Saturday, April 13, 2019

live αεκ ολυμπιακος streaming

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

Πρόκειται για την πρώτη σύνοδο, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας σε Γαλλία και Γερμανία, κατά την οποία θα ανιχνευθούν οι προθέσεις για την επόμενη περίοδο. Απόψε, στην άτυπη Σύνοδο θα συζητηθεί το πρόγραμμα της ΕΕ μέχρι το καλοκαίρι του 2018.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέμβασή του ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να τονίσει τις εξελίξεις των τελευταίων χρόνων, οι οποίες απέδειξαν ότι η αδυναμία της ΕΕ να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά και βάσει των αρχών της, τις κρίσεις στην οικονομία και στο μεταναστευτικό στην Ευρώπη, αλλά και να δώσει το στίγμα της στις παγκόσμιες και περιφερειακές εξελίξεις, έχουν οδηγήσει σε πολιτική κρίση.


Ο Αλέξης Τσίπρας θα υπογραμμίσει άλλωστε πως η κρίση αυτή έχει εκφραστεί με το Brexit, την άνοδο της ακροδεξιάς και τις φυγόκεντρες τάσεις χωρών που δεν δέχονται να δείξουν αλληλεγγύη εντός της ΕΕ.


Ο πρωθυπουργός θα επισημάνει, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο μόνος τρόπος που η πολιτική κρίση μπορεί να αντιμετωπιστεί είναι να αποδεχτούμε ότι η κατάσταση δεν είναι business as usual και πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός για ουσιαστικές πρωτοβουλίες μέχρι το καλοκαίρι σε συγκεκριμένους τομείς.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html

δελτιο τιμων βενζινης



live αεκ ολυμπιακος streaming
live αεκ ολυμπιακος streaming
αρχοντακης νευροχειρουργος χανια

No comments:

Post a Comment