Saturday, June 29, 2019

ψηφιδωτά της κανακαριάς

Όπως είπε ο κ. Κωστόπουλος, καρποφόρησε η δράση κυρίως των εναέριων μέσων πυρόσβεσης, καθώς λόγω της εξαιρετικά δύσβατης περιοχής ήταν αδύνατο να πλησιάσουν στην εστία της φωτιάς πεζοπόρα τμήματα και πυροσβεστικά οχήματα.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

Σημειώνεται πως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση στην περιοχή Αμέλαντες Αγίας Άννας, στην Εύβοια και καίει πουρνάρια και πεύκα.


Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 21 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα καναντέρ και δύο πετζετέλ, ενώ στη μάχη της κατάσβεσης μετέχουν και πάνω από 25 εθελοντές από τα γύρω χωριά της περιοχής, οι οποίοι με μπουλντόζες κάνουν ζώνες αντιπυρικής προστασίας και προσπαθούν με οχήματά τους να φτάσουν στην εστία της φωτιάς.


Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο της Λίμνης Αγίας Άννας, Ελένη Γεωργάκαινα, η φωτιά πιθανολογείται ότι ξεκίνησε την Παρασκευή από κεραυνό που έπεσε στη διάρκεια σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή.




#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αμέλαντες Αγίας Άννας Ευβοίας. Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο & 2 Α/Φ PZL.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 29, 2017


ψηφιδωτά της κανακαριάς
ψηφιδωτά της κανακαριάς
μύγα τσε τσε βικιπαιδεια
ξανθη φσ
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

θεωρια φιλελευθερισμου

Ο Καταλανός αμυντικός επανέλαβε στον Τύπο, ότι θεωρεί τιμή του να αγωνίζεται στην εθνική ομάδα, λίγες μόνον ώρες μετά τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στη Μαδρίτη. Όπως ήταν αναμενόμενο, όλη η συνέντευξη Τύπου αναλώθηκε γύρω από το θέμα του Ζεράρ Πικέ.


θεωρια φιλελευθερισμου

18548261
(Ο Πικέ φτάνει στη συνέντευξη Τύπου της εθνικής Ισπανίας - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / BALLESTEROS)


«Δεν είναι ωραίο να είναι εναντίον σου οι οπαδοί. Δέχθηκα προσβολές και ύβρεις και αυτό δεν μου αρέσει. Είναι μια πρόκληση για εμένα. Θέλω να βοηθήσω όπως μπορώ, κυρίως στο γήπεδο. Τώρα στόχος είναι να προκριθούμε. Είναι αδύνατον κάποιος να αμφισβητήσει την προσήλωσή μου στην εθνική ομάδα. Είναι οικογένειά μου. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους συνεχίζω. Είμαι υπερήφανος για την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Θέλω να πω στους φιλάθλους να μην αμφισβητούν την αφοσίωσή μου».


κάπως έτσι θεσσαλονίκη


Amid the chaos in Catalunya, Gerard Pique is hurt that people question his commitment to Spain pic.twitter.com/DR6viHamEK


θεωρια φιλελευθερισμου
— Goal UK (@GoalUK) 4 Οκτωβρίου 2017


σκηνοθετες ευρωπαιοι
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

πολιτικοποιηση των νεων εκθεση

ugg μποτες original

Σύμφωνα με την Επιτροπή Αλιείας και Άγριας Ζωής της Φλόριντα, νεκροψία που πραγματοποιήθηκε σε αλιγάτορα 3,8 μέτρων δείχνει ότι η γυναίκα δέχτηκε επίθεση.


αθηναιοι εναντιον μηλιων

Πρόκειται για την 47χρονη Shizuka Matsuki, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές.


«Η επιτροπή πιστεύει ότι η γυναίκα έχει πεθάνει και θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες να εντοπιστεί η σορός της, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές» είπε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Ρομπ Κλέπερ.


Το δίκτυο WSVN, που συνεργάζεται με το CNNi, αναφέρει πως αυτόπτης μάρτυρας είδε τη γυναίκα να περπατάει με τα σκυλιά της κοντά στη λίμνη. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο δίκτυο ότι ο μάρτυρας ξανακοίταξε προς τη λίμνη λίγα λεπτά αργότερα και είδε μόνο τα σκυλιά.


Ένα από τα ζώα έφερε και πρόσφατο τραύμα, όπως μετέδωσε το WSVN. Τα σκυλιά δεν ήθελαν να φύγουν από τη λίμνη αλλά τελικώς απομακρύνθηκαν και τώρα δέχονται τις φροντίδες κτηνιάτρων στο κέντρο ζώων της κομητείας του Μπρόγουαρντ.


«Είναι μια τραγωδία που ραγίζει τις καρδιές όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του θύματος» είπε ο Κλέπερ.


Αεροφωτογραφίες από το σημείο δείχνουν έναν μεγάλο αλιγάτορα να κολυμπάει στα νερά της περιοχής.


Σύμφωνα με την Επιτροπή Αλιείας και Άγριας Ζωής της Φλόριντα, από το 1948 κάθε χρόνο έκτοτε σημειώνονται περίπου πέντε απρόκλητες επιθέσεις από αλιγάτορες. Τα στοιχεία δείχνουν ότι 22 από αυτές τις επιθέσεις ήταν θανατηφόρες.


Η πιο πρόσφατη και σοκαριστική επίθεση πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2016, όταν ένα δίχρονο αγόρι πέθανε σε λίμνη κοντά στο ξενοδοχείο Walt Disney World.


Με πληροφορίες από: Alligator may have bitten, killed woman in Florida, authorities say


By Ralph Ellis, Konstantin Toropin and Sal Sendik, CNN




πολιτικοποιηση των νεων εκθεση
πολιτικοποιηση των νεων εκθεση
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

βαθμιδες καθηγητων τει

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

«Από την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας δημιουργεί συνεχώς νέες κρατικές δομές για να βολεύει ημετέρους, φορτώνοντας το κόστος τους στους φορολογούμενους», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.


βαθμιδες καθηγητων τει

«Τελευταίο κρούσμα, η νέα “Ειδική Γραμματεία Υποστήριξης Δράσεων Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Παρατηρητηρίου Δημόσιας Διοίκησης” (!), η οποία ψηφίστηκε χθες σε νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Η νέα αυτή Ειδική Γραμματεία που συστήνει η κ. Ξενογιαννακοπούλου, σύμφωνα με την Έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους θα κοστίσει στον Έλληνα φορολογούμενο σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


τοπος γεννησης δια

βαθμιδες καθηγητων τει

«Με τη θέσπιση και αυτής της νέας Γραμματείας, ο αριθμός των νέων θέσεων Γραμματέων με τις οποίες έχει φορτώσει τη δημόσια διοίκηση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 φτάνει αισίως τις 32. Με άλλα λόγια, επί ΣΥΡΙΖΑ δημιουργείται μια νέα θέση Γραμματέα ή Αναπληρωτή Γραμματέα κάθε 1,5 μήνα», τονίζει η Πειραιώς.


«Το κόστος μόνο της μισθοδοσίας των 32 αυτών νέων θέσεων ημετέρων Γραμματέων ξεπερνά το 1,6 εκατομμύριο ευρώ. Αν, μάλιστα, συμπεριληφθούν στον υπολογισμό και οι μετακλητοί συνεργάτες, το συνολικό κόστος φτάνει σχεδόν τα 3 εκατ. ευρώ ετησίως. ο κύριο πρόβλημα όμως είναι πως η νέα αυτή Γραμματεία δεν προσφέρει τίποτα άλλο, παρά μόνο μια κομματικά ελεγχόμενη παραδιοίκηση, η οποία έχει παρόμοιες και επικαλυπτόμενες αρμοδιότητες με τις υφιστάμενες μονάδες του υπουργείου και στην οποία θα βρουν καταφύγιο - με ειδικά προνόμια - 25 ημέτεροι ως "εμπειρογνώμονες"», επισημαίνει η ΝΔ.


«Η ΝΔ σεβόμενη τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών, και όπως επανειλημμένως έχει δεσμευθεί θα καταργήσει όλες αυτές τις περιττές δομές που δημιούργησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα διατηρήσει μόνο τις απολύτως απαραίτητες για την εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού της έργου», καταλήγει η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



πρασορυζο με λαχανο

Friday, June 28, 2019

αποτελέσματα τομυ 5η υπε

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html
δημοτικα σχολεια πορτο ραφτη
αποτελέσματα τομυ 5η υπε

«Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη αστική πυρκαγιά στην ιστορία της πόλης του Μανάους» δήλωσε ο αναπληρωτής γραμματέας της αρχής πολιτικής προστασίας της πολιτείας Ερμοτζένες Ραμπέλο.


αποτελέσματα τομυ 5η υπε

Η φωτιά, που ξεκίνησε νωρίς το βράδυ, τέθηκε υπό έλεγχο γύρω στα μεσάνυχτα και στη μάχη με τις φλόγες συμμετείχαν περισσότεροι από 100 πυροσβέστες.


Τέσσερις άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία διότι εισέπνευσαν καπνό, όμως ο τελευταίος απολογισμός των Αρχών δεν αναφέρει κάποιον σοβαρά τραυματία.


Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη φτωχή συνοικία Εντουκάντος, κοντά στο κέντρο του Μανάους. Πρόκειται για μια πυκνοκατοικημένη περιοχή, που αποτελείται κυρίως από επισφαλείς ξύλινες κατοικίες, πάνω σε πιλοτές, οι οποίες μπορούν γρήγορα να γίνουν παρανάλωμα του πυρός.


Σύμφωνα με το υπουργείο Ασφάλειας της πολιτείας, τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δείχνουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από μια χύτρα ταχύτητας. Οι φλόγες γρήγορα εξαπλώθηκαν εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, που έπνεαν στην περιοχή.


Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν από τα σπίτια τους πανικόβλητοι, προσπαθώντας να σώσουν ό, τι μπορούσαν, μετέδωσε ένας φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου.


Περισσότεροι από 2000 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.


Η πρόσβαση των πυροσβεστών ήταν πολύ δύσκολη λόγω των στενών δρόμων της συνοικίας. Χρειάστηκε να χρησιμοποιηθούν γερανοί για να απομακρυνθούν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και να επιτραπεί η πρόσβαση των πυροσβεστικών οχημάτων.



ψαχνω ενα ισπανικο τραγουδι

στασης ησαπ

Η σχετική Υπουργική Απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος, που θα δημοσιευθεί στο ΦΕΚ, περιλαμβάνει και παραρτήματα με τη λίστα των απαιτούμενων δικαιολογητικών για διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, τα έντυπα των προτεινόμενων παρεμβάσεων και της ολοκλήρωσης των έργων, η υπεύθυνη δήλωση του ωφελούμενου και του αναδόχου, κ. α.


Υπενθυμίζεται ότι τα ποσοστά ενίσχυσης κλιμακώνονται μέχρι 70 %, ανάλογα με το εισόδημα και την οικογενειακή κατάσταση ενώ υπάρχει δυνατότητα χορήγησης δανείου με επιδοτούμενο (άτοκο) δάνειο διάρκειας 4 - 6 ετών. Οι εργασίες που ενισχύονται είναι: αντικατάσταση κουφωμάτων, τοποθέτηση - αναβάθμιση θερμομόνωσης, αναβάθμιση συστήματος θέρμανσης - ψύξης και σύστημα ζεστού νερού χρήσης με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.


βινυλ παντελονι σκρουτζ

Ο επιλέξιμος προϋπολογισμός παρεμβάσεων ανά αίτηση ωφελούμενου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 250 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας κύριας χρήσης.


στασης ησαπ

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι εξαντλήσεως του προϋπολογισμού.



στασης ησαπ
δωματια δευτερο ποδι χαλκιδικης
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

τόμι λι τζόουνς ταινίες

ραλλυ μοντε καρλο 2018
τόμι λι τζόουνς ταινίες

Ο ιμάμης διέμενε μέχρι τον Μάρτιο του 2016 στην κοινότητα Μέχελεν, στην ευρύτερη περιοχή των Βρυξελλών και τότε οι βελγικές αρχές ζήτησαν από την ισπανική αστυνομία πληροφορίες για το αν συνδέεται με την ισλαμική τρομοκρατία, καθώς η συμπεριφορά του στην πόλη Βιλβόορντε θεωρήθηκε ύποπτη.


τόμι λι τζόουνς ταινίες

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάρτιο του 2016 σημειώθηκαν οι διπλές τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες, από τις οποίες σκοτώθηκαν 32 άνθρωποι και περισσότεροι από 150 τραυματίστηκαν.



https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html




αυτό το αστέρι είναι για όλους μας αναλυση
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

σοβαροτης μηδεν 4

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html
μακης νικοπουλος εισαι πιστολι
σοβαροτης μηδεν 4

Ισορροπημένο το πρώτο 45λεπτο στη Λεωφόρο με τις ομάδες να έχουν από 3 τελικές προσπάθειες και δύο μεγάλες ευκαιρίες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


4141860
(Ο Μολέντο (ν.31) με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

Πρώτος ο Παναθηναϊκός άγγιξε το γκολ με κεφαλιά του Μολέντο στο δοκάρι στο 30ο λεπτό μετά από κόρνερ. Ο Τσιγκρίνσκι έδιωξε την μπάλα και στην κόντρα επίθεση ήταν η στιγμή της ΑΕΚ.


4141858
(Η σωτήρια για οτν Παναθηναϊκό επέμβαση του Βλαχοδήμου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Ο Χριστοδουλόπουλος πέρασε στο σπριντ τον Χουλτ και βρέθηκε στο ύψος της περιοχής μόνος απέναντι στον Οδ. Βλαχοδήμο και με επιλογή να δώσει και δεξιά στον Μάνταλο. Προτίμησε να σουτάρει και ο γκολκίπερ του τριφυλλιού τον σταμάτησε δύσκολα με το πόδι.


1 4141872
(Το ημίχρονο έκλεισε με σουτ του Μάνταλου μέσα από την περιοχή, ψηλά πάνω από το δοκάρι του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Με τη συμπλήρωση 15 λεπτών ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτυ από την έξυπνη και γρήγορη εκτέλεση του πλαγίου από το Λουντ προς τον Χατζηγιοβάνη, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας (καθόλου καλή αντίδραση) και ο Γκάλο στην προσπάθεια να τον σταματήσει έκοψε τη μπάλα με το χέρι.


4141983
(Ο Χατζηγιοβάνης πανηγυρίζει για το πέναλτυ που κέρδισε - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Ο διαιτητής Ζαχαριάδης κατελόγισε σωστά την παράβαση και στην εσχάτη των ποινών ευστόχησε ο Λέτο για το 1-0.


1 4141914
(Ο Λέτο νικά τον Ανέστη στο πέναλτυ του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)


Μέχρι το φινάλε του αγώνα η ΑΕΚ είχε μια υποτυπώδη πίεση, δίχως ουσιαστική ευκαιρία. Με το Μάνταλο να «ταλαιπωρείται» στα άκρα, την επιλογή του διδύμου Γιόχανσον-Αϊντάρεβιτς στα χαφ (τραυματίας ο Σιμόες) και το Γαλανόπουλο 2ο φορ η ΑΕΚ δεν είχε παραγωγή. Ούτε η είσοδος Αλμέιδα, Μπακασέτα και Πατίτο άλλαξε την εικόνα της προβληματικής ΑΕΚ.


4142015
(Η φάση Αλμέιδα-Μολέντο που η ΑΕΚ ζητά πέναλτυ - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Το ματς έκλεισε με μία ένταση ανάμεσα σε Αλμέιδα και Μολέντο (κτύπημα του Πορτογάλου σε διεκδίκηση με το Βραζιλιάνο, που μάτωσε και έχει πιθανότατα κάταγμα στη μύτη) με τους δύο να έχουν νωρίτερα συμμετοχή στη μοναδική φάση, που ίσως ελέγχεται ο διαιτητής Ζαχαριάδης: στο 73 ο Αλμέιδα προσπάθησε να πάρει κεφαλιά στην περιοχή και ο Μολέντο τη διεκδίκησε και με τα χέρια, με το ρέφερι να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι. Στις καθυτσερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Βράνιες.


Στη Λεωφόρο βρέθηκε και ο Τζιμπρίλ Σισέ, που γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Παναθηναϊκού.


4141695
(Ο Σισέ ανταποδίδει το χειροκρότημα στον κόσμο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)


Super League – Play Offs


1η αγωνιστική
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1


2η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (διακοπή)
ΑΕΚ-Πανιώνιος 0-1


3η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 1-0
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0


4η αγωνιστική
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 0-1
Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-0 (61 πεν. Λέτο)


5η αγωνιστική (Κυριακή 28/5)
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος (18.15)
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (20.30)


6η αγωνιστική (Κυριακή 31/5)
Πανιώνιος-ΑΕΚ (20.30)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20.30)


Η βαθμολογία (4 αγ.)


1. ΠΑΟΚ 8 (3 αγ.)
2. ΑΕΚ 6 (4 αγ.)
3. Παναθηναϊκός 5 (3 αγ.)
4. Πανιώνιος 4 (4 αγ.)


Εκκρεμούν η τύχη του αγώνα Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ που λογικά θα κατακυρωθεί στο Δικέφαλο, αλλά και η πιθανή αφαίρεση βαθμών στο ματς της Λεωφόρου και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.



σοβαροτης μηδεν 4
o γέροντας παΐσιος ανακηρύχθηκε άγιος

kegel ασκησεις για αντρες video

Τον Αύγουστο του 1998 δύο άνδρες απήγαγαν το τότε 11 μηνών νήπιο. Η αστυνομία που διεξήγαγε τις έρευνες αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες καθώς υπήρχε η εκτίμηση ότι το νήπιο απήχθηκε από εσωτερικούς μετανάστες, αφού εκείνη την εποχή χιλιάδες άνθρωποι από άλλες επαρχίες δούλευαν στα ορυχεία της Κίνας. Οι γονείς του νήπιου ήταν επίσης εσωτερικοί μετανάστες από την νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν.


Φέτος η τοπική αστυνομία άνοιξε πάλι τον φάκελο και διενήργησε νέες έρευνες στη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν τέσσερις ύποπτοι. Η αστυνομία διασταύρωσε τα στοιχεία και στις 24 Σεπτεμβρίου κατάφερε να εντοπίσει τον εξαφανισμένο πλέον άντρα στην πόλη Λιαοσένγκ, στην γειτονική επαρχία Σαντόνγκ.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_145.html

Μετά από τη λήψη DNA στις 6 Οκτωβρίου επιβεβαιώθηκε η ταυτότητά του.



kegel ασκησεις για αντρες video
kegel ασκησεις για αντρες video
καλογερος βαπτιση
νανσυ αλεξιαδη πλαστικη
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

ονομασιες λυκων

ξυλουργικα μηχανηματα για κυψελες
ονομασιες λυκων
Δεν φαντάζεστε γιατί Κάρολος και Καμίλα ήπιαν φρέντο χωρίς καλαμάκι!

Τον ελληνικό ήλιο και την ελληνική φιλοξενία στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσαν το πρωί της Πέμπτης (10/05), αμέσως μετά τη συνάντησή τους με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο πρίγκιπας Κάρολος με τη Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα.


ζιζελ βραδυνα φορεματα θεσσαλονικη

Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου με τη σύζυγό του Καμίλα, περπάτησαν και μπήκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, ενώ συνομίλησαν και δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν με κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τους δει.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αφού έκαναν μια στάση για κουλούρι και λουκουμά στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ερμού, αλλά και σε γνωστό φυτώριο στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, Κάρολος και Καμίλα ξέχασαν το… τσάι και δεν δίστασαν να μυηθούν σε μια ελληνική συνήθεια.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

Και μπορεί να μην ήπιαν… φραπέ, αλλά απόλαυσαν έναν παγωμένο καπουτσίνο. Όχι όμως σαν Έλληνες, αλλά ως γνήσιοι Βρετανοί γαλαζοαίματοι. Χωρίς… καλαμάκι!


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

Ο λόγος; Αν και φυσικά τούς πρόσφεραν πλαστικά καλαμάκια είπαν ευγενικά στο σερβιτόρο ότι δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσουν γιατί δεν χρησιμοποιούν πλαστικό!

Απόλυτα συνεπείς δηλαδή με την πρόσφατη απόφαση της Βρετανίας να απαγορεύσει τη χρήση του πλαστικού στα καλαμάκια, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος!


Δεν φαντάζεστε γιατί Κάρολος και Καμίλα ήπιαν φρέντο χωρίς καλαμάκι!
01
Δεν φαντάζεστε γιατί Κάρολος και Καμίλα ήπιαν φρέντο χωρίς καλαμάκι!















ονομασιες λυκων

toshiba κινητα τηλεφωνα

Ειδικότερα το υπουργείο Εργασίας αναφέρει πως «για πολλοστή φορά η ΝΔ αποδεικνύει ότι έχει πάρει διαζύγιο όχι με την αλήθεια αλλά και με τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα».


Όπως υποστηρίζει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, η συγκεκριμένη ρύθμιση της μερικής καταβολής εισφορών, που ψηφίστηκε στη Βουλή πρόσφατα, δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους, όταν για κάποιο διάστημα αδυνατούν να καταβάλουν το σύνολο των ασφαλιστικών τους εισφορών, να καταβάλουν ένα ποσό που οι ίδιοι θα επιλέξουν ώστε να μην υπόκειται το σύνολο σε προσαυξήσεις αλλά μόνο το μέρος εκείνο που δεν έχει καταβληθεί.


toshiba κινητα τηλεφωνα

Το υπουργείο Εργασίας διερωτάται αν είναι καλύτερο να επιβαρύνονται οι ασφαλισμένοι για το σύνολο των εισφορών που δεν καταβάλλουν, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα ή να έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τη νέα ρύθμιση.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

άννας μαρίας βέλλη


toshiba κινητα τηλεφωνα
οι 10 εντολες του σκυλου

η λιθος

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html
δρομολογια κτελ για τουζλα

Οι Διοικητές κεντρικών τραπεζών και οι επικεφαλής εποπτικών Αρχών από σχεδόν 30 χώρες επρόκειτο να συναντηθούν στις 8 Ιανουαρίου για να εγκρίνουν τους νέους κανόνες, οι οποίοι θα καθορίζουν το ύψος των κεφαλαίων που θα πρέπει να τηρούν οι τράπεζες στα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά κέντρα του κόσμου έναντι των δανείων και άλλων στοιχείων του ενεργητικού τους.


Οι προτεινόμενες, όμως, αλλαγές δίχασαν, με τις ευρωπαϊκές εποπτικές Αρχές να ανησυχούν ότι θα μειώσουν τον τραπεζικό δανεισμό, που είναι η κύρια πηγή χρηματοδότησης των εταιρειών στην Ευρώπη.


η λιθος

Μετά την αποτυχία να υπάρξει συμφωνία στη Χιλή στα τέλη του 2016, η Επιτροπή της Βασιλείας ανακοίνωσε σήμερα ότι χρειάζεται περαιτέρω εργασία πριν οι νέοι κανόνες τεθούν προς έγκριση από το εποπτικό της συμβούλιο, την ομάδα των διοικητών κεντρικών τραπεζών και επικεφαλής εποπτείας (GHOS).


μαστιχα αγορα

«Χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να ολοκληρωθεί κάποια εργασία, περιλαμβανομένης της τελικής διαμόρφωσης του πλαισίου», ανέφερε η Επιτροπή Βασιλείας, προσθέτοντας: «Η σύνοδος της GHOS, που αρχικά είχε προγραμματισθεί για τις αρχές Ιανουαρίου, αναβλήθηκε για τον λόγο αυτό. Η Επιτροπή αναμένεται να ολοκληρώσει την εργασία αυτή στο εγγύς μέλλον».


Πηγές είχαν δηλώσει στο Reuters τον περασμένο μήνα ότι οι εποπτικές Αρχές λείαιναν τους νέους κανόνες, μεταξύ των οποίων και το όριο για το ύψος των κεφαλαίων που πρέπει να τηρούν οι τράπεζες, ανεξάρτητα από τις εκτιμήσεις των δικών τους μοντέλων.


Ο κανόνας αυτός αναμένεται να έχει μεγάλη επίπτωση σε μεγάλες τράπεζες, όπως τη γερμανική Deutsche Baank, που χρησιμοποιούν δικά τους και όχι τυποποιημένα μοντέλα για να καθορίζουν το απαιτούμενο ύψος κεφαλαίων τους.



η λιθος

Thursday, June 27, 2019

μορφονιος μεταφραση

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

Το πρωί, 22 λεωφορεία που μετέφεραν τους μετανάστες έφθασαν στην είσοδο αυτής της πόλης που βρίσκεται στη μεξικανική πολιτεία Μπάχα Καλιφόρνια, με τους μετανάστες αυτούς να προστίθενται στους άλλους 800 ανθρώπους από την Κεντρική Αμερική που έχουν φθάσει στην πόλη σε ολιγομελείς ομάδες από την Κυριακή.


μορφονιος μεταφραση

«Νιώθω καλύτερα, κουρασμένη, αλλά καλύτερα. Εδώ κι έναν μήνα ταξιδεύουμε με τις κόρες μου ηλικίας 7,11,13 και 15 ετών» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Μίριαμ, μια 32χρονη από την Ονδούρα, που αποβιβάστηκε από ένα από τα λεωφορεία, τα οποία άφησαν τους μετανάστες στα διόδια κοντά στην Τιχουάνα.


δημοσια κεντρικη βιβλιοθηκη ρεθυμνου

simos tours σερρες

Όλοι τους ανήκουν στο καραβάνι των μεταναστών, που αποτελείται σε μεγάλο μέρος από πολίτες της Ονδούρας οι οποίοι εγκατέλειψαν την χώρα τους για να ξεφύγουν από τη φτώχεια και τη βία, και το οποίο αναχώρησε τη 13η Οκτωβρίου από την πόλη Σαν Πέδρο Σούλα. Διέσχισαν 4.300 χλμ για να φθάσουν στην Τιχουάνα.



μορφονιος μεταφραση
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

καλος στα πόδια

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html
καλος στα πόδια
Νέα τραγωδία σε πυρκαγιά: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα στη Λακωνία

Ένας ακόμα άνθρωπος έχασε τη ζωή του σήμερα (13/02) σε φωτιά, αυτή τη φορά στη Βάμβακα Λακωνίας.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

καλος στα πόδια

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε μονοκατοικία της περιοχής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροβεστικής Υπηρεσίας, με τους πυροσβέστες να εντοπίζουν απανθρακωμένη, μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης.


ντουλαπα συρομενη τιμες

Έως τώρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για την άτυχη γυναίκα.

Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής για το συμβάν:


#Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων κατά τη διάρκεια #κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στη Βάμβακα Λακωνίας.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 13, 2018

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί σήμερα Τρίτη, μια ακόμα τραγωδία είχε σημειωθεί στον Κολωνό, όταν ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη.

Οι πυροσβέστες αφού έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, κατά τη διάρκεια της αποκάθαρσης εντόπισαν έναν άνδρα, αγνώστων στοιχείων, απανθρακωμένο.

Κάτοικος της περιοχής μιλωντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε ότι ενδέχεται το θύμα να ήταν άστεγος που είχε βρει καταφύγιο εκεί για τη νύχτα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ





υπερηχος κατω κοιλιας περιοδος

κουρεματα με πλαγια φραντζα

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
προκατ σπιτια αρτα
κουρεματα με πλαγια φραντζα

Άνθρωποι όλων των ηλικιών μπαίνουν στα πρακτορεία ΟΠΑΠ και δοκιμάζουν την τύχη τους, ελπίζοντας να είναι αυτοί που θα βρουν τελικά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς που θα αλλάξουν τη ζωή τους.


Οι πιο... έμπειροι παίκτες έχουν βγάλει τα στυλό και ετοιμάζουν τα συστήματα ενώ οι υπόλοιποι αφήνουν το ένστικτό τους να τους οδηγήσει στους χρυσούς αριθμούς.


Σημειώνεται πως οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα του τζόκερ από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. Η σύμβαση του ΟΠΑΠ με τον ΣΚΑΪ, έληξε και οι κληρώσεις του ΟΠΑΠ από σήμερα θα μεταδίδονται από την κρατική τηλεόραση.



Τα στατιστικά του ΟΠΑΠ


Ανατρέχοντας στα επίσημα στατιστικά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στη σελίδα του ΟΠΑΠ, www.opap.gr οι αριθμοί που μοίρασαν τα μεγαλύτερα ποσά τζακ ποτ στην πρόσφατη ιστορία του παιχνιδιού είναι οι εξής:


· Στις 15 Απριλίου 2010 όπου το Τζόκερ μοίρασε 19,3 εκατ. ευρώ, ο χρυσός συνδυασμός ήταν 17,22,36,39,42 και ΤΖΟΚΕΡ το 14
· Στις 6 Νοεμβρίου 2014 που μοίραζε 18,4 εκατ. ευρώ, τα τυχερά νούμερα ήταν τα 9,14,20,24,30 και ΤΖΟΚΕΡ το 16
· Στις 13 Δεκεμβρίου 2015 που το ποσό που διανεμήθηκε άγγιξε τα 15,5 εκατ. ευρώ o υπερτυχερός είχε παίξει τα 10,27,28,31,38 και ΤΖΟΚΕΡ το 3
· Στις 10 Νοεμβρίου 2016 το παιχνίδι μοίρασε 13,8 εκατ. ευρώ και η κληρωτίδα είχε αναδείξει τα 6,16,22,26,37 και ΤΖΟΚΕΡ το 9


TZOKER 1


(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Αναφορικά με κάποια μικρότερα τζάκ ποτ προκύπτει:
· Στις 27 Ιουνίου 2013 το Τζόκερ έδωσε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς5,19,26,30,34 και ΤΖΟΚΕΡ το 2
· Στις 12 Σεπτεμβρίου 2013 μοίρασε 7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,13,24,33,35 και ΤΖΟΚΕΡ το 12
· Στις 24 Αυγούστου 2014 έδωσε 8,1 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 4,5,8,13,14 και ΤΖΟΚΕΡ το 9
· Στις 31 Μαίου 2015 διένειμε 9,5 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 16,19,29,38,39και ΤΖΟΚΕΡ το 11
· Στις 30 Ιουλίου 2015 το ποσό που έδινε έφτασε τα 9,7 εκατ. ευρώ με τυχερούς αριθμούς 17,22,29,31,44 και ΤΖΟΚΕΡ το 4
· Στις 15 Μαϊου 2016 το Τζόκερ έδωσε 9,8 εκατ. ευρώ με τυχερά νούμερα τα 9, 15, 27, 35, 41 και ΤΖΟΚΕΡ το 8




κουρεματα με πλαγια φραντζα
καρπαθος χωρα φωτογραφιες

ιερα βιβλια εβραιων

βανκομυκινη ανεπιθυμητες ενεργειες
ιερα βιβλια εβραιων

Υπενθυμίζεται ότι στις διατάξεις του άρθρου 44 του νόμου 4488/2017 «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις Δημοσίου και λοιπές ασφαλιστικές διατάξεις, ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων, δικαιώματα ατόμων με αναπηρίες και άλλες διατάξεις», περιλαμβάνονται ρυθμίσεις σχετικά με την παρένθετη μητρότητα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

Συγκεκριμένα, ορίζεται ότι το επίδομα μητρότητας που χορηγείται στις αυτοαπασχολούμενες εργαζόμενες γυναίκες, επιτρέποντας την προσωρινή διακοπή του επαγγέλματός τους, λόγω εγκυμοσύνης ή μητρότητας, για χρονικό διάστημα 14 εβδομάδων, επεκτείνεται στις κυοφορούσες (φέρουσες/παρένθετες) αυτοαπασχολούμενες γυναίκες και στις τεκμαιρόμενες (αποκτώσες) αυτοαπασχολούμενες μητέρες του άρθρου 1464 του Αστικού Κώδικα, καθώς και στις αυτοαπασχολούμενες εργαζόμενες γυναίκες που υιοθετούν τέκνο, ηλικίας έως δύο ετών.


Για την απόδοση του παραπάνω επιδόματος, απαιτείται επιπλέον η προσκόμιση της δικαστικής άδειας παρένθετης μητρότητας και η ληξιαρχική πράξη γέννησης του τέκνου. Στην περίπτωση υιοθεσίας, απαιτείται η προσκόμιση της τελεσίδικης δικαστικής πράξης υιοθεσίας και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

Στην τεκμαιρόμενη (αποκτώσα) εργαζόμενη μητέρα του άρθρου 1464 του Αστικού Κώδικα που αποκτά τέκνο με τη διαδικασία της παρένθετης μητρότητας, παρέχεται το δικαίωμα του μεταγενέθλιου τμήματος της άδειας μητρότητας, (δηλαδή εννέα εβδομάδες άδεια λοχείας από την ημερομηνία τοκετού), που ορίζεται από τις διατάξεις του άρθρου 7 της ΕΓΣΣΕ 1993 και του άρθρου 7 της ΕΓΣΣΕ 2000-2001, το οποίο κυρώθηκε με το άρθρο 11 του ν. 2874/2000. (παρ. 2 αρθ. 44 του ν.4488/2017).


Επίσης, ορίζεται ότι η ως άνω τεκμαιρόμενη μητέρα, κατά το μεταγενέθλιο τμήμα της άδειας μητρότητας, δικαιούται τις πάσης φύσεως αποδοχές και επιδόματα που συνδέονται με τη μητρότητα, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις που ορίζονται στις επιμέρους καταστατικές διατάξεις του φορέα ασφάλισής της, όπως και οι φυσικές μητέρες.


Για την απόδοση του παραπάνω επιδόματος, απαιτείται επιπλέον η δικαστική άδεια παρένθετης μητρότητας, η ληξιαρχική πράξη γέννησης του τέκνου, καθώς και βεβαίωση αποχής από την εργασία της για 63 ημέρες από την ημερομηνία τοκετού.



ιερα βιβλια εβραιων
τα κομματα που κατεβαινουν στις εκλογες 2015

ιλιάδα στα αγγλικά

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html
καυστηρες πελλετ τιμη βουλγαρια
ιλιάδα στα αγγλικά
Νέα Κέρκυρα: Έκλεψαν υπολογιστές από σχολείο

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας διέρρηξαν άγνωστοι δράστες και έκλεψαν εξοπλισμό του σχολείου.


Δείτε φωτογραφίες στο corfutvnews.gr




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



ιλιάδα στα αγγλικά
πασπαρτου για πινακες
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

πληροφοριακα συστηματα βιβλιο επαλ

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

Υπενθυμίζεται πως οι συμβολαιογράφοι αποφάσισαν αποχή από κάθε πλειστηριασμό, ακόμα και ηλεκτρονικό, έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, επικαλούμενοι λόγους ασφάλειας. Ζητούν μεταξύ άλλων την υπαγωγή της ευθύνης και εποπτείας της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διενέργειας των πλειστηριασμών στο υπουργείο Δικαιοσύνης και διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μία ημέρα την εβδομάδα, σε μία βάρδια.


Η κρισιμότητα του θέματος αναδείχθηκε από την παρέμβαση του Μάριο Ντράγκι στο Eurogroup της Δευτέρας, όταν ο πρόεδρος της ΕΚΤ κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να βρει λύσεις. Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεσμεύτηκε στους ομολόγους του σχετικά και σήμερα το μεσημέρι σε συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης με τους εκπροσώπους των συμβολαιογράφων ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής θα επιχειρήσει να βρει λύση στο αδιέξοδο.


γκολ εθνικη

εξοπλισμος catering κυπρος

πληροφοριακα συστηματα βιβλιο επαλ

Η συζήτηση πλέον επικεντρώνεται στο θέμα της ασφάλειας των συμβολαιογράφων κατά τη διενέργεια ηλεκτρονικών πλειστηριασμών στα γραφεία τους. Η αρχική πιθανή λύση, της διενέργειας πλειστηριασμών ηλεκτρονικών και μη στα ειρηνοδικεία με τη συνδρομή δυνάμεων ασφαλείας, κρίθηκε μη ενδεδειγμένη, καθώς θα πρέπει να μεταφέρονται χιλιάδες υποθέσεις, όπου υπάρχει ειρηνοδικείο.


Στη βάση αυτή στη σημερινή σύσκεψη αναμένεται να τεθούν στο τραπέζι προτάσεις νομοθετικών μεταβολών ώστε όποιοι ενοχλούν να έρχονται αντιμέτωποι με συνέπειες τις οποίες θα προβλέπει ρητά ο νόμος. Αναλόγως των δεσμεύσεων που θα αναλάβει σήμερα η ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι συμβολαιογράφοι αναμένεται να επανατοποθετηθούν έναντι της απόφασής τους για αποχή.


πληροφοριακα συστηματα βιβλιο επαλ


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

επιχειρηματικα παιχνιδια

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html
εναρξη αγροτη στην εφορια
επιχειρηματικα παιχνιδια
επιχειρηματικα παιχνιδια

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως άγνωστοι έβαλαν φωτιά στα αυτοκίνητα, τα οποία ανήκουν στην πρεσβεία της Ουκρανίας.


Η επίθεση εκδηλώθηκε στις 02.37 τα ξημερώματα και δύο εκ των οχημάτων που βρέθηκαν στο στόχαστρο των αγνώστων κάηκαν ολοσχερώς.


πανεπιστημιακες αργιες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε στο σημείο για να κατασβήσει τις φλόγες. Συγκεκριμένα, κατάσβεση πραγματοποίησαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_95.html


#Κατασβέσθηκε πυρκαγιά σε τρία Ι. Χ.Ε. αυτοκίνητα, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου στη Φιλοθέη.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 20 Ιανουαρίου 2018

Wednesday, June 26, 2019

τμημα φορολογιασ κλαδοσ ακινητησ ιδιοκτησιασ 2015

θεάτρο χώρα
τμημα φορολογιασ κλαδοσ ακινητησ ιδιοκτησιασ 2015

Παράλληλα τόνισε ότι είναι σημαντική η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού με την Πάτρα.


«Η Ιθάκη είναι ένας ιστορικός τόπος και ένας παράδεισος. Εχω πολλά χρόνια να έρθω. Ηρθα φοιτητής με μηχανάκι και μία σκηνή. Είμαι ευτυχής που η σημερινή εικόνα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Θα σημάνει το τέλος μίας σύγχρονης Οδύσσειας για να θυμόμαστε ότι η άφιξη στην Ιθάκη δεν είναι και το τέλος της περιπέτειας. Πιστεύω ότι το νησί σας θα γίνει viral σε όλο τον κόσμο», είπε ο κ. Τσίπρας.


αφιξεισ αεροδρομιου χιθροου

Επίσης ρώτησε τον δήμαρχο του νησιού πώς πήγε η τουριστική σεζόν και ο Διονύσης Στανίτσας του απάντησε ότι υπήρχε αύξηση της τάξης του 15% το φετινό καλοκαίρι



τμημα φορολογιασ κλαδοσ ακινητησ ιδιοκτησιασ 2015
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_84.html

τα ματια σου μ αρεσουνε νοτες

τα ματια σου μ αρεσουνε νοτες
τα ματια σου μ αρεσουνε νοτες

Η σημαία της συριακής κυβέρνησης κυματίζει στην πόλη Ντούμα, την τελευταία περιοχή που τελούσε υπό τον έλεγχο των ανταρτών κοντά στην πρωτεύουσα της Συρίας Δαμασκό, ανακοίνωσε ο στρατός.


μαθε μου την γλωσσα που μιλας στιχοι

«Ένα σημαντικό γεγονός για την ιστορία της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας είναι αυτό που έγινε σήμερα (Πέμπτη): η σημαία της συριακής κυβέρνησης υψώθηκε σε κτίριο της πόλης Ντούμα, σηματοδοτώντας την ανάληψη του ελέγχου αυτής της περιοχής και κατά συνέπεια ολόκληρης της Ανατολικής Γούτα», δήλωσε ο Ρώσος στρατηγός Γιούρι Γεβτουσένκο.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

Συρία: Επικίνδυνη κλιμάκωση από ΗΠΑ-Ρωσία


δουλεια εξωτερικο 2014



https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

πελιας και ιασονας βιντεο

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html
χωρις συνταγη επεισοδιο 2
πελιας και ιασονας βιντεο

Έναν δικό του αγώνα πήγε να χάσει ο Παναθηναϊκός Superfoods το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν ακόμα και στο +20 από τη Ζαλγκίρις Κάουνας, του παλιού παίκτη τους Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όμως χρειάστηκαν την παράταση και ένα εντυπωσιακό «coast to coast» από τον φυσικό τους ηγέτη, Νικ Καλάθη, για να έρθει το νικητήριο δίποντο στην εκπνοή.


Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένη από τις τελευταίες συνεχείς υποχρεώσεις της και παρότι έφτασε να προηγείται 43-23 στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, είδε τους Λιθουανούς να επιστρέφουν και να απειλούν με δεύτερη συνεχόμενη, μετά από αυτή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, άλωση το ΟΑΚΑ. Αρχικά, αυτό απετράπη με το 83-83 της κανονικής διάρκειας, ωστόσο στην παράταση η Ζαλγκίρις μπήκε πολύ δυνατά και με ένα 7-0 σερί «ξέφυγε». Ο Παναθηναϊκός απάντησε με Γκιστ και Καλάθη, με τον τελευταίο να είναι κι αυτός που «υπέγραψε» τη νίκη του «τριφυλλιού». Με 4,7’’ στο ρολόι, ο διεθνής γκαρντ πήρε τη μπάλα, έτρεξε όλο το μήκος του παρκέ και με… παλικαρίσιο καλάθι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του που ήταν η 13η στη φετινή Ευρωλίγκα.


Τα highlights του αγώνα



What a game, What a finish, What a win for @paobcgr

Highlights... pic.twitter.com/eYvGZdZJVq


— EuroLeague (@EuroLeague) January 25, 2018

Στα υπόλοιπα δυο παιχνίδια της ημέρας, για την 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ξεχώρισε η πολύ εύκολη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Αναντολού Εφές. Η «Βασίλισσα» επικράτησε 87-68 των Τούρκων, με τον Λούκα Ντόντσιτς για άλλη μια φορά να είναι κορυφαίος έχοντας 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.



.@RMBaloncesto got back to its winning ways with a big win at home.

Highlights... pic.twitter.com/REgSegaZBf


— EuroLeague (@EuroLeague) January 25, 2018

Στην Ανδαλουσία και στον «εμφύλιο» ανάμεσα σε Μάλαγα και Μπασκόνια, οι Βάσκοι ήταν αυτοί που… χαμογέλασαν έστω και με… περιπετειώδη τρόπο. Η Μπασκόνια νίκησε 85-83 με καλάθι τους Γιάνις Τίμα 5’’ πριν το τέλος της αναμέτρησης!



It's a win right at the end for @Baskonia @janistimma6 with the winning play. ?#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/46nuvHjhWQ


— EuroLeague (@EuroLeague) January 25, 2018

Η βαθμολογία μετά από 20 αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα


standings20


Πηγή: Euroleague.net



πελιας και ιασονας βιντεο
εκπομπες της ερτ
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

γαντια μηχανης χειμερινα σκρουτζ

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
σκαραβαιος μαυρομιχαλη
γκρι καναπες με τι ταιριαζει
γαντια μηχανης χειμερινα σκρουτζ
Σεισμός: Ταρακουνήθηκε η Κρήτη

Ο εγκέλαδος «χτύπησε» νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας


Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας στην Κρήτη, σύμφωνα με την αυτόματη, προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, .




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το εστιακό υποθαλάσσιο βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 37 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Ιεράπετρας.

Δείτε τη φωτογραφία:

seismos

γαντια μηχανης χειμερινα σκρουτζ
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

φιληντα μενου 26

μινι επαγγελματικα πλυντηρια πιατων

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

φιληντα μενου 26

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια, η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.


ποτισμα χειμωνα

φιληντα μενου 26

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


ποτε χρησιμοποιουμε υπερσυντελικο

νυχια χειμωνα

Για να μη συμβεί αυτό θα πρέπει η κυβέρνηση να κάνει σημαντικές υποχωρήσεις μέσα στα επόμενα 24ωρα και να δεχθεί να πάρει προκαταβολικά όλα τα μέτρα που ζητά το ΔΝΤ, χωρίς εκ των προτέρων να έχει ξεκάθαρες εγγυήσεις τόσο για το χρέος όσο και για τη συμμετοχή της χώρας στην ποσοτική χαλάρωσης της ΕΚΤ.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

Μπορεί σήμερα επί αθηναϊκού εδάφους ο Ευρωπαίος Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί να τονίσει πως η Ελλάδα έχει σημειώσει εξαιρετικές δημοσιονομικές επιδόσεις και παίρνοντας τη σκυτάλη από τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Βάλντις Ντομπρόφσκις να χαρακτηρίσει και εκείνος τις εκτιμήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα ως υπερβολικά απαισιόδοξες, ωστόσο στις πρωινές του συναντήσεις τόσο με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο όσο και με των πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα θα καλέσει την ελληνική πλευρά να συναινέσει στα μετρά ακόμη και εάν αυτά δεν δικαιολογούνται από τις επιδόσεις της χώρας.


Με το δεξί ο προϋπολογισμός


Σημειώνεται πως ο κρατικός προϋπολογισμός μπήκε με το δεξί στο 2017, καθώς τον Ιανουάριο κατεγράφη υπέρβαση εσόδων και αξιοσημείωτη συγκράτηση δαπανών με αποτέλεσμα το πρωτογενές αποτέλεσμα να διαμορφωθεί σε πλεόνασμα ύψους 1,012 δισ. ευρώ, έναντι στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 670 εκατ. ευρώ. Δεδομένου ωστόσο ότι τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών δεν έχουν επιστρέψει στην Αθήνα για να πιστοποιήσουν – μεταξύ άλλων - και την πρόοδο αυτή, η δεύτερη αξιολόγηση δεν θα ολοκληρωθεί πριν το Eurogroup κάτι που υπογράμμισε και ο πρόεδρος της Ευρωομάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

νικολετα πωσ γραφεται

eurogroup


Πηγές με γνώση των διαβουλεύσεων αναφέρουν πως το Eurogroup της επομένης Δευτέρας θα κληθεί να δώσει το στίγμα των πολιτικών αποφάσεων και είτε θα κάνει υποχωρήσεις στο ζήτημα του χρέους δίνοντας μεγαλύτερη σαφήνεια σε ΔΝΤ και ΕΚΤ για το πώς θα ελαφρυνθεί πρόσθετα το ελληνικό χρέος μετά το 2018, είτε θα σηματοδοτήσει την υποβάθμιση του ΔΝΤ σε ρόλο τεχνικού συμβούλου – κάτι που επιθυμούν πολλοί υπουργοί Οικονομικών και κεντρικοί τραπεζίτες στην ευρωζώνη-. Οπότε η σκληρή διαπραγμάτευση θα γίνει εντός του Eurogroup.


Το ΔΝΤ επιμένει


Το ΔΝΤ επιμένει στις θέσεις του για περισσότερα και πιο αξιόπιστα μέτρα σε περίπτωση επιλογής μεγαλύτερων πλεονασμάτων, όπως και για την εφαρμογή αυστηρών μεταρρυθμίσεων σε τομείς όπως η αγορά εργασίας και οι αποκρατικοποιήσεις. Κυρίως το ΔΝΤ επιμένει στη θέση του για ξεκάθαρη περιγραφή των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους.




ποτε χρησιμοποιουμε υπερσυντελικο
ποτε χρησιμοποιουμε υπερσυντελικο

μοντελα χοντρα

κινηματογράφος νέα μασκώτ (θερινός) μοσχάτο ταύρος

Λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα εξερράγη το ένα από τα δύο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Σουλίου, στα Μελίσσια.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο ΑΤΜ και την τζαμαρία του καταστήματος ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν τα χρήματα από το μηχάνημα.


Το ίδιο σούπερ μάρκετ είχε γίνει και πάλι στόχος αγνώστων τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν είχαν ανατινάξει το έτερο ΑΤΜ που βρίσκεται στην πρόσοψή του.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

ετικετογραφοι θεσσαλονικη

45562635 341054349779790 9132435987081723904 n


μοντελα χοντρα


μοντελα χοντρα

Tuesday, June 25, 2019

τεστακια ζωδια

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html
τεστακια ζωδια

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα βροχής το βράδυ. Περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


ποιοι ειναι η παικτες του survivor

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.




τεστακια ζωδια
τι αγοράζει η νονά

ζητειται εργασια στην κοζανη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html
ζητειται εργασια στην κοζανη
ζητειται εργασια στην κοζανη

Εκπρόσωπος τύπου των δυνάμεων ασφαλείας της βρετανικής πρωτεύουσας δήλωσε ότι στελέχη της αντιτρομοκρατικής μονάδας διερευνούν κι αξιολογούν το περιστατικό, ωστόσο προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με τις συνθήκες.


γυψοσανιδες οροφης σαλονιου

κασα συνώνυμα

Νωρίτερα, ένας άνδρας συνελήφθη, φωτογραφίες και βίντεο του οποίου έχουν κυκλοφορήσει και στο διαδίκτυο.


Οι Αρχές επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ωστόσο για την ώρα, δεν είναι γνωστός ο αριθμός.


2017 10 07T142833Z 2041640544 RC1C7E1DB200 RTRMADP 3 BRITAIN SECURITY MUSEUM


REUTERS/Peter Nicholls


Οι Αρχές σε ανακοίνωσή τους καλούν όποιον γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει με την αστυνομία, ενώ οι έρευνες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη.



MORE: The driver of the car has been arrested: #London pic.twitter.com/VE7xjM3J0j

— BNL NEWS ?? (@BreakingNLive) 7 Οκτωβρίου 2017


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

μονή αγίου ραφαήλ γρίβας κιλκίς

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html
μονή αγίου ραφαήλ γρίβας κιλκίς
μονή αγίου ραφαήλ γρίβας κιλκίς

Από την Πέμπτη, η οποία θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια μέρα του έτους, και μετά, οι μέρες θα αρχίσουν σιγά-σιγά να μικραίνουν, ώσπου σχεδόν να εξισωθούν με τις νύχτες κατά την φθινοπωρινή ισημερία, ενώ στο χειμερινό ηλιοστάσιο του Δεκεμβρίου θα υπάρχει πια η μικρότερη μέρα.


Όπως κάθε χρόνο, το θερινό ηλιοστάσιο εγκαινιάζει αστρονομικά την έναρξη του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο, όπου ανήκει και η Ελλάδα. Ταυτόχρονα, στο νότιο ημισφαίριο θα σημειωθεί το χειμερινό ηλιοστάσιο και θα αρχίσει ο χειμώνας.


Στο βόρειο ημισφαίριο, ο Ήλιος θα βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του στον ουρανό και η μέρα θα έχει την μεγαλύτερη διάρκεια του έτους, καθώς ο βόρειος πόλος της Γης θα είναι στραμμένος προς τον Ήλιο. Αντίθετα, στο χειμερινό ηλιοστάσιο, ο Βόρειος Πόλος βρίσκεται στο πιο απομακρυσμένο σημείο από τον Ήλιο.


Απόψε, το Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου διοργανώνει εκδήλωση με δωρεάν είσοδο. Στο θόλο του Πλανηταρίου θα προβληθεί «To φάντασμα του Σύμπαντος: Το κυνήγι της σκοτεινής ύλης», μία ψηφιακή παράσταση που επιχειρεί να «οπτικοποιήσει» τη σκοτεινή ύλη, η οποία είναι αόρατη και έχει ανιχνευτεί μόνο από τη βαρυτική της επίδραση.


Θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές, στις 19:00 και στις 20:00, με δωρεάν είσοδο. Την παράσταση θα προλογίσει ο Δρ. Αντώνης Γεωργακάκης, ερευνητής στο Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών και Τηλεπισκόπησης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.


Παράλληλα, μόλις νυχτώσει, τα τηλεσκόπια της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης στο χώρο έξω από το Πλανητάριο θα βοηθήσουν το κοινό να παρατηρήσει τον Δία, τον Κρόνο, καθώς και διπλά συστήματα αστέρων. Η παρατήρηση του νυκτερινού ουρανού θα πραγματοποιηθεί από 21:00-23:00 και η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη.



συνταγη κεφτεδακια με σαλτσα
μεταφορικη θεσσαλονικη κεφαλονια

φορολογηση πνευματικων δικαιωματων

νικ καλαθης νεα
φορολογηση πνευματικων δικαιωματων
φορολογηση πνευματικων δικαιωματων

Ο εκ των πρωταγωνιστών των «πράσινων» στην φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League είχε φτάσει σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου για την παραμονή του και αυτό που… έλειπε ήταν η επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ.


Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου (7/7) αυτό έγινε… πράξη, καθώς το «τριφύλλι» ανακοίνωσε και επίσημα την παραμονή του Έλληνα διεθνή γκαρντ για τα επόμενα τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νικ Καλάθη για ακόμα τρία χρόνια».





ο ηλεκτρονικος υπολογιστης στο μελλον
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html

συσκευές πλοήγησης gps

πουρναρι μανδρας
συσκευές πλοήγησης gps
συσκευές πλοήγησης gps

«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 2 το μεσημέρι στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας και πρόσθεσε:


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html


Δεν συζητεί η Πολιτεία ζητήματα δικαιωμάτων, ούτε υπάρχουν στην Ελλάδα εσωτερικά σύνορα.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

πηλινες γλαστρες αθηνα


Για το μάθημα των Θρησκευτικών σημείωσε πως η συζήτηση έχει εξαντληθεί, παρέπεμψε στη δήλωσή του στη Βουλή και υπογράμμισε ότι την ευθύνη την έχει το υπουργείο Παιδείας. Παράλληλα ανέφερε πως θα γίνει συζήτηση για βελτιώσεις στον τρόπο διδασκαλίας, μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.


Με αφορμή την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα προγράμματα σχολικού αθλητισμού και οι δραστηριότητες αγωγής υγείας, σημειώνοντας ότι το υπουργείο δίνει προτεραιότητα στη γυμναστική.


bei o2 kதɧen online

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_8.html
μονωση απο υγρασια
τιμες μικτης ασφαλειας αυτοκινητου

Ο Κιλίτς κατηγορείται για συμμετοχή στο δίκτυο του αυτοεξόριστου ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος φέρεται από την Άγκυρα ως ο εγκέφαλος του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιούλιου 2016.


bei o2 kதɧen online

Το δικαστήριο αποφάσισε να αποφυλακιστεί ο Κιλίτς και η δίκη του αναβλήθηκε για τις 21 Ιουνίου, δήλωσε ο συνήγορός του Μουράτ Ντιντζέρ.


Σύμφωνα με τις εισαγγελικές Aρχές, ο επικεφαλής του παραρτήματος της Διεθνούς Αμνηστίας στην Τουρκία είχε κατεβάσει την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων ByLock, την οποία χρησιμοποιούσαν οι υποστηρικτές του Γκιουλέν για να επικοινωνούν μεταξύ τους. Ο ίδιος αρνείται κάθε σχέση με το δίκτυο αυτό, όπως και ότι είχε κατεβάσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή.


bei o2 kதɧen online

Η Διεθνής Αμνηστία βεβαιώνει ότι παρουσίασε στις δικαστικές αρχές πολλές μαρτυρίες εμπειρογνωμόνων που διαπίστωσαν ότι δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του ByLock στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου.


Η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου έγινε δεκτή με χειροκροτήματα. Συγγενείς και συνεργάτες του Κιλίτς, που βρίσκονταν στην αίθουσα για να τον υποστηρίξουν, έκλαιγαν και αγκαλιάζονταν, μετέδωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που παρακολούθησε τη συνεδρίαση.



L émotion est a son comble ici pr les amis & collègues alors que la libération de Taner Kiliv vient d etre annoncée. pic.twitter.com/8Vp42eR3Pe

— Sylvie Brigot-Vilain (@sylviebrigot) 31 Ιανουαρίου 2018


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_17.html

καθρεπτης σκετος τιμη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

Ο 64χρονος Ταγιάνι δήλωσε σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt: «Ο τελευταίος (Ιταλός) ηγέτης με διεθνή παρουσία ήταν ο Μπερλουσκόνι. Με εκείνον είχαν σφίξει τα χέρια ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους και ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν».


Μετά τις εκλογές της Κυριακής στην Ιταλία είναι πιθανό να κερδίσει ο κεντροδεξιός συνασπισμός, στον οποίο ο ισχυρός άνδρας είναι ο Μπερλουσκόνι. Καθώς όμως ο ίδιος δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρωθυπουργία, έχει υποσχεθεί τη θέση στον Ταγιάνι.


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τάσσεται υπέρ της μεταρρύθμισης της ΕΕ βάσει των προτάσεων του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν.


Η Ευρώπη χρειάζεται «έναν κοινό υπουργό Οικονομικών» και την «τραπεζική ένωση», τόνισε ο Ταγιάνι στη Welt. «Πρέπει να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό που δεν θα βλάπτει τη Γερμανία», πρόσθεσε.


εκδρομη στο μπριζ

Εξάλλου ο Ταγιάνι τάσσεται και υπέρ της εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και ΕΕ.


«Ο Πούτιν πρέπει να σεβαστεί τις συμφωνίες, όμως επίσης η Ρωσία θα πρέπει να έχει σχέσεις με την Ευρώπη. Μάλιστα η ΕΕ θα μπορούσε να διαδραματίσει ρόλο διαπραγματευτή μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, της Ρωσίας και των ΗΠΑ», εξήγησε στη συνέντευξή του στη Welt.



καθρεπτης σκετος τιμη
καθρεπτης σκετος τιμη
αληθινοι υπερηρωες
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

Monday, June 24, 2019

εργατικο δικαιο απολυση

εργατικο δικαιο απολυση

Ο Νίκος Παππάς κατά την ομιλία του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «το μνημειακό αυτό βιβλίο μάς αποκαλύπτει την πιο παράλογη σύγκρουση του ανθρώπου με τον εχθρό, ο οποίος δεν είναι παρά ένας άλλος άνθρωπος. Γινόμαστε κοινωνοί της άλογης και άδικης εξόντωσης, της φρίκης την οποία εξιστορούν οι ίδιοι οι μάρτυρες. Οι μνήμες από το 'Αουσβιτς, Εβραίων και Χριστιανών, αλλά πρώτα από όλα Ελλήνων, αποτελούν ένα μοναδικό απόσπασμα Ιστορίας που αφορά συνολικά το λαό μας. Τα δάκρυα και ο πόνος τους είναι ελληνικός».


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ υπογράμμισε ότι «σήμερα που η ξενοφοβία, ο ρατσισμός, το μίσος προσπαθούν να αποκτήσουν ξανά φωνή παντού στον κόσμο, σήμερα που οι σειρήνες της ακροδεξιάς προσπαθούν να μας παρασύρουν, το παρελθόν οφείλει να μας οπλίζει για το μέλλον και το μέλλον οφείλει να είναι δημοκρατικό.


Όπως σημείωσε ο Ελί Βιζέλ, επιζών του Ολοκαυτώματος, "ο δήμιος σκοτώνει πάντα δύο φορές, τη δεύτερη με τη λήθη". Εμείς δεν έχουμε ξεχάσει και δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ» τόνισε κλείνοντας ο Ν. Παππάς.


Ο συγγραφέας του βιβλίου, Γεώργιος Πηλιχός, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν δημιούργησα ένα έργο για να δείξω μόνο τι έκαναν οι ναζί στους Εβραίους. Αυτό θα ήταν παγίδα. Δημιούργησα ένα έργο για να δείξω τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον άνθρωπο».


σημασια λεξης αφετερου

Την εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου άνοιξε ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Ευάγγελος Σέκερης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο γενικός πρόξενος του Ισραήλ στην Πόλη, Yosef Levi-Sfari. Ο αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος Σίσκος, βιβλιοφύλακας του Οικονομικού Πατριαρχείου, ανέλυσε - με την παράθεση εκτενών αποσπασμάτων του βιβλίου - το επίπεδο και την πληρότητα της έρευνας του συγγραφέα.


Σημειώνεται ότι το βιβλίο εκδόθηκε από τα ΕΛΤΑ. Τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά, συνοδεύει στην Κωνσταντινούπολη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ΨΗΠΤΕ, Γιώργος Φλωρεντής.



εργατικο δικαιο απολυση
cheesecake nutella αργυρω μπαρμπαριγου
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

κατειργασατο γραμματικη αναγνωριση

«Η ομιλία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης έγινε σε ανοικτή συνεδρίαση της υποεπιτροπής της Βουλής των Ελλήνων με θέμα "Το χρέος και η Απομείωσή του" και είναι δημόσια», αναφέρεται από το γραφείο του κ. Δραγασάκη.


Επισημαίνεται δε ότι εκείνο που ο αντιπρόεδρος τόνισε με απόλυτη σαφήνεια είναι ότι «διεκδικούμε άμεσα ευνοϊκή ρύθμιση για το χρέος, με βάση την απόφαση του Eurogroup της 25ης Μαΐου 2016».


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

«Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε από την πάγια θέση μας, δηλαδή από την προσπάθεια να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο με άλλες χώρες, ώστε να προωθήσουμε ριζική και οριστική πανευρωπαϊκή λύση για το χρέος, τόσο το ελληνικό όσο και των άλλων κρατών», αναφέρει η αντιπροεδρία.



κατειργασατο γραμματικη αναγνωριση
κατειργασατο γραμματικη αναγνωριση
αγια ναπα λευκωσια
καθαρισμος λαπτοπ λαρισα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

χειμωνας καιρος 2014

το βαλς των ονειρων
χειμωνας καιρος 2014

Σε νέα δημόσια τοποθέτησή του ο κ. Καμμένος είπε: «Στήνονται ολόκληρα σενάρια γύρω από πράγματα που δήθεν ειπώθηκαν από μένα. Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ειπώθηκε ότι 50 εκατομμύρια δόθηκαν στην κυβέρνηση από τον Σόρος. Αναφέρθηκα στον Σόρος σε σχέση με συνεργασία του ΥΠΕΞ με εταιρεία εκδόσεως βίζα, που δεν έχει να κάνει σχέση με την κυβέρνηση. Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν».


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, πρόσθεσε, εξάλλου, ότι «η κυβέρνηση έχει Υπουργικό Συμβούλιο, στο οποίο κρατούνται πρακτικά» και τόνισε ότι «όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης, ήταν ξεκάθαροι».


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

Το tweet για τα «ορφανά» του Σημίτη


Η επίθεση του κ. Καμμένου είχε ξεκινήσει από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, με ένα οργισμένο tweet, που ο ίδιος ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, επικρίνοντας σφόδρα τις αναφορές του πρώην ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά, ότι ο ίδιος είχε αναφερθεί στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τα 50 εκατ. ευρώ του μεγαλοεπιχειρηματία Τζορτζ Σόρος.



Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_24.html
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 25, 2018


χειμωνας καιρος 2014
παο μακαμπι λαιβ

συμπληρωση σελ διαβατηριο

μsec sec 変換
Κως: Σοβαρός τραυματισμός σε τροχαίο με άλογο

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά όταν βρέθηκε στο δρόμο του ένα άλογο.


Το τροχαίο σημειώθηκε στις 06:00 το πρωί της Τρίτης (30/01), στην πόλη της Κω και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου, όταν το άλογο βρέθηκε στον κεντρικό δρόμο.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

συμπληρωση σελ διαβατηριο

συμπληρωση σελ διαβατηριο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 32χρονος κάτοικος του νησιού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο ιδιοκτήτης του αλόγου, το ζώο βρέθηκε στον δρόμο επειδή είχε δεχθεί επίθεση από αγέλη αδέσποτων σκυλιών.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων



village of the damned on youtube

γεωγραφια μορια 2015

Είναι μέρα που μεταφέρει το μήνυμα της δύναμης, της νίκης, της επικράτησής της. Κάθε Πρωτομαγιά η φύση δίνει τη δική της μάχη και τελικά την κερδίζει. Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ ΜΠΕ η λαογράφος του «Μουσείου Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης “Αγγελική Χατζημιχάλη”», Σταυρούλα Πισιμίση, «είναι μια ημέρα νίκης του καλοκαιριού κατά του χειμώνα. Του καλοκαιριού όμως με την έννοια του καλού καιρού, της βλάστησης της γης και κατ’ επέκταση νίκης της ζωής κατά του θανάτου. Υπάρχει η δοξασία ότι όλα ο Μάιος τα κάνει όλα νέα, μια νέα ζωή αρχίζει για τον άνθρωπο και τη φύση. Είναι ο μήνας με μαγικές ιδιότητες θα λέγαμε».


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

Η επικράτηση της λαϊκής γιορτής κάθε 1η Μαΐου τοποθετείται ανάμεσα στον 12ο και 15ο αιώνα, την περίοδο επίδρασης των Φράγκων, «οπότε έχουμε ουσιαστικά μεταφορά του εορτασμού της άνοιξης από την 1η Μαρτίου την πρώτη μέρα του Μαΐου. Βέβαια, για τη χώρα μας είναι πιο λογική η ημερομηνία της 1ης Μαρτίου, διότι στην Ελλάδα έρχεται πολύ νωρίτερα η άνοιξη απ’ ό, τι στις βόρειες χώρες» υπογραμμίζει η κ. Πισιμίση.


στολες για παιδια 12 ετων

Τα έθιμα της κάθε περιοχής


Η ημέρα έχει άρωμα ανθισμένων λουλουδιών στα μαγιάτικα στεφάνια. Αυτήν τη δροσιά της βλάστησης, της αναγέννησης της φύσης οι άνθρωποι θέλουν να την νιώσουν από κοντά, να την μεταφέρουν στον χώρο τους. «Υπάρχει όμως μια διαφοροποίηση των ανθρώπων της πόλης και της υπαίθρου. Ο άνθρωπος της πόλης φτιάχνει στεφάνια από λουλούδια ως σύμβολα της άνοιξης και της χαράς. Αντίθετα, ο άνθρωπος που ζει στην ύπαιθρο, τουλάχιστον κάποια χρόνια πριν, έφτιαχνε στεφάνια από πρασινάδες αλλά με καρπούς, σκόρδο (για τη βασκανία) και αγκάθι (για τον εχθρό) ή τσουκνίδα σε κάποια μέρη» επισημαίνει η κ. Πισιμίση και καταλήγει ότι γενικά το δίπολο ζωή – θάνατος υπάρχει σε πάρα πολλές τελετές, συμβολικές κινήσεις μέσα στον λαϊκό πολιτισμό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «αυτό που προτιμούν στον αγροτικό κόσμο γενικά είναι οι πρασινάδες, οι καρποί, το σκόρδο. Σε κάποιες όμως περιοχές όπως στην Σέριφο αποβραδίς κρεμούν στην πόρτα στεφάνια από τσουκνίδα, λουλούδια και σκόρδο, ενώ στη Σύμη βάζουν κλωνάρια ελιάς, αγκαθιού, μαύρης συκιάς ενώ ταυτόχρονα οργανώνουν και ομαδικές τελετές που αποβλέπουν κι αυτές να φέρουν στο χωριό τη χαρά, την ευλογία, τη δημιουργία.


γεωγραφια μορια 2015

γεωγραφια μορια 2015


συννεφουλα υπουργειο παιδειας
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

ελλαδα εχεις ταλεντο αλιμπερτη

ελλαδα εχεις ταλεντο αλιμπερτη

Μιλώντας σε ένα ενεργειακό συνέδριο, ο κ. Σταθάκης μίλησε και για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, λέγοντας πως δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές, ωστόσο έχουν εμπλακεί δύσκολα θέματα που έχουν αφορούν την περίοδο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.


Όπως είπε o υπουργός:


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html


Η κυβέρνηση, θέλει το πλαίσιο εγγυήσεων προς τους θεσμούς, αλλά αυτό δεν μπορεί να περιλαμβάνει προκαταβολική θεσμοθέτηση μέτρων και πρέπει να απαντάει σε τρία ερωτήματα: ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και συμφωνία για μετά το 2018 μαζί με το χρέος.


γιατροί του κόσμου εθελοντισμός


Αναφερόμενος στην ενεργειακή πολιτική τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι οι στόχοι περιλαμβάνουν πιο ανταγωνιστική αγορά, φθηνότερες τιμές, ειδική μέριμνα για τα φτωχά νοικοκυριά, ενίσχυση της ενεργειακής διασυνοριακής συνεργασίας, ασφάλεια και διαφοροποίηση του εφοδιασμού και αλλαγή του ενεργειακού μείγματος με επίκεντρο τις ανανεώσιμες πηγές.



ελλαδα εχεις ταλεντο αλιμπερτη
οι μεν και οι δεν χριστουγεννιατικο
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_75.html

αγια ζωνη σιδηροκαστρο

τ κ λιβαδια σερρων
αγια ζωνη σιδηροκαστρο

Ξεκινώντας από την αυγή ενός από τους σημαντικότερους αρχαίους πολιτισμούς του κόσμου και φτάνοντας μέχρι τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα, η σειρά-ντοκιμαντέρ «The Greeks» επιχειρεί να φωτίσει την καθοριστική συνεισφορά των Ελλήνων στην παγκόσμια σκέψη και στη διαμόρφωση του δυτικού πολιτισμού, αλλά και να συνδέσει το λαμπρό χτες με το αβέβαιο τώρα, στρέφοντας το βλέμμα σε ένα καλύτερο αύριο. Το National Geographic είναι διαθέσιμο μέσω COSMOTE TV, Nova, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.


national geo4


Στη σειρά-ντοκιμαντέρ «The Greeks», ιστορικοί, αρχαιολόγοι, ηθοποιοί, αθλητές, επιστήμονες και καλλιτέχνες εξερευνούν τη γέννηση του ελληνικού πολιτισμού, που αναδείχθηκε μέσα από αντιξοότητες για να θέσει τις βάσεις πανανθρώπινων ιδεών και αξιών. Δημοκρατία, λογική σκέψη, θέατρο, αθλητισμός, τέχνη, μελέτη του ανθρώπου και της φύσης, πεδία στα οποία οι Έλληνες δεν άνθισαν μόνο, αλλά πρωτοστάτησαν.


national geo2


Το «The Greeks», πιάνει το νήμα από το τότε και το φέρνει στο σήμερα, δείχνοντας ότι η πραγματικότητα της οικονομικής και κοινωνικής αστάθειας και αναταραχής μπορεί, όπως και στο παρελθόν, να γεννήσει τις μεγάλες τομές του μέλλοντος.


national geo6




αγια ζωνη σιδηροκαστρο
μουρμουρα επ 15
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

master card canadian tire

διαδικτυο και δημοκρατια εκθεση γ λυκειου

Ο κ. Σταθάκης ανακοίνωσε ότι ο ενιαίος φορέας που θα αναλάβει το κρίσιμο για τη χώρα αναπτυξιακό έργο, θα είναι μετεξέλιξη της Ανώνυμης Εταιρίας «Εθνικό Κτηματολόγιο και Χαρτογράφηση» (ΕΚΧΑ), θα έχει δημόσιο χαρακτήρα και θα διασφαλίζονται όλες οι θέσεις εργασίας, καθώς και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, υπό το καθεστώς του ενιαίου μισθολογίου.


master card canadian tire

Όπως έγινε γνωστό, ο νέος φορέας θα ανήκει στην εποπτεία του ΥΠΕΝ και θα προκύψει από τη συγχώνευση των υφιστάμενων υποθηκοφυλακείων και κτηματολογικών γραφείων.


Όπως ανακοίνωσε το ΥΠΕΝ, άμεση προτεραιότητα του υπουργείου είναι η ολοκλήρωση της κτηματογράφησης της χώρας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις και παρεμβολές.


Προς αυτήν την κατεύθυνση, σύμφωνα με το ΑΠΕ που επικαλείται το υπουργείο, αποτελεί θετική εξέλιξη το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών για το έργο «ΚΤΙΜΑ_16», που αφορά στην κτηματογράφηση του 50% της χώρας. Τέλος, σημειώνεται ότι η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html


master card canadian tire
μαγικες κουκιδες
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html

λιμνη ευβοιας διαδρομη

μεταχειρισμενες καρεκλες θεσσαλονικη

Έχουμε όλοι την ευθύνη να προσφέρουμε πιο ασφαλείς και νόμιμες επιλογές στους μετανάστες και στους πρόσφυγες που επιδιώκουν να έρθουν στην Ευρώπη (να τους καλωσορίσουμε), να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα και την αξιοπρέπειά τους, ανεξάρτητα από το νομικό καθεστώς τους (να τους προστατεύσουμε) να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, όπως επίσης και οι κοινότητες που τους υποδέχονται, έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους ως ανθρώπων (να τους υποστηρίξουμε) και, τέλος, να δημιουργήσουμε χώρους συνάντησης και ευκαιρίες κατανόησης του πολιτισμικού πλούτου που φέρνουν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες στις κοινότητες (να τους ενσωματώσουμε), σημειώνει η οργάνωση.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

«Η Κάριτας θα συνεχίσει να προωθεί τις φιλόξενες κοινωνίες και να μοιράζεται τις καλύτερες πρακτικές της στον τομέα αυτό με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Αυτό αποτελεί μέρος της ευρωπαϊκής μας δέσμευσης. Παρέχουμε λύσεις που μπορούν να αναπαραχθούν αλλού, να αναβαθμιστούν και να εμπνεύσουν νέες πολιτικές για κοινωνίες με λιγότερους αποκλεισμούς δήλωσε ο Jorge Nuño Mayer, Γενικός Γραμματέας της Κάριτας Ευρώπης. «Ελπίζουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα θεσπίσει το Ευρωπαϊκό Έτος Φιλόξενων Κοινωνιών κατά την επόμενη θητεία της 2019-2024».


Η Κάριτας έχει χιλιάδες προγράμματα που ενισχύουν και προωθούν την ενσωμάτωση μεταναστών σε όλη την Ευρώπη, μαζί με συγκεκριμένες συστάσεις προς όσους διαμορφώνουν την πολιτική σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.


τιμες μαρμαρων

«Το πιο σημαντικό μάθημα που πήραμε στην καθημερινή μας αλληλεπίδραση με τους πλέον περιθωριοποιημένους είναι ότι η συνεργασία με τους μετανάστες είναι εξίσου σημαντική με τη συνεργασία με τις κοινότητες που τους υποδέχονται προκειμένου να συμβάλλουν και αυτές σε μια θετική και εποικοδομητική προσέγγιση της ενσωμάτωσης που θα ωφελεί τους πάντες», δήλωσε ο Antonio Fantasia, ειδικός στην ενσωμάτωση της Κάριτας Ευρώπης.


λιμνη ευβοιας διαδρομη


λιμνη ευβοιας διαδρομη
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

κινουμενα σχεδια για την ειρηνη

κινουμενα σχεδια για την ειρηνη
κινουμενα σχεδια για την ειρηνη

Οι δανειστές επιμένουν στην αύξηση του επιτρεπόμενου ορίου απολύσεων από 5% σε 10%, αλλά και την κατάργηση της διοικητικής προέγκρισης που διατηρεί ο εκάστοτε υπουργός Εργασίας. Παράλληλα ζητούν από την ελληνική πλευρά να αντικαταστήσει το σημερινό σύστημα της εκ των προτέρων έγκρισης των ομαδικών απολύσεων από τον υπουργό Εργασίας με ένα διοικητικό σύστημα κοινοποίησης του πλάνου ομαδικών απολύσεων, μέσω του οποίου θα εξασφαλίζεται η συμμόρφωση της επιχείρησης με τα όσα προβλέπει ο νόμος για πληροφόρηση και διαβούλευση με τους εργαζομένους.


Οι θεσμοί ζητούν αλλαγές και στη διαδικασία μεσολάβησης και διαιτησίας, ώστε να είναι αντικειμενική και αμερόληπτη.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

Οι δανειστές επιμένουν και στην αλλαγή του τρόπου λήψης των αποφάσεων για απεργιακές κινητοποιήσεις, ώστε να απαιτείται το 50%+1 των μελών του συνδικάτου, δηλαδή η κήρυξη απεργίας θα προϋποθέτει τη σύγκληση γενικής συνέλευσης. Ακόμη επιμένουν στην εξασφάλιση μεγαλύτερου χρόνου προειδοποίησης και υποχρεωτικά στάδια διαβουλεύσεων ανάμεσα στα σωματεία και την εργοδοτική πλευρά πριν από την κήρυξη της απεργίας.


Διαβάστε επίσης


σομον ρουζ

Έτσι αποτιμά ο γερμανικός Τύπος τη συμφωνία του Eurogroup


Κάτω από τις 6.000 ευρώ θα υποχωρήσει το αφορολόγητο


Πώς θα λειτουργούν τα «αντισταθμιστικά μέτρα καθρέφτης»



τι ειναι μετοχικο κεφαλαιο
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_46.html

θωμας θωμαιδης τραγουδιστης

θωμας θωμαιδης τραγουδιστης

Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού».


Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.


πρεσβεία ελληνικής δημοκρατίασ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αμαξοστοιχίες που τα δρομολόγια τους αναστέλλονται, το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή στο www.trainose.gr.


Δείτε αναλυτικά (εδώ) τα δρομολόγια που θα ανασταλλούν.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

θωμας θωμαιδης τραγουδιστης


αντιμισθια δημαρχου αθηναιων
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_123.html

Sunday, June 23, 2019

καθημερινός τύπος

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html
καθημερινός τύπος
καθημερινός τύπος

Παρέχοντας διευκρινίσεις για το θέμα που άναψε φωτιές αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Κούλογλου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1, ανέφερε: «είπα ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς θα ήθελε να μην είναι όλα τα κανάλια τόσο εχθρικά όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια. Ποτέ δεν είπα ότι υπάρχει συμφωνία Κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της Κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html

Όπως συμπλήρωσε «σε αυτό η Κυβέρνηση απέτυχε, αλλά βγήκε κερδισμένη, γιατί το παιχνίδι έγινε με πιο καθαρούς όρους. Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία, όμως από την στιγμή που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα, είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτική, για διάφορους λόγους, προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση, τότε θα κέρδιζε τηλεθεατές».



σουτζουκακια καλλιδης
ραστα τιμη

λία πέτρου

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html
σπορ ντιρεκτ
λία πέτρου
Έξαλλος ο πρώην πρέσβης των ΗΠΑ για Κουφοντίνα: Πρέπει να μείνει σε φυλακή, όχι σε φάρμα

Την οργισμένη αντίδραση του πρώην Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα, Ντέιβιντ Πιρς, προκάλεσε τη Δευτέρα (06/08/2018) η απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης για τη μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου.


Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο κ. Πιρς διερωτάται υπό ποιες συνθήκες αποφασίστηκε η μεταφορά του «Λουκά» στις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας αλλά και για τις άδειες που κατά καιρούς έχει λάβει ο καταδικασμένος σε 16 φορές ισόβια εκτελεστής της «17 Νοέμβρη».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Δεν το καταλαβαίνω. Ο Κουφοντίνας είναι ένας καταδικασμένος τρομοκράτης, υπεύθυνος για τον θάνατο Ελλήνων, Τούρκων, Βρετανών και Αμερικανών πολιτών. Πρέπει να μείνει στην φυλακή, σε αληθινή φυλακή, και να εκτίσει ισόβια. Χωρίς άδειες, χωρίς φάρμες. Οι μέρες του έχουν τελειώσει», αναφέρει ο κ. Πιρς.


nvme raid controller

Δείτε το σχετικό tweet:


λία πέτρου

I just don’t get this. Koufodinas is a convicted, unrepentant terrorist responsible for the deaths of Greek, Turkish, UK, and US nationals. He should be in prison, real prison, for life. No furloughs, no farms. His day is done https://t. co/Dq6aaLWiU8

— David D. Pearce (@daviddpearce) August 6, 2018

Διαβάστε επίσης:

  • Μετά τον Κουφοντίνα και ο Χριστόδουλος Ξηρός εκτός φυλακών Κορυδαλλού

γαλατουλα δικηγοροσ χιοσ

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html
greece is for lovers design
εγω ψαχνω
γαλατουλα δικηγοροσ χιοσ
γαλατουλα δικηγοροσ χιοσ

Το δικαστήριο, όπως έχει αποφανθεί και για άλλους δύο Κούρδους από τους συνολικά εννέα συλληφθέντες τον Δεκέμβριο, έκρινε ότι η νεαρή δεν θα έχει δίκαιη δίκη αν εκδοθεί στη χώρα της. Έκρινε, επίσης, ότι οι κατηγορίες που της αποδίδονται από την τουρκική Δικαιοσύνη, δεν συνιστούν τρομοκρατικές πράξεις, αλλά ούτε καν αδικοπραξία, όπως η αναφορά ότι συμμετείχε σε διαμαρτυρίες και σε ανάρτηση πανό.


Αναφερόμενη στο υλικό που απέστειλε η τουρκική Δικαιοσύνη, η εισαγγελέας Έδρας Ουρανία Σταθέα επεσήμανε, μεταξύ άλλων, στην απορριπτική πρόταση που υπέβαλε:



Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί ότι αποδίδεται μία κατηγορία για συγκρότηση και διοίκηση ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης από το 2007, όταν δηλαδή η εκζητούμενη ήταν 10 ετών. Μπορεί να θεωρήσουν ότι και σε μικρότερη ηλικία, των 7 ή και των 6 ετών, διεύθυνε τρομοκρατική οργάνωση». Κατά την εισαγγελική λειτουργό, τα στοιχεία είναι «αόριστα και ασαφή και η κατηγορία έωλη.



Η εισαγγελέας είπε ακόμη ότι το ένταλμα εκδόθηκε στις 25/12/2017 και βασίζεται στο ότι η 21χρονη συμμετείχε σε κάποιες συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας το 2015-16 και ότι είχε αναρτήσει κάποιο πανό. Η κ. Σταθέα τόνισε ότι η τουρκική Δικαιοσύνη προβάλλει τρεις μαρτυρίες εκ των οποίων οι δύο «απόκρυφων μαρτύρων», όπως χαρακτηρίζονται στα έγγραφα, οι οποίες παρόλα αυτά δεν προσθέτουν κάτι συγκεκριμένο.


Κατά την εισαγγελική εισήγηση προσβάλλεται ο κανόνας της ειδικότητας, καθώς αν η 21χρονη εκδοθεί, είναι εξαιρετικά πιθανό να δικαστεί και για άλλες πράξεις που προς το παρόν δεν είναι γνωστές. «Δεν υπάρχει δίκαιη δίκη» τόνισε η κ. Σταθέα, επικαλούμενη το σκεπτικό της απόφασης του Αρείου Πάγου κατά της έκδοσης των 8 στρατιωτικών.


Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ίδια η εκζητούμενη αρνήθηκε την κατηγορία και, μεταξύ άλλων, είπε ότι έχει ήδη συλληφθεί τρεις φορές στη χώρα της και έχει κρατηθεί από λίγους μήνες κάθε φορά. Την πρώτη, όπως είπε, της έσπασαν το πόδι και τα πλευρά, χωρίς να την πάνε καν στο νοσοκομείο, την δεύτερη οι αστυνομικοί της προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, καθώς της το χτύπησαν πάνω στο τζάμι του περιπολικού, ενώ την τρίτη, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε, της έσπασαν το χέρι.


Όπως είπε, στην Ελλάδα ήρθε λίγες ημέρες πριν τη σύλληψή της και διέμενε στο σπίτι ενός φίλου του πατέρα της στην Αθήνα, ετοιμάζοντας τα χαρτιά της για να κάνει αίτηση ασύλου, την οποία έκανε τελικά μετά τη σύλληψή της.


Ως μάρτυρας υπέρ της εξετάστηκε ο πρώην βουλευτής, νυν συντονιστής της πολιτικής γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Στάθης Λεουτσάκος.


Στη δικαστική αίθουσα βρίσκονταν περίπου 50 αλληλέγγυοι, οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, όταν ανακοινώθηκε η απόφαση του δικαστηρίου. Η 21χρονη, μετά το τέλος της διαδικασίας, οδηγήθηκε στη φυλακή, καθώς κρατείται και για αδικήματα στην Ελλάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τουρκία έχει κάνει αίτημα έκδοσης και για 4ο από τους 9 κρατούμενους, αίτημα το οποίο θα συζητηθεί τις επόμενες ημέρες.


αραχωβα σουβλακια

παιχνιδια με χαρτια 2 ατομα
αγια ματρωνα θεσσαλονικης
αραχωβα σουβλακια
Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τραγωδία στη Φθιώτιδα – Ένας 26χρονος νεκρός σε τροχαίο – Εικόνες ντοκουμέντο από το σημείο


Τραγικός επίλογος για έναν 26χρονο, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο δρόμο προς Μπάλο.
Ο νεαρός οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού ανετράπη βρέθηκε εκτός δρόμου, αναφέρει το Lamiareport.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έσπευσαν η Τροχαία, το ΕΚΑΒ, η 7η ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική. Οι διασώστες αρχικά απεγκλώβισαν τον άτυχο οδηγό, ενώ στη συνέχεια για αρκετή ώρα ερεύνησαν εξονυχιστικά την περιοχή προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε ή όχι συνεπιβάτης στη μοιραία νταλίκα.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από το σημείο της τραγωδίας.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Σφακιά: Εικόνες ντοκουμέντο από το σκάφος που «καρφώθηκε» στα βράχια - Τρεις οι νεκροί


Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
01
Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο 26χρονος (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)






























αραχωβα σουβλακια

εκλογικο δικαιωμα γυναικων ελλαδα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html
πορτοκαλι φρουτοσαλατα

Οι γαλάζιοι βουλευτές με επικεφαλής τον Κώστα Σκρέκα κάνουν λόγο για κομματικές μεθοδεύσεις της διοίκησης των ΕΛΠΕ που επιχειρεί με συστηματικό τρόπο επιχειρεί την μετάλλαξη της Εταιρείας με την υιοθέτηση παλαιοκομματικών και χρεωκοπημένων πρακτικών οργάνωσης και διαχείρισης.


εκλογικο δικαιωμα γυναικων ελλαδα

Μιλούν για πάνω από 300 προσλήψεις με αδιαφανή κριτήρια επί ημερών σημερινής κυβέρνησης, ενώ - όπως αναφέρουν - άλλες 70 αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.


οαεδ δωρο χριστουγεννων 2015 ποτε θα καταβληθει

«Προσλαμβάνονται στελέχη απευθείας σε Διευθυντικές θέσεις, τα οποία δεν έχουν τα στοιχειώδη τυπικά προσόντα και προσλαμβάνονται κατά συρροή κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, τα οποία προβλέπεται να μονιμοποιηθούν, χωρίς καμία διαδικασία, με την προκήρυξη των εκλογών δια μέσου της θυγατρικής ΕΚΟ», αναφέρουν.




εκλογικο δικαιωμα γυναικων ελλαδα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

slimcleaner plus

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
συνδικαλιστικη αδεια δημοσιων υπαλληλων 2015

Την παρέλαση άνοιξε, ως είθισται, το γενικό λύκειο Καλαβρύτων, με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.


Στην παρέλαση συμμετείχαν τα σχολεία της Α' Αθηνών με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα, καθώς επίσης και το σώμα Ελλήνων προσκόπων και οδηγισμού, η ομάδα των special Olympics, ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτιος Ένωση Αθηνών.


Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Μεταξύ άλλων, στην παρέλαση παρίσταται, εκ μέρους της κυβέρνησης ο υφυπουργός Παιδειας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Δημήτρης Μπαξεβανάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.



slimcleaner plus
slimcleaner plus
αδενες μεσοθωρακιου
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

κολυμβητηριο στο λουτρακι

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html
κολυμβητηριο στο λουτρακι

Η απόφαση ελήφθη από τις αρχές προκειμένου να περιοριστεί η μόλυνση του αέρα στην πόλη, η οποία σε αρκετές περιοχές της έχει υπερβεί τα όρια που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση και θα εφαρμοστεί στοχευμένα, όπου διαπιστώνεται η μεγαλύτερη επιβάρυνση.


Χθες, Τετάρτη, η περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace επέκρινε το μέτρο, χαρακτηρίζοντάς το «καθαρά συμβολικό».


δρομολόγια τρένων ρώμη φλωρεντία

Ο εκπρόσωπός της Νίκλας Σίνερλ από τη μια επαίνεσε την απόφαση, κάνοντας λόγο για την πρώτη απόπειρα τοπικής κυβέρνησης να προστατεύσει τους πολίτες της από τις «δηλητηριώδεις εκπομπές (των καυσαερίων του) πετρελαίου», όμως ταυτόχρονα διαμαρτυρήθηκε κάνοντας λόγο για «καθαρά συμβολική πολιτική», η οποία είναι ανεπαρκής στην προσπάθεια αντιμετώπισης της μόλυνσης του αέρα των αστικών κέντρων. «Το να κάνουμε μερικές εκατοντάδες μέτρα δρόμων πιο καθαρά δεν λύνει το πρόβλημα», εξήγησε και ζήτησε να εφαρμοστεί πολιτική προώθησης της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς και του ποδηλάτου.


Πριν από λίγες ημέρες, το Ανώτατο Ομοσπονδιακό Διοικητικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας ανήκει στην δικαιοδοσία του κάθε Δήμου, αφήνοντας έτσι στην τοπική αυτοδιοίκηση την ευθύνη για τη λήψη ανάλογων αποφάσεων. Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο υπουργός Μεταφορών Αντρέας Σόιερ έχει δεσμευτεί να λάβει άμεσα μέτρα προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές καυσαερίων, προκειμένου η Γερμανία να συμμορφωθεί με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.


Ήδη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει μηνύσει το Βερολίνο, το οποίο, αν κριθεί ένοχο, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο επιβολής προστίμων πολλών εκατομμυρίων ευρώ.



κολυμβητηριο στο λουτρακι
αστικο θεσσαλονικης
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html