Tuesday, April 30, 2019

πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις 2017

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html
καφε delivery ελληνικο ιασωνιδου
πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις 2017

Συγκεκριμένα, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «η πιθανότητα συνέχισης του προγράμματος χωρίς το ΔΝΤ ή με παρουσία του χωρίς χρηματοδότηση, και άρα χωρίς κεντρικό ρόλο, είναι μία εξέλιξη που μπορεί να αποτελέσει διέξοδο στο δομικό πρόβλημα ασυμφωνίας μεταξύ των θεσμών που αποτελεί διαρκή τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης χωρίς νέα μέτρα και την επιτυχή ολοκλήρωση του ελληνικού προγράμματος».


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «η άποψη ότι η Ευρώπη έχει θεσμικό πλαίσιο υποστήριξης από μόνη της, δεν είναι καινούρια. Κερδίζει διαρκώς έδαφος σε ευρωπαϊκούς θεσμούς και από την ελληνική πλευρά είναι εν τέλει καλοδεχούμενη, αρκεί οι πρωτοβουλίες και οι αποφάσεις να παρθούν γρήγορα».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

Διαβάστε επίσης:


πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις 2017

Αξιολόγηση: Σε «μικρή υποχώρηση» πάει πλέον η κυβέρνηση


Γιατί η αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα εξυπηρετεί τον Σόιμπλε



μουσικη χριστουγεννα 2017

καιρο οσλο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html

O αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει «πολλές συμπάθειες» αλλά πως είναι πεπεισμένος ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα τον βοηθήσουν να βγάλει «όλη αυτή τη συκοφαντία» από πάνω του.


καιρο οσλο

«Η σημερινή ελληνική κοινωνία, πιστεύει ότι το σύνολο των πολιτικών τα "παίρνει". Υπάρχει το τεκμήριο της ενοχής και όχι το τεκμήριο της αθωότητας» είπε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Υγείας.


george orwell war is not meant to be won

καιρο οσλο

Την ίδια ώρα, ο κ. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε ότι ο «μικρότερος τζίρος της Novartis είναι επί υπουργίας» του.


Την ίδια ώρα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα ήθελε να εξεταστεί και για το αδίκημα της απιστίας, το οποίο έχει παραγραφεί, και να αποδείξει την αθωότητά της. Όπως υπογράμμισε, θα ήθελε να μπορεί να κάνει χρήση της ρήτρας του νόμου Καστανίδη για να μπορέσει να δικαστεί.


«Φαντάζομαι και ο κ. Κουρουμπλής θα θέλει να κάνει το ίδιο» είπε ο κ. Γεωργιάδης, στρέφοντας τα «πυρά» του κατά του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.


Διερωτήθηκε δε, εάν ο υπουργός είναι αυτός που βγάζει τις τιμές των φαρμάκων. Ισχυρίστηκε δε, ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι τιμές των φαρμάκων της συγκεκριμένης εταιρίας έχουν αυξηθεί σε 11 περιπτώσεις, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε δημοσίευμα εφημερίδας για τα τρία σκευάσματα, οι τιμές των οποίων αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια της υπουργίας του.


«Κατηγορούμαι ότι δήθεν βρήκα 65 εκατ. ευρώ και τα έδωσα στη Novartis, με αντάλλαγμα δύο εκατομμύρια ευρώ, στην κατάθεση της μάρτυρος που έγινε στις 6 Νοεμβρίου. Χωρίς να λέει πότε τα πήρα» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ότι η μάρτυρας αναφέρεται σε ημερομηνίες στην κατάθεσή της τέσσερις μήνες μετά.


Σημείωσε επίσης, ότι το Δελτίο Τιμών Φαρμάκων, για το οποίο κατηγορείται υπογράφεται από τον υφυπουργό Υγείας, αρμοδιότητα του οποίου είναι.


Στο τέλος της ομιλίας του, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένος, ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Παπασπύρου, Παπαγγελόπουλος και Τσίπρας έχουν στήσει αυτή την ιστορία. Να ψηφίσετε ναι στην προανακριτική σε ότι με αφορά και στην απιστία γιατί θέλω να πάω στο δικαστήριο και να δικαστώ».





ποτηρι λεμονι
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

θέση στάθμευσης πυλωτής

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αναφέρει η ΓΣΕΕ, δώρο Πάσχα δικαιούνται όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης σε οποιονδήποτε εργοδότη.


θέση στάθμευσης πυλωτής

Τονίζεται ότι σε κάθε περίπτωση μη καταβολής του δώρου Πάσχα, μέσα στην τασσόμενη προθεσμία, οι κοινωνικοί επιθεωρητές εργασίας του ΣΕΠΕ έχουν υποχρέωση να επεμβαίνουν άμεσα, διενεργώντας ελέγχους και να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, για την άσκηση της διαδικασίας του αυτοφώρου και την επιβολή των σχετικών κυρώσεων.


Σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του δώρου Πάσχα ισχύει ότι:


συνυπαρξη σκυλου γατας

«Λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο αρχίζει από την 1 Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου κάθε έτους. Συνεπώς, αν η σχέση εργασίας διήρκεσε ολόκληρο το χρονικό διάστημα ο εργαζόμενος δικαιούται να λάβει μισό μηνιαίο μισθό αν αμείβεται με μισθό και 15 ημερομίσθια αν αμείβεται με ημερομίσθιο.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

Σε περίπτωση όμως που η σχέση εργασίας κάποιου μισθωτού με τον εργοδότη του δεν είχε διάρκεια ολόκληρο το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα δικαιούται να λάβει αναλογία δώρου η οποία υπολογίζεται ως εξής: Προκειμένου για αμειβόμενο με μισθό, ποσό ίσο με 1/15 του μισού μηνιαίου μισθού ή ένα ημερομίσθιο, για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο για κάθε 8 (οκτώ) ημερολογιακές ημέρες διάρκειας της εργασιακής σχέσης. Σε περίπτωση που η σχέση εργασίας διαρκέσει λιγότερο από οκτώ ημέρες δικαιούται ανάλογο κλάσμα για Δώρο Πάσχα».


Στην ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ, όποιος επιθυμεί μπορεί να βρει αναλυτικά τι ισχύει σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού του δώρου Πάσχα, αλλά και τι ισχύει όσον αφορά τις αργίες και το τρόπο αμοιβής από Μεγάλη Παρασκευή έως τη Δευτέρα του Πάσχα.


Δείτε online το ποσό που δικαιούστε (εδώ)




θέση στάθμευσης πυλωτής
μεγαλοι ιταλοι ηθοποιοι

ψιψινα αριστος

δωρο αγιου βαλεντινου για εκεινον

Σύμφωνα με τις αρχές, δύο F-16 μαχητικά αεροσκάφη της ολλανδικης πολεμικης αεροποριας κλήθηκαν να συνοδεύσουν το αεροσκάφος της ΚLM που ερχόταν απο το Αμπού Ντάμπι νωρίς το πρωί του Σαββάτου έως την προσγείωση στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.


ψιψινα αριστος

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι ένας 29χρονος Αμερικανός επιβάτης έγινε επιθετικός όταν του ζητήθηκε να επιστρέψει στο κάθισμά του. Τότε ξέσπασε συμπλοκή. Το αεροπλάνο βρισκόταν στο γερμανικό εναέριο χώρο, περίπου μισή ώρα πριν από την προγραμματισμένη προσγείωση στο Schiphol.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html

Τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να εξουδετερώσουν τον Αμερικανό με τη βοήθεια των επιβατών. Αρκετοί επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη συμπλοκή.


ποτε πεφτει το πασχα του 2018

Ο αμερικανός επιβάτης συνελήφθη αμέσως μετά την προσγείωση και μεταφέρθηκε σε κλινική για ψυχιατρική αξιολόγηση.


Σύμφωνα με την ολλανδική Telegraph «ο δράστης είναι 29 ετών και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών»


Ο άνδρας αυτός στη μέση της νύχτας, ενώ όλοι οι άνθρωποι στο σκάφος κοιμούνταν, σηκώθηκε και άρχισε να περπατάει ανησυχητικά. «Αρχικά τον πήγαμε πίσω στο κάθισμά του, αλλά λίγο μετά άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπά άγρια τους γύρω του», δήλωσε μια αεροσυνοδός.


Οι επιβάτες τρομοκρατήθηκαν. «Η συμπεριφορά του ήταν πολύ απειλητική από τη μια στιγμή στην άλλη. Επίσης, δεν ξέρω γιατί. Η πτήση δεν ήταν γεμάτη, υπήρχε αρκετός χώρος, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ χαλαρή».



ψιψινα αριστος
https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_20.html

εφημερίδεσ κύπρου σήμερα

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
μοτερ για καμιναδα ψησταριας
εφημερίδεσ κύπρου σήμερα
εφημερίδεσ κύπρου σήμερα
Σοκ στην Αχαΐα με την αυτοκτονία μητέρας

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αχαΐα η τραγική είδηση της αυτοκτονίας μίας 36χρονης μητέρα.


Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής (08/07/2018) στην αποθήκη του σπιτιού της, στην περιοχή Νιφορέικα.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το Tempo24.gr, τη 36χρονη εντόπισε κρεμασμένη ο σύζυγός της.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία προκύπτει πως πρόκειται για αυτοχειρία, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές εάν η 36χρονη άφησε κάποιο σημείωμα.



αγιοι δεκα κρητη

μάστερ χάι

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html
καρδιακος ρυθμος σκυλου
μάστερ χάι
μάστερ χάι

Ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης, υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο ένα πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

Παράλληλα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν.


Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.


«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αξιωματικός της ΕΛΑΣ.



πε χιου

βεροια φωτογραφιες

ιθακη διακοπες

Σε ένα σατιρικό σκετς που είχε μαγνητοσκοπηθεί εκ των προτέρων, ο παρουσιαστής της τελετής Τζέιμς Κόρντεν είναι κριτής στις οντισιόν διαφόρων διασήμων, από τον Τζον Λέτζεντ ως τη Σερ και τον Σνουπ Ντογκ, που διαβάζουν αποσπάσματα του βιβλίου για την πρώτη χρονιά του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία, υποτίθεται για να κερδίσουν ένα Γκράμι για την ερμηνεία γραπτού κειμένου.


βεροια φωτογραφιες

Η Κλίντον διαβάζει σε αυτό το κλιπ ένα απόσπασμα του βιβλίου που αναφέρεται στις συνήθειες του Τραμπ ως προς το φαγητό. «Ένας λόγος που του αρέσει να τρώει στα Μακντόναλντς: κανείς δεν ξέρει ότι θα πάει εκεί και το φαγητό έχει προμαγειρευτεί με ασφαλή τρόπο», διαβάζει η υποψήφια των δημοκρατικών. Ο Κόρντεν κατόπιν την εξαίρει: «έχεις το Γκράμι στο τσεπάκι».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html


A surprise appearance from Hillary Clinton reading Fire & Fury at the Grammys pic.twitter.com/VAYk70pqAj


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
— David Mack (@davidmackau) 29 Ιανουαρίου 2018


βεροια φωτογραφιες
αποτελεσματα δημοτικων συμβουλων εκλογων 2014

σομαλια security

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
εκδρομη ηθοποιοι
σομαλια security
σομαλια security
Κακοκαιρία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ιεράπετρα

Μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες λόγω των θυελλωδών ανέμων.


courier of phone

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Καπάκης, εξουσιοδότησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης να κηρύξει το Δήμο Ιεράπετρας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, καθώς και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βιάννου της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και του Δήμου Σητείας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και την άμεση διαχείριση των συνεπειών από τις καταστροφές που προκλήθηκαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) από 23/01/2018 έως 26/01/2018.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε παρακάτω αναλυτικά, λεπτομερή αναφορά που έχουν κηρυχθεί σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Κρήτης.

Ιεράπετρα Λασιθίου

Σητεία Λασιθίου

Βιάννος Ηρακλείου



https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

εργαστηριο ξυλινων παιχνιδιων

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html
πρεστον νοτιγχαμ
εργαστηριο ξυλινων παιχνιδιων

Τη μάχη με τις φλόγες δίνουν περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους πυροσβέστες που έχουν έρθει απ' όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και σχεδόν 140 από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Οι πυρκαγιές έχουν κάψει περισσότερα από 6.480.000 στρέμματα, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Διυπηρεσιακού Συντονισμού.


ψηλα τα χερια διονυσιου

«Περιμένουμε ότι θα εκδηλωθούν σήμερα κι άλλες φωτιές», είπε χθες σε συνέντευξή του ο Τζέρεμι Γκραμς, επικεφαλής των μετεωρολόγων του Κέντρου Πρόγνωσης Καταιγίδων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας στην Οκλαχόμα.


Ο ίδιος πρόσθεσε πως ξηρές ηλεκτρικές καταιγίδες θα παραγάγουν κερανούς, αλλά λίγες βροχοπτώσεις. Αναμένονται σε τμήματα της περιοχής των Βραχωδών Ορέων, ενώ στις βορειοδυτικές ΗΠΑ επικρατούν συνθήκες που ευνοούν τις πυρκαγιές, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι σε συνθήκες χαμηλής σχετικής υγρασίας.





εργαστηριο ξυλινων παιχνιδιων

πτυχιακες εργασιες καταθλιψη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html
καρτα ηχου σε usb
πτυχιακες εργασιες καταθλιψη

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της όταν το τροχόσπιτό της έπεσε από γκρεμό στην Ιρλανδία, παρασυρόμενο από την καταιγίδα. Η 50χρονη τουρίστρια βρισκόταν μέσα στο τροχόσπιτό της, στο Claddaghduff του Galway, όταν παρασύρθηκε.


Την ίδια στιγμή, ένας άντρας σκοτώθηκε από πτώση δέντρου στη Βόρεια Ιρλανδία.


πτυχιακες εργασιες καταθλιψη

Η καταιγίδα που συνοδεύεται από ισχυρότατους ανέμους έχει προκαλέσει πλήθος προβλημάτων, ενώ υπάρχει πορτοκαλί συναγερμός, ο οποίος αναμένεται να γίνει κίτρινος αργότερα μέσα στην ημέρα, οπότε και θα εξασθενίσει το φαινόμενο.


Τουλάχιστον 140.000 σπίτια και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ δέντρα έχουν πέσει στους δρόμους, προκαλώντας προβλήματα στη διέλευση των οχημάτων.





ημερολογιο νηστειας
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

μηχανολογικο πρεβεζας

μακαρονια α λα κρεμ φουρνου με λαχανικα

Με απόφαση τηςς υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου καθορίζεται ως ημερομηνία καταβολής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2019 του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (Ε. Τ.ΕΑ. Ε.Π.) η 27η Δεκεμβρίου 2018.


μηχανολογικο πρεβεζας

Η απόφαση για νωρίτερη καταβολή των επικουρικών συντάξεων εκδόθηκε λόγω της ανάγκης καθορισμού της ημερομηνίας καταβολής των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2019 του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων λόγω των εορτών.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html

μηχανολογικο πρεβεζας


αριστερο ρευμα λαε
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html

Monday, April 29, 2019

λίγο λίγο

Η σημαντικότερη αλλαγή που επηρρεάζει τα τηλεοπτικά, αλλά και τη συνήθεια των φιλάθλων αφορά την έναρξη των αγώνων καθώς πλέον εγκαταλείπεται η γνωστή ώρα στις 21.45 (20.45 CET) και το πρόγραμμα θα γίνεται σε δύο δόσεις: δύο ματς στις 20.00 (19.00 CET) και τα υπόλοιπα έξι στις 22.00 (21.00 CET).

Η απόφαση αυτή λήφθηκε με το σκεπτικό να έχουν οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να βλέπουν live περισσότερα παιχνίδια, αλλά δεν αποκλείεται να έχει παίξει ρόλο ότι πολλά παιχνίδια, που γίνονται στην Ανατολική Ευρώπη (λόγω καιρού) ή την Τουρκία (λόγω της επίσημης ώρας στην χώρα) έτσι κι αλλιώς μεταφέρονται νωρίτερα.


λίγο λίγο

2016 12 09T082945Z 77153360 RC1D25077E50 RTRMADP 3 SOCCER UEFA
(Η εκτελεστική της UEFA στη Νυόν - Πηγή: Reuters / Denis Balibouse)


ξενοδοχεια μενιδι αρτασ

Επίσης αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού της βαθμολογίας των ομάδων καθώς δεν θα υπολογίζεται καθόλου η βαθμολογία της χώρας (που έδινε μέχρι σήμερα το 20%), ώστε να είναι πιο αντικειμενική η κατάταξη ομάδων ακόμη και από Ομοσπονδίες που δεν έχουν υψηλή βαθμολογία (και αντίστοιχα να μην ευνοούνται ομάδες από χώρες με υψηλό εθνικό συντελεστή), ενώ δεν θα υπάρχει και bonus για κατάκτηση τίτλων. Μόνο από τα αποτελέσματα της τελευταίας 5ετίας θα προκύπτει η θέση του κάθε συλλόγου.


2016 12 09T081349Z 754998708 RC135EBDA5E0 RTRMADP 3 SOCCER UEFA
(Ο Γ. Γρ. της UEFA Θόδωρος Θεοδωρίδης (αρ.) και ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν (δ) - Πηγή: Reuters / Denis Balibouse)


λίγο λίγο

Επιπλέον διαφοροποιείται κάπως ο τρόπος υπολογισμού των βαθμών των ομάδων, σε ό, τι αφορά τη διανομή των κερδών, ενώ το Champions League θα συνεισφέρει 50 εκατ. € στις ομάδες που αγωνίζονται στο Europa League και άλλα 10 εκατ. € σε εκείνες των προκριματικών της 2ης διοργάνωσης. Οι αλλαγές αυτές θα ισχύσουν από την τριετία 2018-2021.


Τέλος ανακοινώθηκε ότι ο τελικός του Champions League το 2018 θα γίνει στη Λυόν (το 2017 θα γίνει στο Μιλένιουμ του Κάρντιφ).



ιριδα ανθοπωλειο ιλιον
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

ειναι τα στοματα κυτταρα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
μερικα πετροχημικα προιοντα
Θρίλερ στο Πόρτο Χέλι: Νεκροί αστυνομικός και η σύντροφός του

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό στο Πόρτο Χέλι.


ειναι τα στοματα κυτταρα

Πρόκειται για έναν αστυνομικό και τη σύντροφό του, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί σε σπίτι φίλων τους, αναφέρει το argonafplia.gr.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας, με τις Αστυνομικές Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολοφονίας.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κρανιδίου.


ειναι τα στοματα κυτταρα

Διαβάστε επίσης:

«Κλείδωσε»: Πότε θα γίνουν οι Εθνικές Εκλογές 2019

Καιρός: Ποιο είναι το σπάνιο φαινόμενο που έφερε η «Υπατία» στη χώρα μας



τρακτερ σαμε ανταλλακτικα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

μενεγακη βιογραφια

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html
μενεγακη βιογραφια
μενεγακη βιογραφια

Αισθανόμαστε προδομένοι από το ΔΝΤ, που αντί να πει ότι δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, ζητεί από εμάς μέτρα», είπε ο κ. Τσακαλώτος, αποκαλύπτοντας πως η Κριστίν Λαγκάρντ έχει πει ότι η ελληνική οικονομία δεν μπορεί να έχει μεγάλα πλεονάσματα μετά το 2018. Έχω γράμμα της Λαγκάρντ όπου αναφέρει ότι με ηρωικές προσπάθειες θα φτάσετε το 3,5% το 2018 και μετά είναι αμφίβολο».


Στη συνέχεια ο υπουργός Οικονομικών επιτέθηκε στον αρχηγός της αξιωμαιτκής αντιπολίτευσης λέγοντας: «Ακούσαμε μια νέα εκδοχή του success story από τον κ. Μητσοτάκη με χαμηλή φορολογία επενδύσεις και ανάπτυξη. Δεν μας είπαν τίποτα για τον κόσμο της εργασίας. Το νέο success story δεν μας λέει πόσες θέσεις θα χαθούν στον δημόσιο τομέα».


Ο κ. Τσακαλώτος συνέχισε τους επιθετικούς τόνους, σημειώνοντας πως «η Ν. Δ. έχει σοκαριστεί για τα μεγάλα πλεονάσματα και για το ότι δεσμεύονται οι μελλοντικές κυβερνήσεις. Το πρώτο μνημόνιο είχε πλεονάσματα άνω του 6%. Η συμφωνία του 2012 της κυβέρνησης Σαμαρά είχε πλεόνασμα 4% ως το 2021 και 3,5% ως το 2030. Είμαι σίγουρος ότι το φθινόπωρο του 2014 ο Σαμαράς σκυλίσια πολεμούσε να πάρει παράταση για έξι μήνες και όχι για δύο και ότι σκυλίσια πολεμούσε τον Γενάρη του 2015 για να μην δώσει στην επόμενη κυβέρνηση άδεια ταμεία».



βρεσ συγκατοικο
θερμιδες ξυλου ανα κιλο

maxi απορρυπαντικα

εργαλειοθηκη τσαντα stanley fatmax

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 και πιθανόν στα νοτιά 8 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και τα βόρεια μέχρι το μεσημέρι. Από το απόγευμα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά.
Άνεμοι: δυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία βορειοδυτικοί ενισχυόμενοι από το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανώς πρόσκαιρα θα είναι ισχυρά από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



maxi απορρυπαντικα
maxi απορρυπαντικα
ποντος βικι

σπιτακια κηπου απο ξυλο

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
ραγαδες στο χερι
σπιτακια κηπου απο ξυλο
σπιτακια κηπου απο ξυλο
Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αυλάκι

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός σήμερα, στις 7:15 το πρωί, σε αρδευτικό αύλακα στην περιοχή του Μαύρικας στη Λυσιμαχία Αγρινίου.


Το τραγικό θέαμα της σορού ενός άνδρα αντίκρισε ένας διερχόμενος πολίτης σήμερα το πρωί, στις 7.15. Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική.


λυγερή βασιλείου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα στοιχεία του ανθρώπου που έχασε τη ζωή του επισήμως δεν έχουν ταυτοποιηθεί. Ωστόσο από χθες το πρωί είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό 41χρονου αγνοούμενου τα ρούχα το οποίου βρέθηκαν στην άκρη της Διώρυγας Δ7 σε μικρή απόσταση από το Δοκίμι Αγρινίου.

Οι έρευνες χθες διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας από την Πυροσβεστική Αγρινίου και την 6η ΕΜΑΚ μέσα και γύρω από τον αύλακα, σε μήκος τεσσάρων-πέντε χιλιομέτρων, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Σήμερα το πρωί οι έρευνες επρόκειτο να συνεχιστούν σε άλλα τμήματα της διώρυγας και μάλιστα και προς το σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός.

Η έρευνα της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση ενώ αναμένεται να κληθούν οικείοι του αγνοούμενου για τυχόν αναγνώριση της σορού.

Απαντήσεις για τα αίτια θανάτου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα παραγγελθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας.

Πηγή: Agrinionews.gr


Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό αύλακα
01
Αγρίνιο: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε αρδευτικό αύλακα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html

αποτριχωση με κλωστη τεχνικη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
φυτα για γραφεια
αποτριχωση με κλωστη τεχνικη

Σε δηλώσεις της, μετά τη συνάντηση, χαρακτήρισε τις χωριστές επαφές της με τους κυρίους Αναστασιάδη και Ακιντζί «προκαταρκτικές συζητήσεις όσον αφορά το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία στο Κυπριακό».


Η κ. Σπέχαρ τόνισε ότι, όταν οι δύο πλευρές είναι έτοιμες με κοινή προσέγγιση για τη μελλοντική διαδικασία, θα είναι έτοιμος και ο γ. γ. του ΟΗΕ να κινηθεί.


γιουβαρλακια παιδικα

αποτριχωση με κλωστη τεχνικη

«Όπως γνωρίζετε, ο γενικός γραμματέας ζήτησε από όλα τα μέρη να προβληματιστούν μετά το τέλος της διάσκεψης για την Κύπρο, πέρυσι, σχετικά με το τι είχε επιτευχθεί μέχρι τότε και πώς θα μπορούσε να προχωρήσει η διαδικασία. Εξακολουθεί να περιμένει να ακούσει τις απόψεις όλων των πλευρών και αν μπορούν να αποφασίσουν από κοινού τα επόμενα βήματα» είπε η ειδική αντιπρόσωπος του γ. γ. του ΟΗΕ στην Κύπρο και πρόσθεσε ότι μίλησε με τον κ. Ακιντζί και για την επίσκεψη, στο νησί, του βοηθού γ. γ. του ΟΗΕ, αρμόδιου για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα εξετάσει πώς θα εφαρμοστεί στην πράξη η στρατηγική αναθεώρησης της Ειρηνευτικής Δύναμης (UNFICYP), που υιοθετήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους.


Όπως δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με τον κ. Ακιντζί συζήτησε και για την πρόσφατη συνάντησή της με τον Κύπριο Πρόεδρο Αναστασιάδη και τις απόψεις του σχετικά με τη μελλοντική πορεία.


Σε ερώτηση εάν αισθάνεται αισιόδοξη ότι σύντομα θα μπορέσει να ξεκινήσει η ειρηνευτική διαδικασία, η αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών είπε ότι ο ΟΗΕ παραμένει πάντα διαθέσιμος και το γραφείο της αποστολής των καλών υπηρεσιών του γ. γ. στην Κύπρο εξακολουθεί να εργάζεται.


Όσο για τον εάν αναμένεται συνάντηση ηγετών τις επόμενες εβδομάδες ή μήνες, η Ελίζαμπεθ Σπέχαρ είπε ότι «στο παρόν στάδιο υπάρχουν μόνο προκαταρκτικές συζητήσεις».


τραγουδια της αεκ

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_100.html
τραγουδια της αεκ

Όλως αντιθέτως, τόνισε, όταν μιλάμε για ένα «ιδανικό» σύστημα πολιτειακής οργάνωσης, πριν απ’ όλα «πρέπει να σκεφτόμαστε για ποιον λαό αυτό προορίζεται, σύμφωνα με την ιδιοσυστασία του και την παράδοσή του». Επίσης, σημείωσε ότι πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και σε ποια ιστορική συγκυρία το σύστημα τούτο εφαρμόζεται, όπως αυτή διαμορφώνεται στην πορεία εξυπηρέτησης του εθνικού και του δημόσιου συμφέροντος κάθε λαού.


τραγουδια της αεκ

Ο Πρόεδρος εξέφρασε την άποψη «να μην υιοθετηθεί η ιδέα της απευθείας από το λαό εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας, και μάλιστα με ιδιαιτέρως ενισχυμένες αρμοδιότητες, αφού κάτι τέτοιο θα οδηγούσε, ενδεχομένως, σε μια συνταγματικώς προβληματική στροφή του πολιτεύματος προς την κατεύθυνση της Προεδρικής Δημοκρατίας».


Επιπλέον, τόνισε, «θα κατέληγε, οιονεί νομοτελειακώς, σε ένα είδος θεσμικής και πολιτικής "δυαρχίας" στην κορυφή της εκτελεστικής εξουσίας, η οποία έρχεται σε αντίθεση προς την κοινοβουλευτική παράδοση και λειτουργία του Ελληνικού Πολιτεύματος».


Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας , μεταξύ άλλων, επεσήμανε:


remix ελληνικα 2013

καταθέσεις και χρεοκοπία

-Τόσον η Προεδρική Δημοκρατία όσο και η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ως μορφές πολιτειακής οργάνωσης και διακυβέρνησης, εξελίσσονται, θεσμικώς, αλλά και πολιτικώς, στο πεδίο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας.


- Είναι απαραίτητο να εκτεθεί, έστω και σε γενικές γραμμές, ποια είναι η πεμπτουσία της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας και γιατί - όπως η πορεία εξέλιξης της δημοκρατικής διακυβέρνησης, σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύει - η αντιπροσωπευτική δημοκρατία έχει, και δικαίως, πλήρως επικρατήσει σε σχέση με το πρότυπο πολιτειακής οργάνωσης, το οποίο εκπροσωπεί η αμιγής άμεση δημοκρατία.


Ο Πρ. Παυλόπουλος τόνισε ακόμη ότι «αντιπροσωπευτική Δημοκρατία είναι εκείνο το σύστημα δημοκρατικής διακυβέρνησης, το οποίο οργανώνει, μέσω εκλεγμένων από το λαό, στο πλαίσιο του θεσμικώς οργανωμένου πολυκομματισμού, εκπροσώπων την, lato sensu, πολιτική διακυβέρνηση, πρωτίστως και κυρίως σε επίπεδο νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας, βεβαίως με την ιδιομορφία εκπροσώπησης που συνεπάγεται η συγκεκριμένη ιδιοσυστασία καθεμιάς τους».


Σε άλλο σημείο έκανε αναφορά στην πολιτική ελευθερία, η οποία «συνθέτει μια πραγματική "μήτρα" εξειδικευμένης δημοκρατικής νομιμοποίησης και όλων των λοιπών θεμελιωδών δικαιωμάτων, μέσω των οποίων ο άνθρωπος υπερασπίζεται την αξία του και αναπτύσσει ελευθέρως την προσωπικότητά του». Αλλά και, αντιθέτως, σημείωσε, στο πλαίσιο ενός είδους διαλεκτικής σύνθεσης, επίσης βασίμως θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι «η αντιπροσωπευτική δημοκρατία, πρωτίστως κατά την κοινοβουλευτική της διάσταση, "γεννήθηκε" ως θεσμικό και πολιτικό δημιούργημα, προορισμένο να υπηρετήσει την ιδέα και την έννοια των απαράγραπτων θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, όπως αυτά προϋπήρχαν "εν σπέρματι" στο πολιτικό και κοινωνικό γίγνεσθαι, ακόμη και πριν την επίσημη θεσμοθέτησή τους. Θεσμοθέτηση που κατέστη εφικτή κυρίως μετά την κανονιστική εμπέδωση της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας».


Επιπλέον στην ομιλία του ο Πρόεδρος Παυλόπουλος εξήγησε ότι :


-Το μέγεθος των κρατών, ιδίως από πλευράς αριθμού ενεργών πολιτών, καθιστά την εφαρμογή θεσμών άμεσης δημοκρατίας από «εξαιρετικά δυσχερή ως ανέφικτη».


-Με την έννοια ότι, εξαιτίας αυτής της πληθυσμιακής ιδιομορφίας, η λήψη αποφάσεων -«κυρίως δε μέσα σε συνθήκες κρίσης και επείγοντος - αγγίζει τα όρια της ουτοπίας και, ακόμη περισσότερο, της υποδόριας επικινδυνότητας ως προς την εξυπηρέτηση του εθνικού και του δημόσιου συμφέροντος».


-Η λήψη αποφάσεων, υπογράμμισε, υπό όρους άμεσης δημοκρατίας - π. χ. δημοψηφίσματος - ειδικώς ως προς ιδιαιτέρως κρίσιμα τεχνικά και εξειδικευμένα ζητήματα, «εγκυμονεί συγκεκριμένους κινδύνους για τους κρατικούς θεσμούς και το κοινωνικό σύνολο και τροφοδοτεί ρεύματα υφέρποντος λαϊκισμού».



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html

tv box on pc

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html
αφμ νεογεννητου δικαιολογητικα
tv box on pc
tv box on pc

Ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ ενώ δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία στα λιμάνια, λόγω της συμμετοχής της ΠΝΟ στην απεργία.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

Η ΓΣΕΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30, στην Ομόνοια.


Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ


Τα προβλήματα για το επιβατικό κοινό θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί, καθώς η Αθήνα θα μείνει χωρίς τρένα και προαστιακό, ενώ δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του Μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.


Με τη σειρά τους οι εργαζόμενοι των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας, μέχρι τις 09:00 το πρωί και έπειτα από τις 21:00 μέχρι την λήξη της βάρδιας.


Την Πέμπτη, 31 Μαΐου η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη για όσους κινούνται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς θα είναι ακινητοποιημένα, όλη τη μέρα, τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.


Όσον αφορά στη Θεσσαλονίκη, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ θα συμμετέχουν στην αυριανή πανελλαδική απεργία, με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας.




περιοδικο τιβι 24

απελπισια αντωνυμο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html

Συγκεκριμένα η απόφαση της ΑΑΔΕ ΠΟΛ.1219 /28-12-2017 (NEO 29-12-2017) αναφέρει:


Για αιτήσεις που υποβάλλονται στο taxisnet κατά το χρονικό διάστημα από 16η Ιανουαρίου έως 31 Μαΐου 2018 το ποσό επιδόματος θέρμανσης που δικαιούνται οι αιτούντες βάσει των πραγματοποιηθεισών αγορών πετρελαίου θέρμανσης, αφού αφαιρεθεί ποσό προυπολογισθέν για την ικανοποίηση των αιτήσεων που εμπίπτουν στα άρθρα 6 και 7 της παρούσας, καταβάλλεται έως 29 Ιουνίου 2018, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 6 της παρούσας και με την υποβολή των αντίστοιχων φορολογικών στοιχείων στο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης πετρελαίου θέρμανσης από τα μέλη ΔΙ. ΠΕ. ΘΕ.


Να σημειωθεί ότι η πρώτη πληρωμή έγινε στις 30/1/2018 για τις αιτήσεις που είχαν υποβληθεί μέχρι της 15 Ιανουαρίου 2018.


τουρτα απο κρεπες σαλατα

Το ποσό του επιδόματος ανέρχεται στα 0,125€ για κάθε λίτρο κατανάλωσης πετρελαίου εσωτερικής καύσης θέρμανσης δηλαδή στο μισό από το ύψος του επιδόματος του 2016-17.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

Το διάστημα χορήγησης του επιδόματος αφορά τις αγορές από 15 Οκτωβρίου 2017 μέχρι και την 30 Απριλίου 2018 μετά από σχετική αίτηση που υποβάλλεται μέχρι 31 Μαΐου 2018.



απελπισια αντωνυμο
απελπισια αντωνυμο
παράγων μετάφραση στα αγγλικά

Sunday, April 28, 2019

νεο λυκειο ριζοσπαστης

το μεροκαματο του τρομου βιβλιο

Τα παραπανίσια κιλά μπορούν να «πυροδοτήσουν» κατάθλιψη, αποφάνθηκε μια νέα βρετανο-αυστραλιανή επιστημονική μελέτη, η οποία δείχνει ότι η σχέση ανάμεσα στην παχυσαρκία και στην κατάθλιψη είναι εξίσου ψυχολογική όσο και βιολογική.


νεο λυκειο ριζοσπαστης

Διαπιστώθηκε, επίσης, ότι η σχέση παχυσαρκίας-κατάθλιψης ισχύει περισσότερο στις γυναίκες από ό, τι στους άνδρες, πιθανώς επειδή οι πρώτες είναι πιο ευαίσθητες για την εικόνα του σώματός τους.


Προηγούμενες μελέτες έχουν βρει ότι οι παχύσαρκοι είναι πιθανότερο να εκδηλώσουν κατάθλιψη, αλλά έως τώρα ήταν ασαφές αν το έξτρα βάρος οδηγεί σε κατάθλιψη ή το αντίστροφο, δηλαδή αν η κατάθλιψη ευνοεί την αύξηση του βάρους. Η νέα έρευνα - η μεγαλύτερη του είδους της μέχρι σήμερα - δείχνει ότι ισχύει κατά βάση το πρώτο, δηλαδή ο μεγαλύτερος δείκτης μάζας σώματος (ΔΜΣ) μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη.




νεο λυκειο ριζοσπαστης
οφθαλμιατροι δραμα εοπυυ
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

πιατσα ντελ ποπολο

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, ο Μακρόν ρωτήθηκε για ένα ρεπορτάζ του CNNi τη Δευτέρα που ανέφερε ότι μια τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Γάλλου ηγέτη και του Τραμπ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν «φρικτή».


γιατι πειναω τοσο πολυ

πιατσα ντελ ποπολο

Δανειζόμενος μια διάσημη φράση του Όττο φον Μπίσμαρκ, ενός από τους πιο πολιτικούς της Πρωσίας του 19ου αιώνα, ο Μακρόν συνόψισε την πολιτική του να αποφεύγει να κάνει ανεπίσημα σχόλια για τις συνομιλίες του με άλλους παγκόσμιους ηγέτες.


επιδομα μητροτητας κυπρο

«Όπως συνήθιζε να λέει ο Μπίσμαρκ, αν εξηγήσουμε στον κόσμο πως φτιάχνονται τα λουκάνικα, είναι απίθανο να συνεχίσουν να τα τρώνε», είπε ο Μακρόν στους δημοσιογράφους.


«Οπότε μου αρέσει όταν οι άνθρωποι βλέπουν το ολοκληρωμένο γεύμα, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος ότι οι περιγραφές για τη συνταγή βοηθούν την παράδοση του γεύματος ή την κατανάλωσή του», πρόσθεσε.


Η ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας για την τηλεφωνική επικοινωνία Μακρόν–Τραμπ την προηγούμενη εβδομάδα ανέφερε ότι ο 40χρονος πρόεδρος τόνισε στον Αμερικανό ομόλογό του ότι η απόφασή του να επιβάλει δασμούς στις εξαγωγές των συμμάχων των ΗΠΑ είναι και «παράνομη» και «λανθασμένη».


Η πιο σύντομη ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για την ίδια τηλεφωνική συνομιλία υπογράμμιζε ότι αυτή εστίασε σε θέματα εμπορίου και μετανάστευσης, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.


«Ο Μακρόν πίστευε ότι θα μπορούσε να πει την άποψή του, με βάση τη σχέση. Αλλά ο Τραμπ δεν μπορεί να διαχειριστεί να του ασκείται κριτική με αυτόν τον τρόπο», τόνισε στο CNNi μια πηγή χωρίς να κατονομάζεται. «Απλά άσχημο. Ήταν φρικτό».


Ο Μακρόν, αντίθετος με τα ανεπίσημα σχόλια που έκανε συχνά ο προκάτοχός του Φρανσουά Ολάντ σε δημοσιογράφους, έχει κρατήσει αποστάσεις από τον Τύπο έπειτα από την εκλογή του πέρσι και έχει απαγορεύσει από βοηθητικά του στελέχη να δίνουν παρασκηνιακές αναφορές για την προεδρία του, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


«Μπορεί να πάτε και να ρωτήσετε τον κόσμο που κάνει σχόλια, αλλά εδώ στο Παρίσι δεν σχολιάζουμε πως πήγε, πόσο καυτά, κρύα, ζεστά ή φρικτά είναι τα πράγματα. Απλά προχωρούμε και ενεργούμε», σημείωσε ο Μακρόν.


Πρόσθεσε ότι θα έχει μια «χρήσιμη» και «ειλικρινή» συζήτηση με τον Τραμπ στην επόμενη G7 στον Καναδά στις 7-8 Ιουνίου και στα θέματα που συμφωνούν και σε εκείνα που διαφωνούν.



πιατσα ντελ ποπολο
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

παλιες κουζινες neff

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html
οι αθλιοι 2012 ηθοποιοί

Οι ερευνητές δημιούργησαν με τη βοήθεια γενετικής τροποποίησης ένα νέο είδος «τούρμπο» ανοσοποιητικού κυττάρου, το CAR19-iNKT, το οποίο θα μπορούσε μελλοντικά να παραχθεί μαζικά και να χρησιμοποιηθεί σε καρκινοπαθείς.


παλιες κουζινες neff

Οι επιστήμονες, με επικεφαλής τον καθηγητή αιματολογίας Αναστάσιο Καραδημήτρη του Τμήματος Ιατρικής του Imperial College του Λονδίνου, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό "Cancer Cell", δήλωσαν ότι, αν και βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, η έρευνά τους σηματοδοτεί την ανάπτυξη μιας νέας γενιάς ανοσοθεραπειών τύπου CAR-Τ.


Οι εν λόγω θεραπείες εξατομικευμένης ιατρικής εστιάζουν στον επαναπρογραμματισμό των ανοσοκυττάρων, ώστε να είναι πιο αποτελεσματικά στην καταστροφή των καρκινικών κυττάρων. Οι υπάρχουσες εξατομικευμένες θεραπείες CART-T είναι όμως πολύ ακριβές, έχοντας κόστος περίπου 300.000 λιρών ανά ασθενή.


γιαμαχα τ50

παλιες κουζινες neff

Η νέα θεραπεία CAR19-iNKT μπορεί να κοστίζει μόνο το ένα δέκατο και επιπλέον δεν χρειάζεται να είναι εξατομικευμένη. Η δοκιμή της σε πειραματόζωα εξαφάνισε όλα τα καρκινικά κύτταρα στο 60% των ποντικιών, ενώ το 90% των ζώων επιβίωσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήδη οι ερευνητές σχεδιάζουν την πρώτη δοκιμή της σε ανθρώπους.


Ο Α. Καραδημήτρης δήλωσε ότι «τα πρώτα αυτά ευρήματα δείχνουν πως το εν λόγω είδος κυττάρου του ανοσοποιητικού συστήματος που δημιουργήσαμε με πολύ κόπο στο εργαστήριο, ώστε να έχει σούπερ-αποτελεσματικότητα, αφήνει υποσχέσεις να υπάρξει μια νέα θεραπεία για τους καρκινοπαθείς».


Οι τυπικές ανοσοθεραπείες CAR (Chimeric Antigen Receptor) αφαιρούν ένα ανοσοκύτταρο από το αίμα του καρκινοπαθούς, το τροποποιούν γενετικά στο εργαστήριο ώστε να ενισχύσουν την καταστροφική αποτελεσματικότητά του και, αφού το πολλαπλασιάσουν εργαστηριακά, επανεισάγουν αυτό τον «στρατό» στον οργανισμό του ασθενούς για να «καθαρίσει» τα καρκινικά κύτταρα.


Η μέθοδος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για νέες εξατομικευμένες θεραπείες της λευχαιμίας και του λεμφώματος (καρκίνου του λεμφικού συστήματος), με πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, καθώς έως το ένα τρίτο των ασθενών, οι οποίοι έως τότε δεν είχαν ανταποκριθεί σε άλλες θεραπείες, εμφάνισαν πλήρη ύφεση της νόσου σε βάθος χρόνου.


«Οι ερευνητές του καρκίνου και οι γιατροί είναι πολύ ενθουσιασμένοι από αυτή τη νέα θεραπεία, που μπορεί να προσφέρει στους ασθενείς καλές πιθανότητες να δουλέψει», είπε ο δρ Καραδημήτρης.


Μέχρι τώρα οι επιστήμονες χρησιμοποιούν Τ-λεμφοκύτταρα στη νέα ανοσοθεραπεία (γι' αυτό λέγεται CAR-T), όμως αυτή τη φορά οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Έλληνα αιματολόγο, χρησιμοποίησαν ένα ελαφρώς διαφορετικό είδος κυττάρου «φυσικού φονέα», το iNKT, γι' αυτό η θεραπεία αποκαλείται CAR19-iNKT.


βικτωρια χαλκιτη γαμος

Τα επεισόδια, σύμφωνα με τον σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ, ξεκίνησαν με μικροσυμπλοκές και πετροπόλεμο μεταξύ των δυο ομάδων, όμως επίθεση δέχτηκε και ζευγάρι Ιρανών. Χρειάστηκε μάλιστα η μεταφορά στο νοσοκομείο της εγκυμονούσας συζύγου, για να εξεταστούν τυχόν επιπλοκές στην υγεία της. Το ζευγάρι κατήγγειλε τέσσερα άτομα αφγανικής καταγωγής για την εναντίον του επίθεση, που όμως μέσα στη νύχτα δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_143.html

βικτωρια χαλκιτη γαμος

Η προσπάθεια των αστυνομικών δυνάμεων που βρισκόταν στον καταυλισμό να διαλύσει την ομάδα των περίπου 60 ατόμων που συμμετείχαν στα επεισόδια, τελικά υποστηρίχτηκε από τη διμοιρία των ΜΑΤ που μπήκε μέσα στον καταυλισμό. Πράγματι, οι νεαροί πρόσφυγες και μετανάστες διαλύθηκαν, με κάποιους να διαφεύγουν και από τα τρύπια συρματοπλέγματα της ΒΙΑΛ και να κρύβονται στη γύρω θαμνώδη περιοχή.


Πριν από τις 2 μετά τα μεσάνυχτα και με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Χίου Αθανάσιο Μπασιούκα, οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν ομαλοποιήσει την κατάσταση.





βικτωρια χαλκιτη γαμος
βυρωνα μωρο
ενσημα ικα τριετιες
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_136.html

θερμοστατης τοστιερας kenwood

αμλετ λορενς ολιβιε
θερμοστατης τοστιερας kenwood
ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας την Τρίτη (20/02) - Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Εξάωρη στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τρίτη (20/02)


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html

Τη στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, προκειμένου να πραγματοποιηθεί εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου στο ΣΕΦ.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη από τις 11:00 έως τις 17:00.

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 10:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει έως τις 18:00.


αγετ ηρακλης logo

θερμοστατης τοστιερας kenwood

Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.


ειρηνη αγγελοπουλου

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_22.html
μαϊμού bar χαλάνδρι
Αυτός είναι ο νέος νόμος που αλλάζει όλα όσα ξέρατε για τα κατοικίδια - Αναλυτικά όλα τα... πρόστιμα

Πιο αυστηρός γίνεται ο νόμος για όποιον αποφασίσει να υιοθετήσει ένα ζωάκι συντροφιάς, σύμφωνα με πρόσφατο νομοσχέδιο που παρουσίασε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξη.


πως μπορω να μπω στην δημοτικη αστυνομια

Ανάμεσα σε άλλα η στείρωση αποτελεί βασική υποχρέωση του ιδιοκτήτη, ο οποίος αν παραλείψει να ενημερώσει το βιβλιάριο του ζώου του θα πληρώσει 300 ευρώ, ενώ αν εκπαιδεύσει το ζώο του για μονομαχία, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 10.000 ευρώ




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ιδιοκτήτες, μεταξύ άλλων, θα κληθούν να πληρώσουν τέλος σήμανσης και καταγραφής των ζώων συντροφιάς, το οποίο θα οριστεί κατ' ελάχιστο στα 6 ευρώ, με στόχο να συμβάλει στη χρηματοδότηση των δήμων προκειμένου να μπορέσουν να δημιουργήσουν δομές προστασίας για τα αδέσποτα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html

ειρηνη αγγελοπουλου

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των κινήσεών του ζώου (βόλτες κλπ), ο ιδιοκτήτης, θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά μαζί του το διαβατήριο, το οποίο θα αντικαταστήσει το βιβλιάριο υγείας του ζώου, χωρίς ουσιαστική επιβάρυνση. Αξίζει να σημειωθεί πως όποιος επιλέξει να μη στειρώσει το ζώο του, θα κληθεί να πληρώσει ετήσιο τέλος, το ύψους του οποίου ανέρχεται στα 100 ευρώ ετησίως.
Και αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει ένας παραβάτης, ιδιοκτήτης ζώου συντροφιάς. Αν ο ιδιοκτήτης παραλείψει να ενημερώσει το βιβλιάριο του ζώου του, αντιμετωπίζει πρόστιμο 300 ευρώ, ενώ αν εκπαιδεύσει το ζώο του για μονομαχία, θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 10.000 ευρώ.

Αναλυτικά τα πρόστιμα:

- Απουσία εν ισχύει αντιλυσσικού εμβολιασμοί και μη τοποθέτησης της μεταλλικής κονκάρδας ή παράλειψη καθαρισμού του περιβάλλοντος από τα περιττώματα του ζώου 100 ευρώ.

- Παράλειψη προσκόμισης στον οικείο δήμο του αντιγράφου πιστοποιητικού ηλεκτρονικής ταυτοποίησης 300 ευρώ.

- Μη κατοχή ενημερωμένου και θεωρημένου βιβλιαρίου υγείας ή διαβατηρίου 300 ευρώ.

- Παράλειψη τήρησης κανόνων για τον ασφαλή περίπατο του σκύλου ή παράλειψη λήψης μέτρων πρόληψης της εξόδου του σκύλου 300 ευρώ.

- Εγκατάλειψη τραυματισμένου ζώου ύστερα από τροχαίο ατύχημα 300 ευρώ.

- Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας του ζώου συντροφιάς ή της εξέτασης από κτηνίατρο 500 ευρώ.

- Παράλειψη τήρησης κανόνων ευζωίας, υγειονομικών και αστυνομικών διατάξεων και διατήρηση περισσοτέρων από δύο ζώων συντροφιάς σε διαμέρισμα όπου ο κανονισμός απαγορεύει τη διατήρηση ζώων συντροφιάς 500 ευρώ.

- Πώληση ζώου συντροφιάς με ηλικία μικρότερη των οκτώ εβδομάδων και πώληση σκύλων και γάτων σε υπαίθριους χώρους 1.000 ευρώ ανά ζώο.

- Εκτροφή έστω και ενός θηλυκού σκύλου αναπαραγωγής χωρίς άδεια εκτροφής 1.000 ευρώ ανά ζώο.

- Εκτροφή και αναπαραγωγή ακρωτηριασμένων ζώων μετά την οριζόμενη λήξη της μεταβατικής πενταετούς περιόδου 1.000 ευρώ ανά ζώο.

- Εισαγωγή και εμπορία ακρωτηριασμένων σκύλων 1.000 ευρώ ανά ζώο.

- Ανυπαρξία ειδικών κλουβιών σε επιβατικά πλοία για την μεταφορά μεγάλων ζώων 5.000 ευρώ.

- Χρησιμοποίηση ζώου σε υπαίθρια δημόσια έκθεση με οικονομικό όφελος 5.000 ευρώ για κάθε χρησιμοποιούμενο ζώο.

- Εκτροφή και εκπαίδευση ζώου για μονομαχία 10.000 ευρώ ανά ζώο.

- Διατήρηση ζώου σε τσίρκο ή θίασο που χρησιμοποιείται με οποιονδήποτε τρόπο ή σκοπό στο πρόγραμμά του ή πραγματοποιεί παράσταση 20.000 ευρώ για κάθε ζώο που διατηρείται.

- Κακοποίηση, βασανισμός, κακή ή βάναυση μεταχείριση ζώου, καθώς και εμπορία ή διακίνηση μέσω διαδικτύου 30.000 ευρώ για κάθε ζώο και κάθε περιστατικό.



ειρηνη αγγελοπουλου

αστεια ονοματα για πλανητες

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html
αστεια ονοματα για πλανητες

Μετά από παλινωδίες, συγκρούσεις και προβλήματα μηνών, οι κάλπες τελικά στήνονται για την εκλογή από τη βάση (ο καθένας μπορεί να ψηφίσει) του αρχηγού του νέου φορέα. Στη διαδικασία συμμετέχουν δύο κοινοβουλευτικά κόμματα (ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη και Ποτάμι), καθώς και το σύνολο σχεδόν των (πολλών) ομάδων του (κατακερματισμένου) χώρου. Οι πολίτες έχουν να επιλέξουμε μεταξύ 9 υποψήφιων αρχηγών: Ν. Ανδρουλάκης, Κ. Γάτσιος, Φ. Γεννηματά, Στ. Θεοδωράκης, Γ. Καμίνης, Γ. Μανιάτης, Απ. Πόντας, Γ. Ραγκούσης και Δ. Τζιώτης.


μεσοθεραπεια λιπολυσης

Αν σήμερα δεν έχουμε υποψήφιο που να ξεπεράσει το 50%, θα πάμε σε δεύτερο γύρο στις 19 Νοεμβρίου με τη συμμετοχή των δύο επικρατέστερων. Οι εκλογές γίνονται με την ευθύνη της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας, υπό τον καθηγητή Αλιβιζάτο.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html

«Κερδισμένος ο χώρος»


«Ανεξάρτητα με το ποιος θα εκλεγεί εντέλει, κερδισμένος είναι σίγουρα ο χώρος της Κεντροαριστεράς», λέει στο CNN Greece σημαίνον στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.


«Μετά από χρόνια διασπάσεων, αποχωρήσεων και ατομικών στρατηγικών, συσπειρωνόμαστε ξανά για να δώσουμε προοδευτική προοπτική στον τόπο», προσθέτει. Προφανώς η εκτίμησή του "χρωματίζεται" από την εμπλοκή του στο εγχείρημα. Ωστόσο, δεν είναι ανακριβής. Η ενοποίηση της κεντροαριστεράς και η εκλογή από τη βάση συνιστούν τις πρώτες θετικές ειδήσεις που έδωσε ο χώρος μετά από μακρά περίοδο συρρίκνωσης και κατακερματισμού. Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες, φαίνεται ότι θα βγουν σε καλύτερη θέση από τη διαδικασία, ακόμα και αν δεν πετύχουν απόλυτα τους στόχους τους.


πασχα 2015 ταξιδια ευρωπη

Εκλογές Κεντροαριστερά: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, πού και πώς θα ψηφίσετε


Ασαφές το στίγμα


Παρά το κλίμα αισιοδοξίας που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της Κεντροαριστεράς, η κοινή γνώμη μοιάζει επιφυλακτική – είναι χαρακτηριστική, άλλωστε, η χαμηλή τηλεθέαση των δύο debate των 9 υποψηφίων. Το πολιτικό στίγμα του νέου φορέα παραμένει ασαφές. Οι υποψήφιοι δεν έχουν συμφωνήσει ούτε στην κεντρική ιδεολογική αναφορά του. Η κ. Γεννηματά μιλάει για Κεντροαριστερά, ενώ ο κ Θεοδωράκη για Κέντρο. Είναι ο νέος αρχηγός που θα καθορίσει το ιδεολογικό πλαίσιο και την οργανωτική δομή του νέου κόμματος που δεν υπάρχει ακόμα.


Επιπλέον, η προεκλογική εκστρατεία (όπως συμβαίνει συνήθως στην Ελλάδα), δεν μας έκανε σοφότερους για τις προγραμματικές προτάσεις των υποψηφίων, ειδικά σε ό, τι αφορά τις ειδοποιούς διαφορές τους από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ που συγκλίνουν στον λεγόμενο μεσαίο χώρο.


Φαβορί η Φώφη Γεννηματά


Το φινάλε της προεκλογικής κούρσας δεν μετέβαλε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στην αφετηρία της. Η κ. Γεννηματά παραμένει το μεγάλο φαβορί για την τελική εκλογή και η μόνη σίγουρη για τον δεύτερο γύρο. Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, οι κ. Ανδρουλάκης, Θεοδωράκης και Καμίνης μάχονται για τη δεύτερη θέση.


Όλοι, όμως, οι εμπλεκόμενοι στην εκλογή συμφωνούν ότι συμμετοχή θα κρίνει το αποτέλεσμα. Αν ο αριθμός των υποψηφίων κινηθεί γύρω στις 100.000, η κ. Γεννηματά πολύ δύσκολα θα χάσει. Αν υπερβεί τις 150.000, αυξάνονται οι πιθανότητες του δεύτερου. Βέβαια αυτές είναι εκτιμήσεις. Όπως συνήθιζε να λέει ο Χαρίλαος Φλωράκης, η κάλπη τώρα είναι γκαστρωμένη και κανείς δεν ξέρει τι θα γεννήσει.



αστεια ονοματα για πλανητες

ασφαλεια πινακα 16α

rock fm offers knowsley safari park

Ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή της Γερμανίας αυξήθηκε 1,7% σε ετήσια βάση τον Δεκέμβριο, μετά την αύξησή του κατά 0,7% τον Νοέμβριο, όπως ανακοίνωσε η γερμανική στατιστική υπηρεσία σύμφωνα με τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου.


«Αυτό το άλμα του πληθωρισμού αποτελεί ένα μήνυμα για έξοδο από την επεκτατική νομισματική πολιτική της ΕΚΤ», δήλωσε ο επικεφαλής του Ifo, Κλέμενς Φούεστ, στη Frankfurter Allgemeine Zeitung, προσθέτοντας:


«Εάν τα στοιχεία αυτά επιβεβαιωθούν για το σύνολο της Ευρωζώνης, η ΕΚΤ πρέπει να σταματήσει το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων τον Μάρτιο του 2017».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

ασφαλεια πινακα 16α

Από έρευνα του Reuters εκτιμάται ότι ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης, τα στοιχεία για τον οποίο θα ανακοινωθούν αύριο, ανήλθε στο 1% τον Δεκέμβριο.



ασφαλεια πινακα 16α
μηχανογραφικο ατομων με σοβαρες παθησεις
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html

λαιον ελλας αε

λαιον ελλας αε

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια επιδημιολογίας Μάρα Μακ Άνταμς-ΝτεΜάρκο της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό της Αμερικανικής Εταιρείας Νεφρολογίας (Clinical Journal of the American Society for Nephrology), ανέλυσαν στοιχεία για σχεδόν 357.000 ασθενείς άνω των 66 ετών που έκαναν αιμοδιάλυση λόγω νεφρικής νόσου τελικού σταδίου.


stardoll βιντεο στα ελληνικα

Διαπιστώθηκε ότι, μετά την έναρξη της αιμοκάθαρσης, η πιθανότητα διάγνωσης με άνοια μέσα στον επόμενο χρόνο και μέσα στην επόμενη πενταετία ήταν 4,6% και 16% αντίστοιχα για τις γυναίκες, ενώ για τους άνδρες 3,7% και 13%. Οι πιθανότητες διάγνωσης με Αλτσχάιμερ ήταν για τις γυναίκες 0,6% και 2,6%, ενώ για τους άνδρες 0,4% και 2%, για το επόμενο έτος και για την επόμενη πενταετία αντίστοιχα.


Οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι κατά μέσο όρο μέσα στην επόμενη δεκαετία μετά την έναρξη αιμοδιάλυσης η πιθανότητα διάγνωσης με άνοια είναι 19% για τους νεφροπαθείς 66 έως 70 ετών και 28% για εκείνους 76-80 ετών.


Οι ασθενείς με άνοια, σύμφωνα με τη μελέτη, έχουν αυξημένο (περίπου διπλάσιο) κίνδυνο πρόωρου θανάτου, σε σχέση με τους νεφροπαθείς χωρίς άνοια. Ο κίνδυνος εμφάνισης άνοιας είναι μεγαλύτερος στις γυναίκες νεφροπαθείς και σε όσους ξεκινάνε την αιμοκάθαρση σε προχωρημένη ηλικία.



λαιον ελλας αε
cook shop φριτεζα
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

αναπτήρας επαναφορτιζόμενος με usb

εξειδίκευση θετικα αρνητικα

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η «Ομάδα Χρηματοοικονομικής Δράσης» είναι μία ανεξάρτητη μονάδα που συγκροτήθηκε το 1989 και εξυπηρετείται γραμματειακά από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). Είναι ο φορέας από τον οποίον προέρχονται οι κανόνες του διεθνούς δικαίου για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


διατμηση και στρεψη

Σκοπός της FATF, είναι αφενός η καθιέρωση διεθνών προτύπων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και την καταστολή της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας, αφετέρου η των προτύπων από τα κράτη – μέλη. Στη βάση αυτή η FATF ελέγχει και αξιολογεί την εφαρμογή των προτύπων σε διεθνές επίπεδο και κατατάσσει τις χώρες ανάλογα με τις επιδόσεις τους.


Η χώρα μας από το 2011 είναι στην «πρώτη κατηγορία» της FATF, δεδομένου ότι εφαρμόζει τα διεθνή πρότυπα της με συνέπεια και καταγράφει θετικές επιδόσεις στην καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.


αναπτήρας επαναφορτιζόμενος με usb

Προκειμένου να διασφαλίσει ότι στην αξιολόγηση του Οκτωβρίου η Ελλάδα θα είναι επαρκώς προετοιμασμένη, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε στη συγκρότηση πολυμελούς ομάδας εργασίας που θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε η χώρα μας να αποσπάσει μια ακόμη θετική βαθμολογία από τη FATF.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

Η 22μελής ομάδα εργασίας που απαρτίζεται από στελέχη των υπουργείων Οικονομικών, Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής, από στελέχη της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, του ΣΔΟΕ, της ΑΑΔΕ, της Τράπεζας της Ελλάδος, της ΕΛΤΕ, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, του ΚΕΜΕΑ, της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Διαφθοράς και της Ελληνικής Αστυνομίας θα έχει ως συντονιστής τον Ευστάθιο Τσίρμπα, Διευθυντή της Α΄ Μονάδας της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος.


Βασικό έργο της ομάδας εργασίας είναι η προετοιμασία των εμπλεκομένων φορέων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα για την αξιολόγηση της FATF, η κατάρτιση στην αγγλική γλώσσα, η επεξεργασία, η ομογενοποίηση, η επιμέλεια και ο έλεγχος των δελτίων τεχνικής συμμόρφωσης και των δελτίων αποτελεσματικότητας ανά φορέα και η παροχή συνδρομής στους φορείς για την έγκαιρη αποστολή των απαντήσεων στους αξιολογητές.



αναπτήρας επαναφορτιζόμενος με usb
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

αγωνιστικες β εθνικη

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_1.html
ντέιλ κάρνεγκι
αγωνιστικες β εθνικη

Από το πρωί πλήθος κόσμου συρρέει στο σπίτι του. Τα τέσσερα παιδιά του, Ντόρα, Κατερίνα, Αλεξάνδρα και Κυριάκος, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του, στενοί του συνεργάτες, μεταξύ αυτών και ο άντρας της προσωπικής του ασφαλείας, Μανούσος Γρυλλάκης - ο οποίος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - και ο Γιάννης Πευκιανάκης.


Την Τετάρτη 31/5 στις 3 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ η σορός του θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, από τις 7:00 έως τις 13:30.


Για τον θάνατό του έχει κηρυχθεί τετραήμερο εθνικό πένθος πράγμα που σημαίνει πως οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια.


απολογια του σωκρατη ρωμαικη αγορα

simaia5


Η ταφή του κ. Μητσοτάκη θα γίνει την Πέμπτη το απόγευμα, στα Χανιά, δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα, η οποία απεβίωσε το 2012.


simaia4


simaia3




αγωνιστικες β εθνικη

τρικυκλο χαλάνδρι

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
τοροντο πιτσα
τρικυκλο χαλάνδρι

Ερωτηθείς σχετικά, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης του Τύπου στις Βρυξέλλες, ο κ. Σχοινάς επισήμανε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ενήμερη για το το περιστατικό στα ελληνοτουρκικά σύνορα, που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο αξιωματούχων του ελληνικού στρατού, οι οποίοι έχουν φυλακιστεί και αναμένουν να δικαστούν.


Όπως πρόσθεσε, οι υπουργοί Άμυνας της ΕΕ, οι οποίοι συνεδριάζουν σήμερα στις Βρυξέλλες, έχουν ενημερωθεί αντίστοιχα από τον Έλληνα υπουργό, Πάνο Καμμένο. «Εμείς, στην Επιτροπή, ελπίζουμε σε μία ταχεία και θετική εξέλιξη στο εν λόγω ζήτημα, σε πνεύμα σχέσεων καλής γειτονίας, όπως θα έπρεπε πάντα να γίνεται μεταξύ δύο γειτόνων που είναι επίσης μέλη του ΝΑΤΟ».

Εξάλλου, ερωτηθείς εάν θα πραγματοποιηθεί η Σύνοδος ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα στις 26 Μαρτίου, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν απάντησε ότι η Επιτροπή εργάζεται για την προετοιμασία της Συνόδου, κάνοντας όλες τις απαραίτητες διεργασίες που θα οδηγήσουν στην πραγματοποίησή της.



λικέρ λεμόνι αργυρώ


τρικυκλο χαλάνδρι

ελληνικα τραγουδια για μπλουζ γαμου

πως να δειξετε την αγαπη σας
ελληνικα τραγουδια για μπλουζ γαμου
ελληνικα τραγουδια για μπλουζ γαμου

Παρότι είχε προβλήματα στην άμυνα της, με την απουσία του Σέρχιο Ράμος και του Πέπε, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε προβλήματα αμυντικά, αλλά σπαταλούσε τις ευκαιρίες που δημιουργούσε μέχρι τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Καρίμ Μπενζεμά, από κάθετη μεταβίβαση του Κρόος, βρήκε στόχο για το 1-0.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html

κολοραντο ποταμος βικιπαιδεια

2016 12 15T113641Z 124803401 MT1ACI14704671 RTRMADP 3 SOCCER CLUBSEMI
(Πηγή: Reuters / Issei Kato Livepic)


Το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του β ημιχρόνου για το τελικό 2-0, με τον διαιτητή να κάνει και αυτός χρήση του βίντεο (όπως στον πρώτο ημιτελικό) για να δει αν ο Πορτογάλος ήταν οφσάιντ και μάλιστα στο γήπεδο υπήρχε και η σχετική ενημέρωση στους φιλάθλους.


2016 12 15T123703Z 124807023 MT1ACI14704707 RTRMADP 3 SOCCER CLUBSEMI
(Πηγή: Reuters / Kim Kyung-Hoon Livepic)


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

Το γκολ κατακυρώθηκε και την Κυριακή στις 12.30 θα γίνει ο τελικός της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κασίμα Άντλερς, που εχθές κέρδισε 3-0 την Ατλέτικο Νασιονάλ.


lost time ταινια

κρονος αντιθεση ποσειδωνα
lost time ταινια
Πέθανε ο «δάσκαλος - πρότυπο» της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Αντώνιος - Αιμίλιος Ταχιάος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο ομότιμος καθηγητής της Ιστορίας και Γραμματείας των Σλαβικών Εκκλησιών της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Αντώνιος - Αιμίλιος Ταχιάος.


Ήταν αντεπιστέλλον μέλος της Ακαδημίας Άθηνών, αλλοδαπό μέλος της Σερβικής Ακαδημίας Επιστημών και Τεχνών και της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών, ενώ είχε τιμηθεί με το Διεθνές Βραβείο της Ακαδημίας της Σλοβακίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Δάσκαλο - πρότυπο», χαρακτήρισε τον εκλιπόντα, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ - ΜΠΕ), ο πρόεδρος της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ, Παναγιώτης Σκαλτσής και πρόσθεσε ότι ήταν σημαντικό τόσο το επιστημονικό, όσο και το κοινωνικό του έργο.

Στο επίκεντρο της επιστημονικής ενασχόλησης του Αντώνιου - Αιμίλιου Ταχιάου ήταν η επίδραση του Βυζαντίου στον κόσμο των Σλάβων και το έργο των Θεσσαλονικέων ιεραποστόλων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Μεταξύ άλλων, διατέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Σλαβικών Μελετών, του Ιδρύματος Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, καθώς και του Κέντρου Μελέτης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 11.30 το πρωί από τον μητροπολιτικό ναό Αγίου Γρηγορίου Παλαμά.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



lost time ταινια
κωνσταντίνου τσαλικίδη
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

σηματα κοκ φαναρια

σηματα κοκ φαναρια

Οι ρυθμίσεις θα αφορούν την εξής διαδρομή: Λ. Μαραθώνος - Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων) - Τύμβος Μαραθώνα - Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων) - Λ. Μαραθώνος - Λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρώδου Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.


Παράλληλα, την ίδια ημέρα και κατά τις ώρες:


σηματα κοκ φαναρια

-07.45΄-09.15΄, θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Αμαλίας - Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) - Ρήγα Φεραίου - Ακαδημίας - Λ. Βασ. Σοφίας - αναστροφή Λ. Βασ. Σοφίας (ΝΙΜΙΤΣ) - Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

-08.35΄-10.20΄, θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Αμαλίας - Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) - Χαρ. Τρικούπη - Ακαδημίας - Λ. Βασ. Σοφίας - Φειδιππίδου - Λ. Μεσογείων - αναστροφή Λ. Μεσογείων (πρώην Σχολές Αξ/κών ΕΛ. ΑΣ.) - Λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φειδιππίδου - Λ. Μεσογείων - Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.


που ψηφιζω αμαλιαδα

δαιλυ φρεσ

-08.50΄-09.05΄, θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS (1200μ.) από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής:


Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.


-10.25΄-10.45΄, θα διεξαχθεί Αγώνας Παιδιών (1200μ.) από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.


-10.35΄- 11.05΄, θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 3 χλμ. από τη συμβολή Λ. Βασ. Σοφίας και Ζαχάρωφ προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Σοφίας και Ζαχάρωφ - Ηρ. Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.


-16.15΄-17.20΄, θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Αμαλίας - Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) - Ρήγα Φεραίου - Ακαδημίας - Λ. Βασ. Σοφίας - αναστροφή Λ. Βασ. Σοφίας (ΝΙΜΙΤΣ) - Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρ. Αττικού - Παναθηναϊκό Στάδιο.


Ακόμη, επί της Μαραθώνιας Διαδρομής, με μέριμνα των τοπικών Δήμων θα διεξαχθούν αγώνες μικρών παιδιών.



https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html

Saturday, April 27, 2019

ψύχραιμος συνώνυμο

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
σπιτια για ενοικιαση αθηνα ιλιον
ψύχραιμος συνώνυμο
ψύχραιμος συνώνυμο

Το Πανεπιστήμιο από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ανέβασε προειδοποίηση σύμφωνα με την οποία υπάρχουν πυροβολισμοί, ενώ τέσσερα από τα κτίρια του Πανεπιστημίου έκλεισαν ώστε να μην μπορεί κανείς να εισέλθει ή να φύγει. Στη συνέχεια υπήρξε άρση της απαγόρευσης, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν διεθνή Μέσα.


καλλια μονογιου


USC Upstate is on lockdown. All buildings are on lockdown. Shooting confirmed at Campus Edge Apartments. Suspect on foot near campus.

— USC Upstate (@USCUpstate) November 7, 2017


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

φορτηγα ελλαδος

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html
φορτηγα ελλαδος
Θες να δουλέψεις σε καφετέρια; Πρέπει να πάρεις την άδεια της Αστυνομίας!

Άδεια από την Ελληνική Αστυνομία θα πρέπει να εξασφαλίσουν όσοι επιθυμούν να εργαστούν με οποιαδήποτε ιδιότητα ή σχέση εργασίας σε καφετέρια, μπαρ, κέντρο διασκέδασης Ιντερνέτ καφέ, αλλά και σε κάθε κατάστημα στο οποίο διενεργούνται «τεχνικά παίγνια», και εφόσον δεν έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για μια σειρά αδικημάτων.


χας ταγκ

Ειδικότερα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος σύμφωνα με το οποίο αναμορφώνεται η νομοθεσία για τους όρους λειτουργίας των καταστημάτων πωλήσεως οινοπνευματωδών ποτών και κέντρων διασκεδάσεως (Προεδρικό Διάταγμα 180/1979).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το εν λόγω σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, για να μπορεί να εργαστεί κάποιος με οποιαδήποτε ιδιότητα σε καταστήματα κέντρων διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, αίθουσες διενέργειας τεχνικών παιγνίων, καθώς και σε όλα τα καταστήματα στα οποία διενεργούνται τεχνικά παίγνια, απαιτείται η προηγούμενη άδεια της Αστυνομικής αρχής.

Όσοι εργάζονται χωρίς να έχουν λάβει την προβλεπόμενη άδεια από την Αστυνομία άλλα και οι εργοδότες που απασχολούν προσωπικό που δεν έχει την εν λόγω προβλεπόμενη άδεια, τιμωρούνται με φυλάκιση έως 5 ετών και πρόστιμο μέχρι 5.000 ευρώ.

Η άδεια χορηγείται από το Παράρτημα Ασφαλείας του τόπου κατοικίας του εργαζόμενου, αφού προηγουμένως προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για τα επίμαχα αδικήματα και δύο φωτογραφίες, ενώ η Ασφάλεια αναζητεί αυτεπάγγελτα αντίγραφο του ποινικού μητρώου του εργαζόμενου.



φορτηγα ελλαδος
βασεις τρυπανιων
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html

κοινωνικες δεξιοτητες και νοητικη καθυστερηση

κεφτεδάκια στο φούρνο με κριθαρακι
κοινωνικες δεξιοτητες και νοητικη καθυστερηση

Νωρίτερα, στην εισήγησή του προς τη ΔΙΣ και αναφορικά με τον σχηματισμό Ειδικής Επιτροπής διαλόγου για τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας, ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι με την προτεινόμενη ρύθμιση - άρθρο 16- «παρατείνεται για μία διετία το ισχύον καθεστώς μισθοδοσίας των κληρικών της επικρατούσας θρησκείας δαπάναις του Κράτους, αλλά με μέριμνα της Εκκλησίας της Ελλάδος (καθώς και της Εκκλησίας της Κρήτης και των Μητροπόλεων της Δωδεκανήσου για τους δικούς τους λειτουργούς, αντιστοίχως)».


Και τούτο, όπως διευκρίνισε, για να δοθεί στην Εκκλησία της Ελλάδος η δυνατότητα, χωρίς επ' αόριστον παρατάσεις, να ρυθμίσει τα της περιουσίας της και να διοργανώσει τη διαχείρισή της. Εξάλλου, προκειμένου να υπάρξει άνεση χρόνου για την επιστροφή από το Κράτος στην Εκκλησία των ακινήτων που η ίδια του έχει παραχωρήσει από 1-1-1945 για να αναλάβει τη μισθοδοσία του Κλήρου, παρέχεται η δυνατότητα εφάπαξ παράτασης της προθεσμίας για δύο ακόμη το πολύ χρόνια με ΠΥΣ, (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου).


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html



κοινωνικες δεξιοτητες και νοητικη καθυστερηση
κοκκαλης χαρβαρντ
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

ουρικο οξυ ενδειξεις

επαναφορα μνημης

Για τις υπόλοιπες μέρες των εορτών (εκτός του Μ. Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας του Πάσχα), η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει την χωρητικότητα των αμαξοστοιχιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών, που μεταβαίνουν σε διάφορους προορισμούς για να περάσουν τις διακοπές του Πάσχα.


Αναλυτικά τα δρομολόγια τα οποία θα ανασταλούν είναι τα εξής:


διευθυντής εσυ

123 78910 14


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html


ουρικο οξυ ενδειξεις
ουρικο οξυ ενδειξεις
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html

διαδρομος μεταχειρισμενος αθηνα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html
ελληνικη εκκλησια μπριστολ
διαδρομος μεταχειρισμενος αθηνα

Αναφέρει πως η 25η και η 26η Δεκεμβρίου είναι ημέρες υποχρεωτικής αργίας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων πρέπει να γίνει έως τις 21 Δεκεμβρίου.


Ειδικότερα όσων αφορά τις ημέρες αργίας αναφέρει:


Η 1η Ιανουαρίου και η 6η Ιανουαρίου (Θεοφάνεια) δεν ανήκουν στις υποχρεωτικές αργίες από το νόμο, ωστόσο χορηγούνται είτε βάσει ειδικών ρυθμίσεων σε ΣΣΕ, Κανονισμούς εργασίας κλπ, είτε κατ'έθιμο, είτε οικειοθελώς από τον εργοδότη.


παναγιωτα καλογηρου

διαδρομος μεταχειρισμενος αθηνα

Σε ημέρα υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται η απασχόληση των εργαζομένων και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν κατά τις Κυριακές και τις γιορτές.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

Επίσης δεν είναι νόμιμος ο συμψηφισμός ημέρας οφειλόμενης ανάπαυσης (ρεπό), με την ημέρα υποχρεωτικής αργίας.


Όσων αφορά την αμοιβή ημερών υποχρεωτικής αργίας:


Για τις επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν


Στις επιχειρήσεις που δεν λειτουργούν καταβάλλεται χωρίς κάποια προσαύξηση το σύνηθες ημερομίσθιο σε όσους αμείβονται με ημερομίσθιο, ενώ σε όσους αμείβονται με μισθό καταβάλλεται ο μηνιαίος μισθός τους.


Για τις επιχειρήσεις που νόμιμα λειτουργούν oι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν δικαιούνται:


1) αν αμείβονται με ημερομίσθιο, το σύνηθες καταβαλλόμενο ημερομίσθιό τους και προσαύξηση 75% που θα υπολογισθεί στο νόμιμο ωρομίσθιό τους για όσες ώρες απασχοληθούν


2) στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίο μισθό:


α) αν πρόκειται για επιχειρήσεις που αργούν κατά τις Κυριακές και ημέρες αργίας και εκτάκτως θα λειτουργήσουν τις ημέρες υποχρεωτικής αργίας, οφείλεται το 1/25 του συνήθως καταβαλλομένου μισθού τους και επιπλέον προσαύξηση 75% επί του νόμιμου ημερομισθίου για όσες ώρες απασχοληθούν


β) αν πρόκειται για επιχειρήσεις που λειτουργούν νόμιμα κατά τις Κυριακές και τις λοιπές απ' το νόμο αργίες, οφείλεται μόνον προσαύξηση 75%, που υπολογίζεται στο 1/25 του νομίμου ημερομισθίου τους για όσες ώρες απασχοληθούν.


Σε περίπτωση που ισχύουν ευνοϊκότεροι όροι (πχ από ΣΣΕ, Κανονισμό Εργασίας, επιχειρησιακή συνήθεια ή έθιμο) ως προς τις προσαυξήσεις της αμοιβής για την εργασία σε ημέρα υποχρεωτικής αργίας ή Κυριακής, αυτοί υπερισχύουν.


ρωσικα ημιφορτηγα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
δου σκαλα λακωνιασ
ρωσικα ημιφορτηγα
Συναγερμός στην Πάτρα για επίδοξους ληστές: Ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών για τον εντοπισμό αγνώστων δραστών, οι οποίοι τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/05), επιχείρησαν να αφαιρέσουν χρήματα από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

Μάλιστα, στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει στοιχεία από το σημείο της έκρηξης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες μετέβησαν έξω από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων στην περιοχή της Οβρυάς και με τη μέθοδο διοχέτευσης αερίου στο εσωτερικό του μηχανήματος, προκάλεσαν έκρηξη.


δημος κηφισιας καλοκαιρινος παιδοτοπος

Από την έκρηξη προκλήθηκαν φθορές στο μηχάνημα και στον υαλοπίνακα της επιχείρησης, ενώ όπως διαπιστώθηκε, δεν αφαιρέθηκε κάποιο χρηματικό ποσό.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα - Σοκάρει ο συζυγοκτόνος: «Την είχα προειδοποιήσει αρκετές φορές ότι θα τη σκοτώσω»

Survivor 2: Η αδιανόητη κίνηση του Πάνου Θεοδώρου στην Κατερίνα Δαλάκα και η αντίδρασή της



ρωσικα ημιφορτηγα

χημικο ηρακλειου μορια 2017

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html
ιδιωτικοι παιδικοι σταθμοι αμπελοκηποι θεσσαλονικης
χημικο ηρακλειου μορια 2017
χημικο ηρακλειου μορια 2017
Εισαγγελική παρέμβαση για το Πεδίον του Άρεως

Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα τίθεται το Πεδίον του 'Αρεως, με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε Κίνηση Πολιτών για την κατάσταση εγκατάλειψης και ανομίας που καταγγέλει ότι επικρατεί στο Άλσος.


Με εντολή του προϊστάμενου της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίου ξεκινά προκαταρκτική εξέταση για τις καταγγελίες σχετικά με το Πεδίον του Άρεως και αναλαμβάνει εισαγγελικός λειτουργός να ελέγξει τα όσα κοινοποιούνται στην μηνυτήρια αναφορά.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην προσφυγή τους στην εισαγγελία, κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι το Άλσος πλέον χρησιμοποιείται για εμπόριο και χρήση ναρκωτικών ουσιών και για παράνομες εκδηλώσεις - όπως συναυλίες και άλλες - αντιεξουσιαστικών ομάδων. Η Κίνηση Πολιτών επισυνάπτει στον εισαγγελέα, αφίσα προερχόμενη από αναρχική ομάδα, στην οποία υπάρχει φωτογραφία της ηθοποιού Μιμής Ντενίση, ενώ στο κείμενο γίνεται αναφορά και στον υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Πατούλη. Στην εν λόγω αφίσα, οι συντάκτες του κειμένου αποκαλούν «μία χούφτα ηλίθιους μικροαστούς» όσους διαμαρτύρονται για την κατάσταση του πάρκου.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

Κατά τους προσφεύγοντες πολίτες, τόσο η ηθοποιός όσο και ο κ. Πατούλης «στοχοποιούνται» με τις εν λόγω αφίσες, και έτσι ο εισαγγελέας θα εξετάσει και αυτό το σκέλος της υπόθεσης, ώστε να αποφανθεί εάν προκύπτει διάπραξη αδικήματος σε βάρος των δύο προσώπων.

Η εντολή του κ. Ζαγοραίου είναι να εξεταστούν όλες οι καταγγελίες, για παρεμπόριο, για ανύπαρκτη καθαριότητα και παντελή έλλειψη συνθηκών υγιεινής κ. ά., και εφόσον αποδειχθούν βάσιμες, να αναζητηθούν ευθύνες στην Περιφέρεια και σε κάθε αρμόδιο φορέα, για ενέργειες που έχουν παραλείψει να κάνουν για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του πάρκου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



πανθηρας ριλκε

μη γνησια συμβαση υπερ τριτου

μη γνησια συμβαση υπερ τριτου
Σαν σήμερα το 2009 έφυγε από τη ζωή ο καραγκιοζοπαίχτης και ζωγράφος Ευγένιος Σπαθάρης

Ο Ευγένιος Σπαθάρης (2 Ιανουαρίου 1924 - 9 Μαΐου 2009) ήταν Έλληνας καλλιτέχνης του ελληνικού θεάτρου σκιών, ένας από τους πιο σημαντικούς καραγκιοζοπαίχτες και ζωγράφος.


υποβρυχια ηφαιστεια

Βιογραφία




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Γεννήθηκε στην Κηφισιά στις 2 Ιανουαρίου 1924. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές του άρχισε να ασχολείται με τη ζωγραφική και ιδιαίτερα με τους ήρωες του θεάτρου σκιών, από τους πρωτοπόρους του οποίου ήταν ο πατέρας του, Σωτήρης Σπαθάρης, ο οποίος απεβίωσε το 1974.


μη γνησια συμβαση υπερ τριτου

Το γεγονός αυτό τον εξοικείωσε με το καλλιτεχνικό αυτό είδος και ξεκίνησε να δίνει ο ίδιος παραστάσεις, αρχικά στη διάρκεια της κατοχής, σε θέατρα της Αθήνας, σε πρεσβείες, στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη κ. α.. Από τότε, έδωσε πληθώρα παραστάσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και σε χώρες του εξωτερικού, συμμετέχοντας σε διεθνή φεστιβάλ και συνέδρια ειδικά για το θέατρο σκιών.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

Παρουσίασε πολλά έργα με ήρωα τον Καραγκιόζη, τόσο ως άψυχο υλικό (φιγούρες ηρώων), όσο και σε έμψυχη (ζωντανή) παράσταση με ηθοποιούς, στο Κρατικό Θέατρο Β. Ελλάδος, στο «Ελληνικό Χορόδραμα», στο Θέατρο Χατζώκου (Θεσσαλονίκη), στο Θέατρο Συντεχνίας κ. α. με τις παραστάσεις «Το ταξίδι», «Το καταραμένο φίδι», «Ο δικτάτορας», «Ο Αλέκος με τα κυδώνια» κ. ά.

Το 1970 κυκλοφόρησε 13 εικονογραφημένα τεύχη (των 2 δρχ. έκαστο) με μαυρόασπρες φιγούρες και έγχρωμο εξώφυλλο. Ενώ το 1979 παρουσιάστηκε από τις εκδόσεις Νεφέλη το επιτυχημένο βιβλίο του «Ο Καραγκιόζης των Σπαθάρηδων» με εφτά έργα και εφτά περιλήψεις (τα τέσσερα δικά του και τα τρία του πατέρα του Σωτήρη). Από το 1962 κυκλοφόρησαν 10 έργα του σε δίσκους 45 στροφών από την His Master's Voice, ενώ ακολούθησαν άλλοι 2 δίσκοι 33 στροφών από τη Μinos-EMI αρχές της δεκαετίας του '80, και άλλες έξι παραστάσεις σε 6 αντίστοιχα CD από τη Legend το 2002.

Το 1950 ο Ευγένιος πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή σε κινηματογραφική ταινία, στο «Πικρό Ψωμί» του Γρηγόρη Γρηγορίου. Έπαιξε έργα του στην κρατική τηλεόραση από το 1966 μέχρι το 1992. Κάποια από τα έργα του αυτά κυκλοφορούσαν μέχρι και τα μέσα της δεκαετίας του '90 σε βιντεοκασέτες, ενώ τις ημέρες του θανάτου του ξεκίνησε συμπτωματικά η κυκλοφορία τους σε DVD.

Διακρίσεις

Ο Ευγένιος Σπαθάρης ήταν μέλος του Καλλιτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Ινστιτούτου Παγκοσμίου Θεάτρου της UNESCO. Έκανε περιοδείες σε πολλές χώρες λαμβάνοντας μέρος σε διάφορα φεστιβάλ και συνέδρια όπως: Παρίσι, Λιέγη, Ρώμη, Κάιρο, Λονδίνο, Κοπεγχάγη. Αλλά και ως ζωγράφος έλαβε μέρος σε πολλές εκθέσεις ατομικές και ομαδικές στην Αθήνα, Ζυρίχη, Παρίσι και Νέα Υόρκη.

Τιμήθηκε με το Βραβείο Ρώμης (1962), με το Α' Μετάλλιο του Πρίγκιπα του Μοντ, το Α' Βραβείο Πολωνίας (1978), το Α' Μετάλλιο Τοσκανίνι (Ιταλία) το 1978 κ. α. Τέλος, το 2007 τιμήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού για τη μεγάλη του προσφορά στο καλλιτεχνικό αυτό είδος, για το οποίο του αναγνωρίστηκε ο τίτλος του μεγάλου δασκάλου.

Το 1991 ιδρύθηκε το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου, το οποίο λειτουργεί συστηματικά από το 1996, με στόχο την προβολή του θεάτρου σκιών και του καραγκιόζη.

Θάνατος

Στις 6 Μαΐου του 2009 και ενώ βρισκόταν στο Ινστιτούτο Γκαίτε Αθηνών για να παραστεί σε εκδήλωση προς τιμήν του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκάλες, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλά κατάγματα και να δημιουργηθεί σοβαρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο, με την κατάστασή του να χαρακτηριστεί ως κρίσιμη.

Τελικά, στις 9 Μαΐου, ύστερα από τρεις ημέρες νοσηλείας απεβίωσε, σε ηλικία 85 ετών. Η σορός του εξετέθη σε λαϊκό προσκύνημα στο Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών και η κηδεία έγινε στις 13 Μαΐου του 2009, στο Μαρούσι, με δημόσια δαπάνη.

Πηγή: Wikipedia



χαραλας παπουτσια νυφικα
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

Friday, April 26, 2019

οδηγίες χρήσης χύτρας fissler

Η κινητή τηλεφωνία από το ξεκίνημά της στις αρχές του ’90, είναι βασισμένη πάνω στις καινοτομίες. Άλλες ξεπεράστηκαν, άλλες παραμένουν αναλλοίωτες ως σήμερα και άλλες εξελίχθηκαν και είναι πλέον αγνώριστες. Γέμισαν το τεχνολογικό μας λεξικό με αρκτικόλεξα, όρους και ορισμούς. Όμως, κανένα δεν είναι πιο περιγραφικό και πετυχημένο από το ακρωνύμιο της αρχής της δεκαετίας του 2000. To LTE (Long Term Evolution), είναι ίσως το πιο ακριβές ακρωνύμιο που «γεφυρώνει» διαχρονικά την ανάπτυξη της έννοιας της κινητής επικοινωνίας, από τη σύλληψή της, σαν έννοια, μέχρι τον σημερινό διαδικτυωμένο κόσμο.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

Πλησιάζοντας λοιπόν τη δεύτερη δεκαετία του 21ου αιώνα, βλέπουμε να αυξάνεται με εκθετικό βαθμό η Ψηφιακή Ευφυία η οποία προκύπτει από το συνδυασμό υψηλών ταχυτήτων διακίνησης της πληροφορίας, τη γεωμετρική αύξηση του ρυθμού δημιουργίας δεδομένων αλλά και τη δυνατότητα επεξεργασίας και συνδυασμού των data.


Έχουμε ξεφύγει πλέον από την απλή ανάδραση, όπου ένας αυτοματισμός αντιδρά σε ένα ερέθισμα και έχουμε φτάσει στη διάδραση, όπου η συνύπαρξη ανθρώπινης και ψηφιακής πληροφορίας συνδυάζονται για να παράγουν νέα πληροφορία. Η συνέχεια φαίνεται να είναι λογική. Η παραγωγή πρωτογενούς πληροφορίας από τεχνητά μέσα, η οποία θα υπόκειται όχι σε μηχανικούς, αλλά ανθρώπινους κανόνες.


λευκα ειδη γαλανος

Η τεχνολογία είναι έτοιμη: Το Internet of Things και το 5G είναι σε πλήρη εξέλιξη και επιταχύνουν συνεχώς αλλάζοντας τον τρόπο που λειτουργεί η καθημερινότητα, οι επιχειρήσεις και η οικονομία, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για το πέρασμα από το «smart στο intelligent», αλλά και νέο έδαφος για επενδύσεις. Ένας θαυμαστός κόσμος που χρειάζεται ωστόσο τη συνεργασία όλων των stakeholders της αγοράς (Πολιτείας, παρόχων, κατασκευαστών, τοπικής αυτοδιοίκησης κ. α.), για να μας οδηγήσει με επιτυχία στην επόμενη μέρα του ψηφιακού μας μέλλοντος.


οδηγίες χρήσης χύτρας fissler

Γι’ αυτό και η «προτροπή» προς τους stakeholders «Accelerate, Facilitate and Invest», είναι πιο επίκαιρη από κάθε άλλη φορά!


Στο Συνέδριο Mobile Connected World, συμμετέχουν στελέχη της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, κατασκευαστές κινητών συσκευών, τεχνολογικού εξοπλισμού και ασύρματων υποδομών, εταιρείες ανάπτυξης επιχειρηματικού λογισμικού, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτές τεχνολογικής κατεύθυνσης, web και app developers, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπρόσωποι της νεοφυούς επιχειρηματικότητας. Το φετινό συνέδριο διακρίνεται στις εξής θεματικές ενότητες:



  • 1η Ενότητα: Transforming the User Experience

  • 2η Ενότητα: Mobility makes business go ‘round

  • 3η Ενότητα: Next-Gen Mobile Ecosystem

  • 4η Ενότητα: Smart Cities, Intelligent Societies!


Στο πλαίσιο και του φετινού Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός της ελληνικής αποστολής στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, στη σημαντικότερη διεθνώς τεχνολογική διοργάνωση που σηματοδοτεί τις εξελίξεις στην επικοινωνία και τις τάσεις στην αγορά. Άλλωστε, φέτος η χώρα μας συμμετείχε για έκτη συνεχόμενη χρονιά με αναβαθμισμένη παρουσία τόσο στην κύρια έκθεση όσο και στην παράλληλη έκθεση 4 Years From Now (4YFN).


Επίσης, σε παράλληλη ενότητα που θα λάβει χώρα, θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα Invent ICT, μία πρωτοβουλία του κόμβου καινοτομίας και επιχειρηματικότητας ΕΠΙ. νοώ του ΕΠΙΣΕΥ/ΕΜΠ και του οργανισμού Industry Disruptors Game Changers, το οποίο σχεδίασαν και υλοποιούν με την αρωγή της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας (ΕΕΚΤ) που σχεδιάστηκε με στόχο την ανάπτυξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και μίας νέας γενιάς τεχνολογικής ανάπτυξης, με τη δημιουργία νέων & βιώσιμων επιχειρήσεων.






οδηγίες χρήσης χύτρας fissler
κάβα μέθη θεσσαλονίκη

μαριαννα μανου

ταξίδια πάσχα 2016
ψαρεμα με σιλικονουχο καλαμαρι

Η περιφέρεια του Πα ντε Καλαί, που έχει τεθεί σε πορτοκαλί συναγερμό καθώς αναμένεται ένα κύμα κακοκαιρίας με σφοδρούς ανέμους να πλήξει την περιοχή, ανέφερε ότι λόγω του ναυτικού ατυχήματος έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των φεριμπότ από το Καλαί για τη Βρετανία.


«Το πλοίο είναι σταθερό», πρόσθεσε η περιφέρεια. Δύο ρυμουλκά σκάφη προσπαθούν να το επαναφέρουν αλλά αντιμετωπίζουν σημαντικές δυσκολίες στο έργο τους, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρισκόταν στο σημείο.


Οι άνεμοι στην περιοχή φτάνουν σε ταχύτητα τα 90-110 χιλιόμετρα. Στην απέναντι πλευρά της Μάγχης, ματαιώθηκαν ορισμένα σιδηροδρομικά δρομολόγια, ακυρώθηκαν πτήσεις και αναβλήθηκε ένας αγώνας ράγκμπι λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_99.html

Η μετεωρολογική υπηρεσία προειδοποίησε ότι ιδίως στην κεντρική Αγγλία είναι πιθανό να παρατηρηθούν καθυστερήσεις στα δρομολόγια των τρένων και άλλων δημόσιων μέσων μεταφοράς, αλλά και να παγιδευτούν ιδιωτικά οχήματα λόγω του χιονιού.


Στο Σένιμπριτζ της Ουαλίας το χιόνι έφτανε τα 28 εκατοστά και στο Χάι Γουάικομπ, έξω ακριβώς από το Λονδίνο, τα 12.




μαριαννα μανου
μαριαννα μανου
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

θησαυροσ των γνωσεων

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

Και ποιος θα το πίστευε, ότι η... παρέα του Γκερντ Πρόκοπ θα έφευγε αήττητη (0-0) απέναντι στους «μπέμπηδες», που χρειάστηκαν την παράταση στο «Ολντ Τράφορντ» για να προκριθούν με 2-0 και να συνεχίσουν στη διοργάνωση.


θησαυροσ των γνωσεων

Οι... υπερβάσεις που έκανε τη σεζόν εκείνη η ομάδα του Βύρωνα ήταν πολλές. Τερμάτισε στην 6η θέση του πίνακα της Α' Εθνικής, έπαιξε σε διπλό τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο ηττήθηκε δύο φορές. Το «δώρο», όμως, ήρθε παρά την απώλεια του τροπαίου και δεν ήταν άλλο από τη συμμετοχή (παρθενική) του συλλόγου σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

Η πρόκληση για μία συνοικιακή ομάδα της πρωτεύουσας αν μη τι άλλο ήταν τεράστια. Όποιος κι αν ήταν ο αντίπαλος, πόσο μάλλον όταν η κληρωτίδα έφερε στο δρόμο των «λόρδων του Βύρωνα» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.


Τότε οι «μπέμπηδες» μπορεί να μην είχαν «βεληνεκές» και το μέγεθος που απόκτησαν τα επόμενα χρόνια, ωστόσο, συνιστούσαν μια παραδοσιακή αγγλική δύναμη, που στην προκειμένη περίπτωση η διαφορά επιπέδου ήταν απλά... χαώδης.





θησαυροσ των γνωσεων
κεντρο ψυχικης υγειας καυτατζογλου
λα διεση συγχορδια

αγγλικες βαθμολογιες

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
παραταση δηλωσεων 2015 taxheaven

Η ανακοίνωση ήρθε μετά την έντονη αντίδραση του βουλευτή του κόμματος, Ανδρέα Λοβέρδου και τις «εμπρηστικές» δηλώσεις του επί του θέματος. «Η οξεία αντίδραση για κάτι που ήδη γνώριζε και τα όσα ειπώθηκαν από τον κ. Λοβέρδο προκαλούν πραγματικά έκπληξη και δεν αποτελούν παρά απόπειρα φτηνού εντυπωσιασμού και, μάλιστα, μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html

«Με έκπληξη παρακολουθήσαμε τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Ανδρέα Λοβέρδο, να επιτίθεται σήμερα στη Βουλή κατά της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, για «δήθεν απουσία» της από τη διαδικασία συζήτησης Επίκαιρης Ερώτησης που είχε κατατεθεί», τονίζει το υπουργείο και συνεχίζει:


«Η Επίκαιρη Ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου 506/20.2.2017 κατατέθηκε στις 20/2/2017 και υποβλήθηκε στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης στις 21/2/2017, ενώ ήταν γνωστό ότι η Υπουργός θα απουσιάζει σε επίσημο ταξίδι στη Γεωργία, όπου θα είχε επίσημες συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Δικαιοσύνης της Γεωργίας, αρμόδια για θέματα διοικητικής μεταρρύθμισης. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε επιστροφή της Υπουργού στις 24/2/2017, ο οποίος εκτάκτως μεταβλήθηκε για το βράδυ της Πέμπτης, 23/2/2017».


αγγλικες βαθμολογιες

Το υπουργείο επισημαίνει πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με το «γραφείο του κ. Λοβέρδου και συμφωνήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση να μην συζητηθεί την Παρασκευή 24/02/2017 όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί».



αγγλικες βαθμολογιες
air nike online