Saturday, June 8, 2019

yoga νιντρα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
μελιγκρα εντομοκτονο
yoga νιντρα

«Μετά το τέλος της δεύτερης αξιολόγησης, που εκτιμώ ότι δεν πρέπει να αργήσει και πρέπει να ολοκληρωθεί μέσα στον Νοέμβριο, ο πρωθυπουργός έχει στο μυαλό του κι έναν ανασχηματισμό μεγάλης έκτασης, ο οποίος θα εξασφαλίσει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και συνοχή στην προώθηση των στόχων», ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 fm, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι αυτή είναι προσωπική εκτίμηση και ότι οι ανασχηματισμοί είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού και δεν προαναγγέλλονται.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

Ερωτηθείς για τη δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης, αφού διευκρίνισε ότι «στις εκλογές διαψεύδονται οι εταιρείες δημοσκοπήσεων», χαρακτήρισε την κατάσταση αντιστρέψιμη και παρατήρησε ότι δικαιολογημένα «αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση, ακόμη και θυμός, σε ένα κομμάτι των ανθρώπων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν έχουν φανεί οι θετικές επιπτώσεις των οικονομικών δεικτών στην καθημερινότητα του πολίτη».


yoga νιντρα

«Πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αντιστρέψιμη, θεωρώ ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα επιλέξει ένα σχέδιο τριετίας και θα δώσει ώθηση με ένα πιο ενωμένο και εξωστρεφές κόμμα, που να στηρίζει τον Τσίπρα στο σχέδιο που έχουμε χαράξει. Αυτό θα επιβεβαιωθεί με μεγάλες πλειοψηφίες και στην επανεκλογή του Τσίπρα και στις πολιτικές μας αποφάσεις» σημείωσε.



βασιλικα ευβοιας καμπινγκ

No comments:

Post a Comment