Monday, March 4, 2019

εθνικη αθηνων κορινθου τωρα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_81.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
εθνικη αθηνων κορινθου τωρα
Κατερίνα Παναγοπούλου στο CNN Greece: Μία «ενεργή πολίτης» με ανεξάντλητη διάθεση για προσφορά

Καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον ελληνισμό της Διασποράς, ανέλαβε πριν λίγες ημέρες, η Κατερίνα Ναυπλιώτη - Παναγοπούλου, η πρώτη Ελληνίδα που έλαβε το Πρώτο βραβείο της Ευρώπης «Γυναίκα και Αθλητισμός 2012» από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, στο Los Angeles, τον Φεβρουάριο του 2012.


Η κυρία Παναγοπούλου τιμήθηκε με το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη για το έτος 2017. Εθνική Πρέσβυς της Ελλάδος, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, για τον Αθλητισμό, την Ανοχή και το Ευ Αγωνίζεσθαι (Fair Play). Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» από το 2005. Επίτιμη πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων.


δορυφορος μιραντα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Είναι μερικές μόνο από τις διακρίσεις της Κατερίνας Παναγοπούλου. Μετρά πάνω από δύο δεκαετίες σημαντικού και αξιόλογου φιλανθρωπικού έργου, ενώ κάθε της δράση αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, ανέλαβε τα καθήκοντα άμισθης ειδικής συμβούλου στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού για θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Διασποράς. Στη συνέντευξή της στο CNN Greece αναφέρεται τόσο για τα νέα της καθήκοντα όσο και για τα προβλήματα των ομογενών που χρειάζονται βοήθεια και ενίσχυση.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



εθνικη αθηνων κορινθου τωρα
δασακι αχνας stadium

No comments:

Post a Comment