Sunday, March 31, 2019

nerf γιλεκο τιμη

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html
χημειο στρατου αθηνα
nerf γιλεκο τιμη
Τραγωδία στο Βόλο: 26χρονος κρεμάστηκε από το μονόζυγο με ηλεκτρικό καλώδιο

Mία ανείπωτη τραγωδία αποκαλύφθηκε την Κυριακή (4/2) στο Βόλο.


Ένας 26χρονος άνδρας κρεμάστηκε χθες (4/2) το απόγευμα, φτιάχνοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από ηλεκτρικό καλώδιο, το οποίο κρέμασε από το μονόζυγο στο καθιστικό του σπιτιού όπου διέμενε.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό αποκαλύφθηκε, καθώς τον αναζητούσε ο ξάδερφός του και δεν απαντούσε στις κλήσεις…

Όταν μετέβη στην οικία του 26χρονου στις 7.30 περίπου χθες το απόγευμα, δεν μπορούσε να πιστέψει σε αυτό που αντίκρισε, ενώ ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ, προσωπικό των υπηρεσιών, βρέθηκε επί τόπου, ωστόσο διαπίστωσαν μόνο τον θάνατό του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου ξεκίνησε την προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο νέο στο απονενοημένο διάβημα, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή.

Πηγή: magnesianews.gr



nerf γιλεκο τιμη
ποιες γυναικες εντυπωσιαζουν τους αντρες
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html

καλοηθης στο στηθος

καλοηθης στο στηθος

Το παράδοξο της χθεσινής εκδήλωσης είναι πως ενώ σκόπευε στο να εμφυσήσει αισιοδοξία και να δώσει τον τόνο πως υπάρχει προοπτική μετά το Μνημόνιο, αντιθέτως αυτό δεν προέκυψε. Το ακροατήριο που απαρτιζόταν από μέλη των διοικήσεων των τραπεζών, των εισηγμένων επιχειρήσεων, της διοίκησης του χρηματιστηρίου, οικονομολόγους, αλλά και ακαδημαϊκούς το μόνο που εισέπραξε ήταν πως οι συνθήκες στην ευρωζώνη παύουν να είναι υποστηρικτικές και πως η Ελλάδα κινδυνεύει να μείνει εγκλωβισμένη στην παγίδα της χαμηλής ανάπτυξης στην οποία έχει πολλές φορές αναφερθεί το ΔΝΤ.


Και το ανησυχητικό είναι πως σε αυτό συμφώνησαν τόσο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος όσο και Γιάννης Στουρνάρας, οι οποίοι αφενός αναγνώρισαν πως η ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ σύντομα φθάνει στο τέλος της, αφετέρου εξέφρασαν το φόβο πως ο επόμενος επικεφαλής της ΕΚΤ που θα διαδεχτεί τον Μάριο Ντράγκι πιθανότατα δεν θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά για να εγγυάται ως πρόσωπο τη συνοχή της ευρωζώνης. Κατά τους ίδιους η γερμανο – γαλλική αντιπαράθεση για την μετεξέλιξη του ευρώ θα οδηγήσει σε συμβιβασμούς που πιθανότατα δεν θα ευνοήσουν την Ελλάδα.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

Στη βάση αυτή επιπρόσθετα επιφυλακτικός ήταν ο επικεφαλής του ΙΟΒΕ Νίκος Βέττας ο οποίος δεν έκρυψε την ανησυχία του πως η Ελλάδα έχασε το τραίνο της ανάπτυξης και πως πλέον η δομή της οικονομίας είναι τέτοια που δεν της επιτρέπει να επεκταθεί με τους ρυθμούς που απαιτεί η κατάσταση της.


σκουπα τριβειο τοιχου

καλοηθης στο στηθος

Και εάν οι κ. κ. Στουρνάρας και Τσακαλώτος συμφώνησαν στη μεγάλη εικόνα διαφώνησαν στη μικρή. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε πως η ΕΚΤ και η Τράπεζα της Ελλάδος απέτυχαν στην στήριξη της ανάπτυξης και των επενδύσεων στην Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης και υποστήριξε πως «μόνον οι μη συστημικές τράπεζες μπορούν να στηρίξουν την ανάπτυξη».


Η αναφορά του υπουργού επανέφερε στο προσκήνιο το λεγόμενο «παράλληλο» τραπεζικό σύστημα και μάλιστα δια μέσου των συνεταιριστικών τραπεζών, για τις οποίες εγκάλεσε τον Γιάννη Στουρνάρα πως ως υπουργός Οικονομικών δεν φρόντισε για την ανάπτυξή τους.


Πάντως, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος είναι και ο αρμόδιος για την εποπτεία των συνεταιριστικών τραπεζών, έδωσε άμεση απάντηση στον υπουργό Οικονομικών από το βήμα της εκδήλωσης του ΙΟΒΕ, τονίζοντας πως στην Ελλάδα «και οι συνεταιριστικές τράπεζες απέτυχαν να στηρίξουν την ανάπτυξη κατά την περίοδο της κρίσης».



σιβιτανίδειος σχολή καλλιθέας
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

ιωαννα ξηρογιαννη

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
ιωαννα ξηρογιαννη
Καμίλα και Κάρολος: Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (pics)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε αργά το πρωί της Πέμπτης (10/05/2018) στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρισκόταν ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας και η σύζυγός του Καμίλα, Δούκισσα της Κορνουάλης.


ιωαννα ξηρογιαννη

Συγκεκριμένα, στη γωνία Αιόλου και Ερμού ήταν πολλοί αυτοί που συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά τους Βρετανούς «γαλαζοαίματους».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο πρίγκιπας ήταν ιδιαιτέρως προσιτός, χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους και έκατσε για έναν σύντομο καφέ με τη σύζυγό του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ενώ πήρε και ένα κουλούρι.


υφασμα με το μετρο καρο

Στη συνέχεια μπήκαν στο εκκλησάκι που είναι επί της πλατείας, όπου παρέμειναν για λίγη ώρα, πριν κάνουν μία βόλτα στην περιοχή και τελικώς αποχωρήσουν.

Λίγο νωρίτερα, ο Κάρολος είχε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στα Γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τα μέτρα ασφαλείας στην πρωτεύουσα είναι ιδιαιτέρως αυξημένα, ενώ εφαρμόζονται και έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την τροχαία.


Καμίλα και Κάρολος; Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (pics)
01
Καμίλα και Κάρολος; Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (pics)

























































λιρα σε δολλαριο
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

τηλεφωνικός κατάλογος κινητής & σταθερής τηλεφωνίας από τον οτε

σκλαβα ποικιλια
ζέτα μακρυπούλια σαν ερθει η μερα
Κανονικά λειτουργεί ο ΧΥΤΑ Φυλής - Μαζεύουν τα σκουπίδια από τους δρόμους της Αθήνας

Σε ρυθμούς κανονικότητας μπήκε η λειτουργία του ΧΥΤΑ Φυλής.


Οι γειτονιές αποφορτίζονται από τους συσσωρευμένους όγκους απορριμμάτων σταδιακά και, όπως διαβεβαιώνει η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ, Αφροδίτη Μπιζά, «με ορίζοντα πλήρους αποκατάστασης 2-3 ημερών». Όλα τα απορριμματοφόρα εισέρχονται πλέον από το πρωί στην ΟΕΔΑ Φυλής. Μόνο την Τετάρτη μεταφέρθηκαν στον ΧΥΤΑ 5.300 τόνοι απορριμμάτων και σήμερα ακόμη περισσότεροι, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Μπιζά, γνωστοποιώντας ότι επιτράπηκε η είσοδος και των απορριμματοφόρων από συμβεβλημένες με δήμους εταιρείες και Κέντρα Διαλογής (ΚΔΑΥ).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η εικόνα της πρωτεύουσας βελτιώνεται διαρκώς. Το πρόβλημα της ρηγμάτωσης από την έντονη βροχόπτωση της 10ης Ιουνίου, που προκάλεσε αρχικά διακοπή και ακολούθως υπολειτουργία του ΧΥΤΑ, αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη προσοχή από τη διοίκηση του ΕΔΣΝΑ.

Η διακοπή της εναπόθεσης των απορριμμάτων στο «ρηγματωμένο κύτταρο κρίθηκε απαραίτητη για να αποφορτιστεί το πεδίο και να απομακρυνθεί κάθε πιθανότητα κατάρρευσης» αλλά και για να εκτιμηθεί η κατάσταση, εξηγεί η κ. Μπιζά. Η εντατικοποίηση των εργασιών αντιστήριξης με επιχωματώσεις και παρεμβάσεις, όπως η αλλαγή κατεύθυνσης της ροής του νερού, καθώς ο καιρός ήταν βροχερός, συνεχίστηκαν, επιτρέποντας την εναπόθεση μέρους της αποκομιδής των απορριμμάτων στον χώρο. Οι όγκοι αυτοί «με την κατάλληλη επιστρωμάτωση συμπίεση και επιχωμάτωση λειτούργησαν σταθεροποιητικά στο αρχικά ρήγμα» σημειώνει η κ. Μπιζά.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html

Σημειώνεται ότι ο χώρος της Φυλής είναι πλέον κορεσμένος. Ο χρόνος ζωής του είναι έως το 2019. Η λογική του «όλα στη Φυλή» οδήγησε, σύμφωνα με τα στοιχεία της Κομισιόν, 81% των απορριμμάτων να θάβονται, έναντι 31% που είναι ο μέσος όρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την πλευρά του το «Δυτικό Μέτωπο» (η συλλογικότητα φορέων που αγωνίζεται για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής) τονίζει ότι πλέον δεν επαρκεί ο χώρος για να απλωθούν και να συμπιεστούν κανονικά τα σκουπίδια, ώστε σωρεύονται σε μεγάλο ύψος επάνω σε μικρή βάση στήριξης, με σοβαρό πρόβλημα στατικότητας και κίνδυνο καταρρεύσης.

Η κ. Μπιζά, ωστόσο, διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί αυτό», καθώς ο νέος Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) προβλέπει και επιβάλλει αποκέντρωση, αυτοδιαχείριση και μείωση των απορριμμάτων, με στόχο την ταφή μόνο 20% εξ αυτών έως το 2020. Στο πλαίσιο αυτό - αναφέρει - θα λειτουργήσουν άμεσα τρεις μονάδες επεξεργασίας: Στο Σχιστό (είναι ήδη έτοιμος ο σχετικός φάκελος), στο Γραμματικό (τροποποιήθηκε η μελέτη και είναι έτοιμα τα τεύχη δημοπράτησης) και στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης – Κομποστοποίησης Φυλής (ΕΜΑΚ), το οποίο θα αναβαθμιστεί για να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική και αποδοτικότητα ανάκτησης (με μικρότερη εκτροπή προς ταφή), αλλά και πιο ποιοτικό κομπόστ για περισσότερες χρήσεις. Με την ευκαιρία - σημειώνει η κ. Μπιζά - θα διακοπεί για λίγες ημέρες η λειτουργία του, προκειμένου να αποφορτιστεί και να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης.

Αναφορικά με την Μονάδα Επεξεργασίας και τον ΧΥΤΥ στη νότιας Αττική, η αντιπρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κάνει λόγο για ανάλογο σχεδιασμό που προωθεί στην περιοχή ο δήμαρχος Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Εξάλλου, σύντομα αναμένεται να προσδιοριστεί η τελική επιλογή από τα 19 (επί συνόλου 154) ανενεργά λατομεία, που θα χρησιμεύσουν για την ταφή των υπολειμμάτων με παράλληλη ανάπλαση τους, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες για τη λειτουργία των Πράσινων Σημείων (ΠΣ), τα οποία θα λειτουργήσουν ανά συστάδες δήμων για συγκέντρωση, διαλογή σε ρεύματα (χαρτί, πλαστικό γιαλί, έλαια, ογκώδη, ηλεκτρικά, μπαταρίες κ. α) και επανάκτηση. Για το μεγάλο ΠΣ που θα λειτουργήσει στο Μοσχάτο με τους πέριξ δήμους, η κ. Μπιζά τονίζει ότι τώρα τακτοποιήθηκε το ζήτημα της χρήσης γης, ενώ αναμένεται και η λειτουργία, στην ανατ. Αττική, της διαδημοτικής Μονάδας Βιοαποβλήτων (ΜΕΒΑΠ).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



τηλεφωνικός κατάλογος κινητής & σταθερής τηλεφωνίας από τον οτε
τηλεφωνικός κατάλογος κινητής & σταθερής τηλεφωνίας από τον οτε
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

αντιπροσωπεια ford πυργος

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html
αντιπροσωπεια ford πυργος
αντιπροσωπεια ford πυργος
Το Newsbomb.gr στο κέντρο της Αθήνας: Τι λένε οι πολίτες για την ελληνοτουρκική κρίση (vid)

Τουρκικές προκλήσεις | Ειδήσεις: Την ανησυχία αλλά και τον προβληματισμό τους απέναντι στην κλιμακούμενη προκλητικότητα της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα εκφράζουν οι πολίτες, οι οποίοι, ωστόσο, δεν δείχνουν να πτοούνται από τις απειλές και τις οργισμένες αντιδράσεις του προέδρου της γείτονος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


νεες αφιξεις εστιατορια λευκωσια

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αντιδράσεις του κόσμου πολλές και ποικίλλες: Άλλοι μιλούν για ένα νέο «θερμό» επεισόδιο, ενώ άλλοι αποκλείουν το ενδεχόμενο αυτό, σημειώνοντας ότι το καθεστώς Ερντογάν δεν θα επιχειρήσει να ρίξει περαιτέρω «λάδι στη φωτιά».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν στο Newsbomb.gr οι πολίτες για την ελληνοτουρκική κρίση, αν φοβούνται για μια νέα σύρραξη με τη γείτονα χώρα αλλά και τα μηνύματα που στέλνουν στον πρόεδρο της Τουρκίας



Ρεπορτάζ: Χρήστος Θ. Παναγόπουλος - Κάμερα: Nicholas Cornford

Διαβάστε επίσης:

  • «Φωτιά» στο Αιγαίο: Δύο εικονικές αερομαχίες από οπλισμένα τουρκικά μαχητικά
  • Συναγερμός στον Ελληνικό στρατό: Αυτό είναι το έγγραφο - αποκάλυψη της Τουρκίας

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τις τουρκικές προκλήσεις




αρης μπασκετ μεταγραφες 2015

αστοχια ξυλου

αστοχια ξυλου
Πύργος: Μπαλκόνι έπεσε...πάνω σε αυτοκίνητο (pics+vid)

Τμήμα μπαλκονιού πολυκατοικίας υποχώρησε – για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία - το πρωί της Τετάρτης (9/1/2019) στο κέντρο του Πύργου.


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patrisnews.com, σήμερα (9/1/2019) κομμάτι από μπαλκόνι πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου, στον Πύργο, υποχώρησε και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ευτύχημα είναι πως δεν έπεσε πάνω σε κάποιο περαστικό αφού το σημείο είναι κεντρικό και υπάρχουν εμπορικά καταστήματα.


αστοχια ξυλου


Πύργος: Μπαλκόνι έπεσε...πάνω σε αυτοκίνητο (pics)
01
Πύργος: Μπαλκόνι έπεσε...πάνω σε αυτοκίνητο (pics)









φιλοζωικη νεας φιλαδελφειας κτηνιατρειο
peg perego φαγανα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

νύφη το σκασε

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html
νύφη το σκασε

Κάθε χρόνο, η γρίπη ευθύνεται για ένα σημαντικό ποσοστό νοσηρότητας και θνητότητας στον πληθυσμό, ενώ, ταυτόχρονα, θέτει σε δοκιμασία τις δομές υγείας της χώρας. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να προστατευθεί κανείς από τη γρίπη είναι ο έγκαιρος εμβολιασμός, ο οποίος συστήνεται να γίνεται κατά τους μήνες Οκτώβριο-Νοέμβριο, κάθε χρόνο, αλλά μπορεί να συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου γρίπης.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_123.html

Με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα των τελευταίων ετών για την εποχική γρίπη στη χώρα μας, η δραστηριότητά της αρχίζει να αυξάνεται τον Ιανουάριο και κορυφώνεται κατά τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο.


νύφη το σκασε

Ο σκοπός της νέα καμπάνιας του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για την προστασία από την εποχική γρίπη και περιλαμβάνει τα βασικά μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισής της με ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση του αντιγριπικού εμβολιασμού και την αύξηση της δυναμικής του, τόσο στους επαγγελματίες υγείας, όσο και στον πληθυσμό που ανήκει σε ομάδες υψηλού κινδύνου.



κλασικες κουζινες τιμες
youtube καθε μπαλκονι εχει αλλη θεα

φωτογραφια γοβα στιλετο

δεν βρηκα εναν ανθρωπο να με καταλαβαινει
εμπενιζερ σκρουτζ θεατρικο
φωτογραφια γοβα στιλετο

Το κορίτσι χτυπήθηκε από όχημα που οδηγούσε 18χρονος, παρασύρθηκε και άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ώρες αργότερα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που την μετέφερε με πολλαπλές κακώσεις από το Νοσοκομείο της Βέροιας που είχε μεταφερθεί αρχικά, στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.


alexandriamou troxeo 03004


Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το συμβάν ειδοποιώντας παράλληλα τον πατέρα του ο οποίος άμεσα έφτασε στο σημείο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας την ευθύνη του τροχαίου, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ alexandriamou.gr.


alexandriamou troxeo 03007 copy


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

Το απόγευμα του Σαββάτου, οικογένεια, φίλοι, συγγενείς αποχαιρέτησαν την 13χρονη στο Μ. Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.


ALLL12 1


Σημειώνεται πως την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.



φωτογραφια γοβα στιλετο
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

Saturday, March 30, 2019

θεματα αγγλικης φιλολογιας 2012

ψυχολογικη ηλικια τεστ

Ως αποτέλεσμα των περιορισμένων απαιτήσεων παραγωγής, οι εταιρείες μείωσαν τα επίπεδα προσωπικού και περιόρισαν τις αγορές προμηθειών. Εν τω μεταξύ, τα κέρδη των κατασκευαστών συμπιέστηκαν μετά από περαιτέρω έντονη αύξηση του κόστους, σε συνδυασμό με τη μείωση των μέσων τιμών πώλησης. Παρά το γεγονός αυτό, οι προσδοκίες για μελλοντική ανάπτυξη καταγράφηκαν ως οι πιο αισιόδοξες σε διάστημα οκτώ μηνών.


Η συρρίκνωση του Φεβρουαρίου υπογραμμίστηκε από τον εποχικά προσαρμοσμένο Δείκτη Υπευθύνων Προμηθειών της Markit για τον τομέα μεταποίησης στην Ελλάδα (Purchasing Managers’ Index-PMI – έναν σύνθετο δείκτη που έχει σχεδιαστεί για να μετρά την απόδοση της μεταποιητικής οικονομίας – ο οποίος κατέγραψε τιμή κάτω από το σημείο μηδενικής μεταβολής των 50 μονάδων. Κλείνοντας στις 47,7 μονάδες τον Φεβρουάριο, τιμή υψηλότερη από τις 46,6 μονάδες του Ιανουαρίου, η πρόσφατη τιμή υπέδειξε την έκτη συνεχόμενη επιδείνωση του μεταποιητικού τομέα στην Ελλάδα. Ο ρυθμός μείωσης παρέμεινε σταθερός, μολονότι ασθενέστερος σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html

Κατά τη διάρκεια της γενικότερης ύφεσης καταγράφηκε έκτη συνεχή μείωση των συνολικών νέων εργασιών. Παράλληλα, οι νέες εργασίες από το εξωτερικό μειώθηκαν σε μηνιαία βάση. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός συρρίκνωσης των νέων εργασιών τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό εξασθένησε ελαφρώς σε σχέση με τον Ιανουάριο.


θεματα αγγλικης φιλολογιας 2012

Ανταποκρινόμενοι στην εξασθένηση της ζήτησης, οι Έλληνες κατασκευαστές περιόρισαν την παραγωγή κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, συνεχίζοντας έτσι την τάση που παρατηρείται από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η μείωση αυτή, με τη σειρά της, συνέβαλε στην εκατοστή συνεχή υποχώρηση των αποθεμάτων ετοίμων προϊόντων.


Ως αποτέλεσμα των μειωμένων απαιτήσεων παραγωγής, οι εταιρείες περιόρισαν το εργατικό δυναμικό κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου και μείωσαν τα επίπεδα στελέχωσης για τρίτο συνεχή μήνα. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός μείωσης εξασθένησε σε σύγκριση με τον Ιανουάριο και ήταν σε γενικές γραμμές οριακός. Παρά τη μείωση της απασχόλησης, τα επίπεδα αδιεκπεραίωτων εργασιών εξακολούθησαν να μειώνονται.


Ακολουθώντας παρόμοια τακτική με αυτή της απασχόλησης, η εξασθενημένη ζήτηση των πελατών ενθάρρυνε τους Έλληνες κατασκευαστές να περιορίσουν την αγοραστική δραστηριότητά τους κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. Ο ρυθμός μείωσης παρέμεινε σταθερός, μολονότι ασθενέστερος από τον αντίστοιχο που καταγράφηκε τον προηγούμενο μήνα. Η υποχώρηση συνέβαλε σε επιπλέον μείωση των επιπέδων αποθεμάτων προμηθειών.


Οι Έλληνες κατασκευαστές ήρθαν αντιμέτωποι με την αύξηση των μέσων τιμών εισροών κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, καθώς υπήρξαν συχνές αναφορές για αύξηση του κόστους πρώτων υλών. Ο ρυθμός αύξησης του κόστους εξασθένησε οριακά από τον Ιανουάριο, παρέμεινε ωστόσο σημαντικός σε γενικές γραμμές. Αντιθέτως, οι μέσες τιμές πώλησης μειώθηκαν για δεύτερο συνεχή μήνα, ως αποτέλεσμα της αδυναμίας των εταιρειών να μετακυλήσουν το υψηλότερο κόστος στους πελάτες τους, λόγω των έντονων ανταγωνιστικών πιέσεων.


Τέλος, οι μέσοι χρόνοι παράδοσης προμηθειών επιμηκύνθηκαν για πέμπτο συνεχή μήνα. Παρόλα αυτά, ο ρυθμός επιδείνωσης της απόδοσης των προμηθευτών ήταν ο ασθενέστερος που έχει καταγραφεί από τον περασμένο Οκτώβριο και υποτονικός σε γενικές γραμμές.



θεματα αγγλικης φιλολογιας 2012
αποτελέσματα εκλογών νέα σμύρνη
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

λαθος δντ

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

Η γυναίκα μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, υποστηρίζοντας πως η Γαλλίδα ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί την έδιωξε.


«Επειδή μάλλον ο γιος μου δεν την ήθελε, της είπε τέρμα, ήθελε να εκδικηθεί κατά κάποιο τρόπο» είπε χαρακτηριστικά.


νομος δαπάνες μετακινούμενων εντός & εκτός επικράτειας

ειδησεις σαλονικα

Υπενθυμίζουμε πως ο 34χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή και την ομηρία της Γαλλίδας φίλης του, έφθασε στα Δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθεί στην ανακρίτρια. Όμως, μετά τις νέες διώξεις που του άσκησε ο εισαγγελέας πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.


Ομηρία Γαλλίδας στη Λαμία: Μαρτυρίες άλλων γυναικών συνθέτουν το «παζλ»


λαθος δντ

Ο εφιάλτης για την 40χρονη Γαλλίδα ξεκίνησε, όπως η ίδια αποκάλυψε στους αστυνομικούς, μόλις μπήκε στο διαμέρισμα του 34χρονου. Όταν αρχικά την έδεσε νόμιζε ότι πρόκειται για ερωτικό παιχνίδι.



«Μου έδεσε καλύτερα τα χέρια ενώ μου έδεσε και τα πόδια στους αστραγάλους και με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Στο κρεβάτι με κάποιο ύφασμα μου έκλεισε και τα μάτια και με σχοινί μου έδεσε τα γόνατα και τα μπράτσα στο ύψος του στέρνου. Με άφησε έτσι τρείς ώρες και εγώ άρχισα να κλαίω».



Μάλιστα όπως λέει στην κατάθεσή της φώναζε και ζητούσε απελπισμένα βοήθεια.



λαθος δντ

συναυλια ρεμοσ βανδη σταβεντο

mitsubishi zero vs p-51
συναυλια ρεμοσ βανδη σταβεντο
συναυλια ρεμοσ βανδη σταβεντο

Ανοίγοντας με την ομιλία του τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την απλοποίηση διαδικασιών σύστασης επιχειρήσεων μέσω των υπηρεσιών μιας στάσης, που συζητείται και ψηφίζεται με διαδικασίες express από τη Βουλή, ο νέος υπουργός υποστήριξε ότι αποτελεί μέρος της στρατηγικής της κυβέρνησης για την βελτίωση οικονομικού περιβάλλοντος και της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

«Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις της αντιπολίτευσης, το επενδυτικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο και ενθαρρυντικό», είπε, προσθέτοντας ότι έχουν υποβληθεί ήδη 50 επενδυτικά σχέδια, ενώ άλλα 1050 είναι στη διαδικασία υποβολής.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

Εκ μέρους της ΝΔ, ο εισηγητής της Χρήστος Σταϊκούρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ειδικεύεται στις «πιρουέτες», καθώς εκεί που έλεγε ότι θα κατεδαφίσει την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, σήμερα χτίζει κι άλλες εργαλειοθήκες. Ανέφερε οτι η κυβέρνηση έχει αλλεργία στην προώθηση διορθωτικών αλλαγών, την ίδια στιγμή που – όπως είπε - επιδεικνύει ιδιαίτερη σπουδή στην υλοποίηση μέτρων που αυξάνουν τη φορολόγηση των νοικοκυριών. Τόνισε δε, πως το κόμμα του θα δώσει θετική ψήφο στο νομοσχέδιο με εξαίρεση τα άρθρα 19 ( που αφορά στα πρόστιμα για μη έγκυρα και ψευδή πιστοποιητικά ) και το 24 ( που αφορά στην μη ανάρτηση στο ΚΗΜΔΗΣ αποφάσεων απευθείας ανάθεσης).


Ενστάσεις για το άρθρο 24 εξέφρασε και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απο τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να απαντήσει ποιους αφορά η διάταξη, με την οποία καταργείται η υποχρέωση των βυτιοφόρων να φέρουν GPS, με συνέπεια την εκτόξευση του λαθρεμπορίου.


Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου παρότι διέψευσε ότι το άρθρο 19 είναι φωτογραφικό, λέγοντας ότι αφορά ενιαία διοικητική προσέγγιση που υιοθετήθηκε από τον αναπτυξιακό νόμο, μετά και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δήλωσε πως το αποσύρει.


Σε ότι αφορά τις αιτιάσεις του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου περί κατάργηση των GPS, διευκρίνισε οτι δεν καταργείται η υποχρεωτική τοποθέτηση, αλλά ότι το κόστος για την εγκατάσταση δύναται να επιβαρύνει και την εταιρία και όχι αποκλειστικά τον κάτοχο του οχήματος, που ίσχυε έως σήμερα.


Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από την αρμόδια επιτροπή και αύριο Τρίτη εισάγεται για συζήτηση και ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής.




καραοκε παρτυ πατρα

αεκ γηπεδο

αεκ γηπεδο

«Το γελοίο μερίδας του Τύπου και ΜΜΕ είναι ότι μας καταγγέλλουν ότι είμαστε διαλυμένο σαν υπουργείο, διότι δεν έχουμε διαβάσει οι ίδιοι την ανακοίνωση Ερντογάν αλλά αφήσαμε τον εαυτό μας να παρασυρθεί από το ΑΠΕ. Εμείς δεν αναφέραμε κανένα δημοψήφισμα, δεν κάναμε κανένα λάθος στην ανακοίνωσή μας και μας χρεώνουν κάτι που δεν κάναμε. Αυτά μόνο στην Ελλάδα του σήμερα γίνονται», υπογράμμισε ο υπουργός Εξωτερικών.


Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση, ο κ. Κοτζιάς ξεκαθάρισε ότι το ΥΠΕΞ είναι πολύ προσεχτικό και μελετά τις επίσημες τουρκικές ιστοσελίδες. Επιπλέον, ζήτησε να σταματήσει η ανόητη αντιπολίτευση που μόνο κακό κάνει, όπως είπε χαρακτηριστικά.


προεδρειο τεε

«Ο αντιπολιτευτικός Τύπος έχει κάποιες ευκολίες να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα» επισήμανε ο κ. Κοτζιάς και διευκρίνισε ότι το υπουργείο Εξωτερικών έβγαλε την επίμαχη ανακοίνωση «έχοντας διαβάσει τις δηλώσεις του στα τουρκικά από την ανάρτηση στο ίδιο το site της προεδρίας της Τουρκίας. Γι' αυτό και εμείς στην ανακοίνωσή μας δεν αναφέραμε ούτε περί δημοψηφίσματος, ούτε οτιδήποτε άλλο».


αεκ γηπεδο

Μολονότι, όπως σημειώνει, «υπήρξαν δύο λανθασμένα τηλεγραφήματα, από το γραφείο τύπου της 'Αγκυρας και από το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την Κωσταντινούπολη, που αναφέρουν ότι ο Ερντογάν αναφέρθηκε σε δημοψηφίσματα, εμείς τέτοια ανακοίνωση δεν κάναμε».


Ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε και στην κακόβουλη - όπως την χαρακτήρισε - ερώτηση του κ. Κεφαλογιάννη της ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο με βάση την ανακοίνωση του ΑΠΕ. «Άρα, δεν είμαστε εμείς που κάναμε τέτοιο λάθος γιατί είμαστε προσεκτικοί και μελετάμε στα τούρκικα και τις ιστοσελίδες του ΥΠΕΞ και της προεδρίας της Τουρκίας κλπ. Ας κόψουν λοιπόν την ανόητη αντιπολίτευση που μόνο κακό κάνει», τονίζει ο κ. Κοτζιάς.




τζενιφερ λοπεζ on the floor
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

τηλέφωνο λιμάνι πειραιά

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html
τηλέφωνο λιμάνι πειραιά

«Μέχρι τα τέλη του μήνα θα υπάρξει νέα συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών. Η ημερομηνία δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί. Είμαστε ακόμα αισιόδοξοι, όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών, ζητάμε και περιμένουμε να βρεθεί λύση που θα είναι αξιοπρεπής για όλους τους πολίτες» ανέφερε ο Μποσνιάκοφσκι, κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες που μετέδωσαν ελληνικά ΜΜΕ ότι η επόμενη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της πΓΔΜ με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη στις 25 Απριλίου.


αξιοπιστα αναλογικα πιεσομετρα

τηλέφωνο λιμάνι πειραιά



com dot games search
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html

τιμεσ εισητηριων για αιγινα απο πειραια

τριαντάφυλλα του ανέμου
τιμεσ εισητηριων για αιγινα απο πειραια

H ελληνική πλευρά στοχεύει σε νέα αρχή στις σχέσεις με την Άγκυρα και αναμένει 'ουσιαστική συζήτηση' τόσο επί του προσφυγομεταναστευτικού - οι ροές εμφανίζονται ξανά αυξημένες τους τελευταίους μήνες - όσο και επί της τουρκικής παραβατικότητας στο Αιγαίο - στοιχεία του ΓΕΕΘΑ εμφανίζουν το 2017 ως τη χειρότερη χρονιά εδώ και μια δεκαετία.


Παρότι διπλωματικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η παρουσία, την Παρασκευή, του Τούρκου Προέδρου στη Θράκη θα είναι διακριτική και οι επαφές του με τη μειονότητα χαμηλών τόνων, εντούτοις - με νωπές τις μνήμες από τα όσα προκλητικά δήλωσε περιοδεύοντας, προσφάτως, στην περιοχή, ο, με καταγωγή από τη Ροδόπη, Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Χακάν Τσαβούσογλου - η επίσκεψη, εκεί, του κ. Ερντογάν προβληματίζει. Όπως, επίσης, ανησυχεί και το ενδεχόμενο να επιχειρηθεί, από σκληροπυρηνικούς, πομπώδης υποδοχή του. Από ελληνικής πλευράς τον Ταγίπ Ερντογάν θα συνοδεύσουν οι Γιώργος Κατρούγκαλος και Γιάννης Αμανατίδης, αναπληρωτής ΥΠΕΞ και υφΥΠΕΞ αντίστοιχα, ενώ, κατά πληροφορίες, έχει ζητηθεί από την Άγκυρα να μην εκφωνήσει ο Τούρκος Πρόεδρος δημόσια ομιλία κατά την άφιξή του στην Κομοτηνή. Πρώτος του σταθμός θα είναι το τζαμί Κιρμαχαλέ για την προσευχή της Παρασκευής και θα ακολουθήσουν επαφές του με φορείς της μειονότητας.


κατεβασμα ταινιων παιδικα

Διαβάστε το πρόγραμμα της επίσκεψης Ερντογάν


τιμεσ εισητηριων για αιγινα απο πειραια

Ο κ. Ερντογάν, με δεδομένες τις κλονισμένες του σχέσεις με Ε. Ε. και ΗΠΑ, δείχνει να προσδοκά σε θετική δυναμική από την επίσκεψή του στην Ελλάδα - την πρώτη Τούρκου Προέδρου μετά από 65 χρόνια - έτσι ώστε να υπάρξει, σε κάποιο βαθμό τουλάχιστον, αναστροφή αυτής της κατάστασης. Μείζων διαφοροποίηση, όμως, σε ό, τι αφορά τα μεγάλα διμερή ζητήματα, κατά κοινή ομολογία, δεν προδιαγράφεται.


Ακούστε το σχόλιο του Αναπληρωτή Καθηγητή Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Σπύρου Λίτσα





https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html

odeon travel ρεθυμνο

γκιγιόμ γλυκιά μου

Ο Σκοτ είπε ότι θα συνεργαστεί με τους νομοθέτες της Πολιτείες κατά τις επόμενες δύο εβδομάδες με στόχο να αυξηθεί στα 21 το όριο ηλικίας (από 18 σήμερα) για όσους θέλουν να αγοράσουν οποιουδήποτε τύπου όπλο στη Φλόριντα. Θα διατηρηθούν κάποιες εξαιρέσεις μόνο για τους αστυνομικούς και τους στρατιωτικούς.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

Ο κυβερνήτης είπε επίσης ότι θα τροποποιήσει τον νόμο ώστε «να καταστεί ουσιαστικά αδύνατον για όποιον έχει ψυχολογικά προβλήματα να χρησιμοποιεί όπλα». Θέλει επίσης να απαγορευτεί η πώληση των υποκόπανων ανάδρασης ("bump stock"), που μετατρέπουν τα ημιαυτόματα όπλα σε αυτόματα, ικανά να βάλουν εκατοντάδες σφαίρες το λεπτό.


Ο Σκοτ, ο οποίος έχει στηριχθεί από την National Rifle Association (NRA-το πανίσχυρο λόμπι των υποστηρικτών της οπλοκατοχής) ζήτησε επίσης να υπάρχει υποχρεωτικά ένας αστυνομικός σε κάθε σχολείο και να γίνονται επίσης υποχρεωτικά ασκήσεις στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό για το πώς θα αντιμετωπίζουν περιστατικά με ενόπλους στα σχολεία.


odeon travel ρεθυμνο




odeon travel ρεθυμνο
ξερη χαρτια games
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

παρατηρω και συνεχιζω την αριθμητικη αλυσιδα

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
αρχέσ δικαίου

«Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες, ειδικά προγράμματα για τους συγκεκριμένους εργαζόμενους», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατρούγκαλος μιλώντας στην ΕΡΤ.


παρατηρω και συνεχιζω την αριθμητικη αλυσιδα

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επίσης τόνισε ότι τα κανάλια που δεν εξασφάλισαν την άδεια δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και άλλες επιλογές καθώς όπως σημείωσε θα μπορούν να εκπέμπουν είτε συνδρομητικά είτε μέσω ίντερνετ.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

παρατηρω και συνεχιζω την αριθμητικη αλυσιδα


«Για τις κύριες συντάξεις έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα μειωθούν και όντως δεν έχουν μειωθεί», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε ότι «θέλουμε ένα σύστημα με κοινωνική δικαιοσύνη».


αλμπάνης απόλλων


Παράλληλα, τόνισε ότι οι δανειστές έχουν ζητήσει τρεις αλλαγές από την κυβέρνηση. Μία είναι η μείωση των εκπτώσεων από 15% σε 2% ανά έτος για τα πλασματικά έτη.


Ένταξη στον ΟΑΕΕ όσων είναι στον ΟΓΑ καθώς είναι κάτοικοι δήμων κάτω των 2.000 κατοίκων:



φορεματα lynne stock

ρησεις για ειλικρινεια

Το 2ο αντίο του Γιουσέιν Μπολτ


Αρχικά ο Γιουσέιν Μπολτ αποχαιρέτησε τους συμπατριώτες του στη Τζαμάικα πριν λίγες ημέρες. Στην Οστράβα ήταν ουσιαστικά το «αντίο» και στους χορηγούς, που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.


φορεματα lynne stock

2017 06 28T194134Z 1365866276 UP1ED6S1IP917 RTRMADP 3 ATHLETICS OSTRAVA
(Όλοι έσπευσαν να ζητήσουν ένα αυτόγραφο από τον Μπολτ - Πηγή: Reuters / David W Cerny)


Πριν το «γκραν φινάλε» στο Λονδίνο τον Αύγουστο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ο «γρηγορότερος άνθρωπος» στον κόσμο δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει το 100άρι στην Οστράβα.


2017 06 28T190032Z 285463175 UP1ED6S1GSV0N RTRMADP 3 ATHLETICS OSTRAVA
(Ο Μπολτ και οι αντίπαλοί του στην εκκίνηση - Πηγή: Reuters / David W Cerny)


κροκετες με πατατα και τυρι

φορεματα lynne stock

Παρότι η εκκίνησή του ήταν μέτρια, ο Μπολτ έκοψε πρώτος το νήμα σε 10.06, αφήνοντας τον Κουβανό Πέρεζ στη 2η (10.09 ατομικό ρεκόρ) και τον Τούρκο νατουραλιζέ Χάρβεϊ 30 με 10.26.


2017 06 28T190454Z 1886797912 UP1ED6S1H050V RTRMADP 3 ATHLETICS OSTRAVA
(Εύκολη νίκη στο 100άρι ο Μπολτ - Πηγή: Reuters / David W Cerny)


Τα 100 μ. ήταν η κορύφωση του μίτινγκ, με τους διοργανωτές να έχουν ετοιμάσει και μια μικρή τελετή για να αποχαιρετήσουν τον σπουδαιότερο αθλητή του κόσμου. Ήδη όμως τα φλας των φωτογράφων είχαν πάρει φωτιά νωρίτερα.


2017 06 28T191955Z 2107052795 UP1ED6S1HP611 RTRMADP 3 ATHLETICS OSTRAVA
(Σ ευχαριστούμε Γιουσέιν - Πηγή: Reuters / David W Cerny)


Ο απίθανος Φαν Νίκερκ


Στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο ο Νοτιαφρικανός αθλητής παρουσιάστηκε στον κόσμο, διαλύοντας το π. ρεκόρ του Τζόνσον στα 400 μέτρα με 43.03 (43.18 το προηγούμενο του «πάπια» από το 1999).


2017 06 28T180709Z 2091609349 UP1ED6S1EBW0B RTRMADP 3 ATHLETICS OSTRAVA
(Ο Φαν Νίκερκ βάζει υποψηφιότητα για να διαδεχθεί τον Μπολτ - Πηγή: Reuters / David W Cerny)


Στην Οστράβα ήταν το 300άρι του Αμερικανού υπεραθλητή, που πέρασε στην ιστορία. Αν και τα 300 μ. είναι μια κούρσα, που δεν περιλαμβάνεται στους μεγάλους αγώνες, είχε το δικό της ρεκόρ με 30.85 του Μάικλ Τζόνσον από το 2000.


Ο 24χρονος Φαν Νίκερκ έκανε 30.81 στην Οστράβα και είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα «σπριντ»: 9.94 στα 100μ., 19.84 στα 200μ., 30.81 στα 300μ. και 43.03 στα 400μ. Έγινε ο πρώτος αθλητής που έχει κάτω από 10'' στα 100, κάτω από 20'' στα 200, κάτω από 31'' στα 300 και κάτω από 44'' στα 400 μέτρα.


2017 06 28T180602Z 151288711 UP1ED6S1EA007 RTRMADP 3 ATHLETICS OSTRAVA
(Ο Φαν Νίκερκ δίπλα στον πίνακα με το νέο παγκόσμιο ρεκόρ - Πηγή: Reuters / David W Cerny)


Ο Μπολτ έχει πει ότι δε θα τρέξει 200 μέτρα στο Λονδίνο, αλλά ακόμη και στα 100 κινδυνεύει πλέον από τον απίθανο Ν. Αφρικανό να υποστεί την πρώτη του ήττα ever.



https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

camper παπουτσια γλυφαδα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

«Δεν παίρνω το προεδρικό τζετ», δήλωσε από την… στριμωγμένη θέση του στο αεροσκάφος.


Το προεδρικό Boeing 787 Dreamliner αξίας 218.7 εκατομμυρίων δολαρίων, είχε παραγγείλει ως ό, τι πιο σύγχρονο υπήρχε το 2012, ο τότε πρόεδρος Καλντερόν. Το τζετ παραδόθηκε στην μεξικανική κυβέρνηση πριν από δύο χρόνια.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

Ο αποκαλούμενος λόγω αρχικών «ΑΜΛΟ», που ευαγγελίζεται μία κυβέρνηση λιτότητας, ήταν ένας από τους εκατοντάδες επιβάτες που αποκλείστηκαν στο τουριστικό θέρετρο Χουατούλκο και περίμεναν καρτερικά και επί ώρες την αναχώρηση της πτήσης τους.


αντωνυμα λεξεων αρχαια

camper παπουτσια γλυφαδα

camper παπουτσια γλυφαδα

«Δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη επ’αυτού. Αρκετά με αυτήν τη βλακεία, τελείωσε. Λίγες θα είναι οι ημέρες όποιου πολιτικού φέρεται αλαζονικά», δήλωσε ο ίδιος, εξηγώντας πως ντρέπεται να επιβιβαστεί «σε ένα πολυτελές αεροσκάφος σε μία χώρα με τέτοια ποσοστά φτώχειας».


Παρότι ήταν πολλοί όσοι επαίνεσαν τον Μεξικανό πρόεδρο για την πρωτοβουλία του, η είδηση έγινε δεκτή με επικριτική διάθεση από κάποιους κατοίκους του Μέξικο Σίτι: «Αφού το αεροσκάφος έχει ήδη αγοραστεί, καλύτερα να το χρησιμοποιεί», τόνισε ο Αλεχάντρο Αγκιλάρ, προσθέτοντας πως «δεν είναι φυσιολογικό για τους προέδρους να εγκλωβίζονται σε αεροδρόμια».


Ο «ΑΜΛΟ», γιος ενός εξόριστου Ισπανού κομμουνιστή, κέρδισε τις εκλογές τον Ιούλιο και ορκίζεται τον Δεκέμβριο. Εκτός από την πώληση του προεδρικού αεροσκάφους, ο 61χρονος πρόεδρος – που έχει δηλώσει πως θα ζήσει σε ένα πιο «ταπεινό» σπίτι – έχει προαναγγείλει, μεταξύ άλλων, την μετατροπή του προεδρικού μεγάρου σε πολιτιστικό κέντρο, την περικοπή του προεδρικού μισθού, την πάταξη της διαφθοράς, μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος αλλά και αλλαγή στην αποτυχημένη στρατηγική των προκατόχων του με τον «πόλεμο κατά των ναρκωτικών» που έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 200.000 ανθρώπων.



ατταλος σινεμα

Friday, March 29, 2019

game 2 origin

αγγελιες για τροχοσπιτα
ηρα τι σημαινει

«Έναν αιώνα μετά, τα αιτήματα για ισότητα, αξιοκρατία και δικαιοσύνη στην αξιολόγηση των γυναικών παραμένουν ενεργά. Το επιβεβαιώνουν οι οικονομικοί δείκτες και τα ποσοστά ανεργίας των γυναικών, σε εγχώριο αλλά και διεθνές επίπεδο», είπε ο κ. Μαρινάκης για τον εορτασμό της ημέρας.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_90.html

game 2 origin

«... έχει αξία ως υπόμνηση, αλλά και ως αφορμή γόνιμου προβληματισμού. Η πολιτική του διάσταση εδράζεται στις δυναμικές διεκδικήσεις των γυναικών του περασμένου αιώνα, που ξεκίνησαν στην Ευρώπη και την Αμερική, με κυρίαρχα αιτήματα τα ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας, καθώς και δικαίωμα ψήφου. Ο αγώνας τους ενέπνευσε τις γυναίκες σε όλον τον πλανήτη και αναμφίβολα επηρέασε σημαντικά τη θέση τους στο κοινωνικό, επαγγελματικό και κατ' επέκταση και οικογενειακό τους περιβάλλον», συμπλήρωσε.


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας εργατικού δυναμικού, που διενήργησε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) και γνωστοποιεί ο κ. Μαρινάκης «... κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016 το ποσοστό της ανεργίας των γυναικών (27,6%) ήταν σημαντικά υψηλότερο από των ανδρών (19,4%). Ακόμη πιο ανησυχητική είναι η διαπίστωση πως το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας παρατηρείται στα νέα άτομα ηλικίας 15-24 ετών (49,1%), το οποίο στις νέες γυναίκες φθάνει στο 52,5%. Διαφοροποιήσεις εντοπίζονται και στην αμοιβή των εργαζομένων γυναικών, σε σχέση με την αντίστοιχη των συναδέλφων τους ανδρών. Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, σε διεθνές επίπεδο, οι γυναίκες αμείβονται κατά μέσο όρο 24% λιγότερο από τους άνδρες, ενώ μόνο το 50% των γυναικών έχει σήμερα πρόσβαση στην αγορά εργασίας».


«Με αυτά τα δεδομένα και εν μέσω μίας πολυεπίπεδης κρίσης, η οποία σίγουρα δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τη θέση των γυναικών, καλούμαστε καθημερινά να νοηματοδοτήσουμε εκ νέου, αλλά και να επαναπροσδιορίσουμε τις ιδέες και τις πρακτικές μας στο θέμα της ισότητας των γυναικών και των δικαιωμάτων τους», υπογράμμισε ο δήμαρχος.



game 2 origin
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

συλλογος ελκωδους κολιτιδας θεσσαλονικης

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html

Το κορίτσι και ο πατέρας της, τα ονόματα των οποίων δεν δημοσιοποιήθηκαν, τέθηκαν υπό κράτηση από Αμερικανούς συνοριοφρουρούς την 6η Δεκεμβρίου. Ήταν ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας 160 και πλέον παράτυπων μεταναστών που παραδόθηκαν στις αμερικανικές αρχές στο Λόρντσμπεργκ, στο Νέο Μεξικό, διευκρίνισε η Πόουστ.


Η επτάχρονη «δεν είχε φάει ούτε είχε πιει νερό για αρκετές ημέρες» και άρχισε να έχει σπασμούς την επομένη νωρίς το πρωί, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδιακής υπηρεσίας τελωνείων και προστασίας των συνόρων (Customs and Border Protection, CBP) η οποία εστάλη στην εφημερίδα.


Το παιδί καταβλήθηκαν αγωνιώδεις προσπάθειες από γιατρούς να σωθεί αλλά «δεν ανένηψε» και «υπέκυψε» σε νοσοκομείο στο Ελ Πάσο, ανέφερε η CBP, κατά το δημοσίευμα.


συλλογος ελκωδους κολιτιδας θεσσαλονικης

συλλογος ελκωδους κολιτιδας θεσσαλονικης

Οι άνδρες της υπηρεσίας φύλαξης των συνόρων «έκαναν κάθε ενέργεια που μπορούσε να γίνει για να σωθεί η ζωή του παιδιού υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες», δήλωσε στην εφημερίδα ο εκπρόσωπος της CBP Άντριου Μίχαν.


Η υπηρεσία δεν απάντησε αμέσως όταν της ζήτησαν σχόλια το Reuters και το DPA.


Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει μετατρέψει τη σκληρή γραμμή του έναντι της παράτυπης μετανάστευσης σε παντιέρα της προεδρίας του.


Πάνω από 2.300 ανήλικοι χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους από την 5η Μαΐου ως την 9η Ιουνίου, στο πλαίσιο της πολιτικής «μηδενικής ανοχής» της κυβέρνησης Τραμπ. Μπροστά στην κατακραυγή που αντιμετώπισε, ο Ρεπουμπλικάνος αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί, εκδίδοντας εκτελεστικό διάταγμα με το οποίο απαγόρευσε τον συστηματικό διαχωρισμό των παιδιών από τις οικογένειές τους.




τα νεα κυπρου
γουργουρισμα στα εντερα και αερια

απαρεμφατο χορευω

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html
εχω αδυναμα νυχια
απαρεμφατο χορευω


«Έχουμε νικήσει τον ISIS στη Συρία, αυτός ήταν και μόνος λόγος που ήμασταν εκεί (σ. σ. οι δυνάμεις των ΗΠΑ)», τόνισε στην εν λόγω ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.


Σύμφωνα με την πηγή του αμερικάνικου δικτύου, ο Τραμπ αποφάσισε να αποσύρει το σύνολο των αμερικάνικων δυνάμεων, ικανοποιώντας έτσι και μία από τις πάγιες επιθυμίες του.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html


απαρεμφατο χορευω



We have defeated ISIS in Syria, my only reason for being there during the Trump Presidency.

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 19 Δεκεμβρίου 2018


αγγελικη νικολουλη φοιβος

πολιτισμος των ελληνων

το κοριτσι απο τη δανια αιθουσες προβολης
πολιτισμος των ελληνων
πολιτισμος των ελληνων

Ως... δικαιολογία για την επίσκεψη - εξπρές παρουσιάζονται οι κακές καιρικές συνθήκες στο Βόρειο Αιγαίο που δεν θα επέτρεπαν στον πρωθυπουργό να επισκεφθεί και την Ίμβρο, όμως η αλλαγή στο πρόγραμμα οφείλεται κυρίως στην ένταση που επικρατεί στις σχέσεις των δύο χωρών.


Στο πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα υπάρχει και συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη με τον οποίο θα συζητηθεί και το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης όπως και οι αλλαγές που δρομολογούνται με την μισθοδοσία των κληρικών.


Η ελληνική διπλωματία δεν έχει προσμονές από την επίσκεψη αυτή καθώς μόνος ουσιαστικός στόχος είναι η επανεκκίνηση των διμερών σχέσεων που έχουν διαταραχθεί.


αγγελοπουλος εκπομπη


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

κινο τιμες

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
ειρηνη μερκουρη να φυσαει η ανοιξη

Ο 54χρονος λογιστής είχε εντοπιστεί νεκρός στο σπίτι του και η σορός του έφερε συνολικά 10 μαχαιριές στην πλάτη και το κεφάλι. Η εικόνα της εγκληματικής σκηνής έδειχνε πως είχε προηγηθεί πάλη, ενώ η πόρτα δεν είχε ίχνη παραβίασης κάτι που είχε θεωρηθεί ως στοιχείο πως το θύμα γνώριζε τον δολοφόνο του.


κινο τιμες

Αστυνομικές πηγές θέλουν τον 24χρονο, που είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, να επισκέπτεται τον θείο του και να διαπληκτίζονται καθώς το θύμα αρνήθηκε να του δώσει χρήματα. Πληροφορίες μάλιστα, θέλουν τον 54χρονο να ζητά από τον δράστη να του επιστρέψει κάποια χρήματα που του είχε δώσει, γεγονός που τον εξαγρίωσε.


Οι δύο άντρες ενεπλάκησαν και ο καυγάς κατέληξε στην άγρια δολοφονία του 54χρονου λογιστή. Ο 24χρονος στη συνέχεια φέρεται να έψαξε το σπίτι για να βρει χρήματα και παραμένει άγνωστο αν τελικά βρήκε και πήρε κάποιο ποσό.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

Το θύμα εντοπίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο μία μέρα μετά την δολοφονία του.


Πριν από λίγα χρόνια ο πατέρας του δράστη είχε εντοπιστεί δολοφονημένος στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, υπόθεση που είχε χαρακτηριστεί δολοφονία. Ο 54χρονος ήταν ο άνθρωπος που είχε ουσιαστικά μεγαλώσει τον δράστη.



κινο τιμες
δυσκολια ολοκληρωσης

καθαριστρια αγγλικα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρυσή Ματσικούδη, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ σχετικά με τις κενές βάρδιες ασθενοφόρων που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει 24ωρη κάλυψη λόγω έλλειψης προσωπικού. Όπως δήλωσε η ίδια:



Προσπαθούμε να κάνουμε την κατανομή των ασθενοφόρων με τέτοιον τρόπο, ώστε στη Χαλκιδική κάθε περιοχή λίγο μεγάλη να είναι καλυμμένη, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν είναι δυνατόν λόγω έλλειψης προσωπικού. Δεν είναι μόνο το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας που έχει κενές βάρδιες. Αυτό είναι στην καλύτερη μοίρα απ΄ όλα. Από δω και πέρα θα έχουμε λίγο κόσμο από τους αδειούχους που πηγαίνουν και δουλεύουν εθελοντικά στις άδειές τους. Εκδηλώσανε πάρα πολλοί εργαζόμενοι ενδιαφέρον, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Δηλαδή παίρνουν την άδειά τους οι εργαζόμενοι από την κεντρική βάση τους και πηγαίνουν και εργάζονται σε περιοχές όπου υπάρχουν ελλείψεις, σε νησιά, στη Χαλκιδική κλπ. Αρκεί οι τοπικοί άρχοντες εκείνα καλύψουν τη σίτιση και διαμονή.



«Μέχρι τώρα τα καταφέρναμε. Πιστεύω ότι και φέτος κάτι θα γίνει με τη Χαλκιδική. Θέλω να πιστεύω ότι τα βγάλουμε πέρα», καταλήγει στις δηλώσεις της.



καθαριστρια αγγλικα
καθαριστρια αγγλικα
πατσας ποδαρακι συνταγη
γη ηλιος σεληνη
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_121.html

μελετη χωρις ρετους

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html
χριστουγεννα παγανιστικη γιορτη
μελετη χωρις ρετους

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κατάφερε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα της Μπασκόνια με 90-81 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σέρχι Ροντρίγκεθ. Αυτό το αποτέλεσμα ανέβασε μόνους τους Ρώσους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας πίσω τους τον Ολυμπιακό, ενώ ακολουθούν ο Παναθηναϊκός Superfoods και η Ζαλγκίρις.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Μπαρτσελόνα έκανε την έκπληξη κι έφυγε με το ροζ φύλλο αγώνα από την έδρα της Χίμκι, επικρατώντας με 79-65 και διατηρώντας κάποιες λίγες ελπίδες για να προλάβει το... τρένο της οκτάδας. Σημαντικό «διπλό» και για τον Ερυθρό Αστέρα που νίκησε μέσα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο με 91-88 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς πρόκειται για την ομάδα με το χαμηλότερο μπάτζετ στη διοργάνωση.


Τέλος, η Αναντολού Εφές δεν έμεινε μόνη της στον πάτο της βαθμολογίας καθώς με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε την Μπάμπεργκ με 69-58.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα:


μελετη χωρις ρετους

Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Ολυμπιακός (Ελλάδα) 74-68


Βαλένθια (Ισπανία)-Παναθηναϊκός Superfoods (Ελλάδα) 67-63


Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 77-79


Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μάλαγα (Ισπανία) 78-89


Χίμκι (Ρωσία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 65-79


Αναντολού Εφές (Τουρκία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 69-58


Μπασκόνια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 81-90


Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 88-91


Η βαθμολογία μετά από 15 αγώνες:


1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 12-3


2. Ολυμπιακός 11-4


3. Παναθηναϊκός Superfoods 10-5


4. Ζαλγκίρις 10-5


5. Φενέρμπαχτσε 9-6


6. Ρεάλ Μαδρίτης 9-6


7. Μακάμπι Τελ Αβίβ 8-7


8. Χίμκι 8-7


9. Μπασκόνια 7-8


10. Μάλαγα 7-8


11. Ερυθρός Αστέρας 6-9


12. Μπάμπεργκ 6-9


13. Μπαρτσελόνα 5-10


14. Βαλένθια 4-11


15. Αναντολού Εφές 4-11


16. Αρμάνι Μιλάνο 4-11




λαζοπουλος μανα κηδεια

νεα κρητη σπορ

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
χιονοδρομικα κεντρα χαρτης
νεα κρητη σπορ
νεα κρητη σπορ

Χθες η τουρκική λίρα βούλιαξε στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών έναντι του ευρώ και του δολαρίου λόγω των φόβων που επικρατούν σε διεθνές επίπεδο για την οικονομική και πολιτική κατάσταση στη χώρα.


Η ισοτιμία της λίρας με το ευρώ έφτασε τις 4,005 λίρες, από 3,923 λίρες που ήταν προχθές. Η ισοτιμία της λίρας με το δολάριο έφτασε τις 3,779 λίρες.


Η νέα βουτιά του νομίσματος της γειτονικής χώρας προκάλεσε την αντίδραση της Άγκυρας. Έτσι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς ανέφερε ότι οι εξελίξεις αυτές είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης της λίρας. Προσέθεσε μάλιστα ότι η ισοτιμία θα επανέλθει στα κανονικά επίπεδα μόλις σταματήσει αυτή η χειραγώγηση.


Το 2016 η λίρα υποχώρησε 17% έναντι του δολαρίου και του ευρώ. Αλλωστε η Moody’s σε νέα έκθεσή της προειδοποίησε για την πορεία της οικονομίας της χώρας. Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης μιλούσε για νέα επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης στη χώρα και για πιθανή νέα αύξηση στον όγκο των μη εξυπηρετούμενων δανείων. Πέρυσι ο ίδιος οίκος μείωσε σε «junk» την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html



εργασια στο ηρακλειο κρητησ 2014

στεβια μαλτοδεξτρινη

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
στεβια μαλτοδεξτρινη

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 49χρονος και ένας 47χρονος, εντόπισαν στον χώρο των αποσκευών την μαρμάρινη ανάγλυφη πλάκα.


Πρόκειται για παράσταση γυναικείας μορφής, τριγωνικού σχήματος, 37 εκ. ύψους, 39 εκ. πλάτους και 9 εκ. πάχους. Σύμφωνα με αρμόδιο αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, τα τεχνοτροπικά χαρακτηριστικά του συνηγορούν υπέρ μιας ς πιθανώς στον 4ο αιώνα πΧ, υπαγόμενο στις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.


184329881


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


καρτα πολιτη προφητειες

στεβια μαλτοδεξτρινη

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το κατασχεθέν αρχαίο αντικείμενο, θα παραδοθεί στην αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων για φύλαξη και περαιτέρω εκτίμηση.



η γλωσσα ειναι αξια οχι εργαλειο περιληψη
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_77.html

Thursday, March 28, 2019

conjugation of τρώω

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html
ξενοδοχεια ρεθυμνο 5 αστερων
Στάση εργασίας ΟΛΜΕ και ΔΟΕ

Ημέρα κινητοποιήσεων των εκπαιδευτικών μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή, καθώς ΔΟΕ (Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος) και ΟΛΜΕ (Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης) διοργανώνουν συλλαλητήρια σε Αθήνα (στις 13:00 στο Υπουργείο Παιδείας) και Θεσσαλονίκη (στις 12 το μεσημέρι στο 'Αγαλμα Βενιζέλου), με κύριο αίτημα τους μαζικούς και μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών.


Ταυτόχρονα, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των εκπαιδευτικών, έχει κηρυχθεί στάση εργασίας, από 11:00-14:00 για την πρωινή βάρδια, από 14:00-17:00 για την απογευματινή και από 18:00-21:00 για την εσπερινή.


scooter occasion marseille cours lieutaud

conjugation of τρώω



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πηγή: Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



conjugation of τρώω
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

ρεπο τι ισχυει

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html
μισθολογιο αναπληρωτων 2016
ρεπο τι ισχυει
ρεπο τι ισχυει

Προ της επιστολής, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σχολίασε την ψήφο του Δ. Καμμένου, μέσω twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά:


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

«Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...»



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κόμμα θα ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία προκειμένου να μην παραμείνει ο βουλευτής Δημήρης Καμμένος στη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής.



Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή ... κουτσός ο παίχτης...

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 16 Ιουνίου 2018


κοντη αστρολογος

τομας μαν εργα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

Σε ειδική ενότητα του συνεδρίου με θέμα «προς μία βιώσιμη στρατηγική για το χρέος» θα εξεταστούν δύο βασικά θέματα: το εάν υπάρχει κάποιο όριο υπερχρέωσης πάνω από το οποίο οι προοπτικές ανάπτυξης επιδεινώνονται δραματικά και κυρίως το πώς η Ελλάδα μπορεί να πετύχει τους αναπτυξιακούς της στόχους χωρίς να δημιουργηθούν μελλοντικά προβλήματα με το χρέος.


Στην ενότητα αυτά θα μιλήσουν ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Χρήστος Σταϊκούρας, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής Φραγκίσκος Κουτεντάκης και ο Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Γιώργος Ζανιάς.


Επί του θέματος θα τοποθετηθούν ο επικεφαλής του κλιμακίου της Κομισιόν για την Ελλάδα Ντέκλαν Κοστέλο, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Παναγιώτης Λιάργκοβας και ο αρχισυντάκτης των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ.


τομας μαν εργα

Πρέπει να σημειωθεί πως του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα έχει προηγηθεί η συνεδρίαση του EuroWorking Group της 1η Μαρτίου όπου θα συζητηθεί το πακέτο μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους.


Στο τραπέζι του EWG βρίσκονται ο «γαλλικός μηχανισμός» σύνδεσης των παρεμβάσεων για το χρέος με το ρυθμό ανάπτυξης, αλλά και προτάσεις αποδέσμευσης προς την Ελλάδα των κερδών από τη διακράτηση ελληνικών ομολόγων (ANFA’s και SMP’s) από τις κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης και της ΕΚΤ, ύψους 8 δισ. ευρώ.


Κεντρικό σημείο των προτάσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι η επιμήκυνση της λήξης ορισμένων δανείων που έχουν χορηγηθεί στην Ελλάδα έως και 15 έτη. Έτσι θα διασφαλιστεί μια δεκαπενταετής τουλάχιστον περίοδος σταθερών αποπληρωμών τοκοχρεολυσίων (έως 3% του ΑΕΠ ετησίως).


Ακόμη, δρομολογείται η πρόωρη εξόφληση των δανείων του ΔΝΤ που έχουν υψηλό επιτόκιο 3,7% και τα οποία βαραίνουν το χρέος, αλλά και η πρόωρη εξόφληση των διμερών διακρατικών δανείων (GLF) του πρώτου Μνημονίου από τα αδιάθετα ποσά του τρίτου προγράμματος του ESM που θα ανέρχονται σε περίπου σε 27 δισ. ευρώ.


Το αρχικό σχέδιο προέβλεπε ότι η συζήτηση των επιπρόσθετων μέτρων για το χρέος σε επίπεδο Eurogroup θα γινόταν στην επόμενη συνεδρίαση στις 12 Μαρτίου στις Βρυξέλλες. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει μετατεθεί η συζήτηση για το άτυπο Eurogroup της 27ης Απριλίου στη Σόφια.



τομας μαν εργα
νουμερα βαφων μαλλιων
λουκας γιωρκας γενεθλια
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

καρτα εθνικου μεταφορεα

καρτα εθνικου μεταφορεα
καρτα εθνικου μεταφορεα

Οι βουλευτές στα πλαίσια ακρόασης ακαδημαϊκών και ερευνητών υποστήριξαν πως τα προηγούμενα προγράμματα του ΔΝΤ για την Ελλάδα ήταν τα «πλέον αμφιλεγόμενα στην ιστορία του Ταμείου» και χαρακτήρισαν «σοκαριστικό» το γεγονός ότι το ΔΝΤ σκέφτεται να συμμετέχει και πάλι σε πρόγραμμα με δεδομένα τα λάθη του παρελθόντος.


Τα μέλη της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ απεύθυναν πλήθος ερωτήσεων για το εάν υπάρχει ανάγκη χρηματοδοτικής συνδρομής του ΔΝΤ στην Ελλάδα από τη στιγμή που τόσο ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ, όσο και ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών Πίτερ Καζιμίρ έχουν χαρακτηρίσει «συμβολική» τη χρηματοδοτική συμμετοχή του ΔΝΤ.


Οι βουλευτές έλαβαν από τους εμπειρογνώμονες την απάντηση πως το ελληνικό πρόγραμμα μπορεί να χρηματοδοτηθεί και χωρίς το ΔΝΤ, αλλά και ότι το Ταμείο εμπλέκεται σε πολλές χώρες συμβουλευτικά, ήτοι χωρίς να δανείζει χρήματα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής και Εμπορίου Άντι Μπαρ δήλωσε πως εάν το ΔΝΤ λάβει μέρος σε ένα τρίτο ελληνικό πρόγραμμα θα αποδείξει πως δεν αναγνωρίζει τα λάθη του. «Αν τελικά το κάνουν, δηλαδή πάρουν μια τέτοια απόφαση απλώς θα αποδείξουν οτι δεν έχουν μάθει από τα λάθη τους», δήλωσε στα πλαισια της ακρόασης.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_122.html

Ο Μπάρ είπε ότι όλοι γνωρίζουν ότι οι Ευρωπαίοι δεν έχουν ανάγκη τα χρήματα του ΔΝΤ και ότι χρησιμοποιούν το Ταμείο για να προστατεύσουν προεκλογικά τους πολιτικούς τους, ενώ χαρακτήρισε την διαδικασία λήψης αποφάσεων όντος του οργανισμού «άκρως πολιτικοποιημένη». Ο Μπάρ υπογράμμισε εμφατικά πως αν τελικά το ΔΝΤ αποφασίσει να πάει σε τρίτο πρόγραμμα με την Ελλάδα τότε θα είναι αυτό υπεύθυνο για τις πράξεις του και ο κοινοβουλευτικός έλεγχος που θα αρχίσει να του ασκεί το Αμερικανικό Κογκρέσο θα ενταθεί.


κλέιτον λόκετ

Στην επιτροπή τοποθετηθήκαν και απάντησαν στις ερωτήσεις των βουλευτών ο συγγραφέας Πόουλ Μπλούσταϊν, γνωστός για τις πολύχρονες έρευνες που έχει κάνει για το ΔΝΤ, η Μέγκ Λούντσαγκερ, εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο εκτελεστικό συμβούλιο του ΔΝΤ από το 2007 έως τον Μάιο του 2014, η Άννα Γκέλπερν καθηγήτρια νομικής στο πανεπιστήμιο Georgetown της Ουάσιγκτον και η Ρεμπέκα Νίλσον, εμπειρογνώμονας της Υπηρεσίας Έρευνας του Κογκρέσου των ΗΠΑ στο Διεθνές Εμπόριο. Άπαντες τάχθηκαν ανοικτά υπέρ της ονομαστικής μείωσης του ελληνικού χρέους, μέσω ενός «κουρέματος», θέση που φάνηκαν να υποστηρίζουν και πολλοί Αμερικανοί βουλευτές.


Απολύτως απαραίτητο το «κούρεμα» του χρέους


Η Μεγκ Λούντσαγκερ ανέφερε στην τοποθέτηση της πως ΔΝΤ, Ευρωπαίοι πιστωτές και Ελλάδα συμφώνησαν για το πακέτο μεταρρυθμίσεων της χώρας που μπήκε προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο της Ελλάδας και είναι σε συζητήσεις σχετικά με την έκταση των δεσμεύσεων που θα αναλάβουν οι Ευρωπαίοι για τη μελλοντική ελάφρυνση του χρέους της χώρας.


«Το ΔΝΤ επιμένει σε μεγαλύτερη εξειδίκευση των μέτρων προκειμένου να αξιολογήσει το εάν η Ελλάδα θα αποκτήσει βιώσιμο χρέος. Οι Ευρωπαίοι παραμένουν απρόθυμοι να παράσχουν συγκεκριμένες υποσχέσεις, αναφέροντας ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να επιτύχει βιώσιμο χρέος ακολουθώντας σφικτές δημοσιονομικές πολιτικές για πολλά χρόνια, τις οποίες το ΔΝΤ δεν θεωρεί εφικτές ή επιθυμητές. Αυτές οι αποκλίνουσες θέσεις ενισχύουν το συμπέρασμα ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι θα πρέπει να ολοκληρώσουν το τελευταίο έτος του προγράμματος της Ελλάδας χωρίς το ΔΝΤ, όπως κάνουν τα τελευταία δύο χρόνια», ανέφερε η Λούντσαγκερ.


Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών η Λούντσαγκερ ανέφερε πως οι Ευρωπαίοι θέλουν το ΔΝΤ για να αποφύγουν τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνουν για να καταστήσουν την ευρωζώνη μια πραγματική νομισματική ένωση.


Η ίδια είπε πως μια ευρωπαϊκή απόφαση για ανάληψη πλήρους ευθύνης για την αποκατάστασης της οικονομικής βιωσιμότητας της Ελλάδας θα μπορούσε να είναι ένα πρώτο βήμα για να αναγνωριστεί από τη διεθνή κοινότητα το ότι η μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα της νομισματικής ένωσης βασίζεται στην ενοποίηση της και όχι στον κατακερματισμό της.


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση υπογράμμισε πως το «κούρεμα» (principal redaction) του ελληνικού χρέους είναι «απολύτως απαραίτητο» , αλλά οι Ευρωπαίοι δεν είναι έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Για τους λόγους που αυτό το κούρεμα δεν γίνεται η Λούντσαγκερ ανέφερε πως «η Ελλάδα επέλεξε να είναι μέλος της ευρωζώνης» και πως πρέπει να δεχθεί τους όρους που της τίθενται από τα άλλα μέλη.


Ερωτηθείσα για το εάν η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα εκτός της ευρωζώνης η πρώην εκπρόσωπος των ΗΠΑ στο εκτελεστικό συμβούλιο του ΔΝΤ απάντησε καταφατικά. «Εάν η Ελλάδα είχε βγει από την ευρωζώνη θα ήταν καλύτερα διότι θα είχε αποκαταστήσει την οικονομική της θέση. Αυτό δεν ήταν όμως αυτό που ήθελε ο λαός. Θέλουν να μείνουν στην ευρωζώνη», ανέφερε σχετικά.


Τα «ηλίθια» δάνεια των Ευρωπαίων


Ο Πόουλ Μπλούσταϊν στην τοποθέτηση του ανέφερε πως όταν το ΔΝΤ καλείται να συνδράμει στην αντιμετώπιση μιας κρίσης σε μια χώρα δεν πρέπει να καλείται για το «αλάθητο του», το οποίο όπως τόνισε «σαφώς δεν έχει», αλλά για την ανεξαρτησία και την αντικειμενικότητα του. «Αν και το Ταμείο δεν μπορεί να ισχυριστεί αξιόπιστα ότι έχει ανώτερη σοφία, ωστόσο θα πρέπει η ανάλυσή του να έχει προτεραιότητα έναντι άλλων», είπε σχετικά.


Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών ο Μπλούσταϊν υπογράμμισε πως οι Ευρωπαίοι ήταν εκείνοι που ζήτησαν τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο νέο ελληνικό πρόγραμμα. «Ο Τσίπρας δεν το ήθελε διότι είναι πιο σκληρό. Τον εκβίασαν σε αυτό», είπε και χαρακτήρισε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα ως «Catch 22», ήτοι μια κατάσταση που δεν οδηγεί σε αποτέλεσμα (σ. σ.φαύλο κύκλο).


Ο Μπλούσταϊν υποστήριξε πως η λιτότητα που εφαρμόσθηκε στην Ελλάδα «σκότωσε» την ελληνική οικονομία και πως το ΔΝΤ απλά δικαιολογήθηκε λέγοντας πως η Ελλάδα δεν απέδωσε στις μεταρρυθμίσεις. «Το ΔΝΤ έπρεπε το 2010 να έχει υπερ - κυρίαρχο ρόλο στο ελληνικό πρόγραμμα και να υποδείξει στις ευρωπαϊκές χώρες τι έπρεπε να κάνουν», είπε θέλοντας να δείξει πως οι πολιτικοί συμβιβασμοί που έκανε το Ταμείο συνέβαλαν στην διαιώνιση της κρίσης.


Ερωτηθείς για την ελάφρυνση του χρέους ο Αμερικανός ερευνητής ήταν ξεκάθαρος: «Θα ήταν προτιμότερο να δοθεί άφεση χρέους στην Ελλάδα», είπε και προσέθεσε με περιγραφικό τρόπο πως θα πρέπει να ειπωθεί το εξής στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις: «Δώσατε ηλιθιωδώς χρήματα στην Ελλάδα το 2010 (σ. σ. αντί να κουρέψουν το χρέος) και έχετε πρόβλημα να το εξηγήσετε αυτό στους ψηφοφόρους σας. Δεν πρέπει να προχωρήσετε τώρα σε μια ημιτελή ελάφρυνσης του χρέους».



εκδόσεις γρηγόρη διευθυνση
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

ρολογια χειρος ανδρικα στρατιωτικα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html
κινηματογραφοσ αιγλη χαλανδριου
ρολογια χειρος ανδρικα στρατιωτικα

Ειδικότερα, μιλώντας στο BBC Radio Four, ο Τζόνσον είπε ότι το σχόλιό του πως η ΕΕ «δεν θα πάρει δεκάρα» ήταν η απάντηση στην ερώτηση αν η Βρετανία θα πληρώσει «100 δισ ευρώ ή λίρες» και όχι υπαινιγμός ότι η κυβέρνηση δεν θα πληρώσει.


η παλαιοτερη πεζογραφια μας τομος α

Η οικονομική συμφωνία μεταξύ Λονδίνου και ΕΕ σχετικά με το Brexit αναμένεται να είναι ένα από τα δυσκολότερα ζητήματα προς επίλυση στις διαπραγματεύσεις και το μπλοκ έχει δηλώσει ότι αυτό είναι ένα από τα τρια ζητήματα στα οποία οι δύο πλευρές θα πρέπει να σημειώσουν πρόοδο προτού ξεκινήσουν τις συνομιλίες για μια μελλοντική σχέση, που θα περιλαμβάνει και την νέα μορφή των εμπορικών τους σχέσεων.


«Κάποια από τα ποσά που έχω δει φαίνονται υπέρογκα. Φυσικά και θα εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Δεν πρόκειται να πληρώσουμε ούτε πένα παραπάνω, ούτε λιγότερο από αυτό που θεωρούμε ότι μας επιβάλλουν οι νομικές μας υποχρεώσεις», είπε ο Τζόνσον.



ρολογια χειρος ανδρικα στρατιωτικα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

sony ελλας τηλεφωνο

zara φορμες γυναικειες
Πέθανε ο προπονητής Κώστας Πολίτης (pics&vids)

Ο Κώστας Πολίτης, ο προπονητής της «χρυσής» Εθνικής του 1987, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html

sony ελλας τηλεφωνο

politis kwstas6


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


politis kwstas7


Ο προπονητής που άλλαξε την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/06), τέσσερις ημέρες μετά την επέτειο των 31 ετών από το μεγάλο θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ του 1987, όταν οδήγησε τον Γκάλη, τον Γιαννάκη και τα άλλα παιδιά, στην κορυφή της Ευρώπης.


sony ελλας τηλεφωνο

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο Κώστας Πολίτης γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1942 στην Καισαριανή κι αφού περάσει από ακαδημίες βρήκε τη θέση του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα τη σεζόν 1966-1967. Στους «πράσινους» πέρασε όλη του την καριέρα ως παίκτης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος στα Ευρωμπάσκετ του 1961, του 1965 και του 1967, στο Προολυμπιακό Τουρνουά του 1964, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα του 1964, και στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1967.

Ο προπονητής Κώστας Πολίτης

Ανέλαβε την Εθνική Ελλάδας το 1982 και την καθοδήγησε στο Ευρωμπάσκετ του 1983. Στη συνέχεια κατέκτησε την 10η θέση στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας το 1986, που ήταν και η πρώτη αξιόλογη παρουσία της Εθνικής σε διεθνές επίπεδο. Έκλεισε την καριέρα του στην Εθνική με τη θριαμβευτική κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ της Αθήνας το 1987.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Φασούλα, ο Πολίτης υπήρξε βασικός πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ: «Με την παροιμιώδη του ψυχραιμία, ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Είχε μοντέρνα αντίληψη για την προπονητική και καταλάβαινε τι σημαίνει Εθνική ομάδα. Φρόντιζε να περνάνε καλά οι παίκτες που άφησαν αφιλοκερδώς τα σπίτια τους και τις διακοπές τους. Δεν υπήρχαν κραιπάλες, ούτε όμως στρατιωτική βαναυσότητα. Και ήξερε και μπάσκετ ο Πολίτης, δεν ήταν κανένας άσχετος».

Σε επίπεδο συλλόγων, ο Κώστας Πολίτης έχει αναλάβει τις ομάδες Παναθηναϊκό (δύο φορές), ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Νήαρ Ηστ.

Ως προπονητής του Παναθηναϊκού κατέκτησε τρία Πρωταθλήματα Ελλάδας (1979-80, 1980-81, 1981-82) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (1978-79, 1981-82).

Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο Final four του Τελ Αβίβ την σεζόν 1993-94, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση (έχασε στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό του Γιάννη Ιωαννίδη).

Ως προπονητής του ΠΑΟΚ, οδήγησε τον «Δικέφαλο» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 1988-89 και το 1989-90, αλλά έχασε και τις δυο φορές από τον Άρη του Γιάννη Ιωαννίδη.

Τέλος, την σεζόν 1998-99 έφθασε με την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Στην δεύτερη θητεία του ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Κώστας Πολίτης είχε μια κόντρα με τον Νίκο Γκάλη, και η διαμάχη τους ήταν η αιτία που το 1994 ο Γκάλης εγκατέλειψε την ενεργό δράση.

Ο Κώστας Πολίτης και οι παίκτες της Εθνικής του '87 μιλούν για τον θρίαμβο

Πληροφορίες: Wikipedia

Πηγή φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήεσων, Eurokinissi, ΕΣΑΚΕ

Διαβάστε επίσης:

Πύργος: Σε σοκ οι λουόμενοι – Ο βυθός έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη

Καιρός: Στο έλεος του «Μίνωα» - Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις θα σαρώσουν και πάλι τη χώρα


Πέθανε ο προπονητής Κώστας Πολίτης (pics&vids)
01
Πέθανε ο προπονητής Κώστας Πολίτης (pics&vids)





















καρκινος ζωδιο μαιος 2016
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html