είμαστε αποφασισμένοι για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της χώρας μας, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες, σε όλες τις θάλασσες μας».


δεν κατάλαβα ότι είμαι έγκυος

Από τις παραπάνω αναφορές, γίνεται φανερό πλέον ότι η Τουρκία αφενός δεν σέβεται τίποτα, αφετέρου δείχνει πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε σπιθαμή πίσω από τη γραμμή των αμφισβητήσεων σε βάρος των ελληνικών εδαφικών κεκτημένων.

«Στηρίζουμε την εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ»

Την ίδια στιγμή και σα να μην έφτανε η... αμετροέπεια του Τούρκου στρατηγού, η Άγκυρα επιχειρεί να διαδραματίσει ρόλο ρυθμιστή και στο Σκοπιανό, εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού της γείτονος, Ζόραν Ζάεφ, στην τουρκική πρωτεύουσα στις 11 και 12 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, που δημοσιεύει το πρακτορείο «Anadolu», κατά τη διάρκεια της επίσκεψη θα συζητηθούν διμερή και περιφερειακά θέματα ανάμεσα στους δύο ηγέτες και τις αντιπροσωπείες των δύο χωρών, ενώ σε προκλητικό ύφος η ανακοίνωση αναφέρει: «Το πρωθυπουργικό γραφείο επανέλαβε τους στενούς δεσμούς που μοιράζεται με τη Μακεδονία (σ. σ. τα Σκόπια). Ένα από τα θεμελιώδη στοιχεία της ισχυρής αδελφοσύνης ανάμεσα στις δύο χώρες είναι οι συμπατριώτες μας που ζουν στη Μακεδονία».

Και καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Γιλντιρίμ ότι «η Άγκυρα έχει εκφράσει την υποστήριξή της στην ένταξη των Σκοπίων στους Ευρω - Ατλαντικούς θεσμούς για την ειρήνη και τη σταθερότητα στη χώρα καθώς και τα Βαλκάνια».

yildirim

ιατρικο ελληνοαγγλικο λεξικο online
ενοριακα δρωμενα κοιλαδας
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

πολυμηχανος συνωνυμες

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html
φυτευση ελιας σε γλαστρα
πολυμηχανος συνωνυμες

Ο υπουργός Ναυτιλίας μιλώντας στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου που κυρώνει διεθνή σύμβαση για τον έλεγχο και τη διαχείριση του Έρματος και των Ιζημάτων που προέρχονται από τα πλοία, υποστήριξε πως η κυβέρνηση χειρίστηκε πολύ προσεχτικά την υπόθεση αυτή. «Με πολύ σεβασμό και προσοχή εξασφαλίσαμε τα εργασιακά δικαιώματα, ενώ παραχωρήσαμε κομμάτια του πρώτου προβλήτα στους φορείς της πόλης», είπε.


Παράλληλα, προανήγγειλε την κατάθεση - εντός του Μαΐου - νομοσχεδίου με περισσότερα από 140 άρθρα για όλα τα θέματα που συνδέονται με την ναυτιλία, όπως η εκπαίδευση, η λιμενική πολιτική, η ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, η τουριστική βιομηχανία και η κρουαζιέρα.


Τι ισχύει με την παραχώρηση του ΟΛΘ


Στην ένωση Deutsche Invest, Terminal Link και όμιλο Σαββίδη περνάει το 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης, η οποία ανακηρύχθηκε πλειοδότης, έπειτα από τη σημαντικά βελτιωμένη προσφορά που κατέθεσε η κοινοπραξία στο πλαίσιο του σχετικού διαγωνισμού. Την ίδια ώρα, επιβεβαιώνεται ότι η πώληση έγινε σε εργασιακή ειρήνη, καθώς και ότι πρόκειται να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας των εργαζομένων.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ η βελτιωτική δεσμευτική προσφορά προβλέπει την καταβολή τιμήματος ύψους 231,9 εκατ. ευρώ, για την απόκτηση του 67% της εταιρείας ΟΛΘ ΑΕ.


πολυμηχανος συνωνυμες

Κατά την αξιολόγηση της βελτιωτικής οικονομικής προσφοράς, το ΤΑΙΠΕΔ έλαβε υπόψη καθεμία από τις αποτιμήσεις, τις οποίες εκπόνησαν δύο διαφορετικοί αποτιμητές για τον ΟΛΘ και ανακήρυξε την ανωτέρω ένωση ως πλειοδότη.



εθνικησ τραπεζασ τηλεφωνα

οι νοτες του τραγουδιου τριγωνα καλαντα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
θωμας ζαμπρας stand up
οι νοτες του τραγουδιου τριγωνα καλαντα
οι νοτες του τραγουδιου τριγωνα καλαντα

Η χρήση του πλαστικού χρήματος έχει αυξηθεί τελευταία, με την πλειοψηφία των Ελλήνων (68%) να επιλέγουν να κάνουν τις συναλλαγές τους με χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα, ή συνδυασμό αυτών. Πιο συγκεκριμένα, το 61% (οι 6 στους 10) χρησιμοποιεί χρεωστική κάρτα, το 21% (οι 2 στους 10) πιστωτική και το 6% προπληρωμένη κάρτα.


Αυτό προκύπτει από έρευνα της Public Issue που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και αναφέρεται στη χρήση του πλαστικού χρήματος στην Ελλάδα.


Γενικά, υψηλότερα ποσοστά χρήσης καρτών (>70%) εμφανίζουν:


- Οι άνδρες (70%), έναντι 65% των γυναικών


- Οι ηλικιακές ομάδες: 35-44 ετών (70%), 45-54 (77%) και 55-64 ετών (72%)


- Οι απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (83%)


- Οι απασχολούμενοι (οικονομικά ενεργός πληθυσμός) (74%)


- Οι μισθωτοί δημοσίου (89%) και ιδιωτικού (73%) τομέα


- Οι κάτοικοι των αστικών κέντρων (72%), έναντι των κατοίκων στις ημιαστικές (61%) και αγροτικές (60%) περιοχές.


Επίσης, η χρήση καρτών συσχετίζεται θετικά με το ύψος του μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος.


Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα σημαντικό ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού της χώρας, της τάξεως του 32% (δηλαδή, 1 στους 3), δεν χρησιμοποιεί καθόλου κάρτες στις συναλλαγές του. Πρόκειται κυρίως για: γυναίκες (35%), για άτομα άνω των 65 ετών (40%), για απόφοιτους πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (57%), για νοικοκυρές (47%) και ανέργους (40%), για κατοίκους αγροτικών (40%) και ημιαστικών (39%) περιοχών, καθώς και για όσους έχουν χαμηλό μηνιαίο οικογενειακό εισόδημα (κάτω από 1.000 ευρώ).


Συχνότητα πληρωμών με κάρτες


Όσον αφορά τη συχνότητα πληρωμών με κάρτες, από τις απαντήσεις των ερωτώμενων (που χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα) προκύπτει ότι:


- Η χρεωστική κάρτα χρησιμοποιείται από το 25% (περίπου από 1 στους 4) σε καθημερινή βάση και από το 65% (περίπου από 2 στους 3) τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.


- Η πιστωτική κάρτα χρησιμοποιείται από το 14% σε καθημερινή βάση και από το 42% (περίπου από 4 στους 10) τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, ενώ


- Η προπληρωμένη κάρτα χρησιμοποιείται από το 5% σε καθημερινή βάση και από το 23% (σχεδόν από 1 στους 4) τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.


Στο 87% των ερωτώμενων που πραγματοποίησαν αγορές την τελευταία εβδομάδα, το 45% (περίπου 4 στους 10) πλήρωσαν «με μετρητά και κάρτα», το 35% «μόνο με κάρτα» και μόλις το 20% «μόνο με μετρητά».


Μη-έκδοση απόδειξης


Ιδιαίτερα για τις αγορές με μετρητά, στο 78% των περιπτώσεων (περίπου 8 στις 10) δόθηκε κανονικά απόδειξη, ενώ στο 19% (σχεδόν 1 στους 5) δεν δόθηκε. Στο σημείο αυτό, αξίζει να επισημανθεί ότι οι περιπτώσεις μη-έκδοσης απόδειξης δεν συσχετίζονται με κάποια συγκεκριμένη γεωγραφική περιφέρεια της χώρας.


Διαθεσιμότητα POS


Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα POS στα καταστήματα και τις υπηρεσίες, ένα ποσοστό της τάξεως του 22% (περίπου 1 στους 5) δήλωσε ότι, την τελευταία εβδομάδα, συνέβη να θέλει να πληρώσει με κάρτα, αλλά δεν υπήρχε στο κατάστημα τερματικό αποδοχής καρτών. Αντίθετα, το 77% (περίπου 3 στους 4) δεν αντιμετώπισε τέτοιο πρόβλημα.


Οι περιπτώσεις εκείνες που δεν διέθεταν POS ήταν κυρίως: καταστήματα πώλησης τροφίμων και ποτών (όπως σούπερ μάρκετ, περίπτερα, ζαχαροπλαστεία, λαϊκές αγορές κ. α. - 27%), καταστήματα εστίασης και καφέ (25%), υπηρεσίες ιατρών, κλινικών και κέντρων υγείας (9%), καταστήματα ρουχισμού, ένδυσης και υπόδησης (8%), κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής (6%) κ. α.


Καταναλωτική συμπεριφορά στις εκπτώσεις


Η πλειοψηφία των ερωτώμενων (59%, οι 6 στους 10) αναφέρουν ότι δεν περιμένουν την περίοδο των εκπτώσεων για να κάνουν αγορές, αλλά ψωνίζουν όποτε έχουν ανάγκη.


Το ποσοστό αυτό είναι υψηλότερο στους άνδρες (62%) από τις γυναίκες (56%). Από την άλλη πλευρά, το 23% των ερωτώμενων (1 στους 4) προτιμά να ψωνίζει στις εκπτώσεις, κυρίως δε οι γυναίκες (27%) και οι άνεργοι (30%). Επίσης, ένα σημαντικό ποσοστό, της τάξεως του 16%, δεν εκφράζει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση ως προς τη στιγμή που θα πραγματοποιήσει τις αγορές.


Η περίοδος εκπτώσεων που συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό προτιμήσεων μεταξύ του καταναλωτικού κοινού είναι η περίοδος Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου (27%) και ακολουθεί η περίοδος του Αυγούστου (11%). Παράλληλα όμως, εξίσου υψηλά ποσοστά ερωτώμενων απαντούν ότι «δεν έχουν προτίμηση» (24%), «εξαρτάται» (15%) ή ότι «δεν ψωνίζουν» (12%).


Σχετικά με την εμπιστοσύνη στις τιμές κατά την περίοδο των εκπτώσεων, η κοινή γνώμη φαίνεται διχασμένη, με το 52% να δηλώνει ότι τις εμπιστεύεται και το 45% ότι δεν τις εμπιστεύεται. Σε αυτό το θέμα υπάρχει διαφοροποίηση ως προς το , με την πλειοψηφία των γυναικών (55%) να εμπιστεύεται τις τιμές των εκπτώσεων, έναντι (49%) των ανδρών.


Συχνότητα αγορών από μεγάλα εμπορικά κέντρα


Στο ερώτημα «πόσο συχνά κάνετε αγορές από μεγάλα εμπορικά κέντρα, μόνο το 12% (του συνολικού πληθυσμού, πανελλαδικά) απαντά «συχνά». Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις κυρίως στις ηλικιακές κατηγορίες 25-34 (24%) και 35-44 ετών (23%), στους απόφοιτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (18%), στους κατοίκους του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Πρωτευούσης (14%) και των ημιαστικών κέντρων (16%), στους απασχολούμενους (17%) και στους κατόχους μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος άνω των 1.500 ευρώ.


Αναγνωσιμότητα υποχρεωτικής εγκατάστασης POS


Η αναγνωρισιμότητα της υποχρεωτικής εγκατάστασης POS είναι υψηλή. Οι 7 στους 10 ερωτώμενους (70%) έχει τύχει να δουν ή να ακούσουν κάτι σχετικά με την υποχρεωτική εγκατάσταση τερματικών αποδοχής καρτών (POS) στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις εστίασης και ψυχαγωγίας. Το ποσοστό αυτό είναι υψηλότερο μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούν κάρτες (75%), έναντι εκείνων που δεν χρησιμοποιούν (58%).


Επιπλέον, η στάση της κοινής γνώμης απέναντι σε αυτό το μέτρο είναι εμφανώς «υπέρ» με ποσοστό 61% (6 στους 10), έναντι ποσοστού 18% που είναι εναντίον και 16% που υιοθετεί ουδέτερη στάση. Ιδιαίτερα δε μεταξύ εκείνων που χρησιμοποιούν κάρτες, το ποσοστό αποδοχής του μέτρου («υπέρ») είναι πολύ υψηλότερο (72%), έναντι εκείνων που δεν χρησιμοποιούν (37%).



εμπορια μεταχειρισμενων αυτοκινητων φπα
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

σχεση διδυμου με διδυμο

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html
γιαννη μου το μαντηλι σου ρυθμος
καφετιερα κυπρος

Σύμφωνα με Μέσα Ενημέρωσης της πΓΔΜ, τα οποία επικαλείται το Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ), ο Γιοχάνες Χαν επισήμανε στις δηλώσεις του, πως η βαλκανική χώρα πέτυχε, παρά τις μεγάλες προκλήσεις, να ξεπεράσει την βαθιά πολιτική κρίση, οι μεταρρυθμίσεις εφαρμόζονται τώρα με διαφανή τρόπο και πρέπει να συνεχιστούν, προ πάντων σε σημαντικούς τομείς όπως η ανεξαρτησία του συστήματος της Δικαιοσύνης.


Ο ίδιος φέρεται να τόνισε πως οι μεταρρυθμιστικές διαδικασίες δεν επιτρέπεται να περιορίζονται μόνον στην ψήφιση νόμων, αλλά πρέπει να υπάρχει εφαρμογή των νόμων.


Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του ΑΡΑ, από την πλευρά του ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ ανέφερε πως η σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συνιστά μία σημαντική παρότρυνση για τη χώρα του και ένας περαιτέρω στόχος είναι τώρα η εξασφάλιση της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον ερχόμενο Ιούνιο, για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.



σχεση διδυμου με διδυμο
σχεση διδυμου με διδυμο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

μαντιναδες αρραβωνα

βρίσκεται ή βρίσκετε
μαντιναδες αρραβωνα

Η έκθεση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα πέντε ετών εργασίας, αποτυπώνοντας πάνω από 120 εθνικές και διεθνικές συζητήσεις ανά την Ευρώπη. Υποστηρίζει ότι η ΕΕ των 27 θα πρέπει να αποκτήσει την πολιτική βούληση και το κουράγιο να συμφωνήσει σε ένα φιλόδοξο αλλά ρεαλιστικό και αμοιβαίως επωφελές πλαίσιο συμφωνίας, προκειμένου να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα και να καταπολεμηθεί ο κίνδυνος μιας οπισθοδρομικής, εθνικιστικής, κλειστής, ανελεύθερης και αυταρχικής Ευρώπης που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζουμε σήμερα.


«Θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί η Ευρώπη αυτήν την ευνοϊκή συγκυρία για να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, ή θα περιμένει μοιρολατρικά την επόμενη μεγάλη κρίση;» αναρωτήθηκε ο καθηγητής Λουκάς Τσούκαλης, Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ και μέλος της Διεθνούς Συμβουλευτικής Επιτροπής του Νέου Συμφώνου για την Ευρώπη κατά την εισαγωγή του στην εκδήλωση.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

Η παρουσίαση της έκθεσης έγινε από τον καθηγητή Γιώργο Παγουλάτο, μέλος της Ευρωπαϊκής Ομάδας Προβληματισμού για το νέο Σύμφωνο της Ευρώπης, ο οποίος τόνισε ότι:


walk of shame trailer dailymotion

μαντιναδες αρραβωνα


Η Ευρώπη χρειάζεται μια μεγάλη συμφωνία, μια συμφωνία-πακέτο, για τις αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιήσει προκειμένου να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις προκλήσεις. Μια τέτοια συνολική συμφωνία, που θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή από τη Γερμανία, τη Γαλλία και όλα τα κράτη-μέλη, εισηγείται το Νέο Σύμφωνο για την Ευρώπη. Η πρόταση αναζητά μια χρυσή τομή μεταξύ εθνικής υπευθυνότητας και ευρωπαϊκής αλληλεγγύης, προστασίας των δικαιωμάτων και ασφάλειας των Ευρωπαίων πολιτών.




https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

ολα τα ζωα της ευρωπης

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html
ολα τα ζωα της ευρωπης
ολα τα ζωα της ευρωπης
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο της Αθήνας

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρουσιάζονται στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.


Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν μετά την ολοκλήρωση της πορείας που πραγματοποίησαν Κούρδοι, με αφορμή την πρόσφατη επιδρομή του τουρκικού στρατού στο Αφρίν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι Κούρδοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία Συντάγματος και κατευθύνθηκαν προς την τουρκική πρεσβεία, χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν έως εκεί, καθώς γύρω από το κτήριο της πρεσβείας ήταν παρατεταγμένες κλούβες των ΜΑΤ.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της πορείας οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα ήταν κλειστοί.



χυτα φυλη
οικονομικο επιμελητηριο αθηνων επικοινωνια
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

Monday, May 27, 2019

next online sale

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
συζυγοσ του αντωνη σαμαρα
next online sale

Ένα 24ωρο πριν από την έναρξη της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής, στην Ελούντα της Κρήτης, με τη συμμετοχή των Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Αναστασιάδη και Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι, ο Έλληνας ΥΠΕΞ μίλησε στην αιγυπτιακή εφημερίδα Αλ Αχράμ (Al Ahram) εστιάζοντας στην πρόσφατη ανακάλυψη σημαντικών ενεργειακών κοιτασμάτων στην Αίγυπτο, το Ισραήλ και την Κύπρο.


Σημείωσε ότι «αναδεικνύουν την σημασία της Ανατολικής Μεσογείου για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης», σημείωσε το μεγάλο ενδιαφέρον διεθνών κολοσσών στο πεδίο της ενέργειας και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι «παρά τις συνεχείς προκλήσεις και τα προσκόμματα που θέτουν τρίτες χώρες η εκμετάλλευση των κοιτασμάτων θα πραγματοποιηθεί κατά τρόπο που να διασφαλίζονται τα δικαιώματα των κρατών που έχουν κυριαρχικά δικαιώματα επί των φυσικών τους πόρων αλλά και η διεθνής νομιμότητα».


Ταυτόχρονα έστειλε και ένα σαφές μήνυμα ότι «ουδείς μπορεί να συμπεριφέρεται ως κράτος που δεν δεσμεύεται από το Διεθνές Δίκαιο, υπονομεύοντας τα συμφέροντα των λαών της περιοχής».


Αναφερόμενος, ειδικότερα στη στάση της Τουρκίας, ο Νίκος Κοτζιάς υπογράμμισε πως «είναι έκφραση ισχύος η νηφάλια και υπεύθυνη στάση που υπαγορεύεται από το αίσθημα ευθύνης και αυτοπεποίθησης που χαρακτηρίζει την ελληνική εξωτερική πολιτική».


next online sale

Πρόσθεσε δε: «Το πρόβλημα με την Τουρκία είναι ότι συχνά παραγνωρίζει το γεγονός ότι η φιλική μας πολιτική καθώς και η πρόθεσή μας να εργαστούμε για την μείωση των εντάσεων δεν αποτελεί δείγμα αδυναμίας».


Εξάλλου, ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε και στον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζει η συνεργασία της Ελλάδας με την Κύπρο και την Αίγυπτο στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.


«Η Ελλάδα, η Κύπρος και η Αίγυπτος είναι χώρες που εργάζονται και συνεργάζονται αποτελώντας “κυματοθραύστη” έναντι της ογκούμενης αστάθειας, ενώ επιχειρούν να δημιουργήσουν τις συνθήκες για τη δημιουργία και τη διάχυση της σταθερότητας στην περιοχή», επισήμανε ο Έλληνας ΥΠΕΞ.


Παράλληλα, είπε ότι «η τριμερής συνεργασία με την Αίγυπτο είναι η πιο προωθημένη», επισήμανε δε ότι «η Ελλάδα και η Αίγυπτος αποτελούν πολύ σημαντικούς ενεργειακούς αλλά και μεταφορικούς κόμβους από την Ανατολή προς τη Δύση»


Και πρόσθεσε: «Σήμερα η Ελλάδα και η Αίγυπτος αναβαθμίζουν τις υποδομές τους, τόσο ως κόμβοι ενέργειας όσο και μεταφορών και είμαι σίγουρος ότι οι αλληλοσυμπληρούμενες δυνατότητες που προσφέρουν οι δύο χώρες μας θα αναδείξουν έτι περαιτέρω την σημασία της Ανατολικής Μεσογείου για το παγκόσμιο εμπόριο αλλά και την παγκόσμια ενεργειακή ασφάλεια».


Ο Ν. Κοτζιάς υπογράμμισε επίσης ότι «η Ελλάδα είναι ένας πιστός και στενός φίλος της Αιγύπτου που στηρίζει εμπράκτως τα συμφέροντα της στο πλαίσιο της ΕΕ» καθώς και ότι «στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της Αιγύπτου να καταπολεμήσει την τρομοκρατία, που εκτός από την Αίγυπτο πλήττει άμεσα την ευρύτερη «γειτονιά» μας αλλά και την ίδια την ΕΕ».


«Εξηγούμε συστηματικά στους εταίρους μας στην ΕΕ», εξήγησε, «το τιτάνιο έργο που έχει αναλάβει η αιγυπτιακή κυβέρνηση να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας μιας χώρας με πληθυσμό πάνω από 100 εκατομμύρια» υπογραμμίζοντας ότι "όλοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η σταθερότητα της Αιγύπτου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την σταθερότητα και της ίδιας της Ευρώπης».


Έμφαση επίσης έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών στην ευρύτερη σημασία που αποκτούν οι δύο χώρες «στη διεθνή πολιτική σκακιέρα, λόγω της γεωγραφικής τους θέσης, των δυνατοτήτων που έχουν αλλά και της πολιτικής που ακολουθούν. Μια πολιτική ευθύνης, που προάγει την συνεργασία και το διάλογο για την επίλυση των προβλημάτων της περιοχής».


«Είναι κράτη» είπε, «με ανεπτυγμένους θεσμούς, όπου επικρατεί σταθερότητα. Επιπλέον, συνιστούν αξιόπιστους συμμάχους και εταίρους για τη Διεθνή Κοινότητα και τάσσονται σταθερά υπέρ της διεθνούς νομιμότητας. Αυτό νομίζω έχει γίνει αντιληπτό από τον διεθνή παράγοντα, ο οποίος επενδύει ολοένα και περισσότερο στην συνεργασία με τις δύο χώρες μας για την σταθερότητα και ασφάλεια της περιοχής».


Ερωτηθείς, τέλος, σχετικά με την κρίση στη Συρία ο υπουργός Εξωτερικών τάχθηκε υπέρ μίας πολιτικής και βιώσιμης λύσης και, σημειώνοντας ότι «η επίλυση της κρίσης είναι επιτακτική για τη σταθερότητα και την ασφάλεια της περιοχής», κάλεσε «όλους τους εμπλεκόμενους να συνδράμουν εποικοδομητικά προς αυτήν την κατεύθυνση».



ταξιδι στην υεμενη
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

ναυμαχια αλγερι

ναυμαχια αλγερι

Τα «μπορείς να κλείσεις την τηλεόραση;», «τι υπάρχει για φαγητό;» ή ακόμη «θα πας στο κρεβάτι;» είναι μερικά από τα πιο συχνά μηνύματα που στέλνονται στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο με δείγμα 2.000 βρετανικές οικογένειες από την Braodchoices, μια υπηρεσία σύγκρισης των παρόχων συνδέσεων υψηλής ταχύτητας.


«Σύμφωνα με την έρευνα, οι μητέρες είναι εκείνες που είναι περισσότερο υπεύθυνες για αυτή την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων μέσα στο σπίτι, στέλνοντας τακτικά "διαταγές" όπως: ‘κλείσε το φως’, ‘κλείσε την τηλεόραση’ ή απλώς ‘στο ΚΡΕΒΑΤΙ!’» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.


Για το 16% των 2.000 οικογενειών, η αποστολή μηνύματος είναι ο μόνος τρόπος να ακουστούν από τα παιδιά τους, καθώς, αν ξεκινήσουν μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο, το πιθανότερο είναι ότι θα καταλήξει σε καβγά, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Μία στις τέσσερις οικογένειες που ρωτήθηκαν είπε πως η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων κειμένου ή μέσεντζερ είναι «απλώς διασκεδαστική και έχει πλάκα».


ναυμαχια αλγερι

Μεταξύ των πολλών αυτών μηνυμάτων, ο μέσος Βρετανός ανταλλάσσει κατά μέσο όρο κάθε μήνα 96 μηνύματα, που μπορεί να είναι μια φωτογραφία ή ένα εικονίδιο, με πρόσωπα που βρίσκονται στο ίδιο σπίτι.


«Καθώς τα κινητά τηλέφωνα είναι στο εξής μια ημι-μόνιμη προέκταση των εαυτών μας, μην εκπλαγείτε να δείτε κάποιον να στέλνει μηνύματα σε κάποιον άλλο στο ίδιο δωμάτιο», εκτιμά ο Βιξ Λέιτον, ειδικός στον τομέα της καταναλωτικής συμπεριφοράς για την Braodchoices. Η συμπεριφορά αυτή εξηγείται από την «τεμπελιά» ή υιοθετείται «για να προσεγγιστεί ένα ευαίσθητο θέμα», σύμφωνα με τον ίδιον.


Τα τρία πιο συχνά αποστελλόμενα μηνύματα στο εσωτερικό των βρετανικών νοικοκυριών είναι το ρομαντικό «Σ’ αγαπώ», το πραγματιστικό «Το δείπνο είναι έτοιμο» και το εντελώς βρετανικό «Μπορείς να μου φέρεις ένα φλιτζάνι τσάι;»



προιστορια αρης παοκ ποδοσφαιρο
σπουδες ιατρικης στην ιταλια στα αγγλικα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html

συνταγη για απορρυπαντικο

καθυστερησεισ και εμφανισεισ αριθμων τζοκερ
φυλλο κουρου ακης
Ηράκλειο Κρήτης: Σύλληψη 19χρονου για λαθρεμπόριο τσιγάρων - Μετέφερε 1000 πακέτα

Στη σύλληψη ενός 19χρονου αλλοδαπού προέβησαν, τις μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (6/3), στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».


Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων, ο 19χρονος εντοπίστηκε να επιβαίνει σε ταξί επί της παραλιακής οδού Ηρακλείου, στο πορτ μπαγκάζ του οποίου εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχου δύο χαρτοκιβώτια που περιείχαν 1.000 συνολικά λαθραία πακέτα τσιγάρων, διαφόρων επωνυμιών, χωρίς να φέρουν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.


συνταγη για απορρυπαντικο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω λαθραία καπνικά προϊόντα, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων φόρων και δασμών παραμένει άγνωστο.



συνταγη για απορρυπαντικο
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

livescore βαθμολογιες

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δικαιούχοι επιδόματος ενοικίου ή στεγαστικού δανείου θα λάβουν από 70 έως και 210 ευρώ μηνιαίως, ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, αλλά και εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

Αναλυτικά τα κριτήρια και τα ποσά:


market in νεα φιλαδελφεια

livescore βαθμολογιες

Ένας άγαμος χωρίς παιδιά με ετήσιο εισόδημα (πραγματικό ή τεκμαρτό) έως 7.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία έως 120.000 ευρώ, θα λαμβάνει μηνιαία επιδότηση 70 ευρώ.


κινητο samsung galaxy ace 3 s7275 4g black gr

Ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά ή μία μονογονεϊκή οικογένεια με ετήσιο εισόδημα έως 10.500 ευρώ και ακίνητη περιουσία που δεν ξεπερνά τα 135.000 ευρώ, θα λαμβάνει μηνιαίως 105 ευρώ.


livescore βαθμολογιες

Ζευγάρι με ένα παιδί ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο παιδιά με ετήσιο εισόδημα έως 14.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία έως 150.000 ευρώ, θα λαμβάνει 140 ευρώ μηνιαίως.


Ένα ζευγάρι με δύο παιδιά ή μονογονεϊκή οικογένεια με 3 παιδιά με ετήσιο εισόδημα έως 17.500 ευρώ και ακίνητη περιουσία έως 165.000 ευρώ, θα λαμβάνει μηνιαία επιδότηση 175 ευρώ.


Τέλος, ζευγάρι με τρία παιδιά ή μία μονογονεϊκή οικογένεια με 4 παιδιά και άνω με ετήσιο εισόδημα έως 21.000 ευρώ και ακίνητη περιουσία έως 180.000 ευρώ, θα λαμβάνει μηνιαία επιδότηση 210 ευρώ.