Thursday, June 6, 2019

ξεχασα το pin τησ καρτασ πειραιωσ

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
κοκκινα πλατανια

Στις 28 Νοεμβρίου του 2016 το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, έκοψε το νήμα της ζωής σε 71 ανθρώπους, παίκτες, παράγοντες, φιλάθλους και δημοσιογράφους και στιγμάτιζε για πάντα την ιστορία της Τσαπεκοένσε. Μόλις 6 άνθρωποι είχαν την τύχη να επιζήσουν ενός από τα πιο πολύνεκρα αεροπορικά ατυχήματα. Ανάμεσα τους ο τερματοφύλακας Ζάκσον Φόλμαν.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

ξεχασα το pin τησ καρτασ πειραιωσ

Ο σύλλογος άντεξε τη δοκιμασία με τη συμπαράσταση της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας και η ζωή επανήλθε σταδιακά στις τάξεις του. Για τον 24χρονο Φόλμαν όμως ξεκίνησε ένας γολγοθάς: το δεξί του πόδι ακρωτηριάστηκε και όλοι προέβλεπαν ότι δε θα μπορούσε να ξαναβρεθεί σε γήπεδο. Όλοι εκτός από τον ίδιο.


Μέσα από ένα απαιτητικό πρόγραμμα αποκατάστασης και με προσθετικό μέλος, στάθηκε και πάλι στα πόδια του και έβαλε στόχο να ξαναφορέσει την αθλητική του περιβολή και να κλωτσήσει μπάλα. Με πίστη στο Θεό και την ευλογία του Πάπα Φραγκίσκου Α κατάφερε μέσα σε 12 μήνες να πραγμοτοποιήσει το όνειρό του.


18397807
(Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλογεί τον Φόλμαν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / MAURIZIO BRAMBATTI)


Η Τσαπεκοένσε ανακοίνωσε και επίσημα, ότι ο Φόλμαν προπονήθηκε ξανά στο γήπεδο της ομάδας σκορπώντας δάκρυα χαράς στους φίλους της ομάδας.



️ #LoViral en el deporte, El portero Jackson Follman entrenó un año después de la tragedia del Chapecoense #DalePlay
Leer más en @Siempre889 : https://t.co/WpAaD4xlQI pic.twitter.com/hBywXHzFqg

— Espacio Deportivo (@e_deportivo) 17 Νοεμβρίου 2017


ξεχασα το pin τησ καρτασ πειραιωσ
η μαγιά έχει γλουτένη

No comments:

Post a Comment