Saturday, April 20, 2019

δημητρης τσακαλας σχεση

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html
δημητρης τσακαλας σχεση

Μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ARD, ο κ. Σόιμπλε σημείωσε πως η Ελλάδα θα είχε αυτήν τη δυνατότητα, μόνο εάν αποχωρούσε από την ευρωζώνη, ενώ παράλληλα έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα πρέπει να δρομολογήσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστική.


δημητρης τσακαλας σχεση


"Δεν μπορούμε να αναλάβουμε κούρεμα χρέους για μέλος του ευρωπαϊκού ενιαίου νομίσματος, αποκλείεται βάσει της Συνθήκης της Λισαβόνας", ανέφερε ο Σόιμπλε στο ARD, σύμφωνα με το Bloomberg και διευκρίνισε: "Για να γίνει αυτό, η Ελλάδα θα έπρεπε να αποχωρήσει από το ευρώ”.



Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση πως η Ελλάδα θα μπορέσει να ολοκληρώσει το τρέχον πρόγραμμα, εάν τηρήσει τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τους πιστωτές, οι οποίοι, όπως είπε, θα πρέπει να συνεχίσουν να ασκούν πιέσεις στην ελληνική κυβέρνηση. Επιπλέον, επανέλαβε πως το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι το χρέος, αλλά η ανταγωνιστικότητα.


"Η πίεση στην Ελλάδα, προκειμένου να αναλάβει τις μεταρρυθμίσεις, πρέπει να συνεχιστεί, ώστε να καταστεί ανταγωνιστική, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη", υπογράμμισε.


τασος ραφαηλιδης

Tageszeitung: Ο Σόιμπλε συμπεριφέρεται ως δικτάτορας



«Ο Σόιμπλε ξέρει ότι τα μέτρα δεν λειτουργούν, όμως αγνοεί αυτή την πραγματικότητα και ζητά ένα πρόγραμμα λιτότητας στην ευκτική», αναφέρει σε πρωτοσέλιδο σχόλιό της η Tageszeitung.



γαντια νιτριλιου τιμη
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

No comments:

Post a Comment