Thursday, April 4, 2019

βαζελος βικιπαιδεια

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
φιλολογικό περιοδικό παρνασσός
βαζελος βικιπαιδεια
Έτσι θα μάθετε ποιος σας παίρνει τηλέφωνο με απόκρυψη

Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια πολλοί Έλληνες/Ελληνίδες βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ενοχλούνται καθημερινά από τηλεφωνήματα με απόκρυψη.


βαζελος βικιπαιδεια

Άλλοτε είναι κάποια ερωτική σχέση που δεν τους αφήνει σε ησυχία, άλλοτε κάποιος κρυφός θαυμαστής/θαυμάστρια. Δυστυχώς όμως, αρκετές φορές αυτές οι κλήσεις δεν είναι πάντα αθώες: αυτό και οι εισπρακτικές εταιρείες συνηθίζουν να παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τηλέφωνο με απόκρυψη: Πώς θα τους τσακώσετε

Θα πρέπει να ξέρετε πώς δεν είστα απροστάτευτοι απέναντι σε αυτή την τόσο ενοχλητική πρακτική. Μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα. Όπως για παράδειγμα:


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_24.html

-Να ζητήσετε από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας να μη δέχεστε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Όταν κάποιος θα σας παίρνει, θα του δείχνει ότι ο αριθμός σας είναι κατειλημμένος.

-Κάντε αίτηση στον πάροχό σας για εξουδετέρωση της απόκρυψης του καλούντος για περιορισμένο χρονικό διάστημα με σκοπό να εντοπιστούν οι ενοχλητικές ή κακόβουλες κλήσεις (ΦΕΚ B 1853 – 21.12.2006). Σε αυτή την περίπτωση όταν σας παίρνει κάποιος με απόκρυψη θα ακούει ηχογραφημένο μήνυμα που θα τον ενημερώνει ότι η απόκρυψή του δεν ισχύει πια. Έτσι μπορείτε να μάθετε ποιο νούμερο σας καλεί και στη συνέχεια να βρεθεί το άτομο (ή η εταιρεία) που ακολουθεί την πρακτική.

Διαβάστε περισσότερα στο daynight.gr



ξυπναει πολυ πρωι

No comments:

Post a Comment