Monday, April 8, 2019

αλαντιν ταινια

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

Νωρίς το πρωί αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή της Μάνδρας, η οποία είχε διακοπεί λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας.


Δραματική ωστόσο ήταν η νύχτα που πέρασε και στη Θεσσαλονίκη, με την κακοκαιρία να επιμένει να προκαλεί σοβαρά προβλήματα. Λόγω της ισχυρότατης βροχόπτωσης, έσπασε το φράγμα του Στρυμονικού με αποτέλεσμα το νερό να ξεχυθεί προς τα κοντινά χωριά.


Οι ορμητικοί χείμαρροι από το τεχνητό φράγμα κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Σταυρός και Βρασνά, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια και επιχειρήσεις.


πασχαλινα εθιμα των σερρων

αλαντιν ταινια

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 200 κλήσεις, από τις οποίες οι 28 αφορούσαν διασώσεις. Μάλιστα μία εκ των περιπτώσεων διάσωσης αφορούσε μια έγκυο γυναίκα με ένα βρέφος 10 μηνών.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html


Λόγω έντονης βροχόπτωσης κατά την διάρκεια της νύχτας στις περιοχές Σταυρού-Βρασνών (δ. Βόλβης) Θεσσαλονίκης η υπηρεσία μας μέχρις στιγμής έχει δεχτεί 200 κλήσεις που αφορούν παροχές βοηθείας και αντλήσεις υδάτων. Άμεσα έχουν κινητοποιήθηκαν 13 συνεργεία με 28 πυροσβέστες.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 28 Ιουνίου 2018


αλαντιν ταινια
πορτοκαλι νηπιαγωγειο

No comments:

Post a Comment