Sunday, March 24, 2019

candida νυχια

candida νυχια
candida νυχια

Για την εξοικείωση του επιβατικού κοινού, ο Οργανισμός ανακοίνωσε νέα εκπτωτικά προϊόντα, όπως στα 10+1 εισιτήρια, η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ και στο 5πλό εισιτήριο η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,3 ευρώ, ενώ εισάγεται ένα νέο 2πλό εισιτήριο (μετ’ επιστροφής), με τιμή ανά εισιτήριο 1,35 ευρώ.


Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


παναθηναικος ολυμπιακος λεωφορος

Σχετικά με την λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ο ΟΑΣΑ διευκρινίζει τα ακόλουθα:


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_116.html


  • Σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή δυσλειτουργίας της προσωποποιημένης κάρτας, ο κάτοχός της μπορεί να τη δηλώνει, το συντομότερο δυνατόν, σε ένα από τα Σημεία Έκδοσης Προσωποποιημένης ATH. ENA Card, ζητώντας την αντικατάστασή της, με την υπολειπόμενη αξία.

  • Η διαδικασία του φακέλου συνεχίζεται εύρυθμα και διεξάγεται υπό συγκεκριμένες ασφαλείς προϋποθέσεις.

  • Υφίστανται συγκεκριμένες διαδικασίες αντικατάστασης κάθε τύπου ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

  • Το λογισμικό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου που είναι εγκατεστημένο, τόσο κεντρικά, όσο και στον εξοπλισμό πεδίου, λειτουργεί με συνέπεια.

  • Ο υπολειπόμενος χρόνος ισχύος του ενιαίου εισιτηρίου των 90 λεπτών φαίνεται, τόσο στα επικυρωτικά μηχανήματα, όσα και στα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων.

  • Δημιουργείται δίκτυο πώλησης εισιτηρίων σε περίπτερα και άλλα επιλεγμένα σημεία. Ο Οργανισμός εκτιμά ότι το δίκτυο θα επεκταθεί, με ταχύ ρυθμό, σε 600 σημεία.

  • Αποτελεί πρωταρχική και ύψιστη προτεραιότητα η ασφάλεια των μετακινήσεων και των επιβατών. Το σταδιακό κλείσιμο των πυλών θα γίνεται σε σταθμούς που πληρούνται όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις.




ρολογια τοιχου rolex
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

No comments:

Post a Comment